|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 2. del
10.10.2008 21:14:38   
Janeja
Sikkens! Sam nočem nobene reklame delat user posted image Nimam nič od tega - imam fiksno plačo ne glede na prodajo user posted image
Ne resno, so res fajn barve. Na hodniku in v dnevni imam pralne, kar večkrat prav pride. user posted image Dobijo se tudi razni "vzorci"...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
10.10.2008 21:17:22   
barika
Janeja, a to delaš v Ložnici?? A ne dela tam en Boris?

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
10.10.2008 21:23:21   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: barika

Janeja, a to delaš v Ložnici?? A ne dela tam en Boris?

Ja na Ložnici. Nas je 40 zaposlenih, Boris pa dela v delavnici. A misliš njega?

HuAnita, tule imaš link na našo spletno stran pa si malo poglej: http://www.spekter-zalec.si/dekorativa/index.htm Če hočeš, ti lahko kakšno barvno karto posodim, pa se doma skupaj odločite,...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
10.10.2008 21:34:48   
barika
Tist Boris je tak malo bolj buckast, pa 2 otroka ima. Verjetno je tapravuser posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
10.10.2008 21:38:47   
Janeja
barika, pa ne mu povedat od kje me poznaš, če ne me bo cela firma tle gor zasledovala user posted image  user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
10.10.2008 21:41:59   
jerebica
oj joj, žanek pozdravite se!!

beljenje, hvala bogu je to za nami (vsaj za nekaj časa) mi smo pa uporabili tri odtenke zelene barve- otroška, kuhinja, hodnik in oranžno.

nekdo je spraševal nindže, spidermani in neki roboti ,   ja js pa vem  TRANSFORMERJI. o moj bog pred časom sem znala že risanko na pamet. MAvo tud ve ker ji je enkrat M. že vse razložu.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
10.10.2008 22:11:31   
barika
Janeja, ni panike, to je koelga od mojga sestriča, tak da ga samo bežno poznam.

te Spidermane its. imajo pa nekaj stvari v Babycentru, pa v kakšnem quelletu, neckermannu itd.

(odgovor članu jerebica)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
10.10.2008 23:12:35   
žanek
Čer.

Hvala za lepe želje. Žan je sedaj ok, vse je zbruhal, se naspal, sedaj se pa igra user posted image . Torej piknik odpovemo do naslednjič. Ziher je ziher, da se kdo ne naleze.

Nočko.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
11.10.2008 7:13:50   
Skabi
No, jaz sem pa glih hotela nas 4 prijavit. Nič hudega, nas bom pa za drugič user posted image   Žan se le naj fajn pocajta user posted image

Aja, pa bi oz. bo na piknik prišel kak šolar? Ker naš prvčrv se s takimi malimi res nima kaj igrat user posted image , potem pa pri odraslih prisluškuje in v najbolj neprimernem trenutku zrecitira vse, kar je slišal.

Janjeja, škoda, ekr smo barve že kupili.  Zdaj grem v lov za nalepkami - seveda s spajdermenom.
Drugač pa jaz rdečo šparam za spalnico. user posted image  

Huanita, poznam pofleckane rjuhe. Po porodu imam tak močno M, da ponoči enih trikrat menjam ultra super oh in sploh vložek, pa vseeno vse procuri user posted image   Uparabljam pa natracare, mogoče bi kak always bolj vpil, sam moje glivice ponorijo, takoj ko ga zavohajo user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
11.10.2008 10:38:32   
Naty*Taja
Joj punce, pa kaj se tak matrate s temi vložki, a na tampone pa nobena ne pomisli? Glede na to, da imate vse že po vsaj dva otroka menda nebi bil problem vstavit? Ne resno men nikol še ni premočlo! Pa če ne skoz pa vsaj ponoč. Pa tudi glivice se nič ne bunjo! Preverjeno - sem tudi always zamenjala zaradi tega!

Na piknik pa mene itak nebi bilo, ker sem na antibiotikih!

MONTIGNAC

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
11.10.2008 10:45:40   
mavo
Darja33, a veš, da sem dobila na posodo eno flaško Tommee Tippee od ene kolegice, ki se je včeraj popoldne oglasila na obisk s familijo. So imeli slučajno eno sabo. Njihova ta mala ni hotela piti iz nobene druge, je vse ostale zavračala. Zdaj bom pa še to probala, pol bomo pa vidli. Tako da mi je ne rabiš nosit, ampak hvala vseeno.
Še za druge info, da boste vedele, za kaj gre. Naš mali noče piti iz nobene flaške, niti moje mleko, niti kupljeno mlekouser posted image , pa če je še tako lačen. Kar histerični napad dobi, ko mu dam blizu cucelj. Tudi to ne pomaga, da stisnem gor eno malo kapljico koroškega čudeža, ki ga drugače obožuje. Saj se ne bi sekirala, ampak čez dan se mi dozdeva, da mi že malo manjka mleka, pa mi je zdravnica na posvetovalnici rekla, naj štukam z mojim zamrznjenim ali pa z adaptiranim mlekom, ne z gosto hrano, ker od tistega ne dobi dovolj vsega, kar rabi.

Drugače pa, danes je super dan, midva z malim samo še počakava atija, da se pripelje s faksa, pol pa šibamo malo v naravouser posted image . Uživajte!

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
11.10.2008 10:55:14   
mavo
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Joj punce, pa kaj se tak matrate s temi vložki, a na tampone pa nobena ne pomisli? Glede na to, da imate vse že po vsaj dva otroka menda nebi bil problem vstavit? Ne resno men nikol še ni premočlo! Pa če ne skoz pa vsaj ponoč. Pa tudi glivice se nič ne bunjo! Preverjeno - sem tudi always zamenjala zaradi tega!

Na piknik pa mene itak nebi bilo, ker sem na antibiotikih!

A tebe še kar matra? Pozdravi se čimprej, pa pridruži se nam še kaj na kavici, tako kot poleti. Saj zdaj boste itak imeli počitnice, a ne? Jaz ti moram še vrnit kopalkice za kopat. Saj jih sploh nismo nikoli uporabili, veš. Smo kar nageca v bazen dali, pa ni nikoli nič spustil.
A ti maš pa tampone kar ponoči? A ni to precej škodljivo? Jaz sem jih uporabljala stalno do nosečnosti, z vložkom čez dan bi lahko kar znorela. Samo ponoči jih pa nikoli nisem upala uporabljat. Zdaj sem pa enkrat po porodu že dobila menstruacijo in je blo približno tako, kot je Skabi opisala.... bilo je kot mesarsko klanje. Ponoči sem tri always ta močne zamenjala, pa še ni bilo dovolj. Pol pa tako nisem več men. dobilauser posted image  Zdaj je že mesec in pol od tega, pa mi ni nič jasno. Ampak se tolažim s tem, da je po porodu normalno tako.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
11.10.2008 12:38:26   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: Skabi
Aja, pa bi oz. bo na piknik prišel kak šolar? Ker naš prvčrv se s takimi malimi res nima kaj igrat user posted image , potem pa pri odraslih prisluškuje in v najbolj neprimernem trenutku zrecitira vse, kar je slišal.

Zdaj grem v lov za nalepkami - seveda s spajdermenom.

Janeja ima šolarčka user posted image .

Glede nalepk ... mi jih imamo (sicer medvedka Pu) in se super obnesejo, boš v ponedeljek videla user posted image . Kupili smo jih pa v Baby centru. Imajo tudi Spajdermena, Strelo, Mojster Miha....

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162395
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177061
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162394
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176034

Žanek je pa ok, kot da mu včeraj ni bilo nič. Sumim na jajca, ki jih je prejšnji večer jedel user posted image , sam ne vem ali bi imel zaradi tega vročino user posted image Eh, sam da je sedaj ok.

< Sporočilo je popravil žanek -- 11.10.2008 12:39:27 >

(odgovor članu Skabi)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
11.10.2008 13:27:33   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

IZVIRNO SPOROČILO: Skabi

Zdaj grem v lov za nalepkami - seveda s spajdermenom.

Janeja ima šolarčka user posted image .

Skabi, a si pozabila kako so se najini mulčki takoj zaštekali v Top fitu? Če se najdemo skupaj ne bo panike - bodo "prisluškovalci" zaposleni sami s sabo. user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
11.10.2008 14:15:17   
Naty*Taja
Ja, Mavo, me še kr matra - ravno zdejle se odmaram med likanjem, ker mi je kr slabo postalo, sam kaj pa nej, sej se ne bo samo speglalo!
Drugače pa kar se tamponov tiče, jaz jih skoz uporabljam tudi ponoči (zakaj jih nebi smela?user posted image ) itak se ponoči zadeva mal umiri in ni take panike. Pa redno vsaj enkrat na noč itak morem vedno na wc, tak da je vse ok. Mislim, da brez sploh spat nebi mogla.
Evo grem zdej naprej likat al pa počivat...

MONTIGNAC

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
11.10.2008 20:20:15   
teta beta
Čer!

No, saj nimam kaj pametnega povedat, pri nas je vse po starem, samo da nas spravim nazaj na prvo stran.

Aja, Darja, z mojim sva se menila, v čem je fora, da te z zaprtimi očmi matra ravnotežje, z odprtimi pa ne (saj veš, tisti test z iztegnjenimi rokami)? In mimogrede še enkrat hvala.

Naseldnji teden se vam pa lahko spet pridružim na kakšni kavici, menda bo še kar tako lepo vreme. Ponedeljek ali torek imam zasedeno, sicer pa ja. No, se bomo zmenile.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

Neposredna povezava do sporočila: 1291
11.10.2008 20:20:20   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Žanek je pa ok, kot da mu včeraj ni bilo nič. Sumim na jajca, ki jih je prejšnji večer jedel user posted image , sam ne vem ali bi imel zaradi tega vročino user posted image Eh, sam da je sedaj ok.

Žanek, najbrž je to kaka virozica. Tudi Špela je malo bruhala in imela vročino (eno noč!). Drug dan pa kot rožica. In sem ful žalostna zaradi tega, ker če ne bi zakuhala s četrtka na petek, bi bli mi zdaj cel vikend pri Skuštrani. Tako smo pa seveda ostali doma - tudi zaradi njih, da jih ne okužimo.

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
11.10.2008 20:37:44   
skuštrana
Ropotuljica, Lahk ti je žal za sonce na nebuuser posted image user posted image Ma, škoda, resss. Ker kdo ve kdaj bo spet tak lep vokenduser posted image user posted image

Jaz sem pa spet sama - M je na košarki, otroci (zaenkrat) še spijo od utrujenosti, smo bili na enem jezeru tu pri nas v Gorskem Kotarju in sta mrtvo utrujena oba..od gorskega zrakauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Ropotuljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
11.10.2008 20:46:55   
barika
Glede menstruacijuser posted image user posted image , jaz si bom umislala lunette, samo da najprej vidim mojega junaka, kok pa kej bo z naslendjimuser posted image , ker če preračunaš, pa 10 let ima življenjske dobe ... bomo vidluser posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
11.10.2008 21:17:05   
HuAnita
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

Drugače pa kar se tamponov tiče, jaz jih skoz uporabljam tudi ponoči (zakaj jih nebi smela?user posted image ) itak se ponoči zadeva mal umiri in ni take panike. Pa redno vsaj enkrat na noč itak morem vedno na wc, tak da je vse ok. Mislim, da brez sploh spat nebi mogla.

Nati - ej, mene, priznam, še po 2 porodih ful ful motijo... Tudi najmanjši, me kar nekaj špika, riba, drgne... Eh. Nujno zlo, res. Ampak zdaj se vsaj 1. dan najhujše m potrudim, da jih imam, pa dposaj en dveni vložek, ponoči pa niti ne pomislim... ke rme že čez dan moti, pa tudi sicer nisem navajena, da zaspim z nečim v meniuser posted image   Meni osebmo so vir 80 ali 90, kaj so že, zakon, samo s tisto bageto med nogami hoditi po svetu, tudi ni humanouser posted image , sploh ker niso fiksni... Tako da zdaj razmišljam tisti posodici iz DM, ki se potem izpere, samo to je spet nekaj, kar se vstavlja... user posted image   Baje pa ženske ful hvalijo.

Janeja, sem dala na glasovanje glede barv - pralne barve pa - v kakem smislu - je to ala v bolicah, tkaa gladka, z nečim premazana stena, ki se umije, ali kaj drugega?  (sori, jaz pa gradbenik... user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 1295
11.10.2008 21:17:31   
Janeja
Punce, jaz sem se pa danes tolk pečenega kostanja nažrla, da mi je prav slabo. user posted image   Se mi zdi, da ga imam za celo sezono dosti. No mogoče si bom jutri premislila... user posted image  

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
11.10.2008 21:24:28   
Janeja
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Janeja, sem dala na glasovanje glede barv - pralne barve pa - v kakem smislu - je to ala v bolicah, tkaa gladka, z nečim premazana stena, ki se umije, ali kaj drugega?  (sori, jaz pa gradbenik... user posted image )

Midva nimava te svetleče premazane, ki jo imajo po bolnicah, čeprav imamo v ponudbi tudi take.
Ta ki jo imava midva v dnevni je navadna barva v stilu Jupola, samo je - do neke mere - pralna. Kakšnega flumastra ne spraviš dol, lahko pa komot z vlažno krpo obrišeš in kakšne ne toliko trdovratne packe dol spraviš. Pa nič se ne sveti. Pridi enkrat k meni na šihr, pa ti mal razkažem.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
11.10.2008 21:29:07   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita

Midva nimava te svetleče premazane, ki jo imajo po bolnicah, čeprav imamo v ponudbi tudi take.
Ta ki jo imava midva v dnevni je navadna barva v stilu Jupola, samo je - do neke mere - pralna. Kakšnega flumastra ne spraviš dol, lahko pa komot z vlažno krpo obrišeš in kakšne ne toliko trdovratne packe dol spraviš. Pa nič se ne sveti. Pridi enkrat k meni na šihr, pa ti mal razkažem.

a se lahko mal uštulim tu zraven? te, ki so v bolnicah, zgledajo tako "plastične", jaz bi imela to v predsobi, pa me zanima, a tu stena "diha"? Oz. to je verjetno kar ena navadna barva, ki se  pač sveti?user posted image user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
11.10.2008 21:52:19   
Jančika_
O tamponih: vložkov sploh ne uporabljam, razen tistih dnevnih za tangice brez folije (no, seveda po porodu in po abraziji uporabljam vložke, ampak so mi prav bljak, tista krvava plenica v gatahuser posted image ). HuAnita, če tampon po vstavtvi čutiš, ga po moje nimaš prav vstavljenega. Jaz si ga moram po porodu skoraj vodoravno vstavit (potem ko je že notri), da prav leži, zaradi rahlo povešene nožnice. Sem že razmišljala tudi o mooncupu/lunette, pa sem še v dvomih. Itak upam, da mi v naslednjih mescih ne bo uspelo do konca porabiti zaloge tamponov in da jih potem dolgo ne bom rabila, pa se bom potem odločala o alternativi.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
11.10.2008 21:53:44   
Ropotuljica
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Ropotuljica, Lahk ti je žal za sonce na nebuuser posted image user posted image Ma, škoda, resss. Ker kdo ve kdaj bo spet tak lep vokenduser posted image user posted image

Jaz sem pa spet sama - M je na košarki, otroci (zaenkrat) še spijo od utrujenosti, smo bili na enem jezeru tu pri nas v Gorskem Kotarju in sta mrtvo utrujena oba..od gorskega zrakauser posted image

Skuštrana, ne ti meni o tem, da naj mi bo žal. A misliš, da mi ni, al kaj?? Se tolčeva po glavi oba. Sam res nisva hotla, da bi vam kaj prinesli, ker očitno je bla to neka trebušna reč. Sicer kratkotrajna, ampak vseeno. Ampak morala jo je pa točno zdej fasat, to mi pa tud ne gre v glavo. Ti lepo zrihtaj, da bo tud drug vikend lep, pa pridemo takoj. jaz sem mela že vse spakirano, pa sem včeraj potem poklapano basala nazaj v omaro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.