HuAnita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Drugače pa kar se tamponov tiče, jaz jih skoz uporabljam tudi ponoči (zakaj jih nebi smela? ) itak se ponoči zadeva mal umiri in ni take panike. Pa redno vsaj enkrat na noč itak morem vedno na wc, tak da je vse ok. Mislim, da brez sploh spat nebi mogla. Nati - ej, mene, priznam, še po 2 porodih ful ful motijo... Tudi najmanjši, me kar nekaj špika, riba, drgne... Eh. Nujno zlo, res. Ampak zdaj se vsaj 1. dan najhujše m potrudim, da jih imam, pa dposaj en dveni vložek, ponoči pa niti ne pomislim... ke rme že čez dan moti, pa tudi sicer nisem navajena, da zaspim z nečim v meni Meni osebmo so vir 80 ali 90, kaj so že, zakon, samo s tisto bageto med nogami hoditi po svetu, tudi ni humano , sploh ker niso fiksni... Tako da zdaj razmišljam tisti posodici iz DM, ki se potem izpere, samo to je spet nekaj, kar se vstavlja... Baje pa ženske ful hvalijo. Janeja, sem dala na glasovanje glede barv - pralne barve pa - v kakem smislu - je to ala v bolicah, tkaa gladka, z nečim premazana stena, ki se umije, ali kaj drugega? (sori, jaz pa gradbenik... )
|