|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
9.10.2008 21:12:51   
ada2
pa še nova stran za novi čvekuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
   [Brisano sporočilo]
9.10.2008 22:35:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2577
10.10.2008 8:36:28   
trezika
Vau, ura je pol devet pa sem prva danesuser posted image  Kje ste čveke?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
10.10.2008 8:40:10   
petra *k
jutro, jaz pa letim zaj na ptuj, morem vodo dati, ostalo pa bom vidla kam me bo g poslal. pridne bote upam da se pišemo popodne

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
10.10.2008 8:41:46   
Anonimen
evo jaz zajtrkujem in vas zraven berem. niste kaj dosti čvekele!
jaz sem šla včeraj kar v posteljo sem se slabo počutila,pa še anej ni bil razpoložen-mislim, da so na pohodu novi zobkiuser posted image
nič grem malo k mami potem pa pod tuš in proti ormožu. se pišemo kaj popoldan

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2580
10.10.2008 8:54:53   
tatly
ojjjj jutro

kak smo kaj ...mi smo sli vceraj ob 11 spat in nasa puzika se vedno ajauser posted image user posted image user posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
10.10.2008 10:13:41   
meta21
user posted image user posted image user posted image Bodoča mami čestitke!user posted image user posted image user posted image

Mi pa gremo danes v Prlekijo!user posted image  Jutri se oglasimo kaj pri Tomažu-upam, da nam bo uspelo vse obletat, ker bo potem zamerauser posted image , če se bomo komu pozabili it pokazatuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
10.10.2008 10:30:14   
Anonimen
meta saj jaz ne bom zamerila, bi pa vas blo fajn videt. če bo le čas pa seveda vreme bomo mi verjetno kaj zunaj pa se mogoče srečamouser posted image
jaz sem se glih stuširala, pa si morem lase posušit pa ne upam fena fklopit ker moj še spi in bo po moje kar v luft skoča. sicer pa še mam čas, tak da ni sile.user posted image

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2583
10.10.2008 13:19:31   
petra *k
dan!!!
jaz sem nazaj, v enem kosu, v četrtek mam opet ctg in pregled, je tak daleč vse ok, edino še enkrat me je opozoril, da če mi voda začne odtekati naj pridem takoj nazaj.
kaj ma mogoče kera tel.št. od lekarne v ormožu? da jih vprašam, če majo tote vložke, ko voda odteka, ker mam redno probleme s tem, da morem nonstop meti dnevni vložek, pa bi se res rada prepričala, če je te plodovna voda al pa samo izcedek.

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 13:30:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2585
10.10.2008 13:46:18   
petra *k
hvala ti, morrak. nimama imenika, na informacije pa glih z mobitela nebi zvala, ko so tak drage.

da jih pitam za vložke.

Neposredna povezava do sporočila: 2586
10.10.2008 13:52:52   
petra *k
ej madona so toti vložki dragi!!! je rekla mi v lekarni, da so pred 2 letoma stali 16 eur, pa da jih trenutno nimajo na zalogi, ker jim je rok trajanja potekel, pa da naj jo ćez 1 uro nazaj pozovem, da mi pove točno ceno, pa se te odločim, če jih naroči. so pa notri 3 komadi. adijo, kak je to drago. saj ne vem, kaj naj naredim

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
10.10.2008 13:54:33   
Anonimen
kak smo ?
jaz sem že doma, pa še malo pa moram iti v vrtec po aneja. pa danes nisem nič kuhala pa ne vem če sploh naj kaj ali ne
vidim,da niste preveč zgovorneuser posted image

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 2588
10.10.2008 13:58:12   
petra *k
deja, nesem te zvala, sma prišla okoli 12h v ormož, pa je tašča rekla, da naj pridema prek jest, ker bi mogla te kosila iti delat, saj veš, aleš je ša delat. te pa itak nebi blo cajta.sma tak 13.15 šla od njegovih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 13:59:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 14:00:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2591
10.10.2008 14:01:43   
Anonimen
petra jaz sem pa mojemu rekla znajdi seuser posted image . saj se ne morem pretrgat, da bo on mel kosilo, ker me pač ni bilo doma. in se je mogel znajti, za večerjo pa mu bom že nekaj pripravila. 

Neposredna povezava do sporočila: 2592
10.10.2008 14:03:04   
Anonimen
morrak jaz nisem nič čulauser posted image

petra jaz sem bila tudi komaj ob enih fertik, ampak sem takoj šibala domu ker me je ata čaka. saj veš kak je brez avta

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2593
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 14:09:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2594
10.10.2008 14:34:48   
Anonimen
nisem nič čula in naši tudi nič ne vejouser posted image zanimivo- dobro si se spomnila morrak, da si šla na 24ur gledat.

Neposredna povezava do sporočila: 2595
10.10.2008 15:11:22   
petra *k
ja kolko jaz vem, sta trčila neki mopedist, pa traktorist. pa full dolgo je bla cesta zaprta, en je mrtev. večer pa še me suza zove, da se je en v koračicah strelal. ampak ga ne poznam, pred nekaj cajta se mu je tudi žena strelila, al nekak samomor naredla. naj bi pa bil pre neki sosed od ganzovih. nevem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
10.10.2008 16:50:27   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

KAj že katera kaj ve, kaj se je dogajalo včeraj na Lešnici?

Kuharič je vozil traktor, mopedist je bil pa Marinič (če sem si prav zapomnila), oče od tistega, ki je pred nekaj leti padel s strehe. tako so danes v službi govorile. Sicer pa pokliči mamo, ona bolj ve za koga se gre.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

Neposredna povezava do sporočila: 2597
10.10.2008 16:53:51   
ada2
No ada koliko takšnih boš nas še našla tukaj?

user posted image ja, zanimivo, a ne?

pa še to: z bodočo mami sva bile celo skupaj na opravljanju ezikovnih testov, ko sva se špotegovali za službo v enem podjetu. sicer za totalno različna delovna mestauser posted image

bodoča mami - če ne veš katera sem: tista skuštrana maserkauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
10.10.2008 16:56:26   
ada2
mi smo pa imeli danes v službi eno tradicionalno prireditev - Pozdrav jeseni, in sem malo prej komaj domov prilezla.
Adam je pa šel k babici v Osluševce in zdaj čakam, da moj pride domov, da grema po njega.

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
10.10.2008 16:56:59   
ada2
ko imam glih priložnost...user posted image

< Sporočilo je popravil ada2 -- 10.10.2008 16:57:56 >

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.