Alina_alin
|
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI je popluvala javne vrtce, potem se je spravila pluvat javno šolstvo in da ona bo dala 100% otroke v privat šole, ker jim želi najboljšo izobrazbo, da razslojevanje itak bo vedno, pa da sploh ne bi mogla živet v Litiji, kjer je tako malo možnosti za otroka, v Lj pa milijon... skratka, sem bila čisto paf. Otroka ne moreš skozi zavijati v vato. Tudi, če obiskuje vrtec montesori, OŠ montesori, še to ne pomeni, da bo poznje ah in oh in sploh. Jaz razmišljam, da je vredu, da se otroci soočijo že tudi s takimi stvarmi prej, ne pa po srednji šoli, ko ga lahko pošlješ na faks in se mu potem čisto preklopi na drugi program. In si še na slabšem, saj otrok nima mere. Mah, sem sedaj to napisala malo indirektno. In glede otrok, ki živijo na vasi- hja, jaz sem tudi z vasi, malo bolj primestne, pa sem končala mag.studij - aja, pa sploh nisem hodla v vrtec, pa naši se glih niso imeli kaj časa z mano ukvarjat. Moj dragi, pa je čisto iz vasi - ima enako izobrazbo in se njegovi tudi niso imeli časa z njim ah in oh ukvarjat. Tak, da sva že dva, pa vem, da jihe še itak veliko, ki sva z vasi, in imava solidno izobrazbo. Mislim - tako razmišjanje je čist mimo. Pa nekak mi ne gre skup logika- montesori je zakon in hkrati mesto je zakon. Itak se ne strinjam s tem, sem na tvoji strani, Vanili.