Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 14:40:14
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska 'jutro šalim se, pri nas je že ornk dan, čeprav sva z Aleksandrom še malce dremala ... danes sva sama, oči ima en seminar in še dela popoldne, pa sva se odločila malce pocrkljati. Malo kasneje bova šla ven, prav lušten sonček se kaže. Se mi pa zdi, da mali zdaj ne je več toliko. Na obrok zmaže max. 120 ml, včasih je pojedel tudi do 180 ... čudno. Mamice, tiste ki dojite - koliko mleka kaj imate? Pri meni je čisto odvisno (si tudi črpam) - dopoldne si ga veliko več načrpam ko proti večeru, recimo. Ful hecno. Jaz pojma nimam kolko mi poje, ker si ne črpam..sem pa jo zadnjič stehtala pred in po podoju, ker sem mela na sumu, da nimam dovolj mleka, pa je pojedla 200 (iz ene dojke)
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 14:51:26
|
|
|
|
frutka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower blacky kile skrivam na trebuhu. Si pozabla, da so me zamenjali z nosečnico. lex žal ni prišla, ker je Aleks zbolel. Tak da nismo mogle spoznat naše superwoman. Kdo pri milem bogu je lahko tako suho pipiko kot si ti zamenjal za nosečnico????? Blacky mislim da tole z vdiranjem v ZS niti ni tako enostavno. Češ prav jim je!Tudi jaz sem bila registrirana na njihovem forumu. Brez nekih posebnih globokih motivov. Gesla pa nas ima večina enaka tukaj kot tam. Baje je tako lahko prišla noter. Ne vem...težava ni ravno črno-bela. V ZS pač napišeš stvari, ki jih ne želiš javno objavljati. Tukaj pa zdaj lahko hitro pride do zlorab.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2008 15:08:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2008 15:25:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 15:33:24
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka IZVIRNO SPOROČILO: flower blacky kile skrivam na trebuhu. Si pozabla, da so me zamenjali z nosečnico. lex žal ni prišla, ker je Aleks zbolel. Tak da nismo mogle spoznat naše superwoman. Kdo pri milem bogu je lahko tako suho pipiko kot si ti zamenjal za nosečnico????? Blacky mislim da tole z vdiranjem v ZS niti ni tako enostavno. Češ prav jim je!Tudi jaz sem bila registrirana na njihovem forumu. Brez nekih posebnih globokih motivov. Gesla pa nas ima večina enaka tukaj kot tam. Baje je tako lahko prišla noter. Ne vem...težava ni ravno črno-bela. V ZS pač napišeš stvari, ki jih ne želiš javno objavljati. Tukaj pa zdaj lahko hitro pride do zlorab. Jaz sodelujem na enem takem forumu in ustanoviteljica nima vpogleda v naša gesla. Tak da....morda so jo pa po krivem obtožili.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 16:11:49
|
|
|
|
dzanika
|
tut js nimam pojma zakaj se gre pri teh vdorih. Itak mi je pa vseen tut če kdo prebere moja zs sej ni nobenih zaupnih podatkov med njimi.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 16:55:15
|
|
|
|
nanka
|
Mi smo že s sprehoda, zdaj je na vrsti kidanje , se mi čisto nič ni. Blacky imaš čisto prav glede vsega, tudi mene so odvrnile od čveka, ker je bilo kar naprej eno sranje, pa vedno so se spravile na kakšno, ki ni pasala v njihov krog in ja še vedno se spomnem spektakularnega začasnega odhoda nekaterih z rr-ja. Majuška koliko poje nimam pojma, jo pa podojim na eni starni in si potem še sčrpam kar pusti in je ponavadi okoli 30 ml, pa ji dam še tisto po flaški. In jaz imam tudi veliko več mleka zjutraj. Levinja jaz bi tudi link.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 17:15:17
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower liju te držim za besedo. Ja jaz sem tudi razmišljala, da škoda, da ti nisem sms poslala, da se dobimo. Ampak odkrito povedano sem čisto pozabila, tak dolgo se nisi nič javila tu gor. Smo se pa potem punce spomnile na tebe. Včeraj itak ne bi morala prit, da še ne bi ki kerega okužili. Niti Ninotu nisem dovolila, da bi se nagibal kaj k Anžetu, pa čeprav je on sam bolanček. Drugič pa se le spomni. No vsaj na srečanju ste se sponile. Lepo
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 17:19:09
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Liju, ful sem vesela, da si se oglasila. Je bil res že skrajni čas! In ti še vprašaš, če se te spomnimo??? Hanzika! Valjda, saj si naša! Daj si vzemi malo časa, pa več čvekaj z nami! Hvala da me niste že izločile iz julijk Bom se potrudila, pa če vsak dan toliko nakloftate, da ne folgam spremljat Ti tudi nisi bila na srečanju?
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 17:47:03
|
|
|
|
Blacky30
|
Nisem bila, ker imamo jutri krst in sem imela polno opravkov in polno glavo vsega, pa itak nimam avta.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 18:37:01
|
|
|
|
petra1984
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: petra1984 ZIMSKA... v kateri porodnišnici si pa rodila? NM jz tud. Pol je imela tud mene v obdelavi tvoja sestrična Mi je bla prec znana
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2008 18:37:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 18:40:46
|
|
|
|
Majuska
|
Hja jest tut še nisem imela te sreče, da bi prišla na kako srečanje. Ponavadi čez dan nimam avta, smola ... se bom kdaj v prihodnosti potrudila. Evo, midva z Aleksandrom sva bila pridna: šla sva na ornk sprehod, prav krasen sonček je bil zunaj, jaz sem potlej dala perilo v pranje, malo pospravila, si pripravila kosilo ... prav trapasto je kuhati samo za enega mali je zaspal, jaz pa čakam dragega, da prišiba iz službe.
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 18:44:21
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower blacky naslednjič pa res moraš priti. Glavna tu gor, pa še na nobenem srečanju nisi bla. Če smo se ljubljančanke in mariborčanke spoznale, mi pa smo tak blizu, pa se ne poznamo med seboj.. Glavna....hmmm....misliš glavna smotka???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 18:58:56
|
|
|
|
lidija***
|
dobla slike, zdaj pa grem nardit album Hvala za slike, luškane babe.. in..
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 19:08:25
|
|
|
|
lidija***
|
Zimska, lepa fotka. No, jaz sem mela pa naravni porod, pa se nism nč smejala, dok ni blo konc Pod to se podpišem!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 19:09:46
|
|
|
|
metuljcek321
|
Cau, punce! Sele zdaj mi je uspelo na RR ... noro, kako hitr je dan naokrog. Pa se tako super sonce - je bla ta mala 3 ure zunaj - res smo uzivali. Potem pa - saj veste - pospravljanje bajte: sesanje, likanje, pranje, brisanje prahu, prehranjevanje, igranje, itd. itn. in ze je ura sedem. Uf! Majuska, imas zs levinja t - thanks za super fotkice - res ste fletne, punce. Komaj ze cakam, da vas spoznam na enem srecanju.
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 19:23:00
|
|
|
|
metuljcek321
|
maja24, tudi ti imas zs
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 19:48:06
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 maja24, tudi ti imas zs Ti tut
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2008 20:14:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 20:18:46
|
|
|
|
Blacky30
|
ajaaaaaaaaaaaa......to pa sem pozabla....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 20:19:16
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Nisem bila, ker imamo jutri krst in sem imela polno opravkov in polno glavo vsega, pa itak nimam avta. Aja, no pa boma drugič obvezno prisotne. Glede prevoza ni problema, lahko komot jaz skočim po tebe. Le avto sedež imej pripravljen . Saj nimam daleč do tebe.
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 20:27:35
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: Majuska 'jutro šalim se, pri nas je že ornk dan, čeprav sva z Aleksandrom še malce dremala ... danes sva sama, oči ima en seminar in še dela popoldne, pa sva se odločila malce pocrkljati. Malo kasneje bova šla ven, prav lušten sonček se kaže. Se mi pa zdi, da mali zdaj ne je več toliko. Na obrok zmaže max. 120 ml, včasih je pojedel tudi do 180 ... čudno. Mamice, tiste ki dojite - koliko mleka kaj imate? Pri meni je čisto odvisno (si tudi črpam) - dopoldne si ga veliko več načrpam ko proti večeru, recimo. Ful hecno. Jaz pojma nimam kolko mi poje, ker si ne črpam..sem pa jo zadnjič stehtala pred in po podoju, ker sem mela na sumu, da nimam dovolj mleka, pa je pojedla 200 (iz ene dojke) Tudi jaz ne vem, ker si ne upam spumpat, ker pol dobim taki naval mleka da se mi meša od sile. Ta radovednost koliko je mleka me je samo 2x premagala in pol so mi zize skoraj eksplodirale. Imam pa jaz tudi zvečer veliko bolj prazne kot zjutraj, samo se glih tak zgleda naje, ker mi pol spi do 4-5h
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2008 20:49:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.10.2008 21:51:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?