|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
11.10.2008 0:31:41   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

user posted image

No, tole sm pa jaz v porodni, med popadki. Nasmejana zato, ker je epiduralna že delovala... Zraven pa babca - moja sestrična.

To pa je slika za steno porodne sobe. Dober odnos med babico in porodnico!user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
11.10.2008 8:16:28   
Samsa
Dobro jutro julijke...
Očitno mali sončki lepo spančkajo...
Tako, da vam podarjam user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Samsa -- 11.10.2008 8:19:04 >

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
11.10.2008 8:30:28   
liju
Dobro jutro!
Za nami je noč dežurstva. Ta večji mi je ponoči zakuhal, tak da nisem spala nič.user posted image user posted image user posted image
Flower: ja ja tisto sem bila jaz in moja mulčka.user posted image user posted image nisma bile več pol dolgo, ker sma morale it hranituser posted image  Kdaj bom spet tam, ne vem. Odvisno od mojih bolnikov.user posted image Ko pa bom, ti obljubim da te pokličem.Ok?

Tudi jaz bi vas rada pogledala kako ste se imele na srečanju, pa bi prosla za odobritev.user posted image user posted image  Škoda da sploh nisem vedla da se dobite, bi mogoče še mi2 prilezla, pa če bi bili zdravi seveda. Pa drugič.

Lep vikend

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
11.10.2008 8:45:12   
petra1984
ZIMSKA... v kateri porodnišnici si pa rodila?

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
11.10.2008 8:53:10   
Tinky
Mammmmma, spet ste naklofale user posted image

Teo spet štrajka s spanjem, že tretjo noč nič ne spimo.
Podočanjake imam črne in mi segajo že skoraj do kolen. Včeraj zvečer sem spila eno veliko Laško in me je tako utrgalo, da sem bla koma naslednje tri ure!!!!

Naša hiška je že skoraj gotova, včeraj so končali fasado, keramičar končuje s polaganjem ploščic, v sredo pa začnemo postavljat parket in naslednji vikend se selimo!!!!!!
Slikce so v albumu, če katero zanima user posted image

Teo kliče

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
11.10.2008 9:56:05   
rovar_ka
Dobro jutro čveke!

Danes bo spet en lep sončen dan, jupiiiiiuser posted image user posted image Predvidevam da bo kr zatišje tu gor, glede na to, da sem prva danes in je ura že skoraj 10user posted image

Lepo uživajte, kjerkoli že boste!

Lepe slikice Zimska, se mi zdi, da je Lan cela mamica.je ne?user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2556
11.10.2008 9:56:55   
rovar_ka
ah, nisem prvauser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 10:12:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2558
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 10:34:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2559
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 10:40:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2560
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 10:47:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2561
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 10:49:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2562
11.10.2008 12:06:18   
jocika
Moja žaba tud nč ne spi - glih tolk, da se zjutri zrihtam, pa da norim po bajti, če mi bo ratal kaj nardituser posted image
Zimska, lepa fotka. No, jaz sem mela pa naravni porod, pa se nism nč smejala, dok ni blo koncuser posted image user posted image user posted image
zdej bom pa vidla, če mi bo ratal vas kaj prebrat, moja čmrla mal drema - sam mislim, da bo to za 5 min...

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 2563
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 12:56:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 2564
11.10.2008 13:00:55   
Majuska
'jutro user posted image

šalim se, pri nas je že ornk dan, čeprav sva z Aleksandrom še malce dremala ... danes sva sama, oči ima en seminar in še dela popoldne, pa sva se odločila malce pocrkljati. Malo kasneje bova šla ven, prav lušten sonček se kaže.

Se mi pa zdi, da mali zdaj ne je več toliko. Na obrok zmaže max. 120 ml, včasih je pojedel tudi do 180 ... čudno. Mamice, tiste ki dojite - koliko mleka kaj imate? Pri meni je čisto odvisno (si tudi črpam) - dopoldne si ga veliko več načrpam ko proti večeru, recimo. Ful hecno.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2565
11.10.2008 13:10:13   
dzanika
Evo grem vas brati za nazaj in komentirati. Včeraj vas nisem nič brala in vidim da ste pridno čvekale.

Blacky mi moramo tut še torto it naročit za krst. Sicer bolj majhno ker ne bomo vabli cele žlahte ampak samo ožjo ampak vseeno. Torta mora bit pa tut če sam za mene. Glede dojenja se pa ne sekiraj. Mi smo od samega začetka na AM pa fant ravno tako pridno raste.

lunica če opažaš da še ni ok s tabo pojdi nazaj do zdravnika. Tukaj ne gre za kompliciranje ampak za tvoje zdravje!

samsa   da si se nam javila.

zimska ležalnik je tudi našemu že majhen pa ga še vseeno posedem notri čez dan.

maja24  za družinsko opravilo.

levinja hvala za slikice! Luštni ste!

zimska res dobro zgledaš med popadki. 

Tinky bravo za hiško. Je bilo kar ekspresno tole.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 13:14:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2567
11.10.2008 13:18:28   
netki
dzanika....mi imamo krst en teden za vami user posted image  kje boš pa naročila torto?

jaz sem jo naročila za Žigatov RD jutri in sicer strelo mcqueen (a je prav napisanuser posted image ) cena? zasoljena.user posted image
bom potem dala slike gor

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
11.10.2008 13:48:23   
Blacky30
Oj!

Mi smo že nazaj s šopinga, smo nakupili vso potrebno hrano za jutri. Vidim, da ste bile spet pridne čveke, tak da bom imela kar  veliko dela. Pa še niti ne vem, če bom sfolgala vse danes prebrat, jutri pa me itak cel dan ni, tak da bom že spet v zaostanku.user posted image

Nič, grem brat in komentirat.user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
11.10.2008 13:50:15   
dzanika
netki kje pa imate krst? Ker v Trbovljah je meni rekel župnik da ima krst samo prvo nedeljo v mesecu.  Torto bomo pa pri ledineku naročili. So mi nekak najbolj všeč pa še ful lepe so.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
11.10.2008 13:52:54   
neboglasnica
Zdravo... cel dan že peremo, obešamo, kuhamo, pomivamo... vmes je še vode zmanjkalo.

Ker je sonček, grem kosti prezračit. Uživajte, se beremo zvečer!

auroraa: bom kar tak nardila, kot si rekla

Slikice user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
11.10.2008 13:55:23   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

netki kje pa imate krst? Ker v Trbovljah je meni rekel župnik da ima krst samo prvo nedeljo v mesecu.  Torto bomo pa pri ledineku naročili. So mi nekak najbolj všeč pa še ful lepe so.

mi bomo imeli krst v čemšeniku. No jaz sem torto naročila pri Martinu, sem jih pa gledala tud v lovskem gradiču in so tud ful lepe

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 14:10:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2573
11.10.2008 14:11:51   
Blacky30
O temi glede vdiranja v zs-je....kaj te vem, kaj bi rekla. Škoda, da je tema že zaklenjena, bi jim rekla, da jim je čisto prav.user posted image user posted image user posted image  Glede na to, da gre za sklop največjih hijen na RR, ki ne znajo druga kot smetit vsako temo in solit pamet, kot da je RR njihov. Samo zaradi njih jaz več ne sodelujem na čvek temah in ostalem delu RR-ja, kot še samo tukaj med mamicami. So mi že davno pokazale svoj pravi obraz. Poleg tega so rinile tja na tisti njen forum, ki ga je odprla in ga tukaj hvalile, so za nekaj časa že poniknile od tu, tolk so čepele na tistem njenem forumu, zdaj pa taka vojna med njimi. Jaoooo....prav smešno mi je vse skup. Kaj pa so ji tak zaupale? Njihov problem!user posted image user posted image user posted image  Mogoče vam zvenim hudobna, a še preveč sveže so njihove žaljivke, opazke in kritike, ki so letele tudi name osebno.user posted image

No, gremo k lepšim temam.....user posted image

Liju, ful sem vesela, da si se oglasila. Je bil res že skrajni čas! In ti še vprašaš, če se te spomnimo??? Hanzika!user posted image user posted image  Valjda, saj si naša!user posted image  Daj si vzemi malo časa, pa več čvekaj z nami!user posted image

Srečanje, vidim, da ste se imele super!!!user posted image user posted image  Nisem brala naše teme, samo slikice sem zvečer pogledala, pa vidim, da ste opazile isto kot jaz, da sta dve RR-jevki imeli identičnega dojenčka na rokah.user posted image user posted image  No, jaz sem takoj vedela, da nekaj ne štima, ker poznam Nasaro in vem, da ima fantka. Pa mu verjetno ne bi Kitty zoknov obula, ne??user posted image user posted image  Sem tam pod komentar napisala.

Rovarka, jaz tudi pridno glasujem za tvojo srčico.user posted image user posted image user posted image

Flower sem si jaz predstavljala nekako takole, ker sem že v začetku nosečnosti videla eno njeno slikico s trebuščkom, jo je objavila tu gor.
Frutko itak vem, kak zgleda še iz pradavnine, ko sem njene albume s prvim frutekom gledala.
Levinjo si nisem nič predstavljala, ker še nisem našla časa.user posted image
Nasaro pa poznam.user posted image

Kje pa je bila lex????

Flower, kje te skrivaš tistih 6 kg???user posted image

No, pa sem prilezla do konca. Sem se prehitro ustrašila, saj ni bilo tolko za brat, kot samo:
Nasara, maš zs......levinja, ti tudi.....nasara maš nazaj.....ti tudi.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 14:31:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?