ursulina
|
Pozdravljene, komaj sem se prebila čez vse te strani Moja dragi in oče sta šla na Šmarno goro, malček pa spi, tako da sem mal prebrala, namesto da bi kaj pospravila... včeraj smo pekli kostanj tudi mi in se napokali za vso sezono :) ker je bil res lep dan smo se potepali več kot dve uri, šli v Kavala na tiramisu in dali malemu žličko za probat, ker je imel ravno 3/4 letnico (bravo, mml ), pa pogledat tekmo taborja Vižmarje, ker je moj navudšen nad fuzbalom - včeraj je norej, ko so naši zmaogovali, da se je v spalnici slišalo, kot bi jaz gledala mi smo imeli posvetovalnico, naše mere pri 9. mesecu so 8840g (se pozna, da zaradi zobkov večkrat nima apetita) in 72 cm, čeprav je po moje kak več, ker se je ful zvijal. smo med vitkimi zdaj nič ni jokal, niti ko je jemala kri, mišek mali. kri je super, hemoglobin 115, velike celice (karkoli že to pomeni) - je pa P rekla, da je spodnja meja za takele miškoline 105, klepetka. vprašala kaj že zna, in rekla, naj ga kar učimo te fore z lučko, papa in podobno, ker če tri dni ne ponavljaš, potem kar pozabijo... lenart že pomaha, pogleda mamico, atija, lučko, tikataka (uro), mucija (našega mačkona), dedija in babico, dudo...pokaže pa še ne, to je naslednja faza, je rekla P... tudi pri pedontologinji smo bili, pogledala zobke in rekla, da ga verjetno res zelo muči, ker ima vse nabreklo in rdeče, videti pa je, da so zgornje enkice zelo velike in zato tako boli. dala mi je za probat eno mazilo Bio-Activ Multi-Oral Gel, za vse, ki imate tudi težave z bolečinami pri zobkih. Pri nas zgleda kar pomaga, je pa na bazi aloe vere in zelišč. če ne pije tekočine, očitno dobi dovolj pri sadju in zelenjavi, ker ima lepo kožo in naj se ne sekiram okoli tega, ker če bi bil žejen, bi pil vodo in naj mu tudi to ponudim. tako da tudi to smo dali čez.... bom dala fotke gor od nas in od naše kuhinje tudi martinca! papa!
< Sporočilo je popravil ursulina -- 12.10.2008 10:35:53 >