|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
11.10.2008 22:02:10   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: flower

blacky, liju a ne bi blo najboljše, da bi se že naslednji teden dobile, ko je še lepo vreme napovedano in toplo. Kaj pravita?

Če bosta moja 2 zdrava ni problema. V torek imam kontrolo z njima in bom vidla kako in kaj. Ker če bo ok, te bo šel tavečji v vrtec in imam plac za blacky, pa še zdravi bomo, da ne faše ki keri kaj.user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
11.10.2008 22:07:45   
liju
Kaj se vas je veliko odločilo za cepljenje proti rotavirusu? Mi se nismo. Res da ga je Nino imel 2x in oba krat ko še ni hodil v vrtec. Enkrat ga je celo fasal v bolnici, ker je nenadoma dobil visoko vročino in bruhanje, kar pa nas je prestrašilo ker je imel točno 1 mes. pred tem klopa. Tako da sma ostala 4 dni tam v IZOLACIJI, a rota je šel z nami.user posted image user posted image user posted image user posted image  Te veste kak je vse razkuženouser posted image user posted image user posted image user posted image  Baje pa zdaj spet razhaja v vrtcu.user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
11.10.2008 22:09:15   
liju
Evo, zdaj pa imam monologe, kaj pa me tak dolgo ni bilo. Saj vem dobila sem kazenuser posted image user posted image user posted image

Lahko noč, grem še malo kvačkat in spat

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 22:21:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2604
11.10.2008 22:23:38   
netki
uf, naporen dan za mano, sem čist out

zjutraj smo šli mal zapravljat, popoldne sem pa pospravljala ker smo dobili obisk user posted image user posted image  ati je bil priden in peljal oba otročka na sprehod v tako lepem vremenu user posted image user posted image  da je mami lahko po tleh pomila in zavila darila user posted image

jutri pa praznovanje RD user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 22:27:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2606
   [Brisano sporočilo]
11.10.2008 22:34:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2607
11.10.2008 23:55:04   
glugluglu
ha, že vse spite,user posted image
Tinky, sem pogledala hiško, ful mi je všeč, če bi mi na novo delali, bi bila tudi pritlična, še kakšne slikice daj potem ko bo še notri dokončano,

neboglasnica tvojemu user posted image pa danes v MB ne bo dolgčas, še veselje pozno v nočuser posted image user posted image user posted image , danes so bili (in so še) spet pri nas na gledanju nogometa in je fajn

levinja,
a ti samo govoriš skoz o tem likanju, ali res toliko likaš? Imam kar slabo vest ko te beremuser posted image

Mi smo pa danes ves dan letali okrog, čisto nič pospravljali in imamo še totalno svinjarijo v bajti. Starejša otroka sta ostala pri mojih starših in pridejo jutri vsi skupaj na kosilo in najbrž ne bo uspelo veliko drugih stvari še narediti. Med tednom me pa še sodelavke obiščejo - če jim uspe.

Neposredna povezava do sporočila: 2608
12.10.2008 1:26:52   
Majuska
Pridne ste, ste mi kar lepo odgovarjale glede količine mleka ... ja saj se mi je zdelo, da je stres ogromen dejavnik pri vsemu temu. No jutranje črpanje mi zdaj nanese nekje 180-250 ml, odvisno od dneva, zadnje večerno črpanje pa nekje 140-200 ml. Vmes smo bolj na dojenju, no ... če je le možno.

Grem spat ... sploh ne vem, kaj še bluzim ... dragi je šele ob 22.30 prišel iz službe, sva se mogla malce še stisnit ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
12.10.2008 7:09:36   
Samsa
Jutro..
Madona že spet kuham kavo za vas....user posted image user posted image user posted image

Zajtrk bo pa katera druga :user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
   [Brisano sporočilo]
12.10.2008 9:12:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2611
12.10.2008 9:33:59   
Inigo
flower - sj mogoč bedno sprašujem... zakaj si si pa črpala? zakaj mu nisi zize dala? si imela kake težave z bradavicami?

Neposredna povezava do sporočila: 2612
12.10.2008 10:20:47   
frutka_
Lepim link za tiste, ki jih zanima:

http://www.ringaraja.net/forum/Drage_moje_prijateljice_prek_zasebnih_sporo%C4%8Dil/m_3244809/tm.htm 

Sicer pa se tudi jaz spomnim nanka kako je zgledal odhod. Noro, res! Ampak zaradi tega še nismo sami krivi za celo štalo, ki se je zgodila gor. Jaz osebno sem tudi sama napisala nekaj postov. Nič škodljivega, pač babji čvek o vsakdanjih rečeh (frizure, kavice, oblačila). Sem pa potem ugotovila, da je namen njihovega foruma še kaj drugega kot vsakdanji čvek. Tako da...so me potem itak skenslali, ker nisem sodelovala DOVOLJ! Tole z gesli pa ne vem, saj pravim da še jim ni čisto jasno kako so prišli v ZS-je. ena izmed teorij je bila tudi ta, da so z istim geslom tam in tukaj začeli vdirati v ZS-je. Kakorkoli je, če jaz v ZS-je pišem osebne ali neosebne stvari bi jih napisala javno, ČE BI ŽELELA. Tako pa v ZS napišeš kar javno ne želiš deliti z vsemi ali pa te včasih sami opozorijo na RR, da se debata nadaljujej preko ZS-jev. Torej....To je VDOR! V nekaj osebnega. Enako kot da bi nekdo bral tvojo domačo pošto brez dovoljenja. Pač, moje mnenje. Dolgo sem že na RR ampak to pa se mi zdi skrajno podlo! Nekatere celo razmišljajo o tožbi in jim dam prav. Ne vem pa kako bodo to izvedle.
Flower nama dojenje laufa kot ponavadi. ne vem kaj mala kokica študira. Obstaja kakšna razpredelnica kontrole rasti?
Blacky lep krst danes!!!! Full imate lepo vreme!
Tinky jaz bi tudi imela hišoooo!
Majuska jaz si s pumpanjem spumpam cca. 100ml. Nič več. Ampak pumpica ni merodajna. Dojenček s sesanjem potegne več mleka kot pumpica. Jaz pri pumpanju skoraj nikoli ne čutim izcejalnega refleksa.
Ma kako likanje! Na Pohorje gremo raje!
Dzanika meoja pa se v ležalniku tako divja, da je ne upam noter pustit, ker se bojim da bo padla ven.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
12.10.2008 11:02:49   
petra1984
lex...imaš zs

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
   [Brisano sporočilo]
12.10.2008 11:06:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petra1984)
  Neposredna povezava do sporočila: 2615
12.10.2008 11:19:22   
petra1984
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa

ne mislim nič slabega: ampak zakaj je to treba obelodanit v postu?? user posted image

Vse tako delajo, pol pa še jz.

Neposredna povezava do sporočila: 2616
12.10.2008 11:34:51   
lidija***
Frutka- sem brala povezavo, ene imajo res preveč časauser posted image  Ni mi jasno kako lahko svojo zafrustriranost in nesramnost prenešaš na druge na RR-juuser posted image
No, sam da smo mamice-julijke v reduuser posted image user posted image

(odgovor članu petra1984)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
12.10.2008 12:37:36   
Majuska
'jutro dekleta,

evo vam postrežem:
user posted image

treba se je podpreti, a ne? Jaz sem se zdajle najprej ofrišala, tuš pa pranje las ... zdej vas grem pa malce brat user posted image

< Sporočilo je popravil Majuska -- 12.10.2008 12:40:09 >

08.08.2008

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
   [Brisano sporočilo]
12.10.2008 12:43:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2619
12.10.2008 12:46:35   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: flower

majuška kaj ponoči črpaš? Ker če ne, pol logično, da imaš več mleka. Jaz sem zaključila z mojim črpanjem, sem si včeraj zvečer samo še 30 ml načrpala. Tak da v enem dnevu sploh ne spravim za obrok, poleg tega sma bla v sparu in mi tam ena ponuja, če bom nek namaz degustirala, ga dam v usta in mi reče mož, to je iz mleka. Ja shit.. jaz kar pozabim in se pregrešim. Pol pa mleko zlijem vstran, ker ne upam lanu dat. Glede črpanja: jaz mislim, da če hočeš mleko ohranit, je treba tudi ponoči črpat. Jaz nisem, ampak sem imela še dovolj mleka prvi mesec, ko je bil mož doma. Pol je pa šel mož delat, jaz sem bila sama skoraj cel dan z Lanom in se niti podnevi več nisem mogla na tri ure izčrpat, ker ni blo časa. In tak sem pol počasi zgubljala mleko...

No pri nas je tko, prvi jutranji obrok nekje med 5h-6h dobi po flaški načrpano, druga runda se dojimo ... pol je pa vse odvisno od posameznega dneva, a smo doma ali morda okoli letamo. Vsekakor si pa načrpam mleko preden grem spat - to je ponavadi nekje med polnočjo in 1h, pa po jutranji flaški tudi črpam. Tista doza je ponavadi največja, ja.

Zmeram imam dilemo - če bom načrpala, se bo mleko spet nakopičilo. Če ne črpam, reskiram da se bo začelo delati manj mleka... tako da poskušam najti neko srednjo pot. Rada bi pa čim dlje dojila, se mi zdi, da bo za našega fanta to fajn.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2620
   [Brisano sporočilo]
12.10.2008 12:48:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2621
   [Brisano sporočilo]
12.10.2008 13:36:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2622
   [Brisano sporočilo]
12.10.2008 13:46:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2623
   [Brisano sporočilo]
12.10.2008 15:18:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2624
   [Brisano sporočilo]
12.10.2008 15:22:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?