|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
10.10.2008 11:18:11   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Stos je v tem, da sem sla tud danes spet z njo mal spat po jutranjem hranjenju in se zbudila ob pol enajstih. Mislim, halo?! Jest bi kar spala in spala ... nenormalno je to, res!

Ni nenormalno. Jaz sem čist ista user posted image   po prvi rundi dojenja tudi mene ponavadi zmanjka ... user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 11:32:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2427
10.10.2008 11:32:14   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Moya&nanka vidim da imamo isto težavo????

mi tudi imamo težavo..moja pa noče več po flaši,ona bi se samo dojila,pa ne dobi dovolj?!

punce,ima katera kakšen nasvet za zelo boleče grlo?

Binglovo olje...

dol bom od smeha padla

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
10.10.2008 11:48:35   
Blacky30
Jutro!

Metuljcek, zgleda, a sva na istem, sem tud očke odprla ob pol enajstih.user posted image  Če pa mi je falilo....od 4h do 4.30 pokonci zaradi Teje, od 6h do 6.40 zaradi odprave Nejca v vrtec, od 7.40 do 8h zaradi Teje. Ob 8h sva pa potem zaspali nazaj. Povejte, da sem imela pravico it nazaj spat.user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
10.10.2008 11:50:19   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Jutro!

Metuljcek, zgleda, a sva na istem, sem tud očke odprla ob pol enajstih.user posted image  Če pa mi je falilo....od 4h do 4.30 pokonci zaradi Teje, od 6h do 6.40 zaradi odprave Nejca v vrtec, od 7.40 do 8h zaradi Teje. Ob 8h sva pa potem zaspali nazaj. Povejte, da sem imela pravico it nazaj spat.user posted image

vsekakor user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
10.10.2008 12:03:44   
lidija***
Metuljček
Jest bi kar spala in spala ... nenormalno je to, res!

Kako pa kaj tvoje železo?

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 12:05:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2432
10.10.2008 12:08:34   
lidija***
SPOROČILO: Blacky30

Jutro!

Metuljcek, zgleda, a sva na istem, sem tud očke odprla ob pol enajstih. Če pa mi je falilo....od 4h do 4.30 pokonci zaradi Teje, od 6h do 6.40 zaradi odprave Nejca v vrtec, od 7.40 do 8h zaradi Teje. Ob 8h sva pa potem zaspali nazaj. Povejte, da sem imela pravico it nazaj spat.

vsekakor

Vsekakor!

Tudi mi smo imeli danes svetlo noč, pa ne toliko zaradi malekot pa zaradi tavečjih dveh. Nežo je včeraj piknila čebela na uho, pa je imela svetlo noč, tudi Klara se je skoz neki zbujala + dojenje...user posted image
Tako je pač.. bo mogoče jutri boljše...

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
10.10.2008 12:16:41   
Anonimen
majuska, da ti odgovorim

kaj naj rečem, da ne bo zvenelo kot da jamram user posted image vedn slabš se počutim... zadnje 4 dni mam konstantne bolečine v trebuhu, včasih kot da bi kej slabega pojedla, drugič kot bi me peklo... vrti se mi nonstop, glavobole mam... nonstop me žene na blato (zdej vsaj nimam težav z odvajanjem)... sluzi je polno v blatu, pa kri... vidim vedno slabše (komaj še kej preberem, kar je odaljeno, megleno vidim)...

zaspana sem tak, da mi je to ful čudno, brezvoljna (verjetno slabokrvnost)....

nimam pojma kaj nardit, ampak razmišljam, da bi šla še enkrat nazaj. zadnjič na pregledu je bil nek nadomestni zdravnik, moj osebni pa pride nazaj v ponedeljek. tisti nadomestni je sam reku, ja sej verjetno nič ni in da naj opazujem, pa sva zaključla.

ne vem al so vse te stvari povezane, ampak vse naenkrat, ne vem.. mi je pa bedno, ker sem bla v zadnjih petih letih, točno 2x pri zdravniku in nerada kompliciram in grem tja, če je res kakšna sila...

tole me je pa res strah, da je kakšna hujša stvar.

da ne omenjam slabosti, me je že parkrat popadla zadnje čase.  aja pa še hrana je POPOLNOMA neprebavljena v blatu. tko kot sem pojedla, tko je notri user posted image

ps. nisem noseča! user posted image user posted image

sem pa pisala dr. kersniku na MON in je odgovoril :

Najbrž gre za kronično vnetje črevesja, zato bi potrebovali kolonoskopijo, ki to lahko potrdi in vas pripelje do ustreznega zdravljenja.Pojdite k sovjemu zdravniku, da preverita, če je to potrebo in vam da ustrezno napotnico.

ma počakala še bom neki časa... ni mi za komplicirat, sam če drugega ne, bom tak mogla zarad vrtoglavic it nazaj.

bomo vidli, en teden bom počakala, pa bom vidla kaj bo.

ps jst upam, da vam nisemogabna s tem pisanjem, sam tut to so žal zdravstvene težave. se opravičujem res.

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 10.10.2008 12:17:21 >

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2434
10.10.2008 12:22:59   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Jutro!

seveda si si saslužlauser posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
10.10.2008 12:25:37   
glugluglu
No jaz sem pa ob 9.30 vstala s Tianom, potem je pa od takrat že 2x jedel (ker je ob 7.00 samo ene 30ml spil), se pokakal do ušes, meni je pa uspelo dati govejo juho kuhat in bo sedaj kmalu gotova, pa mi ne bo treba med vikendom, ker jo pride za ene 3x.
Tako, da danes bo samo meso iz juhe pa kakšna solata, praženega krompirja pa danes ne bo.

Blacky, ja valjda, da si imela pravico iti nazaj spat, glede dojenja pa 2 meseca je čisto dovolj, imam pa jaz enake misli in se še vedno se sprašujem kaj je bilo narobe, da nama dojenje ni uspelo, ampak pri meni je trajalo slab mesec. In potem je zoprno ko te vpraša pediater, pa tam sestra, pa ginekologinja in mi je prav smotano razlagat. Zadnjič ko sem bila pri zobozdravnici me je asistentka že po telefonu vprašala, če dojim, ker če bi dojila mi ne bi stare plombe ven dajala in ne bi mi dala injekcije. In ko sem prišla potem tja je rekla, da sem prav tako bolj zoprno odgovorila kot, da je nič ne briga in me je tolažila, da me je spraševala samo zato, da vejo kaj mi bo zobozdravnica lahko delala. Očitno sem ji res po telefonu kar preveč osorno povedala, da ne dojim, ker imam teh vprašanj poln kufer.
Sicer imam srečo, da mi pediatrinja potem naprej sploh ni nič rekla, niti enega vprašanja kako, zakaj, sem najbrž že imela tak izraz na obrazu.
Čok. bonboni: evo sem jih že zmazalauser posted image ob kavi.

Neboglasnica, si me spravila v smeh s podobo tvoje zdravniceuser posted image user posted image user posted image . Pa res no, ti zdravniki včasih res pretiravajo.

Lex, ful dobro zgledata na fotki z Vito, pa dosti mlajša zgledaš, pa sej je dobra barva.

Zimska, no sedaj ko ti je uspelo prodati AS pa lahko spet zanosišuser posted image user posted image user posted image

Lunica
pojdi v ponedeljek nazaj k svojemu zdravniku in zahtevaj napotnico za proktologa! Že glede na to, da te ni velikokrat tam pa bi te lahko malo bolj resno vzeli.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
10.10.2008 12:26:35   
rovar_ka
boga lunica, pa ti maš skoz neke problemeuser posted image res upam, da čimprej minejo te težave, da boš srečna in zadovoljna, ko bo vse to mimouser posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
10.10.2008 12:37:28   
Samsa
Pozdravljene julijke....
Zelo pridno čveklete user posted image user posted image user posted image

Po dolgem času se vam zopet javljam. Berem vas dnevno, za pisanje pa ponavadi zmanjka časa, saj se ponavadi Lara zbudi, ko jaz hočem kaj napisati. ( Danes sem se pa odločila, da napišem, pa če pišem cel dan user posted image  ).
Vem, da bi morala napisati svojo porodno zgodbo, sam mislim, da ne spada glih sem in je že tudi mimo konteksta ( na kratko: porod v stilu julijk... torej hiter user posted image ).
Najina princeska Lara je pridna dojenčica, čeprav bi ponoči lahko malo več spala in ne bi rabila celo noč dudo iskat user posted image .  Je pred kakim mescem že spala 7 - 8 ur, sedaj pa spi zelo nemirno (išče dudo).
Hja, tudi jaz si črpam mleko že kar 3 mesece, ker sem prehitro obupala z dojenjem, ko je imela obdobje, da se je kregala z mojo zizo. Takrat bi jo morala pomiriti in vztrajati pri tem, da se bova dojili. Zdaj pa imam user posted image , ko me ful hrbet boli od črpanja ( bo treba iti na masažo user posted image  ). Mleka pa imam dovolj še zaenkrat.
Tako, da če bodo vaši princi in princeske imeli obdobje kreganja z zizo, ne obupajte, ampak vztrajajte z dojenjem.

Blacky: mere za seznam:
1. mesec: 3760 g in 51,5 cm ( merjenje  v posvetovalnici)
2. mesec: sem jo pozabila zmeriti
3. mesec: 6000 g in 64 cm ( moje merjenje)

Naslednjo posvetovalnico imama  28. 10. ( 2. posvetovalnica) in šele takrat, torej pri 4. mesecih, bo cepljena.
Dolgčas nam v glavnem ni.
Moj user posted image  mi je v veliko pomoč, saj naredi vse, tako da ga moram res pohvaliti. user posted image user posted image

Upam da se vam bom lahko večrat pridružila pri čvekanju.

Hmm.. še glede srečanj... Korošice bi se tudi lahko kdaj dobile, da se spoznamo in malo počvekamo.

Aja, pa še to: hvala, da toliko čvekate, da pridem do koristnih informacij.

Neposredna povezava do sporočila: 2438
10.10.2008 12:38:44   
Anonimen
moya zobki, midva sva mazala in še zdej z gelom za dlesni. pa dosti sva mu dajala v usta hladilno "igračo", pa masirala dlesen s prsti...

nekje teden in pol je trajalo, d aje zobek ven pokukal.

zdej pa že tretji raste.

ta drugi je danes dlesen prebil, je krvava in pikica je zunaj...

ta tretji je pa še pod dlesnijo, se samo vidi, da prihaja.

ampak zanimivo je, da noben še ni čisto ven prišel.. samo delček...

bomo vidli user posted image user posted image

zdr.težave: ma jaz sem bla zdrava kot ribica do nosečnosti in celo nosečnost, zdravnika sploh poznala nisem user posted image ko sme rekla v petih letih dvakrat, je to všteto zdaj ko sem bla in prejšnič, ko sem bla, obakrat zarad problemov z odvajanjem...

pa tut če bi blo ne vem kaj, nisem komplicirala, pa sem se doma pozdravla.

sam tole mi gre pa res na živce.. lahko da so vse sam živci in utrujenost, lahko pa da je kej resnejšega. in mi je čudno, da en zdravnik pomisli na kronično vnetje črevesja, drugi pa na nič.
pravkar ko tole pišem, me ful peče user posted image v trebuhu, vrti se mi, slabo mi je, glava me boli, ma možno da je psiha ne vem no.

sm pa že sama seb tečna s tem jamranjem nonstop, tak da res mi oprostite prosim

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 10.10.2008 12:40:26 >

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
10.10.2008 12:53:59   
lidija***
Hmm.. še glede srečanj... Korošice bi se tudi lahko kdaj dobile, da se spoznamo in malo počvekamo.

Sem za, ampak datum mora še malo počakat, da se še javijo, ker korošice raje berejo kot čvekajouser posted image user posted image . Kar pa je zeloo neobičajnouser posted image
Torej korošice organizirajmo se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 13:00:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2441
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 13:03:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2442
10.10.2008 13:05:41   
Anonimen
o matr nehite to lepit no user posted image user posted image user posted image

njami

Neposredna povezava do sporočila: 2443
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 13:26:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2444
10.10.2008 13:38:46   
Anonimen
evo punce, zdej se pa ne bom več hecala. grem k zdravniku v ponedeljek.

dr. kersnik mi je odgovoril kar sem napisala zgoraj, da imam verjetno kronično vnetje črevesja... pa sem mu potem napisala še ostale težave, ki sem jih tudi tle.

in sem ga vprašala, če je možno, da je samo psiha, da že sama sebi delujem hipohonder.

njegov odgovor:

NE. Z vami mora biti nekaj resno narobe, oz z vašimi prebavili. ALi imate res kronično vnetno črevesno bolezen, ali pa so težave s trebušno slinavko, manj verejtno z žolčem ali jetri.

torej se ni za hecat, če celo on tko pravi, ko v 80 procentih odgovori na vprašanja, da verjetno ni nič..

počutim se pa danes še posebej slabo, sploh ne upam več malija prijet. roke mam težke, vrti se mi, kr odnaša me...

se spomnite, da sem vam že kak mesec nazaj pisala da se mi vrti in da padam v nezavest v ležečem stanju.

ma pi... sm zdej nervozna... sploh ne vem, če bi čakala do ponedeljka...

sam dans moj zdr ne dela.

prosim svetujte, kaj bi ve nardile user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2445
10.10.2008 14:06:18   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

Blacky, ja valjda, da si imela pravico iti nazaj spat, glede dojenja pa 2 meseca je čisto dovolj, imam pa jaz enake misli in se še vedno se sprašujem kaj je bilo narobe, da nama dojenje ni uspelo, ampak pri meni je trajalo slab mesec. In potem je zoprno ko te vpraša pediater, pa tam sestra, pa ginekologinja in mi je prav smotano razlagat. Zadnjič ko sem bila pri zobozdravnici me je asistentka že po telefonu vprašala, če dojim, ker če bi dojila mi ne bi stare plombe ven dajala in ne bi mi dala injekcije. In ko sem prišla potem tja je rekla, da sem prav tako bolj zoprno odgovorila kot, da je nič ne briga in me je tolažila, da me je spraševala samo zato, da vejo kaj mi bo zobozdravnica lahko delala. Očitno sem ji res po telefonu kar preveč osorno povedala, da ne dojim, ker imam teh vprašanj poln kufer.
Sicer imam srečo, da mi pediatrinja potem naprej sploh ni nič rekla, niti enega vprašanja kako, zakaj, sem najbrž že imela tak izraz na obrazu.
Čok. bonboni: evo sem jih že zmazalauser posted image ob kavi.

Joj, ne govori, te čist razumem. Kar taki obrambni mehanizem se nam vklopi, ko pride do te teme, ne? Jaz se moram prav psihično pripravit, ko pride kakšna "hardcore"  dojilja na obisk, ki nikoli ni poznala težav z dojenjem.user posted image  Blesavo, res, da so nam tak možgane oprali, da imamo slabo vest zaradi tega.user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 14:06:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2447
10.10.2008 14:16:03   
Majuska
Lunica, ko berem kako se je obnašal tale nadomestni zdravnik pri tebi, me vse mine. Zaradi takih se potlej vedno jezim na naše zdravstvo - zmeraj je tak problem glede bolniških in ne vem kaj, da bi pa kaj konkretno pregledali ljudi, pa bohnedaj user posted image   Podobno se je meni zgodilo v času user posted image , ko me je zvil križ. Moje zdravnice ni bilo, nadomestni me je pa samo pogledal čez mizo in napisal en teden počivanja. Saj ne rečem, da ni pasalo, ampak jaz sem hotela da me pregledajo, da se ugotovi, kaj dejansko je narobe z mano.

Glede na vse napisano res pojdi v ponedeljek k svojemu zdravniku, opiši vse simptome in ma da te pregledajo, kaj je na stvari. Meni se je tudi lani začelo vse sorte dogajati z zdravjem, stvari za katere nisem mogla verjeti, da so me doletele (težave s peskom v žolču, pa kasneje želodec...), pa smo zdaj nekako poštimali, res pa je, da še vedno pazim pri prehrani in ne izzivam težav.

Držim pesti, da se bo tole poštimalo in da ne bo nič hudega, ti pa le glavo pokonci in misli na lepe stvari! user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2448
10.10.2008 14:27:12   
Blacky30
Oj, samsa, si končno posvetila tudi sem in nam podarila kakšno besedico!!!user posted image user posted image user posted image  Da te skregam najprej: porodno  zgodbo si nam dolžna in hočem jo slišat, vsaj jaz!!!! Normalno, da spada v kontekst, saj smo same mlade mamice, ki nam je porod zelo blizu in se ga še vedno znova spominjamo. Daj, napiši nooooo.....

Soncica, hvala za tortico. Pa še res imam v hladilniku 2 kosa od včeraj, ko sem si jih domov prinesla, tak da bodo zdaj po kosilu že potovala proti mojemu želodčku.user posted image
Samo kako različno govorijo P glede vseh stvari....tudi glede cepiva. Meni je rekla, da drži 4 leta, ostalim 2 leti, tebi pa dobesedno, da skoraj ne drži. Mislim.....saj več ne vemo, kaj naj. Mi imamo že cepivo naročeno za naslednji termin.

Jezus, lunica, to pa res ni kar tak. Trebušna slinavka, če pride do vnetja....saj veš...takoj idi k dr.!!!!!!

Levinja, a sem jaz tvoja prijateljica???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
   [Brisano sporočilo]
10.10.2008 14:52:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?