|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
12.10.2008 21:41:45   
Janeja
mbd411, držim pesti, da boš kmalu cartala svojega user posted image .
Naš Jan je tud prišel domov čist navdušen, prejle je pa prišel iz postelje, ker ga je baje glava bolela. user posted image Je bilo menda noro glasno.

Jančika, ni problema. Vaju pokličem, ko od naših stručkotov dobim kakšno bolj konkretno informacijo in nasvet.
Kaj bi bilo tole pri Kajčiju se mi pa sanja ne. Ni imel noben od mojih dveh nič podobnega.

Sem se pa pozabila včeraj pohvalit, da imamo tudi pri nas novega user posted image v žlahti. Sestrična je rodila sina Val-a (mbd411, naprej ne beri, da ne boš še bolj živčna user posted image ) in to 14 dni po roku. Nas je kar pustil čakat. Smo pa zato zdaj vsi toliko bolj veseli. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
12.10.2008 21:48:00   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR
Eh, on ima eno ljubav do orodja in takih rečiuser posted image . On vse to nujno rabiuser posted image .

Pa da ne boš mislila, da je edini. user posted image
P je isti. user posted image Doma imamo za par delavnic raznega orodja. Pa jutri mora nujno u Hofer po en agregat za 250 EUR, ker ga res nujno rabimo. Kaj pa če bo moral kje delat, kjer ne bo elektrike. user posted image Tole je pa že poklicna deformacija. user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
12.10.2008 21:51:26   
teta beta
Čer!

mbd0411, drži se! Saj drugič gre ponavadi hitreje user posted image .

Aja, Janeja, saj menda že veš, da je tvoja sestrična včeraj rodila fantka. Mi je danes tvoja druga sestrična povedala user posted image .

Jančika, glede na to, kar si opisala, se mi zdi, da ima tudi Daša to občasno. Njej se pojavlja na zadnji strani kolena, na trebuhu, mogoče malo tudi po ritki. Dobila sem že vse sorte diagnoz in kremic, npr. lamisil za glivice, pa advantum, ki pa ga nisem in ga nočem kaj veliko uporabljat, nazadnje pa sva bile prav na dermatologiji, diagnoza se mi zdi atopijski (atopični?) dermatitis in ko se pojavi, namažem s kremo Elidel. Ponavadi je ne srbi, včasih pa tudi.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
12.10.2008 21:52:02   
mbd0411
Janeja,14 dni se pa še ne grem.Ojoj,menda ja ne.Sicer znakov pa res nobenih...user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
12.10.2008 21:52:29   
teta beta
No, evo user posted image

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
12.10.2008 21:56:26   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Janeja,14 dni se pa še ne grem.Ojoj,menda ja ne.Sicer znakov pa res nobenih...user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti nisem napisala, da ne beri naprej. user posted image

Tata beta, vidim da si ne tekočem. user posted image Si pa več na liniji z mojo žlahto kot jaz. user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
12.10.2008 22:06:15   
Skabi
mbd0411, saj bo šlo. Jaz sem vsakič lažje rodila.

Jančika, a so lahk to zamašene lojnice?

ŽAnek,Jančika, moj tavečji je zakuhal user posted image   Najbrž bom morala odpovedati načrte za jutri. Vama še sporočim.

Nočko!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
12.10.2008 22:29:41   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Si pa več na liniji z mojo žlahto kot jaz. user posted image

Uf, ne. Danes sva bile po doooolgem času na kavi. Ponavadi sem jaz doma dopoldne ali pa do takrat, ko je L. v službi, čez vikend me pa navadno ni ali pa nimam cajta okoli šetat. Danes sem si privoščila, ker je moj itak nekam šel, v Dramljih pa od jutra in cel dan ni bilo elektrike. Tako da smo šli kar v G. na kosilo.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
12.10.2008 23:17:06   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

14 dni, a? Mala malca...user posted image user posted image user posted image  Ne sekiraj se, no, saj kakšna pa mora tud normalno rodit, tam nekje okoli roka. Mogoče pa že zdaj predihavaš v porodnišnici, nikol se ne ve. Drži se!user posted image

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
12.10.2008 23:47:11   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi
Jančika, a so lahk to zamašene lojnice?

ŽAnek,Jančika, moj tavečji je zakuhal user posted image   Najbrž bom morala odpovedati načrte za jutri. Vama še sporočim.

Nočko!

Po moje niso niso lojnice. Na nekaj me spominja, pa se za boga milega ne morem spomnit, na kajuser posted image . Ni imel nikoli prej. Predvsem me zanima, če bi lahko bile glivice, ker to je najbolj na izi rešit. Samo se mi zdi pregrobo za gliviceuser posted image .

Javi za jutri. Bom v pripravljenosti, da te ne bo skrbelo zaradi tega.

Janeja, da ti vidiš zbirko od mojega tasta! Sicer ne toliko električne mašine, ampak razni šraufi in take reči - če nimajo v Merkurju, ima ziher on kje v kakem predalu tam nekje zadajuser posted image . In jabolko pač ne pade daleč od drevesa. Ojej, pa še dva poba imamo, hahaha. Joj, ko so lani imeli v Hoferju agregat, je Joeja ful imelo, da bi ga kupil. OK, za tvojega P. si še lahko predstavljam, da bi ga rabil, ampak Joe???user posted image Sej pol ga je pamet srečala in ga ni kupil. Zadnja nujna pridobitev je električno kladivo (a.k.a. Hilti, samo da je Bosch) napol profi kvalitete, ki ga je lahko registriral online, mislim svaštauser posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
13.10.2008 0:08:02   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Nočko!

Ojoj Skabi, tvoj tudi. Mogoče bo pa jutri vse vredu user posted image .

Jančika, porihtano, zdej se samo še oglasi user posted image .

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
13.10.2008 5:20:19   
snorlax
Oj!

Sploh vas nimam cajta brat, še manj pisat.

Da ne boste fauš, po novem se tudi moje dete ob vikendih zbuja ob 6.00 (čez teden bi spaluser posted image ), vsaj ta vikend je bilo tako.

Vložki, tamponi.... pri meni je zalegla po porodu samo Pamperska od tamalega. Brez heca.user posted image

Mbd... srečno. Držim pesti zate, da čimprej in čimlažje mine. Pa sporoči, kako in kaj. user posted image

Naty, Žanek
...pozdravite se.user posted image

Se beremo.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
13.10.2008 6:14:42   
Meggi
Eto sekam rekord, na ponedeljek ob 6h zjutri na RR. No, sem pa res s polnim vampom kostanja zvčer obležala ko krava. user posted image  

Bila je res lepa nedelja, za zunaj žur ob kostanju in moštu, in praznik smo imeli. Moj brat je dočakal POLNOLETNOST. Seveda je odšteval minuteuser posted image .

Se beremo.

A ja vidla o šraufih,.. ma ne to je noro. Polna garaža vsega povsod- no in jaz sem mu ravno v soboto kupla Black&Decker-jevo škatlo na kolesih za orodje. A nisn žena na mestu ?
user posted image

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
13.10.2008 7:30:52   
Naty*Taja
Janči, možno je, da ima suho kožo (dermatitis). Našadva tole dobita, če ju ne mažem pozimi z mlekom za telo, oz. tudi če ju moj maže, ker ne namaže striktno vsega. Jaz potem tako zadevo pozdravim z vtiranjem bepantena. Tale suh zrak od kurjenja, pa mraz, pa tudi klor. Tast je pa na klor alergičen.
No Janči - bo pa lahko potem Joe kak avto preštrihal in ga naprej prodal za dodaten zaslužek, čeprav, kompresor menda ni tak poceni, al pa? user posted image Po moje si lahko to od kakega provizoriš ličarja sposodi. Moj ati vem da je to imel, nimam pa pojma, kje bi to zdej bilo. Ono pištolco bi mogoče še našla kje doma. user posted image Kompresor je pa ena taka velika zadeva na trifazni tok, vsaj tale naša je bila. Pa jaz mislim, da bi vaju ceneje prišlo, če pošravfata radiatorje dol in jih odpeljeta k enmu v delavnico, barvo zraven in vama jih špricne lepo - s tole pištolco namreč ni kr tak delat - mal preveč na enem mestu in že teče...potem so pa take kaplce od barve, ki jih ne moreš dol spravit? Kaj pa vem, jaz nebi sama. Mogoče s tistimi spreji ja, al pa s čopičem.

Kar se pa orodja tiče je pa pri nas kontra - sem jaz mahnjena na takele pripomočke, ki mi olajšajo delo. Ponavadi se vsega kr sama lotim - razen štemanja in vrtanja, ker ful moči porabiš, da tisto pormašino (ups!user posted image ) obdržiš. Drugače pa moj je čist zadovoljen, če gre v atovo delavnico in vzame žago na roke, da laminat al pa kaj podobnega nacefra user posted image . Jaz sem pa bolj za ono ročno žagico, ki ti čist fino odžaga. Pa pokitane stene je na roke "šmirglal", jaz sem pa mašinco vzela...user posted image
No v glavnem, zdejle, ko sem brala o škatli za orodje sem se spet spomnila, da bi tudi jaz to imela, da imaš vse pri roki, ne pa da moram za vsak izvijač po štengah dol pa do delavnice in nazaj, pa spet pospravljat pa se spomniš, da še enmal rabiš...grrr. Kompleten pribor za beljenje že imam! Drugo si bom pa še nabavla, ko bo čas...user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
13.10.2008 15:12:53   
HuAnita
Tudi mi smo ponoči zakuhali, zločko je čisto uvel... Ker sme boljubila, da grem delat, sem ga potem peljala k mami ... Ima pa čitso minimalno vročine, tudei jedel je zjutraj kar precej. Tako da upam na najboljše... Toži pa, da ga boli trebušček...user posted image   Juhuuuuuu.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
13.10.2008 21:28:22   
Janeja
Pa kaj so spet vsi otroci bolni? Jaz bom čist tiho, da se slučajno še pri nas kaj ne spremeni.
Huanita, a ne daješ malemu Munostima? Jaz imam moja dva kar na 6 kuglicah dnevno in za enkrat deluje. 3x trkam!

Jančika, vaju jutri pokličem glede barvanja. Na kratko - super se obnese akrilni avto lak, kakor sem včeraj že tvojemu povedala. Pa glede na to, da nimata ravno kilometrine s pištolo v roki so mi priporočali, da barvata radiatorje v ležečem položaju, ker je dost manj možnosti, da vama kje zateče. Torej si zrihtajta še en kup stolic! En dan na eni strani, do naslednjega dneva bodo pa že tolk suhi, da jih komot obrneta in lepo polakirata še na drugi. Pa če ulovita še tole lepo vreme, se bo lak tudi hitro sušil in po 2 urah že en bo več občutljiv na razne smeti... V sredo bom v pisarni in ti lahko še mal cenovno skup potegnem oziroma ti povem, kaj vaju pride najbolj ugodno.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
13.10.2008 21:42:32   
teta beta
Upam, da mi boste lahko pomagale s kaj idejami:

Kam v Celju oz. okolici bi lahko šli na kosilo po krstu, na katerem bo cca 6 otrok (7, 2x4,1x3, 2x2,5 leti) plus še trije dojenčki, se pravi trije vozički? Radi bi plac za sebe, po možnosti kakšen notranji igralni kotiček ali igralnico, dobro hrano in ugodne cene user posted image . Odraslih bo cca 18-20. No, najvažnejša od zahtev je igralnica. Jaz se nič kaj pametnega ne spomnim.

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
13.10.2008 21:58:13   
Jančika_
HuAnita, držim pesti, da bo mali hitro zdrav.

Janeja, superuser posted image ! Hvala! Joe je navdušen in že razlaga, kakšen kompresor bo kupil. Da bo potem lahko z njim med drugim tudi pihal prah ven iz kompjutra, bajeuser posted image .

Teta beta, na misel mi pride Francl. Odlična hrana, ugodne cene, v zgornjem štuku je jedilnica, ki jo lahko rezerviraš zase, pa igralnica je zraven. Edini minus je, da ima igralnica izhod na podest in stopnišče, tako da mora biti pri manjših otrocih vedno nekdo zraven. Drugače je pa to ena mojih najljubših gostiln. Hrana je res fantastična.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
13.10.2008 21:59:43   
Jančika_
Aja, pa previjalno mizo imajo v igralnici. Za vozičke je dovolj prostora na podestu pred igralnico in jedilnico, samo malo tečno jih je gor tovorit. Ampak se da.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
14.10.2008 7:53:34   
Skabi
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Kdo je zdaj noseč in kdo ni? Pismo, vas ne dohajam... Skuštrana, Skabi...? mbd0411 (upam,d as em prva prepisala) je menda poroču najbližje, kao daleč pa sta vedve?

Jaz še ne vem, Danes me mal šravfa tak da še nisem izgubila upanja, da se kaj ulije.

Naša Naty je bolj mojster Miha sorte, ne? user posted image user posted image   Saj sem jaz tud, sam če se le da, kake težke mašine kdo drug uporablja, ne jaz.

Huanita, ni čudn, da nimaš časa belit, če se pa po TV kažeš ... Lepa si bila.

Teta beta, moja kolegica je igralnico v navadni gostilni naredila kar sama. Sposodila si ej igrala in jih privlekla tja. Otroci so bili navdušeni.

Vsem bolanim otrokom se pridružjue moj tavečji. Najbrž pa kmalu še tamala dva.  ima virusni bronhitis z laringitisom. Včeraj ej bilo grozno.l težko je dihal, pljučno kapaciteto je imel na 30%. Nama je zdravnica za domov dala ene hude tabletke, ki jih sicer dobijo samo v bolnici. Ker če bi ga začelo fejst dušiti, bi ne prišli dost hitro do pomoči user posted image . Seveda ga je azčelo dušiti, takoj ko sva prišla domov. HB, tbl so pomagale.
Potem sem ap morala šibati po nove, ker jih je dala samo eno dozo.
Zdaj imamo ventolin in zyrtec in smo kandidati za astmo user posted image

mbd0411, kako si?

ALfi2, zdravo!

Žanek, Jančika imate lepe frizure?

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
14.10.2008 7:58:11   
mbd0411
Jutro punce.
Čam še ,čakam...user posted image
Ah bo že.
Ali katera ve kako se zdaj plača prisotnost pri porodu?
Menda je po položnici al kako.
Ko se je prvi rodil,smo plačali pred odhodom domov.
Sem ponoči dežurala.Zelo malo spala.Polna luna.
Poslušala sem svoje telo,če bo kaj al ne-mučno vam povem.
Danes imam zadnji ctg pri moji G,potem pa le še c Celju.
Lep dan vam želim

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
14.10.2008 8:25:43   
jerebica
našmu R. tudi neki nosek nagaja, mu sesamo smrklj ven. Pa revež je čist hripav pa ne vem a od dretzja pri sesanju smrklja al....? Vročine HB nima. Bi morala zdravniku?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
14.10.2008 8:30:00   
Skabi
MBD0411, zdaj dobiš položnico po pošti domov.

Jerebica, a kaj kašlja? Moj tasrednji ej bil star 5 tednov, ko ej bil smrkav, zahripan in ej kašljal. Vročine ni imela. Pa sva bila 8 dni v bolnici, ker je imel virusno okužbo dihal. Pri takih malih zelo hitro potujejo okužbe proti pljučkam.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
14.10.2008 11:50:40   
Ropotuljica
jaz sem tud crknjena. neki me trebuh matra. ne vem, a je to od mirene al kaj. ker G mi je po vstavitvi rekla, da naj kar kak naklofen vzamem, če me bo fejst bolelo. pa se mi je zdelo čudno, da bi me toliko bolelo, ker prvič me ni čisto nič. danes ponoči pa spat nisem mogla. res je, da sem zvečer laufala, imeli smo kar orng trening. danes sem ob 7h peljala tamala dva v vrtec, ob pol osmih pa nazaj v postlo in sem spala do zdaj! daj me boli glava, seveda, v trebuhu me pa še vedno malo špika. pa js ne vem, kaj je to, no .....

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
14.10.2008 14:07:27   
Jančika_
Ropotuljica, pa ne, da te spet matra. Upam, da se bo uneslo. Mene so pa spet sinusi napadli in sem čisto sesuta. Poln kufer mam tega.

Snorlax, naletela sem na na tole in ti lepim za motivacijo. To je gospa, ki je aktivna na Tekaškem forumu. PREJ in POTEM. Uau, a?

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.