|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
10.10.2008 16:06:37   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Kaj pa potem sreda??? Imam občutek, da bo vedno ena manjkala..

V bistvu je res, naj še ostale povedo, kdaj jim ustreza, pa potem dorečemo (te) najbolj obiskan termin.

Kako je bilo pa na plavanju? Joan, nisi nič kaj dosti napisala, kako so (ste) čofotali in kako so sprejeli vodo vaši aprilčki.

Mi smo bili bolj pri zadnjih, ampak smo doživeli prisrčno dobrodošlico Srečke z Nikomuser posted image , pa Ketrin in Kaja ter Majček z Brino so nas tudi pospremile do garderobe. Plavalci smo šli potem v super spešl kopalke, tršice so dale vsakega od škratov-ic v obroč, dobro pripele, da ne padejo ven in jih podale mamicam v bazenu. Seveda je bil vsaj pri nas bolj zanimiv bazen in okolica kot kaj drugega, ne vem koliko je kaj z nogicami delal, firbčen pa je kot le kaj (to imam po šerlok mamici). In krasno zna pozirat vsakemu fotkiču in kameri. Pa smo šli sem in tja po bazenu, nihče ni jokal, malim se je prav dogajal... Na koncu smo jih dale še same v krog (mamice na dohvatu ruke), da se kao malo spoznajo in socializirajo user posted image . Boga tršica, ji ni bilo nič jasno, da se naši škratki poznajo že do obisti... No, potem so še malo plavali mrtvake in se crklaji v varnem naročju brez obročev, in to je bilo to. Pa spet ven, pa slačenje, pa preoblačenje... najbolj zamuden del posla...

Potem pa bližnji lokal, pa futranje in spanje. No, naš je spanje prešprical... mamice pa čvek, kot po navadi. Potem pa ura pozna, pa vse zviz na pot proti domu.

Jabček, hvala!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
10.10.2008 16:19:38   
katka28

Jaz bom kar P vprašala, če ji lahko dam mleko št. 2, itak manj poliva kot drugi.

Nasa dva sta ogromno polivala in normalno jemo AR2 ze nekaj casa. Saj razlika je v tem, da je bolj nasitno...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
10.10.2008 16:34:55   
clericv6
Joan: evo, temu jaz rečem poročilo. user posted image

Katka: veš, mi imamo Aptamil AR in št. 2 ni pri nas. Pa sem mislila, da bi ji dala kar navaden Aptamil 2 (ni AR). Bom pa vseeno raje vprašala P, da ne bom naredila kake gluposti.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
10.10.2008 16:36:48   
katka28
Ja nic punce zdaj pa tako..pofockajte:

Torek:

Sreda:

Poste kar citirajte in se dopisite
!!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
10.10.2008 16:37:57   
katka28

Joan: evo, temu jaz rečem poročilo. user posted image

Katka: veš, mi imamo Aptamil AR in št. 2 ni pri nas. Pa sem mislila, da bi ji dala kar navaden Aptamil 2 (ni AR). Bom pa vseeno raje vprašala P, da ne bom naredila kake gluposti.

Nasi otrocki majo zdaj ze dobro razvita crevesja tako, da tezko naredis kaksno neumnost. Ce pa se bos bolje pocutila pa le vprasaj, da si ne bos kaj ocitala...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
10.10.2008 16:48:18   
Tanja555
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Torek:

Sreda: Tanja555

!!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
10.10.2008 16:59:26   
lepa posadka
Hej!

Zaradi mene ne komplicirajte s srečanjem. Jaz sem od najdle in vprašanje, če bom sploh prišla...pa še zdravstveno smo bolj omahljivi, tako da pozabite, da sem kaj pisala. Ve se le zmenite, da bo vam odgovarjalo.

Sedaj pa res... letimo med jesensko listje.
Pa-pa.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
10.10.2008 17:46:05   
resnično srečna

Torek:

resnično srečna

!!

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
10.10.2008 18:23:43   
NiLe
Madoniš ste bile spet pridne s čvekom ... no, tudi plavalke smo bile pridne z miganjem in čvekom, pa tud naužile smo se sončka in jesenskega ambienta (Ketrin, tenks za relaksacijski sprehod).

Naša Žoan je tako super raportirala, da praktično ni kaj dodati user posted image ...
user posted image so uživali, mamice tudi in že se veslim naslednjega petka!!!

Majček; user posted image user posted image user posted image mislim na vaju z Brino ... upam, da se kmalu pocajta tvoj sonček.

Jabček; hvala, ampak ... ne bi bilo treba user posted image

SpeliG; ja, res si bolj odsotna zadnje čase ... ti se kar javljaj in upam, da se kmalu vidimo tudi v živo.

Kosilo naše pikapoline:
* rižotka s korenčkom, piščančkom, ohrovtom ... mnjami, še bi mami user posted image

Grem čekirat user posted image , če se je že zbudila ... ja, plavanje jo je kar utrudilo, saj je popoldansko rundo tolkla 1,5 urce, sedaj pa spi že več kot pol ure.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
10.10.2008 20:03:14   
resnično srečna
br čer...

dan se je zgodaj začel...minil v dogajanju...in počasi tone v spanec...

naša mala se je danes zabavala...najprej je plavalke pospremila v bazen...potem gledala kaka bogica je Brina prehlajenčica...Majček in Brina držita se...upam, da vama uspe čim hitreje in čim manj boleče prebroditi prehlad...

no poetm smo se zabavali s Kajo...pa sta prileteli že prvi plavalčki...he he...jaz sem danes za spremembo najprej pestvala orjaka Nika...potem slekla najbolj drobižkasto Tio...pa spet pestovala orjaka Jureta...he he...mi taki orjaki kar sedejo v naročje...je fino imeti takega otroka, ker potem še sam izgledaš malo bolj droben he he...

no ja v glavnem Iza je uživala v družbi 100 na uro...in ko sva šli po Dašo se je spet krohotala...in nato doma Daši kazala kako ona fino že pleza naokrog...ob pol dveh popoldan je zaspala in se zbudila šele nekaj čez četrto uro....

seveda nam je pokvarila načrte, da gremo očku nasproti peš...zato smo samo skočili na travnik za hišo in malo sprehodili našega kosmatinca...potem pojedli kosilo in se zabavali nato družno v naši otroški sobici...trije na tleh...dva na kavču...

GH...Iza je očitno manj sadjarka in več zelenjavarica...pojedla je kar nekaj žlič blitve s hokaido bučko...in očitno ji to kar sede...medtem ko se pri sadju še vedno neznansko pači...jutri bo za dopoldansko malico dobila toplo jabolčno čežano...morda pa samo hladne hrane ne mara...jao...vedno je kaj novega vzrok he he...

Srečanje...načeloma nama bolj odgovarja sreda...če bo torek bo pač torek...le prej bova morali zapustiti prizorišče druženja saj pričakujea obiske he he...no ja z obiski se lahko v bistvu srečava tudi v Celju...ampak v torek mi2 veliko težje dobiva avto, saj je to dan za Dašo...

Look like kokeršpanjel...he he ljubi...saj imam dolgo dlako....tud kravža se mi malo....ampak ej a nisem jest tko po fizionomiji bolj podobna bull mastifu?...še slinim se tako, če je v omari meni najljubša hrana...recimo rižki obliti s čokolado he he...sicer pa oči vidijo to kar želijo videti he he...

Spanje...naša čmrla je kar padla v posteljo...danes sva celo čebričkanje izpustili...očitno je plazenje res naporen šport...

JABOLKO...nekoč se lahko zgodi, da jih ena po riti dobi...vseeno hvala...ampak saj veš tisto: nasmeh je bolj grenak he he...se bo počasi treba odvaditi tega športa he he...

in veste kaj...tole plavanje je kulsko tudi ko ne plavaš he he...jaz sem danes spet uživala...se napestovala še koga drugega kot moje gospodične...in prav sede to he he...

takole vsaj vidiš, kako zelo različni so si naši otroci a vseeno vsak posebej tak srček, da bi ga kar stiskal, vonjal in cmokal...

Vreme...joj a ni čudovita tale jesen...s tem toplim soncem...z naravo, ki jo nevidni čopič obarva v tako čudovite barve, da se jih naše oči kar ne morejo nagledati... jaz samo upam, da bo držalo tole čim dlje...jutri imamo namen obiskati ZOO in zaželeti dobrodošlico tren novim dolgovratim in legantnim živalim, ki so vedno oblečene v pižamo...in ker Iza že tako spremlja stvari bo pravi užitek opazovati njeno reakcijo...

Kosmata varuška...he he Iza jo ljubi...Dašo pa kar malo nervira...nekako se ne zna postaviti v nov položaj...Iza je navdušena ko rine vanjo, boža ga, gnjavi...varuška liže vso izgubljeno slino...hkrati pa je Daša vedno ponavljala, da je Nero njen pes...in ji ni jasno zakaj ima Nero rad Izo...seveda ga Daša nikoli ne poboža...še iz sobe ga podi...zmedenost jo je sedaj pripeljala do tega, da ga je začela še ona božati in biti z njim bolj ljubezniva...pa naj še kdo reče, da konkurenca ni zdrava....

ekola...bomo danes družba utrujenim moškim na kavču?... 

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
10.10.2008 20:16:50   
Majček28
čer punce,
se samo na hitro javim...no mogoče večkrat po mal...
Naši Brini se je iz noska preselil na ušeska...ni še tko hudo, da bi mogla dobit antibiotike, se pa lahko poslabša...upam, na najboljš, ker mi ni glih OK, da bi ji že pri 6m dajala antibiotike. V ponedeljek, če ne bo nič boljš greva na URL, da ji mal nosek, sinuse, spucajo in preprečijo nadaljnjo okužbo.
Sem pa presenečena, da ji zdaj ustreza samo spanje na trebuščku, kar je blo prej absolutno nemogoče user posted image  Mal ima tud vročine in upam, da ne zraste.
Moj gospod je šel lepo na hokej....mi kar mal ni prov...čeprav ni mogu vedet, da bo zbolela, je pa prvič tkole in sem kar mal zgubljena.

Dons verjetno ne bom ravno družabna...bol bolj jamrala...joj, sem tko tečna, da bi se najrajš v školko zaprla pa vodo potegnila, pa moja rit ne gre not user posted image

....cela bajta je neki kužna...še lepi topi ja fasau virus-Trojanca...pa so mi ga že zrihtal user posted image

grem mal za nazaj prečekirat, pa mogoče mal kasnej pokomentiram

Pa hvala vsem za lepe SMS-ke...punce zlate ste in res vas imam rada user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
10.10.2008 20:32:43   
resnično srečna
Joj Majček...držim pesti...da bo res ostalo tam kjer je...pa da ne napreduje in bodo antibiotiki grožnja in ne resničnost...

pa ti kar jamraj...te čisto razumem...še ama nisi najbolj zdrava...in saj veš...če rabiš karkoli...cifro poznaš...jaz sem itaq najmanj 2x na teden v bližini...

pa čeprav samo malo tolažbe in družbo...saj veš...ko nam ne gre najbolje imamo radi nekaj, da nas potolaži ali pa samo trenutno odvrne pozornost s problema...

pa pazi nase...da še ti ne zboliš...

She
Within the measur

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
10.10.2008 20:39:18   
tasyo
Dober večer!
No, mi smo končno prišli iz popoldanskega potepanja po gozdu in travnikih. Lana je ful uživala, kostanja se je nabralo kar nekaj, čeprav je na začetku bolj bogo izgledalo.... Potem sva jo mahnile še do njene prababice in nato še do strica, ki goji mini konjičke, tiste, ki so še manjši od ponijev. So tko luštni in tamala jih je kar požirala, celo pobožali sva enega, pa mami jih je nahranila. Skratka, zanjo spet dan, poln novih vtisov. Trikrat lahko ugibate, kaj je to povzročilo - spanje - no go... In posledično glasen jok na poti domov. Dokler ni revica od joka omagala. Nič ne pomaga, ne mamino naročje, ne petje, ne hrana... No, zdej lepo mirno spi, vmes sva pa še malo dolili, da bo držalo do jutra...

Srečanje - nama tudi bolj ustreza sreda. Sicer bi tudi v torek lahko, samo bom morala ene plane preroštiljat... Se bom prilagodila večini.

Brina - upam da se tile tvoji ušeski čimprej pozdravijo in ne bo treba it k zdravnikom!!!!! Ti Lana pošilja enga zdravega cmokecauser posted image user posted image  Drži se, Majček, ti to zmoreš. Pa le mal pojamraj, meni je včeraj to pomagalo. Pa net naj te že neha hecat!

Vidim da je plavanje sila zabavno in prijetno - pa sej sem že napisala, škoda, da nisva kje bližje, sigurno bi se vam pridružili....

Posadka, upam da prebavne težave izginejo tako hitro, kot so prišle.. Pa uživajte v trgatvi!

Srečka in Iza - bravo za zelenjavico!!! Kar naenkrat bosta ugotovili, da je tudi sadje mnjami...

Hja, zagotovo sem hotela še kej komentirat, pa se zdaj ne spomnim. Jutri se verjetno ne bom nič javila, ker bomo cel dan v vinogradu (ja, sem zadnjič mal pobrkala dneve in sem hotela že v četrtek spečt gibanico - sem si zapomnila, da ni pita...- tako pa me čaka nocoj. Uživajte ve lepem vikendu in se beremo v nedeljo!!!!

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
10.10.2008 20:52:32   
clericv6
No, Kiara spi že celih 15 minut, upam, da bo tako ostalo do jutra. Sem pa opazila, da zahteva veliko več pozornosti kot prej, tako da sem posledično zvečer kar malo utrujena. Saj bi bilo vse še v redu, če mi je ne bi bilo teba nosit cel dan. No, pa saj se ne smem pritoževati, je drugače kar pridna.

Majček: ojoj, bogica Brina! Je pa res tak letni čas, da se kar hitro lahko prehladimo. Upam, da se čim prej pozdravi in da bo že jutri bolje. Sicer pa zvečer temperatura tako ali tako malo naraste, tako da je možno, da bo jutri že brez.

Srečka: tudi Kiara ima raje zelenjavo od sadja. Nasploh sem ugotovila, da ji sladke stvari niso ravno pri srcu. Sicer je pa niti ne krivim, ko je pa revica med nosečnostjo dobivala take količine sladkorja po žili user posted image . Varuško imate pa fajn...

Vidim, da za srečanje večini utreza sreda, se zmenimo kar za sredo? Upam, da bosta Majček in Brina tudi prišli, pa Ketrin s Kajo itd. Sem pa opazila, da nimamo nobene primorke ali prekmurke, pa tudi gorenjka je samo ena, če se ne motim? No, dve, ampak ena je preseljenauser posted image .

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
10.10.2008 20:55:16   
trnuljčica

Trnjulcica: ali kljub temu, da ga takoj stusiras po telovadbi dobi na kozi izpuscaje?

Ma ne, še nikoli nisva bila. Izpuščaje ima jih že polnih 7 tednov- še od takrat, ko je bil dojen. Le da je bilo vedno hujše... Sedaj mažem z neko kremo za atopični dermatitis in se je danes( 5 dan) prvič izboljšalo... Ni več pordelo, le še suhi luščeči se predeli kože... Je pa res, da je dobil ob tem tudi rdeče mozoljčke po koži po korenčku in danes po bučki...user posted image Ampak resno sumim alergijo na Kravje mleko... Po mleku (btw spije med 110 do max 150 ml) se napenja, krči in steguje noge, potem pa polije... Pa je pred ca 2 meseci, ko mu je enkrat MM dal AM, ker me ni bilo že spil 210ml.  Sedaj pa vedno manj- kot da mu ne odgovarja...Posledično je lačen ponoči in morava dotankati vsaj 2x.

Sem pa sedaj v dilemi glede tega plavanja. Sem ga danes mislila izpisati, sedaj se pa koža boljša... Le slabost te kreme je, da jo lahko mažem le 7 dni. Nato pavza.  Se bojim, da če je to kar sumim, se bo vedno pozlabšalo vmes...

Majček user posted image user posted image user posted image za Brino. Da se vnetje ušes pozdravi. Je pa res, da je najbolj pomembna stvar pri tem user posted image   čist nos. Zato naj fiziološka rula...

Big mama user posted image za odločitev, da razširite familijo še z kosmatincem. Poleg mojga user posted image ( beli višavski terier- Cezar),so mi prinašalci najboljuser posted image

Posadka danes sem naredila tvojo torto.user posted image Iz malin, ki sem jih nabrala... Sicer jaz zelo rada pečem torte. Ta je pa sedaj, ko imam user posted image odlična rešitev časovne stiske... Saj nekako 3-4 ure zadnje čase za to, da spečem torto res nimam... Hvala za rp.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
10.10.2008 20:55:31   
NaTaŠa*
Če sm katero po pomoti zbrisala se ji opravičujem pa mi napište pa jo še enkrat dam gor.

user posted image

user posted image   Katka28:  Jakob (21.02.2008):1370g, 38 cm
Anže(21.02.2008): 1500g, 39 cm    

4.mesec-Jakob- 4100 g, 55 cm
              -Anže- 4250 g, 55 cm

5. mesec-
Jakob - 4500 g
              -Anže - 4880 g

6.mesec-
Jakob- 5370 g, 59,5 cm
             - Anže- 5630 g, 61 cm

7.mesec- Jakob- 6120g, 63 cm
         - Anže- 6350g, 65 cm

user posted image   zolika: Vid (28.02.2008) 1790g, 43 cm
1.mesec-2710 g, 47 cm
2.mesec- 3380g, 49 cm
3.mesec- 5140 g, 56 cm
4,5.mesec- 6880 g, 60 cm
6.mesec- 7840 g, 64,5 cm    

user posted image    Aprilska34: Eva (23.03.2008) 2490g, 47 cm 
1.mesec- 3300 g, 50 cm
2.mesec- 4100 g, 55 cm
3.mesec- 4625 g, 58,8 cm
4.mesec- 5500 g, 60 cm  

user posted image    Violica_23: Nataša (24.03.2008) 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm 
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

user posted image    Barby78: Lia (24.03.2008) 3050g, 46 cm
1.mesec- 3580 g, 51 cm
2.mesec- 4250 g, 53 cm
3.mesec- 5200 g, 58 cm
4,5.mesec- 6830 g, 62 cm
6.mesec- 7700 g, 65,5 cm

user posted image    Sasy20: NIk (24.03.2008) 3510g, 52 cm
1.mesec- 4470 g, 56,5 cm
2.mesec- 5680 g, 59 cm
3.mesec- 6800 g, 63 cm
4.mesec- 7800 g, 66 cm
5.mesec- 8500 g, 69 cm
6.mesec- 8750 g, 71 cm

user posted image   lepa posadka: Tomaž (01.04.2008) 3600g, 51 cm
1.mesec- 5230 g, 58 cm
2.mesec- 5880 g, 60,5 cm
3.mesec- 6580 g, 63,5 cm
5.mesec- 8000 g, ? cm
6.mesec- 8500 g, 69 cm

user posted image    Tanja555: Neli (2.4.2008): 2660g, 46,5 cm
1.mesec- 3520 g, 52,5 cm
2.mesec- 4050 g, 55 cm
3.mesec- 4590 g, 58 cm
4.mesec- 5300 g, 60,5 cm
5.mesec- 6000 g, 63 cm
6.mesec- 6800 g, 65 cm
user posted image

user posted image   Ketrin: Kaja (02.04.2008) 3210g, 51 cm
1.mesec- 4050 g, 54 cm
2.mesec- 5000 g, 58,5 cm
3.mesec- 5789 g, 61 cm
4.mesec- 6600g, 62 cm
6.mesec- 7550 g, 68 cm

user posted image   clericv6: Kiara (02.04.2008)
1,5.mesec- 4350 g, 54 cm
2,5.mesec- 5420 g, 57 cm
3.mesec- 6100 g, 61,5 cm
user posted image user posted image

user posted image   Majček28: Brina (06.04.2008):  3300g, 51 cm
1.mesec- 4580 g, 55 cm
2.mesec- 5010 g, 57 cm
3,5.mesec- 5995 g, 60,5 cm
5.mesec- 6410 g, 64 cm    

user posted image   NiLe: Tia (08.04.2008) 3050g, 50 cm
1.mesec- 3500 g, 54,5 cm
2.mesec- 4010 g, 56,5 cm
3.mesec- 4440 g, 59 cm
3,5.mesec- 4670 g, 60 cm
4,5.mesec- 5000 g, 62 cm
6.mesec- 5900 g, 65 cm

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008) 3540g, 50 cm
1.mesec- 5270 g, 59 cm

3.mesec- 6910 g, 65 cm
5.mesec- 7700 g, 66 cm 

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008) 3650g, 53 cm
1.mesec- 4700 g, 55 cm

2.mesec- 5570 g, 59 cm
3.mesec- 6400 g, 62 cm
4.mesec- 6700 g, 66 cm
5.mesec- 7400 g, 68 cm
6.mesec- 8000 g, 69 cm

user posted image    sky77: Brina (12.4.2008): 3750g, 53 cm
1.mesec- 4290 g, 54,5 cm
2.mesec- 5430 g, 58 cm
3,5.mesec- 6120 g, 60 cm 
4,5.mesec- 6600 g, 61 cm
5,5.mesec- 7000 g, 64 cm   

user posted image    calena:  Tosja (14.04.2008) 3280g, 50 cm
1.mesec- 3760 g, 51 cm

1,5.mesec- 4220 g
2.mesec- 4925 g, 55 cm
3.mesec- 5910 g, 59 cm   

user posted image   Krista28: Nadja (15.04.2008) 3550g, 52 cm
 1.mesec- 4700 g, 57 cm
 2.mesec- 5350 g, 59 cm
 3.mesec- 6300 g, ?   cm
4.mesec- 7050 g, 66 cm 

user posted image    scorpiogirl: Nal (15.4.2008): 2900g, 50 cm
1,5.mesec- 5000 g, 55 cm
3.mesec- 6460 g, 60 cm
4,5.mesec- 7420 g, 66 cm
5,5.mesec- 7480 g ? cm

user posted image   resnično srečna: Iza (15.4.2008):  3150g, 53 cm
1.mesec- 3970 g, 54 cm
2.mesec- 5400 g, 58,5 cm
3.mesec- 6370 g, 62,5 cm
4,5.mesec- 7350 g, 66,5 cm  

user posted image    Jo@n: Jakob ( 16.04.) 3870g, 55 cm
1.mesec- 4740 g, 56,5 cm
2.mesec- 6130 g, 62,5 cm
3,5.mesec- 7030 g, 66 cm
4,5.mesec- 7520 g, 68,5 cm
5.mesec- 7800 g, ? cm

user posted image    trnuljčica: Sven (16.4.2008) 2860g, 48 cm
1.mesec- 3520 g, 53 cm
2.mesec- 5015 g, 58,3 cm
3,5.mesec- 6270 g, 64,1 cm  
4,5.mesec- 6920 g, 65 cm

user posted image    misa79: Miha (16.4.2008) 3580g, 54 cm
1.mesec: 5125g, 59cm
2.mesec: 5750g, 60cm
3.mesec: 6410g,62cm
4.mesec: 6970g, 66cm
5.mesec- 7200g, 69 cm

user posted image   simvir: Tevž (17.04.2008) 3850g, 54 cm
1.mesec- 5100 g, 55,5 cm

2.mesec- 6150 g, 60,5 cm 
3.mesec- 6750 g, 63 cm
4,5.mesec- 7800 g, 66 cm 

user posted image   JABOLKO3: Jure (17.04.2008) 4750g, 58 cm
1.mesec- 5410 g, 59 cm

2.mesec- 6300 g, 65 cm
3,5.mesec- 7570 g, 67 cm
4,5.mesec- 8390 g, 68 cm
5.mesec- 8560 g, 70 cm 

user posted image   bela vrtnica: Zara (19.4.2008) 3620 g, 51 cm
1.mesec- 4020 g, 56 cm
3.mesec- 5450 g, 62 cm
4,5.mesec- 7050 g, 65 cm

user posted image   Malamalinca: Kaja (19.4.2008) 3230g, 50 cm
1.mesec- 3640 g, ? cm
4.mesec- 5500 g, 61 cm
5.mesec- 6110 g, 62,5 cm

user posted image   big mamma: Jernej (19.4.2008)  4210g, 56 cm
1.mesec- 5920 g, 59 cm
3,5.mesec- 8370 g, 65,5 cm
5.mesec- 9470 g, 68 cm

user posted image   MEDIKA26: Neža (21.4.2008) 3640g, 51,5 cm
1.mesec- 4350 g, 54,5 cm
2.mesec- 5550 g, 57 cm
3.mesec- 6410 g, 63,5 cm
4.mesec- 7140 g, 65 cm
5.mesec- 7550 g, 67 cm

user posted image   Tasyo: Lana ( 22.04.2008), 2980g, 50cm
1.mesec- 4200 g, 54 cm
2.mesec- 5220 g, 58 cm
3.mesec- 5910 g, 60 cm
5.mesec- 7100 g, 68 cm

user posted image   Lubici: Urs (22.4.2008): 3370g, 52 cm
1.mesec- 4420 g, 57 cm
2.mesec- 5470 g, 51 cm
3.mesec- 6470 g, 64 cm
4.mesec- 7270 g, 67 cm    

user posted image   Roberta69: Liam (24.04.2008), 3445g, 52 cm
1.mesec- 4750 g, 55 cm

2.mesec- 6000 g, 60 cm
4.mesec- 7500 g, 66 cm

user posted image    modrooka: Ema (25.04. 2008) 2690g, 51 cm
1.mesec- 3495 g, 55 cm
2.mesec- 5000 g, 60 cm 
3. mesec - 5990 g, 62 cm 
4. mesec - 6.850 g, 64 cm
5. mesec - 7620 g, 66 cm

user posted image   SinskaT: Hana (26.4.2008): 3260g, 51 cm
1.mesec: 4600 g, 57 cm
2.mesec- 5400 g, 61 cm
3.mesec- 6420 g, 64 cm
5.mesec- 7030 g, 68 cm

user posted image   miny: Lana (29.4.2008): 4200g, 55cm
4,5.mesec- 8700 g, 68 cm

user posted image    pikica030407: Tia Zoja (05.05.2008):  3850g, 50 cm
3.teden- 4200 g, 54 cm

5.teden- 4650 g, 54,5 cm
2,5.mesec- 5470 g, 58,5 cm
4.mesec - 6025 g, 63 cm
5.mesec- 6480 g, 65 cm

user posted image   Srčekgirll: Vid (6.5.2008): 3410g, 50 cm
1.mesec- 4690 g, 55,5 cm
2.mesec- 5280 g, 57 cm
4.mesec- 6640 g, 63,5 cm

user posted image   vanomis: Rok (06.05.2008):  3680g, 53cm   
1.mesec- 4275 g, 56 cm
3.mesec- 5935 g, 63 cm
4.mesec- 6680 g, 67 cm

user posted image  

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
10.10.2008 20:57:47   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja555

Torek:

Trnuljčica

!!

Nama bolj odgovarja sreda oz edino sreda... Pon je posvetovalnica, torek plavanje???, sreda nič, četrtek do sobote ali nedelje pa LJ.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
10.10.2008 21:02:17   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce

Pro nas je čez dan pestro in mi tud rata ne usest se pred računalnik. Upam da bo kmalu bolje. Sicer mi je danes zaspala ob 16h in spala 1,5h kar je napredek. Upam da je to samo začetek in da bo tega vsak dan več.

Emina dobrodošla. Priključi se debati. Lahko pa tudi posreduješ podatke od Aline in vaju vpišem na seznam.

Jo@n nisem sigurna upam da sem prav nardila, poglej na seznam če je prav (a mate 2 al 3 zobka?)

Tolk za zdaj grem v mižule. Možgani so mi čisto zamrznli user posted image . Tako da se tud ne spomnem kaj moram še komentirat.

Aja vsem bolnim pa user posted image user posted image

NOČKO

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
10.10.2008 21:03:18   
clericv6
Potem pa recimo kar sreda, 15.10. ob 10h. Bo ok? Kaaaaatkaaaaaaaaa.... user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
10.10.2008 21:05:38   
novopecena
ojla

najprej zapojmo hepi brzdej mojemu navihančku Reneju user posted image user posted image user posted image user posted image

Katka lepo da si prevzela organizacijo srečanja. mi2 sva sigurno zraven. aja pa se mi zdi da v parku ni za plačat parkirnine (mislim da en izmed redkih placov kjer se da parkirat) popravi me če se motim

Torek:

resnično srečna
           novopečena

!!

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
10.10.2008 21:07:39   
trnuljčica
Kekec in Mojca- če bi se pridružila v Celju te lahko peljem... Jaz imam tako jajčko spredaj. Dva vozička bi verjetno šla notri. 

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
10.10.2008 21:08:48   
trnuljčica
Rene user posted image user posted image user posted image za polletnico.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
10.10.2008 21:13:11   
Jo@n
Čer!
Violica, prav si anpisala, dva diamantka sta.

Big mamma, čestitke za odločitev za goldija. Tudi naša pokojna user posted image  je bila prinašalka. Veš, ob konjih in otrocih bo zate še manj prostega časa in izhodovuser posted image .

Srečanje: ste pa našle teden, ko imam vsak dan nekaj... Tako da??? Sicer moram bit na vsaki procesiji zravenuser posted image , ampak še ne obljubim da pridem... Imam popoldne v Lj okulista (a se je še kateri med user posted image  tako poslabšal vid?), pa si moram zorganizirat urnik... Bomo vidli... (tko in drgač user posted image )

Majček, pozdravita se z Brinči, user posted image  za Jakobovo lepotičko.

Zdaj imam pa še sama sebe dost, nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 2148
10.10.2008 21:13:23   
clericv6
Srečanje 15.10. ob 10h:

- Tanja555
- Resnično srečna
- Tasyo
- Novopečena
- Trnuljčica
- Clericv6
- Joan???????
(upam, da nisem spet kakšne spustila, me nekaj daje zadnje čase)

Ostale se pa prosim še javite. Belo vrtnico in Urško boste tudi obvestile?

Rene: Čestitke za 6 mesecev! user posted image

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
10.10.2008 21:17:29   
Majček28
Sem uspela prebrat za nazaj, pa sprot vse pozabila...vmes hodim še Brino čekirat, če je vse OK...sej verjetn grem večkrat kot je treba, ampak kar moram it. Hvala vsem za lepe želje, zdej bo pa sigurn hitr dobr user posted image
Mal me gloda slaba vest, da še zdaj ko sem 24 ur na dan z Brino in za to clo plačana, ne morem tko poskrbet, da ne bi bla bolančkana...ja ja sej vem, da dranatiziram, ampak se točno tko počutm user posted image ...pa itak vem da ne bo zadnjič bolančkana...no upam, da čimmanjkrat

Srčka in Ketrin, ob naslednji priložnosti imata drink in toast v dobrem...hvala da sta poštukali še zame, sem bla tolk zmedena ko se je Brina jokala, da mi tud ni kapnil denaja pustit user posted image

Big mamma, super za kužka, ti si carica, da lahko vse popedenaš. Imam pa tudi zate, kar si naročila. Upam, da ti bom lahko čimprej dostavla.

Srečanje, midve sva itak vedno za in tudi tokrat...dan nama ni pomemben... glrde na situacijo pa nič ne obljubim, zato se tud ne bom nikmor pofočkala. Prvo mi je zdaj, da bo moja Brina OK, potem pa...žur user posted image

Pa kaj je zdaj to, same neke alergije...a je zdaj mogoče tako otrokovo obdobje,da se te stvari začnejo kazat ?

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?