lepa posadka
|
Hej hej! Vas pa res ni fino kakšen dan prešpricat :-))) Vidim, da je vse po starem :-))) Tudi pri nas vse po starem. Sicer Tomaž nekaj stoka in spušča v plenice fižolčke, medtem, ko ta mala stoka s kontra efekti, tako da jo imam danes doma in mi pomaga pri pospravljanju. Če se temu lahko tako reče. No, hiška je pospravljena in zelenjavno kosilce v riti. Kljub puščajočim noskom smo bili malo zunaj, sedaj pa je Tomaž pričel že drugo rundo. Je zadnji dan malce bolj cmerav – kar nisem navajena. Upam, da zaradi kakanja in ne kakšnega prehlada. Ta vikend se nam obeta spet bivakiranje v vinogradu in piknik na 1001 način. Upam, da bomo zdravi. Hitro še pokomentiram: Ketrin... juhuhu za boljšo noč. Morda pa se sedaj nočna dinamika spremeni v boljšo smer :-)))) Pa le odpočij si očke na balkonu... Tudi moj pogled je kar lep in prav ta teden se mi je ene parkrat zgodilo, da sem buljila ven in kar nisem slišala, da Tomaž zraven mene že prav na glas stoka... Joj, joj. Big mamma… super za kužija. Glede izhodov ven pa so ti punce kar lepo napisale. Sicer pa je tudi pri nas s tem težava, saj je ena oma na Štajerskem, ta druga stara mama pa sicer čisto blizu, samo bolna. Ja, midva pa rada greva skupaj ven. Pa dostikrat se zgodi, da imam jaz pevske ravno takrat, ko ima mož izredne študente, tako da brez angažiranega varstva ne bi bilo nič. Ja, je pač treba plačat. Samo, raje plačam, kot da sem tečna doma. HB imam dve fajni varuški in se res lahko zanesem. Čez dan lahko pustim ta velike tri. Če pa dam zvečer ta malega že spat, pustim vse štiri. Sploh če ne grem hudo daleč. Film na kavču… se mi zdi, da smo vsi v enem tako ustvarjalnem obdobju, da ni čudno, če zvečer ob prvi možni relaksaciji zaspimo. Tudi meni se to dogaja. Tako greva film raje gledat v kino J)) Trnuljčica… upam, da kmalu odkrijete vir težav. Če želiš otroku pomagat, ne pomeni, da kompliciraš. Srečno. Emina… dobrodošla. Pa upam, da nisi prišla samo po točke in se boš še kaj javila. (oklepaji)… Simvir… ja, sama sem ravno prejšnji teden pisala o teh težavah in ja, sem si morala kar malo stisnit. Saj ne vsega, samo toliko, da je popustilo in sem lahko počakala do naslednjega podoja. Mene hudo tale asimetrija daje… Pa saj se bo kmalu uredilo. Srečka… slaba volja je del vsakega življenja in čestitam, da se z njo takole efektivno soočaš J)) Se bom spomnila tvoje prakse ob naslednjem napadu. Upam??? Otroci in ljubosumje… enkrat sem prebrala eno takole pisanje na to temo: predstavljajte si drage žene, da vaš mož pripelje jutri domov še eno žensko. Sicer vam pove, da vas ima še vedno tako rad, kot prej. Pa vseeno – tisto drugo da v drugo sobo, nekaj časa je z njo, nekaj je z vami… želi si, da skupaj sedite za mizo in se imate vsi lepo radi… a vam je to všeč? No, nekako tako otroci doživljajo prihod drugega otroka v hišo. Sicer to ni isto, kot to, kar opisuješ ti Tasyo… samo, ja… otroci se rodijo z eno veliko mero egoizma. Vse to se pa preraste, če imajo otroci pravo pomoč staršev. No, glede tvojega nečakca in staršev sva že enkrat debatirali in upravičeno si ogorčena. Ti je pa Srečka dobro predlagala, da v njuni navzočnosti pomagaš otroku kaj pomeni delit. V primeru, da gre za odnose, ki se ne bodo kar prenehali, je vredno vlagat. Sicer pa so bile tudi pri nas zamenjave prvi način delitve igrač. Še CE srečanje: sicer me hudo mika, ker vas je kar nekaj Celjank, ki vas še nisem spoznala, samo imamo drug teden hudo pester… v bistvu bi lahko samo v torek, ko ni popoldanskih aktivnosti. Kakorkoli že – Katka – super, da si podala pobudo. Menda se vam pridružijo tudi Mariborčanke – Trnuljčica, Zolika, Babry… Evo – toliko za enkrat… lep preostanek petka… pa, če mi ne rata več: krasen vikend vsem!!!
|