Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 17:16:20
|
|
|
|
ada2
|
evo, nova stran upam, da me nisi že prehitela
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 17:16:45
|
|
|
|
ada2
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2008 17:18:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 17:20:58
|
|
|
|
ada2
|
Črna na Koroškem zdaj pa moram iti, mo je prišel, adijo!
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2008 17:22:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 18:43:32
|
|
|
|
trezika
|
AloAlo! Ada in morrak sta pa meli zanimiv dialog Js sn se pa glih palačink tak najedla da bom počila Sva jih z matejevo babico delali, pri njih seveda, ker naša kuhinja še kakšen teden ne bo usposobljena. Se morajo tla vredu posušit preden spet pod položijo...zdaj smo kot kakšni begunci No HB ni večje škode, več je zdaj samo dela z vsem skupaj. Sicer pa je tast dans štedilnik v kleti priklopil tk da si bomo tam kaj skuhali Zdaj pa grem še malo za diplomo tipkat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2008 19:17:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.10.2008 19:34:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 19:41:29
|
|
|
|
petra *k
|
o regice, gnes pa opet regate, dve po dve,se mi zdi?? ja meni si tudi naredla lušte s palačinkami, ampak jaz mam moko, pa jih samo za sebe ne grem delat, moj je tak v službi. pa drugič
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 19:51:54
|
|
|
|
Anonimen
|
čveke se še vam jaz pridružim. mi2 sma se malo potelpala in sedaj upam da bo anej šel spat, ker je sitko res ne vem kaj ga muči, verjetno bodo res zobki. zanimivo meni pa niste nič luštov naredle(ker sem sita ), če bo bla pa lačna pa bi sigurno letela v kuhinjo
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 19:53:25
|
|
|
|
ada2
|
no, vam nisem povedala, včeraj so imeli učenci OŠ prireditev in seveda je nastopala tudi Nuša in so me 3 (tri!) ženske tam vprašale koliko dni še imam do konca ko pa sem rekla kakih 140 so pa vse dobile velike oči pa kaj? a sem kaj narobe rekla?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 20:01:41
|
|
|
|
petra *k
|
ada, te pa res že dolgo nesmo vidli. nazadnje si mela tolko glih. lepo. te maš ziher večjega kak jaz, ki pravijo,da sem v 6.mesecu, ne pa slab mesec pred rokom.jaz venda nem strij dobla, kaj mislite? tudi če se v tem času poveča za 10 cm, bom malo večjega mela ko prej.no, saj bom mazala naprej
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 20:24:31
|
|
|
|
Anonimen
|
anej je končno zaspal in sedaj lahko v miru čvekam
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 20:26:43
|
|
|
|
Anonimen
|
vidim, da ne sodelujete, grem pod tuš, pa pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 10.10.2008 20:42:49
|
|
|
|
ada2
|
sem pravkar dobila veliko potovalko oblačil za Adama od sosede same lepe cote, tako, da bo naš Adam pravi mali frajer to zimo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.10.2008 7:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro! najprej ena , da se prebudimo! ker se včeraj dolgo ni nobena oglasila sem šla spat, očitno prej kot je odgovorila ada. zglada pa da ste ostale tudi pobegnile spat mi smo se pa danes spet zbudili okoli 6 in nikakor ni hotel nazaj zaspat in smo seveda ob pol 7 vstali sem upala, da bo vsaj čez vikend malo potegnil pa nič.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.10.2008 7:55:44
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro!! jaz sem včeraj res hitro pobegnila v postelo, sem mogla iti malo ležat. aleš me če napiz.. da bi šla na trgatev, pa da itak ne bi brala, samo nevem, kaj naj naredim. berejo od njegovega kolega starši, pa je malo noro, da bom tam negi samo sedela pa potli opet jela. na luft pa bi tudi malo šla, bi pasalo verjetno malo friškega lufta. saj nevem, kaj naj...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.10.2008 12:02:43
|
|
|
|
trezika
|
DanDan! Petra upam, da si le šla na trgatev, ker nič kaj čudno ne bi zgledalo. Saj pa je razumljivo, da ne boš nič delala, sam če so aleša povabli pol je čist ok, če greš ti tut zravn. Da boš pa cel dan doma, pa še tak lep dan ko je... js že razmišljam, kam bi šla popoldan, ko gre matej v službo Če se ne motim, ma dans "ne več bodoča" mami rojstni dan Saj je 11. dans ne? Torej VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE!!!!! Sicer je pa tak dobla že svoje darilo Ada pol pa bi te blo lepo spet malo videt zdaj s trebuščkom Meni je glih dans matejeva botra rekla, da me že lepo razganja Ja saj se pa mora videt, da mali pikec raste Že komaj čakam na nov pregled...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2008 17:35:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.10.2008 18:29:57
|
|
|
|
Anonimen
|
pa se res vse danes držite vstran od računalnika. no saj je prav tako, je vikend in smo vse bolj ali manj "delavne". jaz sem do sedaj tudi malo pospravljala pa počivala, pa se z anejom igrala in ni bilo niti časa vas prit pozdravit. nič grem naprej nekaj delat pa se mogoče čujemo kaj zvečer. papa
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.10.2008 18:36:15
|
|
|
|
ada2
|
Bodoča mami vse najboljše! no, mi smo bili cel dan bolj ali man zunaj. mi je škoda lepega vremena, ko ne vemo kako dolgo še bo. no, jutri pa delam. uživajte, jaz grem zdaj deco kopat
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2008 19:13:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 11.10.2008 20:20:36
|
|
|
|
trezika
|
ojoj, morrak, nič kaj lepega dela ti ni naredil ja, si pa res dokaj milostna kar se kazni tiče, sicer pa tega verjetno ni naredil nalašč tk da si malo lahk
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2008 20:59:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2008 20:59:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.