|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
11.10.2008 8:30:54   
clericv6
Pa Violico in Natašo bi tudi rada spoznala.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
11.10.2008 8:58:50   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: zolika

IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Srečanje 15.10. ob 10h:

- Tanja555
- Resnično srečna
- Tasyo
- Novopečena
- Trnuljčica
- Clericv6
- Joan???????
- NiLe
-katka28

- Bela vrtnica
- Zolika

Jaz tut user posted image _Se vidimo.

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
11.10.2008 9:07:04   
katka28
Kako prilepimo slikico na net....

Gres na stran shrani.si

user posted image

kliknes gumb brskaj in poiscek sliko, ki jo zelis pokazati...( ce je slika na netu si jo prej shrani na racunalnik )

user posted image

stisni gumb shrani in ko se ti slika prikaze moras oznaciti kodo, ki je namenjena za forum

user posted image

pa se zadni korak ko pises odgovor stisni zgornji oznacen gumb not pa skopiraj kodo, ki si jo dobila na strani

user posted image

upam, da sem vsaj malo pomagala....

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
11.10.2008 9:07:28   
Jo@n
Jutro!
Naš user posted image  še drnjoha, pa ravno danes, ko je očka doma. Bo mislil, da imamo takle vsak danuser posted image .

Po malici (korenček z jabolkom - danes začneva uvajati sadje) bova šla na en sprehov v trgovino in do knjižnjice, potem pa za štedilnik.

Posušila se je že prva žehta cunj, druga je oprana, tretja pa že čaka na svoj prostor v pralnem...

Lepo se imejte, upam da zdravstvene tegobe čimprej minejo in da je Brinči imela mirno noč (z mamico zraven).

Čav bav!

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
11.10.2008 9:08:54   
misa79
IZVIRNO SPOROČILO: katka28

Just: imam vprasanje ali ze lahko Materino dusico otroku namazem po nogicah ali ne? Pravijo, da otrok potem lazje spi kadar je prehlajen...

Sem bila zadnjič na predstavitvi pa so rekli, da lahko namažeš po podplatih, po 6 mesecih pa tudi po prsnem košu. Mislim pa, da je simvir zadnjič nekaj govorila, da je svojemu user posted image že namazala in da je bilo vredu. Po uporabi se sicer lahko spustijo mali mozoljčki, vendar to ni nič hudega.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
11.10.2008 9:09:19   
NiLe

Just: imam vprasanje ali ze lahko Materino dusico otroku namazem po nogicah ali ne? Pravijo, da otrok potem lazje spi kadar je prehlajen...

Ti kar namaži ... jaz sem Tio mazala par večerov in je pomagalo ... pa tudi po prsih. Sem zadnjič P vprašala, če je OK in je rekla, da brez problema.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
11.10.2008 9:33:28   
resnično srečna

Dobro jutro....dobro jutro..ste že vstali?....dobro spali?...

no ja...pri nas nismo...je madam včeraj očitno prepozno imela zelenjavno kosilo...pa kmalu še večerjo (ker večerjo ma pa ona na štoparco točno ob 18ih...drugač je arija...he he včerej jo je pela očku...)

in posledično me je do polnoči zbudila 3x...pa še 2x do dveh...potem ji je pa uspelo napolnit plenico in je spala skoraj do osmih...po mojem bi še več, če kosmatinec ne bi spet vdrl v spalnico...po mojem jo je že pogrešal...

no ja...mogoče je mela pa samo zloooo intenzivne sanje...je blo včerej tok muskulaturnih dečkov okrog...pa jih zarad smotane mama ne mogla v rdečih hlačkah nagih videt...pa se mi je sladko maščevala...že prou Iza...veš kake jaz gledam po TV...pa ti ne težim vsako noč...no ja sej se bo vrnilo....ko bom stara pa ne bom hotla spat...teb se bo pa žuralo...sve se vrača sve se plača...ali pa kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje...

drugače smo pa pri nas poslali v nakup tozd Joca in Daše... Iza drnjoha...jah to je tko če se zbujaš celo noč pa tečen vstaneš...jaz delam pa sadno malico (čežana in suhe češplje)...he he sem češplje včerej namočila pa pride naš vrli očka pa prav: češple maš mokre...ja itaq...pa še kakšno, ki ni v tistem lončku...olalla

ma pa naš Ait danes rojstni dan...he he tud tipi se starajo...posledično je bil že zjutraj mal čuden...je mel neke čudne asociacije na vse kar sem rekla he he...jah ej..če bi bilo po mojem je lahko vsak dan mlajši pa manj siv....sam narava dela svoje...tko da darling: z ansmehom se še staranje upočasni...obljubim, da bo tvoja žena manj tečna pa bolj nasmejana...pa še pogled kokršpanjela bo zamenjala za pogled zadovoljene pudlice...

Cjele...pa pojdimo v Cjele no...sonce pa Cjelanke le naročite he he...

Bolančki...joj Majček sem stiskala pesti celo noč za vaju...tko da upam, da sta vsaj mal odspale pa da je počutje malo boljše...pa da je ljubi hitro s hokeja prišel in vaju sedaj cartla na veliko...

Katka... upam, da se ne prenese prehlad še na Jakoba...da se lepo pozdravite do srede in se res vidimo...pa velik noska brista...pa veliko vlažne inhalacije delat...pa če bo še mterina dušica na stopalcih ni vrag, da se ne pozdravite...

Bela vrtnica...Zari pa kar kako močno kašico za lahko noč...kake kosmiče...pa se bo morda manj zbujala...očitno pa imajo sedaj obdobje, ko jim je tole nočno zbujanje kar v kri prišlo...baraboni ponočnjaški...

če sem že še kej hotela, sem trenutno pozabila...grem kuhinjo malo v red spravit...

pa lep dan do naslednjega javljanja...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
11.10.2008 9:45:33   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Pa Violico in Natašo bi tudi rada spoznala.

Tudi jaz bi rada vse vas spoznala. Upam da se res enkrat vidimo.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
11.10.2008 9:48:46   
NaTaŠa*
user posted image

user posted image   novopecena: Rene (10.04.2008)

----->>>>> vse najboljše za 6.mesecev user posted image user posted image

Z malo zamude

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 11.10.2008 9:49:41 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
11.10.2008 9:49:28   
NaTaŠa*
user posted image

user posted image    SpeliG: Martina (11.04.2008)

----->>>>> vse najboljše za 6.mesecevuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil violica_23 -- 11.10.2008 9:50:00 >

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
11.10.2008 9:53:53   
katka28
user posted image

< Sporočilo je popravil katka28 -- 11.10.2008 9:54:22 >

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
11.10.2008 10:02:04   
NaTaŠa*

user posted image

Se podpišem pod tole

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
11.10.2008 10:14:39   
katka28
user posted image

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
11.10.2008 10:26:58   
bela vrtnica
Dobro jutro!

No, se moramo kar pohvaliti. Zara je danes prespala celo noč (od 21 do 7)kljub zaprtemu noseku. Drugače pa že kakšen dober mesec traja to naše večkratno nočno prebujanje. Tako da že kar nekaj časa dajemo zvečer razne nočne kašice, prav tako že uvajamo GH, ampak kljub temu se je redno prebujala. Sem pa nekje prebrala, da je eden izmed načinov, da prekineš z nočnim hranjenjem tudi ta, da ponudiš otroku vodo ali čaj, če pa to ne pomaga pa razrečiš AM.  Tako da se trebušček odvadi od nočnega hranjenja. Mi smo poskusili in nocoj smo lepo spali (čeprav ne vem ali je to razlog ali pa je Zara bila tako utrujena od prehlada oz. zamašenega noseka).

Tiste, ki imate električne apiratorje za noseke, katere pa imate? Sem videla, da imajo v Baby centru enega v akciji. A mogoče ima katera tega? Če, ali je ok. Nekaj moram nabavit, ker sama fiziološka in navadna pumpica ne pomagajo.

clericv6 : Hodim v Mercatorja (Joga v vsakdanjem življenju in je ful fajn, pa še cenovno zelo ugodno. En semester od oktobra do februarja je 100€ (lahko pa hodiš vsak dan, na prvo stopnjo, jogo za hrbtenico, jogo za moč in jogo proti stresu).

LP

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
11.10.2008 10:29:28   
lepa posadka
 Dobro jutro!

Najprej čestitke Reneju!
Pa Martini tudi!

Pa Ait... seveda tudi tebi želim: še na mnoga zdrava in energična leta v objemu svojih deklet :-)))

Tako - pri nas je eno tako čudno stanje. Ne vem ali je kdo bolan ali ne?! Veš, Majček - ko ti otroček zboli, je to kar ena normalna reakcija, da najprej pomisliš kaj si narobe. Moja naslednja reakcija je: kdo bo sledil :-))) Šele potem se umirim in začnem smiselno ukrepat. Tako da, upam,d a sta se z Brino naspali, pa da bo danes vse lažje, četudi nista že povsem zdravi. Ušeska niso hec, tako da še vedno kar zalivaj nosek... četudi posežeš po Operilu. Saj to bi tudi v bolnici naredili. Pri nas je ta mala bolj zdrava kot jest :-))) S Tomažem pa sva se hecala celo noč. Ne vem ali ga grlo boli, ker noče več na žlico jest - od večera dalje, pa ovčko bi si najraje zrinil globoko v usta, pomislila sem tudi na zobke, samo ni nič posebnega videti, morda pa je svega kriv res le trebušček, saj je celo noč se zvijal pa malo prdel... in še vedno so v plenicah samo zajčji drekci... Bomo videli. Posledično sva zaradi slabe noči ostala doma, medtem, ko so šli drugi žurat v trgatev :-( Bomo videli, če bo volja boljša, ko se zbudi, bova šla malo za njimi, saj vročine nima... je ap tak sitkan, česar že dolgo nisem več vajena. Počakajmo.

Ja, se mi zdi, da vse te težavice postanejo kar manjše, ko jih takole ubesedičimo na rr. Čeprav noč mi pa še vedno manjka :-)))

Srečanje: super - udeležba bo res krasna. Upam, da bo tudi vreme. V sredo imamo v šoli kostanjev piknik, pa ta velik ima svoj prvi nastop v glasbeni... pa ati ima ob sredah še popoldan izredne študente, tako da bo že brez srečanja pestro. No, morda pa me še kaj piči...

Katka: kašne sirupe pa imaš pri hiši za bejbija? Upam, da je le navaden prehlad in naj hitro mine.

Just: tudi jaz sem že mazala z materino dušico - po prsnem košu. Tole popodplatih nisem vedela. A je pomembna kje točno po podplatih? Sicer me je pa ravno sestrica podučila, da se Olje31 (če me grlo boli, si dam kakšno kapljico na sladkor in v usta) ne sme dat na kovinsko žličko, ker potem pride do ne vem kakšne reakcije, le na plastično.??!!

Hitim sedaj še kaj naredit, dokler Tomažek spi... upam, da bova vseeno kaj trgatve užila :-)

Crkljajte se, zdravi bodite... pa lep dan vsem, ki se boste potepali v tem sončnem dnevu.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
11.10.2008 10:31:59   
katka28
Mi z nocnim hranjenjem nismo nikoli imeli problemov fanta sta sama podaljsevala spanje. Zvecer jemo ob 19:30 naslednje hranjenje je pa od 8 zjutraj pa nisem nikoli redcila mleka in jima dajala vode tako, da ti tu tezko kaj svetujem. Kot sem ze napisala jaz jima v mleko dodajam kasice in nimam problemov s tem. 

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
11.10.2008 10:34:48   
bela vrtnica
Resnično srečna: a si ti iz Ljubljane? Na absolventskem izletu sem spoznala ene Ljubljančane, ki so tudi vedno govorili, da smo Cjelanke. Kao, da se to naši navijači ful derejo: Cjele, Cjele. Sam mi Celjani pa res ne rečemo tako (bolj se sliši kot Cele). Sem se takoj nasmejala in spomnila na kolege. No, saj ni važno kako se izgovori. Važno je, da se končno dobimo v "Cjelu".

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
11.10.2008 10:35:37   
Jo@n

user posted image

Enako!

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
11.10.2008 10:37:50   
zolika
http://shrani.si/f/1Q/5I/2iOyhMIS/oktober-029.jpg
[/quote]

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
11.10.2008 10:38:10   
zolika
Vadim! user posted image pa mi še ne gre....

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
11.10.2008 10:38:26   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: lepa posadka

Katka: kašne sirupe pa imaš pri hiši za bejbija? Upam, da je le navaden prehlad in naj hitro mine.

Mam Sanatogen baby (vitaminski sirup), Daleron, sem jima ga dala po zajtrku pa sadaj tako lepo panckata (sumim, da smo meli malo vrocine in pa kaksne bolecine zaradi prihajajocih zobkov), Operil P za otroke

Drugace pa se Eucasol sprejcek od Justa, jima na plenicke naspricam pa na posteljico obesim, da lazje dihata.
Materino dusico pa normalno vmasiras v podplat in baje zelo pomaga otrockom..

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
11.10.2008 10:38:43   
zolika
user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
11.10.2008 10:39:56   
zolika
Znam!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo jaz in hvala Katka28

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
11.10.2008 10:40:05   
Jo@n
Zolika, brez citiranja. Greš samo koda za forum s predogledom, jo kopiraš in pripopaš direkt v post.

Ait, vsenajboljšezateee! user posted image  Pocmokale te bodo pa že tzvoje punčareuser posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
11.10.2008 10:40:34   
katka28

user posted image user posted image zolika....zdaj pa bo prav user posted image

< Sporočilo je popravil katka28 -- 11.10.2008 10:42:24 >

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?