|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
10.10.2008 9:30:44   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Srečanje - se mi je zdelo, da bo morala Katka vzet vajeti v roke, da se končno zgodi Celje. Me smo že zdavnaj rekle, da smo za. skratka, midve načeloma prideva, upam samo, da ne bova imeli glih posvetovalnice.

jah kaj cmo mam najvec casa user posted image user posted image ampak celjanke, ce se pa zdej ne udelezite bom pa sla po vsako domov in jo za usesa privlekla na srecanje user posted image ...Ursko je se treba obvestiti...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
10.10.2008 9:36:18   
katka28
Mislim, da bomo morali za srecanje dati drug datum, ker nase punce ob petkih plavajo user posted image

Dajte povedat kdaj maste plavanje punce...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
10.10.2008 10:13:04   
clericv6
No, jaz definitivno pridem, razen v primeru višje sile. No, 24. imamo pa P, tako da takrat ne bo šlo zame, sicer je pa to tudi petek.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
10.10.2008 10:23:42   
tasyo
Maš prav, Katka. Kaj pa četrtek?

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
10.10.2008 10:33:10   
katka28
Najboljse, da plavalke pocakamo, pa se potem zmenimo

Se je treba pa kmalu dogovorit, ker to je drug teden....

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
10.10.2008 10:51:34   
Tanja555
Katka, dajmo kr rečt: Srečanje: četrtek, 16.10. ob 10h v parku. Midve z neli pridevauser posted image .

Lp

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
10.10.2008 11:26:19   
emina22
ziv!

prosim vas za glas za mojo alino:

http://bibaleze.si/multimedia/z_igraco_do_nove_sobe/alina-je-zmagala.html#

hvala

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
10.10.2008 11:32:32   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja555

Katka, dajmo kr rečt: Srečanje: četrtek, 16.10. ob 10h v parku. Midve z neli pridevauser posted image .

Lp

ok kaj pravite punce??

Edino ze v naprej se opravicujem ampak v Celju je treba povsod placat parkirnino user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
10.10.2008 12:03:14   
misa79
Midva z Mihatom prideva, če ne pride kej vmes.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
10.10.2008 12:20:29   
clericv6
Katka, imaš ZS.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
10.10.2008 13:04:26   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Katka, imaš ZS.

kontra

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
10.10.2008 13:20:01   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: emina22

ziv!

hvala

Emina, kaj nisi že enkrat tega objavila?

(odgovor članu emina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
10.10.2008 13:32:17   
zolika
Hej hej!

Tile naše izpuščajčki meni niso dali  miru in sva se šla pokazat - alergija!
Ampak na kaj?!?!??!?!?!? Tisti dan ko so se pojavli izpuščaji - je jedo mleko (Novoalac) in pa sveži korenček je glodal ....je pa reko,da ne verjame da bi to bilo!?!?!

Da bi prašek menjala - nisem , pa tud mehčalec ne - edino kaj - sušim jih v stroju in da mi ne smrdijo dam zraven Lenor lističe!??! Da bi to bilo?!?! Bom probala brez! user posted image

Sem pa mu rekla,da kdaj bodo kaj zobki - pa je reko da ni slišal za nobenega dojenčka, ki jih ne bi dobil?!user posted image

Ker očitno je Vid-a tole alergijsko stanje tako nerviralo in srbelo, da ni spal! Smo danes imeli od 1 - 5ih budnico! Potem jaz več nisem mogla in sem ga dala možu! Jaz pa v jok!!!! Od izčrpanosti in negotovosti - KAJ MU JE!?!?!?!

Sedaj je že boljše...

Lep petek! Izkoristite sonček!

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
10.10.2008 13:33:06   
zolika
Berem ravno - KAKO SREČANJE?!?!? Kje???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
10.10.2008 13:34:53   
zolika
aha - sem vidla 16.10.08 ob 10h - park Celje!? Jaz ne vem kje je to?!?! user posted image
Katka - pomagaj! user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
10.10.2008 13:38:34   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

Hej hej!

Tile naše izpuščajčki meni niso dali  miru in sva se šla pokazat - alergija!
Ampak na kaj?!?!??!?!?!? Tisti dan ko so se pojavli izpuščaji - je jedo mleko (Novoalac) in pa sveži korenček je glodal ....je pa reko,da ne verjame da bi to bilo!?!?!

Da bi prašek menjala - nisem , pa tud mehčalec ne - edino kaj - sušim jih v stroju in da mi ne smrdijo dam zraven Lenor lističe!??! Da bi to bilo?!?! Bom probala brez! user posted image

Sem pa mu rekla,da kdaj bodo kaj zobki - pa je reko da ni slišal za nobenega dojenčka, ki jih ne bi dobil?!user posted image

Ker očitno je Vid-a tole alergijsko stanje tako nerviralo in srbelo, da ni spal! Smo danes imeli od 1 - 5ih budnico! Potem jaz več nisem mogla in sem ga dala možu! Jaz pa v jok!!!! Od izčrpanosti in negotovosti - KAJ MU JE!?!?!?!

Sedaj je že boljše...

Lep petek! Izkoristite sonček!

Jaz perem in tudi susim vse brez mehcalcev. Mogoce je pa tako kot pri jabolku in mu kaksna kremica ne odgovarja. Kajti kolikor jaz vem (popravite me, ce se motim) se nekatere alergije lahko razvijejo sele cez nekaj casa ni nujno, da takoj.

Vsaka od nas je imela kdaj taksne obcutke...mene je povozilo to v porodnisnici in sem se kar nekaj casa sprasevala ZAKAJ !?!? Pa je zdaj to za mano in uzivam v vsakem dnevi z mojimam sonckoma kajti vsak dan se jima zgodi kaj novega...

Tudi tebi lep vikend!!!

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

IZVIRNO SPOROČILO: emina22

ziv!

hvala

Emina, kaj nisi že enkrat tega objavila?

to sem hotela ze jaz komentirat...Emina pri nas smo vse skos na tekocem tako, da verjemi bodo vse punce videle tvoj post z linkom za glasovanje...
Tudi moj glas si dobila user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
10.10.2008 13:39:37   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

aha - sem vidla 16.10.08 ob 10h - park Celje!? Jaz ne vem kje je to?!?! user posted image
Katka - pomagaj! user posted image

a poznas kaj Celje??

se bom potrudila in poskusala narediti kazipot.....

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
10.10.2008 13:46:18   
katka28
Ok napisimo takole....

Ko greste po avtocesti, greste izhod Celje (logicno user posted image ), potem pa se peljete samo naravnost
(mimo Merkurja,
mimo A2S avtohise,
mimo Planeta Tus,
mimo city centra.
mimo vojasnice,
mimo avtobusne postaje,
mimo zelezniske postaje,
nato se peljete cez most in zakoj za mostom desno in na levi strani boste videle park)....

To je v kratek kazipot user posted image upam, da je kaj bol razumljivo...

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
10.10.2008 13:47:44   
lepa posadka
Hej hej!

Vas pa res ni fino kakšen dan prešpricat :-))) Vidim, da je vse po starem :-)))

Tudi pri nas vse po starem. Sicer Tomaž nekaj stoka in spušča v plenice fižolčke, medtem, ko ta mala stoka s kontra efekti, tako da jo imam danes doma in mi pomaga pri pospravljanju. Če se temu lahko tako reče. No, hiška je pospravljena in zelenjavno kosilce v riti. Kljub puščajočim noskom smo bili malo zunaj, sedaj pa je Tomaž pričel že drugo rundo. Je zadnji dan malce bolj cmerav – kar nisem navajena. Upam, da zaradi kakanja in ne kakšnega prehlada. Ta vikend se nam obeta spet bivakiranje v vinogradu in piknik na 1001 način. Upam, da bomo zdravi.

Hitro še pokomentiram:
Ketrin... juhuhu za boljšo noč. Morda pa se sedaj nočna dinamika spremeni v boljšo smer :-)))) Pa le odpočij si očke na balkonu... Tudi moj pogled je kar lep in prav ta teden se mi je ene parkrat zgodilo, da sem buljila ven in kar nisem slišala, da Tomaž zraven mene že prav na glas stoka... Joj, joj.
Big mamma… super za kužija. Glede izhodov ven pa so ti punce kar lepo napisale. Sicer pa je tudi pri nas s tem težava, saj je ena oma na Štajerskem, ta druga stara mama pa sicer čisto blizu, samo bolna. Ja, midva pa rada greva skupaj ven. Pa dostikrat se zgodi, da imam jaz pevske ravno takrat, ko ima mož izredne študente, tako da brez angažiranega varstva ne bi bilo nič. Ja, je pač treba plačat. Samo, raje plačam, kot da sem tečna doma. HB imam dve fajni varuški in se res lahko zanesem. Čez dan lahko pustim ta velike tri. Če pa dam zvečer ta malega že spat, pustim vse štiri. Sploh če ne grem hudo daleč.
Film na kavču… se mi zdi, da smo vsi v enem tako ustvarjalnem obdobju, da ni čudno, če zvečer ob prvi možni relaksaciji zaspimo. Tudi meni se to dogaja. Tako greva film raje gledat v kino J))
Trnuljčica… upam, da kmalu odkrijete vir težav. Če želiš otroku pomagat, ne pomeni, da kompliciraš. Srečno.
Emina… dobrodošla. Pa upam, da nisi prišla samo po točke in se boš še kaj javila.
(oklepaji)… Simvir… ja, sama sem ravno prejšnji teden pisala o teh težavah in ja, sem si morala kar malo stisnit. Saj ne vsega, samo toliko, da je popustilo in sem lahko počakala do naslednjega podoja. Mene hudo tale asimetrija daje… Pa saj se bo kmalu uredilo.
Srečka… slaba volja je del vsakega življenja in čestitam, da se z njo takole efektivno soočaš J)) Se bom spomnila tvoje prakse ob naslednjem napadu. Upam???
Otroci in ljubosumje… enkrat sem prebrala eno takole pisanje na to temo: predstavljajte si drage žene, da vaš mož pripelje jutri domov še eno žensko. Sicer vam pove, da vas ima še vedno tako rad, kot prej. Pa vseeno – tisto drugo da v drugo sobo, nekaj časa je z njo, nekaj je z vami… želi si, da skupaj sedite za mizo in se imate vsi lepo radi… a vam je to všeč? No, nekako tako otroci doživljajo prihod drugega otroka v hišo. Sicer to ni isto, kot to, kar opisuješ ti Tasyo… samo, ja… otroci se rodijo z eno veliko mero egoizma. Vse to se pa preraste, če imajo otroci pravo pomoč staršev. No, glede tvojega nečakca in staršev sva že enkrat debatirali in upravičeno si ogorčena. Ti je pa Srečka dobro predlagala, da v njuni navzočnosti pomagaš otroku kaj pomeni delit. V primeru, da gre za odnose, ki se ne bodo kar prenehali, je vredno vlagat. Sicer pa so bile tudi pri nas zamenjave prvi način delitve igrač.
Še CE srečanje: sicer me hudo mika, ker vas je kar nekaj Celjank, ki vas še nisem spoznala, samo imamo drug teden hudo pester… v bistvu bi lahko samo v torek, ko ni popoldanskih aktivnosti. Kakorkoli že – Katka – super, da si podala pobudo. Menda se vam pridružijo tudi Mariborčanke – Trnuljčica, Zolika, Babry…

Evo – toliko za enkrat… lep preostanek petka… pa, če mi ne rata več: krasen vikend vsem!!!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
10.10.2008 13:50:19   
lepa posadka
Sicer HB za copy paste, samo je vse sfižilo in ni nič več poboldano... Sorry. Če se vam ne bo dalo brat, ne bom zamerla, hehehe.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
10.10.2008 14:04:33   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Tudi pri nas vse po starem. Sicer Tomaž nekaj stoka in spušča v plenice fižolčke, medtem, ko ta mala stoka s kontra efekti, tako da jo imam danes doma in mi pomaga pri pospravljanju. Če se temu lahko tako reče. No, hiška je pospravljena in zelenjavno kosilce v riti. Kljub puščajočim noskom smo bili malo zunaj, sedaj pa je Tomaž pričel že drugo rundo. Je zadnji dan malce bolj cmerav – kar nisem navajena. Upam, da zaradi kakanja in ne kakšnega prehlada. Ta vikend se nam obeta spet bivakiranje v vinogradu in piknik na 1001 način. Upam, da bomo zdravi.

Upam, da se vam prebava uredi..posadka ce sem dobro razumela ima puncka drisko? si ji ze dala kaj medicinskega oglje..meni vedno pomaga saj je namenjen za te zadeve (veze strupe iz telesa)...

Še CE srečanje: sicer me hudo mika, ker vas je kar nekaj Celjank, ki vas še nisem spoznala, samo imamo drug teden hudo pester… v bistvu bi lahko samo v torek, ko ni popoldanskih aktivnosti. Kakorkoli že – Katka – super, da si podala pobudo. Menda se vam pridružijo tudi Mariborčanke – Trnuljčica, Zolika, Babry…

Kaj je punce a se prilagodimo posadki in se dobimo v torek???
Bi blo fino, ce bi se nas cimvec dobilo (posadka nikakor ne sme manjkati, da bo kaksne jesenske fotke naredila) pa se prej dobimo, ce bo se BM lahko prisla??

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
10.10.2008 14:08:05   
SpeliG
Pozdravljene!

Jaz se zdej bolj poredko javljam, sem se sploh dvomila če še kaj napisat. Pa da ne boste mislile da sem kakšno surlo stegnila, ampak mi enostavno ne znese. Martina ga je začela ta teden ponoči neki biksat, noč po cepljenju je bila ubibože, čist je zakuhala, zjutraj pa vsa navita premetavala ropotuljeuser posted image ..
Včasih spimo celo noč, včasih vstanem tudi po 15-krat in dam dudico in nikakor ne morem ugotovit, kje je štos. Je pa vsaj to fajn, da po zajtrku vedno takoj omaga in  greva nazaj spat do cca 9.30 in takrat se mami nafila z energijo.
Nevem zakaj imam občutek, da jo matrajo že zgornji zobki, kdaj naj bi se pa pojavili, je še malo zgodaj, ne?

Sicer pa se imamo ful luštno, ful je nasmejana, najlepše je, ko se smeji na ves glas. In to seveda predvsem atiju, ker ni zoprn; ne tlači sesalca v nos, pa vatk v ušesa, samo igra se in je res facauser posted image .

Vidim da ste jamrale o svojih moških, pa sej noben ni popoln. Moj sicer ne hodi nikamor s kakšno družbo (ker strogo ne pije alkohola, potem je pa skor brezveze hodit po gostilnah...), je pa ful deloholik. Ja, sej kul da je ful deloven, ampak včasih bi mi prav prišle dodatne roke, pa pridejo bolj pozno domov. Tudi sem že ugotovila, da zna sebe prav fajn postavit na prvo mesto, in tudi, da sem izključno sama kriva, da je tako. Moram se naučit, da je moškim treba vse napisat in narisat, ker se sam od sebe ne bo nič spomnil. Če pa težim, je pa vse narejeno, sam kaj ko smo tko trapast narejene, da kar mislimo da se je treba neki žrtvovat.. Po drugi strani pa je tudi prav super človek in sem vesela da ga imam, z vsemi napakami vred, ker tut nisem popolna...(no shit?!)

Sicer pa se Martina že ful sama zaigra, danes ji bom dala puzle na tla, po mojem bo pes čist navdušen - samo čaka, kje se bosta srečala, da jo malo oblizne.

Vijolica; jutri dopolnimo pol leta in mere za 6. mesecev so točno 8 kg in 69 cm.

GH : vidim da zdej res že vse uvajamo. Naša Bella še vedno bolj ko ne odklanja zelenjavo, zato pa se kar potegne v posodico za katerokoli sadje. Ful mi je fajn, ko imamo kosilo, jo dava v Prima Pappo (meni je pa mnogo bolj všeč za te malčke, ker se mi zdi varnejši od Trip Trappa, ima pasove in razne naklone) , jo potegneva do mize in naju čekira kako jeva. Če je kaj primernega ji dava mal za probat, pa ponavadi ni navdušena, ker za kosilo nimamo jabolčne kašiceuser posted image ..

Big mamma, ti si pa zakon, da zrihtaš vse svoje otročke in še kaj lahko postoriš, res. To se ti bo brez dvoma povrnilo, otroci iz večjih družin so običajno manj problematični in navajeni delit, si pomagat. Če te kdaj mož razjezi (katero pa ne), imaš vsaj veliko tolažbe okrog sebe v svojih sončkih, za katere si res BIG MAMA. Go mama!

Uživajte na sončku!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
10.10.2008 14:56:52   
Jo@n
Hoj,

me smo s plavanja (je bil potem če čvek, da ne boste mislile, da smo okupirale bazen za ves dan). Tamali so ful uživali, jokal ni nihče, potem pa so kar popadali dol. No, naš spidi gonazels je prespal le avtocestni del poti, prvi del po LJ pa je minil v glaaaasnem dretju...

Lepo, da je padla ideja za srečanje v Ce in hvala ker ste mislile na petkove plavalke (10h). Če se že zmišljujem, potem meni bolj ustreza torek (tako kot posadki), saj imamo v če P.

Ker ja mali končno mrknil v vozičku na toplem soncu na terasi, grem hitro nekaj zmetat v lonce da z MM ne bova lačna. Se beremo kasneje.

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
10.10.2008 15:19:39   
Tanja555
Ojla, jaz pa ravno pon. in torek ne morem! Upam, da nam uspe uskladiti datum, drugače pa upam, da vas spoznam vsaj pred novim letomuser posted image !

Lp

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
10.10.2008 15:40:48   
clericv6
Kaj pa potem sreda??? Imam občutek, da bo vedno ena manjkala.. No, meni je vseeno, tako da ve povejte.

SpeliG: upam, da se boš zdaj večkrat lahko javila. Z refluksom je konec? Naša sicer še kdaj pa kdaj polije, če jo prekmalu po jedi dam na tla in se kotali. Ampak to je mogoče 1x na teden. Jaz bom kar P vprašala, če ji lahko dam mleko št. 2, itak manj poliva kot drugi.

Kako je bilo pa na plavanju? Joan, nisi nič kaj dosti napisala, kako so (ste) čofotali in kako so sprejeli vodo vaši aprilčki.

(odgovor članu Tanja555)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?