|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
10.10.2008 15:12:26   
Blacky30
Maja24, čestitam, da si končno prišla na svoj račun!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2451
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 15:27:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2452
10.10.2008 15:31:31   
neboglasnica
lunica24: nič ne moriš z jamranjem, zato smo pa prijatelji!!! Pa breme je vedno lažje, če ga imaš s kom deliti.

almera:
uživaj v Bovcu

MB:
čakamo slike in geslo za prijatelje, npr.: sladka čokolada

poliklinika:
Ja, kljub temu, da sem v sprejemni povedala, da dojim, sem skoraj korenine pognala. Po eni uri sem šla do sestre in jo vprašala, kaj zdaj. Pa pravi, da s sprejemne še ni papirjev. Jih je šla iskat in me poklicala noter. Privrši en mlad, fejst zdravnik, se usede tako, da s koleni uklešči moje noge, jaz stara baba pa farbo gor user posted image , ker sploh nisem vedela zakaj tako. No, nič si ne domišljati, to naredijo zato, ker si na glavo namontirajo neko čelado z lučko...Skratka, dal mi je napotnico za sluh in nevrološko. Na izvid sem čakala nadaljnih 45 minut. Moje dete je z očijem nabiralo km po hodniku. Nato sem se šla najprej naročit za sluh, čeprav so naročili drugače. Datum je 30.01.09, ker je pisalo nujno. Kdaj si na vrsti, če ne piše nujno? 05.02. morda??? user posted image No, na nevrološki sem positnarila, da so kao tam rekli, da moram prinesti njihove izvide.. in so me vzeli kar v triažno ambulanto, ker naročajo menda šele za marec. No, čakam, čakam, čakam....vmes se je Staš že naveličal čakati na kosilo in je malce pocmihal. Ga hočem podojiti na hodniku, ko mi ena sestra odpre ordinacijo, da sva v miru opravila. Torej: tip, ki me je božal po obrazu (ne bit fovš, preizkušal je, če čutim) je bil tudi mlad in je zaključil, da bodo moje vrtoglavice izvenele same. Ekola, sem bila izčrpna. Sedaj grem pa še kaj konkretnega pojest, sendvič s sladoledom je premalo.

Neposredna povezava do sporočila: 2453
10.10.2008 15:34:09   
Anonimen
Datum je 30.01.09, ker je pisalo nujno. Kdaj si na vrsti, če ne piše nujno? 05.02. morda???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sori, sam to sem mogla komentirat.

tak zdej pa grem na lepše. user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
10.10.2008 15:49:21   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Jutro!

Metuljcek, zgleda, a sva na istem, sem tud očke odprla ob pol enajstih.user posted image  Če pa mi je falilo....od 4h do 4.30 pokonci zaradi Teje, od 6h do 6.40 zaradi odprave Nejca v vrtec, od 7.40 do 8h zaradi Teje. Ob 8h sva pa potem zaspali nazaj. Povejte, da sem imela pravico it nazaj spat.user posted image

Absolutely!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2455
10.10.2008 16:05:51   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

Kako pa kaj tvoje železo?

Ma, menda v redu - sem bila zadnjic na pregledu krvi ... imam pa en drug (precej velik) problem, namrec: po porodu se mi je FUUUUUL poslabsala luskavica na nohtih - grozna rec. Ce ima katera kaksno pozitivno izkusnjo v povezavi s tem, bi bila zelo, zelo hvalezna. Imela sem jo ze prej - pred leti, ko sem dozivela hud stres (spontani splav v 20. tednu - nepojasnjeno - me je totalno sesulo), potem sem imela pa zdaj zelo tezko nosecnost (non-stop pocitek, mirovanje in strah, kaj bo, ce bo ....). Skratka, ocitno je bilo tu mac in mi je zdaj udarilo ven sto na uro. Boli kot user posted image  in je neprijetno, nohti bolijo kot bi imela zanohtnico, odstopajo, so zadebeljeni, ma sranje, res. No, pa sem se jaz malo pojamrala.

Aja, bila ze pri dermatologu - rekel, da je vse na bazi stresa, ko se bom pomirila, bo izginilo ... ali pa tudi ne. Zdaj z necim mazem, ampak prej kot v nekaj mesecih do enega leta naj ne pricakujem rezultatov - morece, ja. Najhujse je pa to, da sem se sicer skulirala in se skusam ne sekirat, sam, ko pa pogledam svoje nohte, me pa kar zvije in sem slabe volje, prestrasena in tako dalje po spisku. Dajte mi mal spodbude, please:-)

samsa, prima, da si se javilauser posted image  user posted image  user posted image ... kar se se daj, saj ves, da rade
cvekamo. Vec kot nas je, boljse je.

lunica24 - dobro postimaj tele tvoje reci. Kar pojdi se pokazat, pa da te zrihtajo.

Se to: gel za dlesni si kupila v lekarni?

SOncIca - no, midva z mozem sva tud nekak tko razmisljala o rotavirusu in ne bova dala cepit. Upam, da se ne bova potem po glavi tolklauser posted image
Naj se user posted image  afta hitro pozdravi!!

Joj, kake tortice - to je noro! Sem skor sladkorno fasala ze sam, k sem jih gledala.

flower, sam, da si pogruntala finto vozeka! Bolje pozno kot nikoli. In prima, da ste uzivale na cvekarajanju.

neboglasnica, tisti del o mladem zdravniku se je pa bral skor tko k doktor romanuser posted image  user posted image  user posted image  No, sam, da bojo vrtoglavice izginile - bravo!

(author unknown)

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 16:08:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2457
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 16:19:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2458
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 16:23:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2459
10.10.2008 16:39:37   
lavita*
Pišuka spet se nekaj pogovarajte o tem ceplenju za rota virus. Tud jaz ga nisem naročila. pol pa smo debatirale in so ga ful priporočale posebej če so otroc v vtrcu in bla, bla,bla. Pa sma spet z možem doma toplo vodo odkrivla kaj nardit in se na konc odločla, da boma dala cepit. Seveda že imam tud cepivo naročeno za 27.10. ko bo cepljena tud za vse ostalo. jaz res ne vem kaj je prav in kaj ne.

korošice se boste kaj dobile? No to bi pa še verjetno meni uspelo pridet. Samo prav čas morem vedet.

Moja dva sta šla pa v cirkus. Midve grema pa še malo ven.

uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 2460
10.10.2008 17:19:48   
Nasara88
hoj čvekice user posted image

Srečanje uspelo, čvek... ni zmanjkalo tem. V glavnem meni ni niti malo žal in sem definitivno za, da stvar še večkrat ponovimouser posted image . Glede slik pa je tako, jaz jih žal v svoj album ne morem naložit, ker mi skozi javlja neko napako. Prosim, da mi ena čvekauser posted image E-mail posreduje pa jih pošljem, pol pa jih lahko v album naloži. Samo zdaj še ne bom utegnila, malo kasneje.

Zimska super za 40 EURuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lavita*)
Neposredna povezava do sporočila: 2461
10.10.2008 17:21:44   
Nasara88

[/quote]

Ma, menda v redu - sem bila zadnjic na pregledu krvi ... imam pa en drug (precej velik) problem, namrec: po porodu se mi je FUUUUUL poslabsala luskavica na nohtih - grozna rec. Ce ima katera kaksno pozitivno izkusnjo v povezavi s tem, bi bila zelo, zelo hvalezna. Imela sem jo ze prej - pred leti, ko sem dozivela hud stres (spontani splav v 20. tednu - nepojasnjeno - me je totalno sesulo), potem sem imela pa zdaj zelo tezko nosecnost (non-stop pocitek, mirovanje in strah, kaj bo, ce bo ....). Skratka, ocitno je bilo tu mac in mi je zdaj udarilo ven sto na uro. Boli kot user posted image  in je neprijetno, nohti bolijo kot bi imela zanohtnico, odstopajo, so zadebeljeni, ma sranje, res. No, pa sem se jaz malo pojamrala.

Aja, bila ze pri dermatologu - rekel, da je vse na bazi stresa, ko se bom pomirila, bo izginilo ... ali pa tudi ne. Zdaj z necim mazem, ampak prej kot v nekaj mesecih do enega leta naj ne pricakujem rezultatov - morece, ja. Najhujse je pa to, da sem se sicer skulirala in se skusam ne sekirat, sam, ko pa pogledam svoje nohte, me pa kar zvije in sem slabe volje, prestrasena in tako dalje po spisku. Dajte mi mal spodbude, please:-)

[/quote]

a veš, da imam jaz tudi to, pa še nisem uspela do zdravnika priti. Mi je sestrična, ki dela v lekrani svetovala, naj z zdravljenjem počakam dokler še dojim. Jaz pa sem mislila, da so to kakšne glivice user posted image . Daj poročaj malo s čim si zdraviš oz. kaj si dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 2462
10.10.2008 17:22:17   
Nasara88
ups se mi ni posrečilo tole citiranjeuser posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2463
10.10.2008 18:36:07   
neboglasnica
nasara88: jaz komot odprem tvoj album, tako da poskusi znova. V desnem kotu imaš ikono dodaj album, klikni in naloži slike.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2464
10.10.2008 18:58:35   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Nasara88

a veš, da imam jaz tudi to, pa še nisem uspela do zdravnika priti. Mi je sestrična, ki dela v lekrani svetovala, naj z zdravljenjem počakam dokler še dojim. Jaz pa sem mislila, da so to kakšne glivice user posted image . Daj poročaj malo s čim si zdraviš oz. kaj si dobila.

Hej!

Mene so testirali, ce so glivice - in to veckrat, pa sem nekako upala, da bi bile, ker potem se tega prav lahko znebis. Zal je bilo vedno negativno ... in je luskavica, kar je DREK (pa sori izrazu). Imam Sorel, s katerim se mazem po nohtih in to je zaenkrat to. Napredka ni, pravzaprav se zadeva se kar slabsa, a upam, da bo kmalu vsaj kancek bolje, potem pa, da izgine - menda niso to le pobozne zelje.

Kdaj se je pa tebi zacelo? Imas se kje drugje? Meni so se namrec luske naredile se o komolcihuser posted image  user posted image  user posted image  Grrrrrrr ...

(author unknown)

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 2465
10.10.2008 18:59:29   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

evo, še ena fotka moje male nespeče loze user posted image user posted image  

B E A U T I F U Luser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2466
10.10.2008 19:03:03   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

evo, še ena fotka moje male nespeče loze user posted image user posted image

user posted image

kakšen srček! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2467
10.10.2008 19:04:49   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Kljub opisu mi ni jasno, kako pride do luskavice na nohtih ... moj dragi ima namreč običajno obliko, pri tistem nekako še vem, kako ravnati user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2468
10.10.2008 19:10:48   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Kljub opisu mi ni jasno, kako pride do luskavice na nohtih ... moj dragi ima namreč običajno obliko, pri tistem nekako še vem, kako ravnati user posted image

Zal nihce ne ve, kako pride do tega. Ponavadi je tako, da je najprej po telesu, sele nato po nohtih. No, pri redkih primerih pa se pojavi najprej na nohtih, potem se pa lahko siri po telesu - ali pa tudi ne. Skratka, pojma nimajo, v katero smer se to lahko obrne.

Pravis, da ima tvoj po telesu - a ze od malega? S cim se maze? Kaj mu pomaga? Vsakrsen namig je dobrodosel .... lahko mi pises tudi na zs, ce zelis, in bova tam pokramljali. HVALA!

(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
10.10.2008 19:32:55   
neboglasnica

neboglasnica, tisti del o mladem zdravniku se je pa bral skor tko k doktor romanuser posted image  user posted image  user posted image  No, sam, da bojo vrtoglavice izginile - bravo!

Se vidi, da je bil dr. roman včasih obvezno čtivo vsake najstnice!

Neposredna povezava do sporočila: 2470
10.10.2008 19:36:15   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

ja user posted image

ampak res no,  tvoj dragi se s Stašem po hodnikih sprehaja, ti ga pa takole v ordinaciji sviraš z zdravnikiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
10.10.2008 19:37:13   
rovar_ka
iii, kak je sladkauser posted image user posted image

pa mi imamo tud tako rožicouser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2472
10.10.2008 19:44:04   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

ja user posted image

ampak res no,  tvoj dragi se s Stašem po hodnikih sprehaja, ti ga pa takole v ordinaciji sviraš z zdravnikiuser posted image user posted image user posted image

Nič jaz kriva, takle mamo na polikliniki. Bi pa jaz rajši imela, da sploh ne bi tam hitela. Moj dragi je pa že navajen, da takole pokomentiram moške. Dokler samo gledam, ni panike. In dobro ve, da se mi pri treh otrocih in enem malo večjem otroku ne ljubi NIČ in si samo očke spočijem na takih fejst fantih.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
10.10.2008 19:47:26   
glugluglu
Rotavirus: jaz najprej nisem mislila cepit, sem bila najprej jaz proti in sem mojemuuser posted image razložila zakaj, potem se je on strinjal z mano, nakar se jaz kasneje premislim, ker sem se še malo bolj pozanimala in pogovarjala z drugimi. No, na koncu smo Tiana cepili in ni mi zaenkrat ni žal. Je pa naša P bolj za cepljenje.

neboglasnica, ja sej si vse rade očke spočijemouser posted image , kaj drugega pa niti približno. 

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 19:50:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?