sanwebdra
|
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica IZVIRNO SPOROČILO: lane31 .in nekaj te ne razumem .praviš da je naredila 6 samostojnih korakov ,da shodla bo pa čez 1m draga mami tvoj otroček je že shodil , ne vem kako drugače opisat samostojno korakanje .....pa ja ne rabi cel mercator prehodit da boš rekla da zdaj pa hodi No, tukaj se morem še jaz malo vteknit. Eni naredi občasno par korakov, prejšnji teden tudi točno 6. AMPAK!!! Ona sploh ni vedela, da sama hodi! Najprej sem jo držala za majčko, potem pa je mislila, da jo še držim in je kar šla naprej. Drugače me pa drži za 3milimetre mojega enega prsta in hodi - v bistvu sama, ampak če dam roko stran, se ustavi malo stoji in ko hoče it naprej, gre raje po vseh 4. Saj boš jutri videla, če prideš na srečanje. Tako da jaz še ne rečem, da hodi ali da je shodila, ampak da naredi včasih že nekaj korakecov. Po moje še ne bo tako hitro sama hodila...več kot en mesec 100%. No, si mi vzela z jezika. Alina, Julija je dobila AB (Zinnat), Tobrex mazilo za oko, Tobrex kapljice za oko, ki jih moramo uporabljati za nos, dihalno pumpico Berodual pa še malo Calpola, če bo še vročina. Pa je ni, HB. Izgleda, da je AB lepo prijel, Tobrex tudi že deluje, pumpica pa ji ni všeč ... še naju odrasla bumbota peče, kako ne bi nje. Jutri gresta z atijem avto registrirat, pa bomo kasneje videli, kako se bo odzvala na zunanji zrak. Novi avatarčki - zelo luštni!!! IZVIRNO SPOROČILO: teka sanwebdra: kako, ste pobrali vse grozdje esterajherom? najbrž ga že ponoči sanjaš...ne boš par let šla v trgatev, ha Sanjam, delam kot zamorc , pa vsake tolko me šef razp ... kot kaže bomo do srede fertik (200 ha površin), potem pa grem še v ene avstrijske vinograde, verjetno bolj prijazne ... če se pokaže šansa ...zakaj pa ne, evrčki bodo prav prišli. Novembra praznujemo 10 RD samih pomembnih ljudi, tudi mene, tako da stroški čakajo.