|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
9.10.2008 23:33:38   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

je popluvala javne vrtce, potem se je spravila pluvat javno šolstvo in da ona bo dala 100% otroke v privat šole, ker jim želi najboljšo izobrazbo, da razslojevanje itak bo vedno, pa da sploh ne bi mogla živet v Litiji, kjer je tako malo možnosti za otroka, v Lj pa milijon...
skratka, sem bila čisto paf.

Otroka ne moreš skozi zavijati v vato. Tudi, če obiskuje vrtec montesori, OŠ montesori, še to ne pomeni, da bo poznje ah in oh in sploh. Jaz razmišljam, da je vredu, da se otroci soočijo že tudi s takimi stvarmi prej, ne pa po srednji šoli, ko ga lahko pošlješ na faks in se mu potem čisto preklopi na drugi program. In si še na slabšem, saj otrok nima mere. Mah, sem sedaj to napisala malo indirektno.
In glede otrok, ki živijo na vasi- hja, jaz sem tudi z vasi, malo bolj primestne, pa sem končala mag.studij - aja, pa sploh nisem hodla v vrtec, pa naši se glih niso imeli kaj časa z mano ukvarjat. Moj dragi, pa je čisto iz vasi - ima enako izobrazbo in se njegovi tudi niso imeli časa z njim ah in oh ukvarjat. Tak, da sva že dva, pa vem, da jihe še itak veliko, ki sva z vasi, in imava solidno izobrazbo. Mislim - tako razmišjanje je čist mimo. Pa nekak mi ne gre skup logika- montesori je zakon in hkrati mesto je zakon. Itak se ne strinjam s tem, sem na tvoji strani,  Vanili.user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
9.10.2008 23:36:38   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Pa kaj si ji dala to od Lekadola? Sirup, tableto? user posted image
Ker one svečke kaj so že Paracetamol so ne, jih tut lahko daš proti bolečinam...

Sem dala sirup Lekadol 5ml. To je prvič, da sem ji dala Lekadol. Sicer ji jaz za zobe nisem nikoli nič dajala, razen pri vročini sem ji paracetamol svečke. Ampak danes je bilo to tu mač. Pa naj pride ta gospa štirka ven z vsemi 4 Š P I Č K I. (Hvala, Pandica za pomoč) Ali z vsemi 4 vrhovi.user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
9.10.2008 23:43:56   
Pandica

user posted image   A lahko tu v post "zalimaš" kak kratek filmček? Takšen recimo, ko jih dobimo po mailu. Če ja, kako? Ker zdaj nekaj čaram pa mi ne gre...

Ponavljam vprašanje, če ve katera slučajno...

IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

(Hvala, Pandica za pomoč)

Malenkost user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
9.10.2008 23:48:22   
Pandica
VANILI   vidim, da si gor...

...izvoli, nekaj za tebe user posted image user posted image user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
10.10.2008 7:32:01   
sanosan
Dobro jutro!

Ponujam eno user posted image , sem namreč že končala z dostavo mojih dveh sončkov v vrtec, ravnokar pojedla zajtrk, zdaj pa malo čekiram RR.

Sem pa zelo vesela, saj moja mala pika v vrtcu pojoka samo, ko gre iz mojih rok v roke varuške, potem, ko se pa vrata zaprejo, pa je ni več za slišat user posted image user posted image user posted image . In tudi ko pridem po njo, se me razveseli in ne joka zraven, ker prvič je ful začela jokat, ko me je zagledala na vratih igralnice.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
10.10.2008 8:02:32   
lane31
Jutro......
Čestitke vsem novim hodačem user posted image ,uh mi še hitro ne bomo ,pa nič zato ....je mala taki ziheraš user posted image
Sanwebdra......user posted image za Julijo......sta pa fajn skasirale user posted image ,upam da bo hitro ok.....in nekaj te ne razumem .praviš da je naredila 6 samostojnih korakov ,da shodla bo pa čez 1m user posted image draga mami tvoj otroček je že shodil user posted image , ne vem kako drugače opisat samostojno korakanje .....pa ja ne rabi cel mercator prehodit da boš rekla da zdaj pa hodi user posted image

Sanosan......super si zrihtala user posted image

Mehurčica......zdaj pa si me .....joj sem neodgovorna mami user posted image ,oni dan je bila potica pri babica in si jo je postregla in pol kosa zmazala ,meni še na kraj pameti ni padlo da so not orehi ......nutelo pa je jedla že velikokrat- kaki pajs od koga ........hb ni bilo nič narobe .....se kar zamisliš kako štalo bi lahko izvala
Eni........kar bodi ponosna ,saj si res lahko user posted image

Alinna.........bože mili vi že pri kotnikih user posted image mi še zgoraj brez zobkov -še vedno samo 4 spodaj ......proti blečinah - se popolnoma strinjam ,da naj otrok dobi svečko ali sirup kadar ga kaj zelo boli

Pandica......super za mobitel user posted image

Kombinezon -kik - še dobro da sem mamo poslala že zjutraj ,ker so jih dobili celih 5 user posted image ,tako da ga imava.......ni pa nič slabe kvalitete,kolikor je videt

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
10.10.2008 8:07:39   
lane31
Tako sem tiho pisala ,da nisem male zbudle ......zdaj je že cel teden prav pridna pri spanju - skoraj tako kot prvih 6m - bujenje 1x na noč in spanje vsaj do 8h ....hecno kaj ,da zdaj ko je 1l stara ponavadi vsaj 3x na noč vstanem ,ko pa je bila dojenčica ,pa samo 1x če sploh - no po 6m pa se je zasukalo - upam ,da ta teden naznanja novih 6m bolj mirnih noči......če verješ user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
10.10.2008 8:30:12   
Klaudia

user posted image   A lahko tu v post "zalimaš" kak kratek filmček? Takšen recimo, ko jih dobimo po mailu. Če ja, kako? Ker zdaj nekaj čaram pa mi ne gre...

Ponavljam vprašanje, če ve katera slučajno...

Samo tole odgovorim potem pa šibam v LJ. Lahko, če ni prevelik... naložiš na shrani.si in potem tisto slikico sem prilepiš.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
10.10.2008 8:39:16   
Klaudia
Oglas za Slovenijo na CNN
http://sl.netlog.com/go/explore/videos/videoid=3

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
10.10.2008 8:56:41   
Kasija
Pozdravljene,
user posted image
Danes ponujam čaj, da me mine prehlad.

Pri nas je trenutno pestro. Elian je prejšnji vikend prebolel virozo - 3 dni vročine + kašljanje, kihanje, smrkanje - in iz tega direktno prestopil na izraščanje obeh zgornjih štiric naenkrat user posted image  Seveda najprej nisem dojela in sem preskušala vse živo, ker sem mislila, da je kot povirozno kričanje user posted image  No, potem sem pa videla zobke pri umivanju. V glavnem spimo bolj malo in je tudi bolj malo že cel teden. Cel se je posušil. Jaz sem pa primerno tednom nosečnosti utrujena in mi je slabo, pa še prehlad sem dobila. Tako da...pestro, kaj naj rečem. Ko pomislim, da bosta naslednje leto dva, me včasih kar stisne.

Alina_alin elian je prav kričal pri izraščanju štiric in sem mu večkrat dala calpol. Po moji logiki razmišljam, ali bi sama vzela zdravilo, če bi me bolelo. Jaz sem se v vrtcu dogovorila, da calgel ni zdravilo in da ga bodo namazale. Za calpol pa nekaj podpišeš, kar jaz sem, ampak samo za ob vročini. Ampak jim bom namignila, da ne bi bila jezna, če kaka žlička najde kričačeva usta. Samo me ne skrbi, ker čez dan večinoma pomaga calgel.

Klaudia a si ugotovila, kaj je druga veka? Meni se zdi Lia pametna, spretna deklica. Sploh pa najbolj sovražim take napol zamrmrane, neobrazložene diagnoze. Moja sestra je imela in v manjši meri še ima prifrknjen nos in ji je to socialno bilo v veliko pomoč. Vedno so vsi vzklikali "kako srčkan otrok in kak srčkan nosek". Tako da sem bila prej jaz prikrajšana z navadnim ravnim nosom.

Klaudia mi imamo še 2 zobka, torej 10 skupaj

Lana lepo pozdravljena po dolgem času

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
10.10.2008 9:40:42   
mama06
Klaudia - no comment glede P. Mi smo imeli 24.9.UZ glave in so se bali, da ne bi mečava že zarasla in je bila DR. zelo zadovoljna, da je še mehko, tako, da brez skrbi, ima še čas. O nsu, pa brez veze, ker je mala zelo simpatična in lušna pupa. Saj sem ti že napisalauser posted image

sanwebdra - user posted image za Julijo in čestitke za korakeuser posted image user posted image

Lana - WB in lepo, da vam super laufa. Kar večkrat se javiuser posted image

Pandica - meni je Jernej moj mobitel uničil, tako, da imam sedaj ene dva meseca novega. Starega je imel rad, ampak ga je tako zdelal, da je romal v koš

VANILI - otroci so zato otroci, da se igrajo, rišejo, ravsajo,....in ne da se ubadajo z matematiko, francoščino,....Dobro, da ni padla z mano v debato. Otroštva ti ne more nihče nadomestit in igra razvija možgane, zato bolj se igraš, bolj uriš možgane. V tem njihovem "super vtrcu" pa očitno delajo ravno obratnouser posted image user posted image

Evo, naš je uspel vstat. Šibamuser posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
10.10.2008 16:20:54   
Klaudia
Ljubljančanke... A bo katera jutri prišla v Kolosej? Pred Atlantisom bo BMW drift challenge in šola varne vožnje in bi desetko rad šel, ampak meni bi bilo tam dolgčas... user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
10.10.2008 16:24:40   
Klaudia
Kje pa ste vse?

kasija - pojma nimam kaj naj bi bila ta veka. Ampak se sploh ne sekiram ,ker vem da ni nič narobe z Lio, kar bo tudi P naslednjič ugotovila...

mehurčica - mi ji dajemo že vse oreščke razen arašidov. Seveda vse predelano, nič v kosih. Drugače pa v namazih, sladicah itd. ona bi itak vse pojedla kar ji dam. Tak velik požeruh ,pa taki suhec user posted image

JULIJA bravo za prvih par korakov...user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
10.10.2008 16:38:11   
nova10ka
sem oddelala za ta teden. kolk krasno je bilo z delom začeti v četrtek, da je bil potem vikend hitro tukaj. me pa v službi niso nič pozabili, so me kar pričakali z odprtimi rokami (polnimi dela). tko da dolgčas mi ni.

zobki - tjaši tudi raste neka grozota - trojka verjetno, če gredo po vrsti - in je bolj slabe volje. calgel sem jim v vrtcu že dala, so vzeli brez vprašanja in pridno mažejo. se mi zdi, da bo danes calpol na programu. damo ji ga, ko je kriza, pa takoj vidiš, da pomaga.

javno/privatno šolstvo - mislim, da se otrok itak naječ nauči doma. jaz sicer ne bi bila ravno srečna, če bi mogla tjaša hodit v šolo, ki je ful na slabem glasu, sam se mi zdi, da so javne šole na splošno čist ok. vsaj takrat so bile, ko sem bila jaz mlada.

klaudia - tjaša ma 8 zob.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
10.10.2008 16:55:31   
živa
Jaz se pa samo toliko javim, da pojamram: ko je čvergi prišel malo k sebi, je zbolel še večji in jamra, da ga boli ušesek; so me klicali iz vrtca user posted image . Čez pol ure greva k zdravniku; saj najbrž ni prehudo, ker noče svečke (Calpola pa nimam), ampak vročino ima in čisto motne učke ... user posted image

No, pa bo šel še zadnji teden dopusta po porodniški za cartanje mojih ubožčkov ...

Čestitke vsem novim desetkam za prve korake in user posted image  za vse bolančke ... in nas mamice, katerim se otročki tako smilijo, da se počutimo slabše kot otroci user posted image .

Lp,

živa  

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
10.10.2008 17:54:09   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Oglas za Slovenijo na CNN
http://sl.netlog.com/go/explore/videos/videoid=3

zelo lepo user posted image

živa, o user posted image , te bolezni ... držte se, user posted image  za Nejca in user posted image  zate.

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 10.10.2008 17:55:12 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
10.10.2008 20:01:40   
VANILI
čer matere

mi smo bli pa cel popoldan zunaj, je bilo tok listja od dreves za grabit, je žabo mali naš šibal in vriskal po travi, da je bilo veelje. Pol je morala vegeta zatežit, da ga lahko samo še 10 minut pazi, ker ma pol nadaljevankouser posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
10.10.2008 20:05:13   
*kinnie*
Dober večeruser posted image

še jaz malo pokukam na RRuser posted image ...
Joj zadnje dni imamo pa kar hud tempo....no in HB gre ati jutri s ta večjo na izlet v okviru planinskega krožka...midva z malim bova pa po svoje uživala...

Lane 31: naš tudi še ne bo kar tako hodil, je tudi tak ziheraš, da mu ni parauser posted image ....sicer ob opori šiba okoli, da ga je prav veselje gledat...pa po vseh štirih, ja to je pa še vedno zakon....

Neposredna povezava do sporočila: 1668
10.10.2008 20:07:38   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

živa, o user posted image , te bolezni ... držte se, user posted image  za Nejca in user posted image  zate.

se pridružujem user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
10.10.2008 20:34:02   
mehurčica
IZVIRNO SPOROČILO: lane31
.in nekaj te ne razumem .praviš da je naredila 6 samostojnih korakov ,da shodla bo pa čez 1m user posted image draga mami tvoj otroček je že shodil user posted image , ne vem kako drugače opisat samostojno korakanje .....pa ja ne rabi cel mercator prehodit da boš rekla da zdaj pa hodi user posted image

No, tukaj se morem še jaz malo vteknit.user posted image Eni naredi občasno par korakov, prejšnji teden tudi točno 6.user posted image AMPAK!!! Ona sploh ni vedela, da sama hodi! Najprej sem jo držala za majčko, potem pa je mislila, da jo še držim in je kar šla naprej. Drugače me pa drži za 3milimetre mojega enega prsta in hodi - v bistvu sama, ampak če dam roko stran, se ustavi malo stoji in ko hoče it naprej, gre raje po vseh 4. Saj boš jutri videla, če prideš na srečanje.
Tako da jaz še ne rečem, da hodi ali da je shodila, ampak da naredi včasih že nekaj korakecov. Po moje še ne bo tako hitro sama hodila...več kot en mesec 100%.

Joj, včeraj sem spala samo 4 ure.user posted image Zdaj pa me spet čaka maraton serije Californication. Če pa ne morem nehat gledat.user posted image

Pa še eno vprašanje. So vaše dojenčice/malčice tudi tako nore na dojenčke, pupe? Eni čisto ponori, če se ustavimo pri kakih dojenčkih v trgovini. Me je že strah, kako bo to v prihodnosti....."to punčko bi meeeelaaaa"...user posted image user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
10.10.2008 20:35:52   
mehurčica
Za bolane otročke user posted image user posted image user posted image ! Eni pa ponoči po dojenju kašlja še vedno. In to po eno uro ne more nazaj zaspat. Zato pa ne spim nič.user posted image Čez dan pa je ponavadi ok, edino danes je tudi čez dan malo zakašljala. Noska nima kaj posebej zamašenega. Sem jo pa danes z Wickom namazala po prsnem košu. Bo mogoče kaj boljše.

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1671
10.10.2008 20:44:30   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

Pa kaj si ji dala to od Lekadola? Sirup, tableto? user posted image
Ker one svečke kaj so že Paracetamol so ne, jih tut lahko daš proti bolečinam...

Sem dala sirup Lekadol 5ml. To je prvič, da sem ji dala Lekadol. Sicer ji jaz za zobe nisem nikoli nič dajala, razen pri vročini sem ji paracetamol svečke. Ampak danes je bilo to tu mač. Pa naj pride ta gospa štirka ven z vsemi 4 Š P I Č K I. (Hvala, Pandica za pomoč) Ali z vsemi 4 vrhovi.user posted image

Eh, včeraj sem bila zgleda res čist paf. Dala sem CALPOL. Mah, smotka sem. Sori za zmedo... NO, obstaja pa Lekadol tudi v obliki sirupa, sem dobila na recept kako leto nazaj, dve za Špelo...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1672
10.10.2008 20:46:45   
VANILI
evo - pa je tudi naš žabo zbolel...user posted image prej se je mojmu zdel topel, pa je res bil. Z ušesnim T smo mu namerili 38,1 (moram pogledat, če se kaj odšteje...), sicer je čist ok, vesel, edino muckal se je bolj kot ponavadi. Tudi nos ni nič posebno kritičen mu spiram s fiziološko in pumpico. Niti ni zamaše, samo malo teče... ja bošček mali moj... a merite ve v ritki ali pod pazduhico temperaturo?

a dajete paracetamol kar celosvečko v ritko ali pol?? paracetamol.
mamo pa tudi voltaren. ja saj gor piše, da eno svečko v rito.

< Sporočilo je popravil VANILI -- 10.10.2008 20:51:03 >

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1673
10.10.2008 20:49:06   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: lane31

Alinna.........bože mili vi že pri kotnikih user posted image mi še zgoraj brez zobkov -še vedno samo 4 spodaj ......proti blečinah - se popolnoma strinjam ,da naj otrok dobi svečko ali sirup kadar ga kaj zelo boli

ja, mi smo pri zobkih zelo hitri, sem gledala seznam, šiša nas samo Zoja od Suzanemai - popravite me, če sem mogoče koga spregledala. Ker naša Tjaša je kot velika, ne? Saj veste, kašic ona nikoli ni, zato pa grize tolko bolj - če ne hrane, pa si zobe brusi na meni, danes malčico.user posted image - sicer jo je prvič. Ma, jo bomo  že naučili, da se to ne dela.

Ja, kotniki pa so res adijo pamet. Boli jo in muči sto na uro.  Samo, da prikuka v celoti ven, pa bo. Hja, pol pa so še ostali kočniki, ne? Ejejjej.

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
10.10.2008 20:56:06   
VANILI
evo zdaj spančka,ampak sem na stand by, pripravljena na dooooolgo noč... zato se bom kar odklopila... lepo bodite

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?