|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 19:53:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2476
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
10.10.2008 19:54:02   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

joj gorska roža..poštarji, serviserji, zdej pa še zdravniki...mutne posle ti vodiš okrog po svetu!!!

A ne? Ja tako je pri nas, da vse te stvari urejam jaz. Poštarji nosijo dopoldne, serviserji delajo samo do 15.00, zdravniki pa - saj veš, veliko je reči po TV, ki reklamirajo zdravnike, pa je treba preizkusit. user posted image Hecam se, meni je še tale moj doma odveč (včasih), kaj šele, da bi drugje iskala. Bože ne daj!!! Vidim pa, da vas je zaskrbelo...

Neposredna povezava do sporočila: 2477
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 19:55:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2478
10.10.2008 19:55:59   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

a veš, da imam jaz tudi to, pa še nisem uspela do zdravnika priti. Mi je sestrična, ki dela v lekrani svetovala, naj z zdravljenjem počakam dokler še dojim. Jaz pa sem mislila, da so to kakšne glivice user posted image . Daj poročaj malo s čim si zdraviš oz. kaj si dobila.

Hej!

Mene so testirali, ce so glivice - in to veckrat, pa sem nekako upala, da bi bile, ker potem se tega prav lahko znebis. Zal je bilo vedno negativno ... in je luskavica, kar je DREK (pa sori izrazu). Imam Sorel, s katerim se mazem po nohtih in to je zaenkrat to. Napredka ni, pravzaprav se zadeva se kar slabsa, a upam, da bo kmalu vsaj kancek bolje, potem pa, da izgine - menda niso to le pobozne zelje.

Kdaj se je pa tebi zacelo? Imas se kje drugje? Meni so se namrec luske naredile se o komolcihuser posted image  user posted image  user posted image  Grrrrrrr ...

Te čist štekam,jest sicer nimam luskavice mam pa atopijski dermatitis in se mi po celem telesu delajo izpuščaji tok da je kr grozno,ker nenormalno srbi,mažem se pa tut z raznimi kremami pa sam olajšajo zadevo,da bi pa dolgoročno pomagal pa ni šans,ker kokr se neham mazat se mi spet vse ponovi,tok da mam res že pun k**** te kože user posted image .So mi pa kao zmeri govoril da ko bom v pubrteti al pa po porodu zginlo,ma ja bo k***moj zginlo še slabi jeuser posted image .
Tok da nimaš kej kokr da se mažeš pa upaš da bo bolš "nekoč"user posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
10.10.2008 19:56:17   
Nasara88
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

nasara88: jaz komot odprem tvoj album, tako da poskusi znova. V desnem kotu imaš ikono dodaj album, klikni in naloži slike.

to so še ta stari albumi user posted image novih slikic ne morem dodajat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2480
10.10.2008 19:59:50   
Nasara88

IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

a veš, da imam jaz tudi to, pa še nisem uspela do zdravnika priti. Mi je sestrična, ki dela v lekrani svetovala, naj z zdravljenjem počakam dokler še dojim. Jaz pa sem mislila, da so to kakšne glivice user posted image . Daj poročaj malo s čim si zdraviš oz. kaj si dobila.

Hej!

Mene so testirali, ce so glivice - in to veckrat, pa sem nekako upala, da bi bile, ker potem se tega prav lahko znebis. Zal je bilo vedno negativno ... in je luskavica, kar je DREK (pa sori izrazu). Imam Sorel, s katerim se mazem po nohtih in to je zaenkrat to. Napredka ni, pravzaprav se zadeva se kar slabsa, a upam, da bo kmalu vsaj kancek bolje, potem pa, da izgine - menda niso to le pobozne zelje.

Kdaj se je pa tebi zacelo? Imas se kje drugje? Meni so se namrec luske naredile se o komolcihuser posted image  user posted image  user posted image  Grrrrrrr ...

zdaj, ko opisuješ nisem več sigurna, če imam jaz tudi to user posted image Jaz imam samo nohte takšne. V bistvu odstopajo pa malo se luščijo po vrhu. Pa tako se sločijo, kot cevi. Imam pa to že kakšno leto. Pa zgleda, da se prenaša, ker sem najprej imela na palcih, sedaj pa imam že na obeh prstih zraven. Ne vem mogla bi videt kako zgleda user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2481
10.10.2008 20:01:46   
Nasara88
tako slikice bodo vsak čas nared. Levinja zdaj pa si ti na vrsti, da jih v album pomečeš. Pa kakšne komentarje zraven napiši, saj veš da se bo vedelo kdo je kdo. Predlog za geslo za ogled albuma: nakitomičiči ali binglovo olje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
10.10.2008 20:12:19   
neboglasnica
Joj, kaj pa mene spet skrbi. Sem smotana, nikoli mi ni prav. Staš spi že od pol šestih v vozičku, lepo pokrit s tanko odejico. Voziček je v verandi. Imam vrata odprta, da bi ga slišala, sem sesala stopnice, pa nič. Lepo pančka, jaz pa grickam...

Pomoč: za jutri zvečer sem povabila dve prijateljici na čvek in prideta šele ob pol desetih zvečer. Upam, da ne bom prej zaspala user posted image . Kaj naj jima ponudim? Ena bo iz službe, druga od doma.

HD: saj vem, da si mi fouš user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
10.10.2008 20:13:01   
neboglasnica
user posted image user posted image user posted image za čveke, smo na 100 strani!!!! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2484
10.10.2008 20:19:08   
neboglasnica
In moj dec gre ter ga zbudi... Osel na kubik, seveda se zdaj joka...

Imam monologe?

Neposredna povezava do sporočila: 2485
10.10.2008 20:25:23   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

In moj dec gre ter ga zbudi... Osel na kubik, seveda se zdaj joka...

Imam monologe?

nimaš.

smejem se tvojemu komentarju user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2486
10.10.2008 20:25:59   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Kljub opisu mi ni jasno, kako pride do luskavice na nohtih ... moj dragi ima namreč običajno obliko, pri tistem nekako še vem, kako ravnati user posted image

Zal nihce ne ve, kako pride do tega. Ponavadi je tako, da je najprej po telesu, sele nato po nohtih. No, pri redkih primerih pa se pojavi najprej na nohtih, potem se pa lahko siri po telesu - ali pa tudi ne. Skratka, pojma nimajo, v katero smer se to lahko obrne.

Pravis, da ima tvoj po telesu - a ze od malega? S cim se maze? Kaj mu pomaga? Vsakrsen namig je dobrodosel .... lahko mi pises tudi na zs, ce zelis, in bova tam pokramljali. HVALA!

Mojemu nekje okoli 18. leta ven izbruhnilo user posted image   bom napisala zs ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2487
10.10.2008 20:43:30   
netki
kako pa zgledajo glivice?

namreč jst mam že od nosečnosti enga user posted image  na nogah in se vse nekam širi....za dohtarja seveda ni časa user posted image

p.s.: dlake še vedno ne rastejo user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
10.10.2008 20:45:29   
Anonimen
gledla mama mio. huuuuud film. user posted image user posted image

čakam slikice user posted image

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2489
10.10.2008 20:46:47   
maja24
Luskavica lahko pride od hudega stresa al pa zelo težke operacije,loh jo maš že od mejhnga al pa izbruhne kasneje npr. v pubrteti al pa ko si v srednjih letih.Pa tut loh je v genih nap.če jo je mel kdo od staršev starih staršev al pa čist nek v devetem kolenu.Je pa to res grozno,nasploh te kožne bolezni so res muka k nikol neveš kdaj boš prerasu kdaj se izbolša če se sploh.Moj ma tut luskavico,dobu jo je pa šele par let nazaj pa se sploh ne obremenjuje,kot da jo ne bi mel,tok da svaka mu čast,pa tut maže se ne mi je pa reku da če bi se prasku da bi se u tut širla pa drugih delih telesa tok da ma skos na enem in istem mestu.

Ela čebela

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
10.10.2008 20:51:22   
neboglasnica
Bodte fajn, grem pred TV! Staš previt, preoblečen in podojen spi v svoji posteljici.

Nočka!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 21:01:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2492
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 21:02:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2493
10.10.2008 21:17:20   
frutka_
¨Fajn čvek je bil danes. Super! Mali pa so bili pridni kot bubice. Flower samo tebe sem si predstavljala čisto drugačno. Črno in bolj močno.user posted image user posted image user posted image user posted image
Levinja pri nas pa dojenje poteka kot nekoč. Ko sva prišli domov sem jo podojila in je lepo spila VSE, malo zaspala in se dojila dalje.user posted image
Za tiste, ki še ne veste smo štajerke bile prve, ki smo se začele dobivati. Zdaj pa nas cela SLO posnema! Škoda, da nismo zaščitile patenta!user posted image

Grem brat zdaj celo štalo o vdiranju v ZS-je  ene (bivše) uporabnice... Še zdaj ne morem verjet!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2494
10.10.2008 21:23:06   
Nasara88
Frutka sem vesela, da vama je dojenje steklo user posted image user posted image user posted image

Grm jaz tudi brat to štalo, ker vidim da je tu zaišje user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
10.10.2008 21:45:22   
liju
Pozdravljene mamice!

Malo da se vam javim. Se me še sploh spomnite?
Upam dauser posted image . No ne vem če sem že javla naše mere pri dveh mesecih, saj se mi zdi da se že celoooooo večnost nisem javla. No zato pišem mogoče že drugičuser posted image user posted image user posted image  5695 kg in 60cm.
No danes smo bili pri zdravniku, Žan je namreč že dva tedna smrkav, zdaj pa se je še kašlja nalezev od večjega, tako da imam oba na AB. user posted image user posted image  Upam da bo kmalu bolje. Mi pa je P rekla da mu že malo hrope, zato upam da nam pomaga. Držite pestke za moja 2 miškota, prosim.
Drugače je full priden  in lepo spi in papca. Še vedno se polno dojimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem res vesela da nama laufa, ker pri prvem ni šlouser posted image .

Flower: Škoda da se nisi danes ustavila, ko si se peljala domov. Sma bile z bobiko v šetnji in sma združile veselo z koristnim al kako je že user posted image user posted image user posted image . Sicer jaz itak ne bi vedela da si to ti, mi pa je bobika povedala. user posted image user posted image user posted image
Komentirat pa žal nič ne morem, ker sploh nisem na tekočem z dogajanjiuser posted image user posted image . Se bom potrudla vas kaj več spremljat.
Nič, grem pod tuš in aji. Upam da me čaka lepša noč kot danes.

Lahko noč

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 21:55:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2497
10.10.2008 21:58:52   
Nasara88
http://www.ringaraja.net/forum/forumid_103/tt.htm

tema že zaklenjena user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2498
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 22:04:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 22:23:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?