|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 11.10.2008 14:11:51
|
|
|
|
Blacky30
|
O temi glede vdiranja v zs-je....kaj te vem, kaj bi rekla. Škoda, da je tema že zaklenjena, bi jim rekla, da jim je čisto prav. Glede na to, da gre za sklop največjih hijen na RR, ki ne znajo druga kot smetit vsako temo in solit pamet, kot da je RR njihov. Samo zaradi njih jaz več ne sodelujem na čvek temah in ostalem delu RR-ja, kot še samo tukaj med mamicami. So mi že davno pokazale svoj pravi obraz. Poleg tega so rinile tja na tisti njen forum, ki ga je odprla in ga tukaj hvalile, so za nekaj časa že poniknile od tu, tolk so čepele na tistem njenem forumu, zdaj pa taka vojna med njimi. Jaoooo....prav smešno mi je vse skup. Kaj pa so ji tak zaupale? Njihov problem! Mogoče vam zvenim hudobna, a še preveč sveže so njihove žaljivke, opazke in kritike, ki so letele tudi name osebno. No, gremo k lepšim temam..... Liju, ful sem vesela, da si se oglasila. Je bil res že skrajni čas! In ti še vprašaš, če se te spomnimo??? Hanzika! Valjda, saj si naša! Daj si vzemi malo časa, pa več čvekaj z nami! Srečanje, vidim, da ste se imele super!!! Nisem brala naše teme, samo slikice sem zvečer pogledala, pa vidim, da ste opazile isto kot jaz, da sta dve RR-jevki imeli identičnega dojenčka na rokah. No, jaz sem takoj vedela, da nekaj ne štima, ker poznam Nasaro in vem, da ima fantka. Pa mu verjetno ne bi Kitty zoknov obula, ne?? Sem tam pod komentar napisala. Rovarka, jaz tudi pridno glasujem za tvojo srčico. Flower sem si jaz predstavljala nekako takole, ker sem že v začetku nosečnosti videla eno njeno slikico s trebuščkom, jo je objavila tu gor. Frutko itak vem, kak zgleda še iz pradavnine, ko sem njene albume s prvim frutekom gledala. Levinjo si nisem nič predstavljala, ker še nisem našla časa. Nasaro pa poznam. Kje pa je bila lex???? Flower, kje te skrivaš tistih 6 kg??? No, pa sem prilezla do konca. Sem se prehitro ustrašila, saj ni bilo tolko za brat, kot samo: Nasara, maš zs......levinja, ti tudi.....nasara maš nazaj.....ti tudi.....
|
|
|