|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 10.10.2008 16:05:51
|
|
|
|
metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidija*** Kako pa kaj tvoje železo? Ma, menda v redu - sem bila zadnjic na pregledu krvi ... imam pa en drug (precej velik) problem, namrec: po porodu se mi je FUUUUUL poslabsala luskavica na nohtih - grozna rec. Ce ima katera kaksno pozitivno izkusnjo v povezavi s tem, bi bila zelo, zelo hvalezna. Imela sem jo ze prej - pred leti, ko sem dozivela hud stres (spontani splav v 20. tednu - nepojasnjeno - me je totalno sesulo), potem sem imela pa zdaj zelo tezko nosecnost (non-stop pocitek, mirovanje in strah, kaj bo, ce bo ....). Skratka, ocitno je bilo tu mac in mi je zdaj udarilo ven sto na uro. Boli kot in je neprijetno, nohti bolijo kot bi imela zanohtnico, odstopajo, so zadebeljeni, ma sranje, res. No, pa sem se jaz malo pojamrala. Aja, bila ze pri dermatologu - rekel, da je vse na bazi stresa, ko se bom pomirila, bo izginilo ... ali pa tudi ne. Zdaj z necim mazem, ampak prej kot v nekaj mesecih do enega leta naj ne pricakujem rezultatov - morece, ja. Najhujse je pa to, da sem se sicer skulirala in se skusam ne sekirat, sam, ko pa pogledam svoje nohte, me pa kar zvije in sem slabe volje, prestrasena in tako dalje po spisku. Dajte mi mal spodbude, please:-) samsa, prima, da si se javila ... kar se se daj, saj ves, da rade cvekamo. Vec kot nas je, boljse je. lunica24 - dobro postimaj tele tvoje reci. Kar pojdi se pokazat, pa da te zrihtajo. Se to: gel za dlesni si kupila v lekarni? SOncIca - no, midva z mozem sva tud nekak tko razmisljala o rotavirusu in ne bova dala cepit. Upam, da se ne bova potem po glavi tolkla Naj se afta hitro pozdravi!! Joj, kake tortice - to je noro! Sem skor sladkorno fasala ze sam, k sem jih gledala. flower, sam, da si pogruntala finto vozeka! Bolje pozno kot nikoli. In prima, da ste uzivale na cvekarajanju. neboglasnica, tisti del o mladem zdravniku se je pa bral skor tko k doktor roman No, sam, da bojo vrtoglavice izginile - bravo!
|