|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
11.10.2008 8:08:46   
zala07

Termometri   Ji merim temperaturo kar z navadnim pod pazduho. Včasih vzamem onega, ki je prej fertik, ko zapiska. On Lanaform, ki sem ga imela, ki je tut za v uhico in za na čelo pa je tak šit, da groza.

[/quote]

pandica- jaz sem lanaform nesla nazaj po 5 mesecih in sem zahtevala zamenjavo. Ne dovoli, da ti ga nekaj popravljajo. In imam sedaj AEG: Ti še ne morem povedat kak je. Je pa res baje ful dober Braunov.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
11.10.2008 8:34:50   
teka
DRAGI NINA, ARSEN IN ELAIN: vse najbooooljšeee! naj vam bo življenje malčkov polno smeha, igre in čarobnih trenutkov! mamice, čestitke za takoooo zlate otročke!

user posted image

< Sporočilo je popravil teka -- 11.10.2008 8:39:30 >

(odgovor članu zala07)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
11.10.2008 8:42:26   
Klaudia
ARSEN, ELIAN in NINA VSE NAJBOLJŠE

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
11.10.2008 8:44:24   
*kinnie*
Arsen, Elian, Nina vse najboljše za 1.rojstni dan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
11.10.2008 11:35:05   
majoli
Arsen, Elian, Nina, želim vam vse najboljše za prvo svečko!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
11.10.2008 13:17:29   
lane31

Arsen, Elian, Nina, VSE NAJBOLJŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
11.10.2008 17:05:31   
VANILI
evo, spet nov paketek malčkov danes slavi prehod iz obdobja bebic: Nina, Elian, Arsen - želim vam vse najboljše in najlepše, svet poln dogodivščin in odkritij!!!user posted image user posted image user posted image

naš žabo ima pa vročino, zdaj spi na atiju, tok je miren in jokav... bošček naš mali...

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
11.10.2008 17:21:42   
*kinnie*
Vanili, te pikapoke so pa za Teotka user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa gospodič spi, sicer malo manj kašlja, no bomo videli, kako bo s cepljenjem...

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
11.10.2008 17:22:45   
*kinnie*
Joj, sem šele sedaj videla, kako lepi novi avatarčki user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
11.10.2008 18:14:08   
mama06
Arsen, Elian, Nina, VSE NAJBOLJŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo user posted image . Pa čimprej se pozdravi. Enako velja še za ostale najmlajše bolnike.

plenice - Pandica, jaz kupujem v Mullerju Pampers babay dry, ker so edine, ki mu ne premočijo user posted image in dam za jumbo paket(88 plenic) 17,95EUR, Je pa res, da v MB tega nisem videla, ker mi kolegica nosi iz Mullerja v Velenju. So pa baby dry v Toysu v akciji 5 EUR dražje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
11.10.2008 18:31:11   
skuštrana
Punce, hvala za vse vaše lepe želje in čestitke ob prvi svečki v Arsovem imenu user posted image

Bom zvečer kaj več napisala, trenutno imam oba kričača v banji, pa jih moram spravit ven in spat, ker smo bili cel dan v naravi in sta na smrt utrujena (hvala boguuser posted image user posted image )

Elian in Nina vama pa tudi vse najboljše ob vajini prvi svečki user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
11.10.2008 20:05:32   
noa1
Nina, Arsen in Elianuser posted image user posted image user posted image

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
11.10.2008 20:09:59   
Jenny Anny
Arsen, Elian in Nina vse naj naj za vaš 1. RD, predvsem pa veliko zdravja in sreče.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
11.10.2008 20:20:36   
sanwebdra
ARSEN, ELIAN in NINA - VSE NAJBOLJŠE
user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
11.10.2008 21:08:00   
sanwebdra
Kaj zdaj Štajerke, čakam poročilo iz SREČANJA????

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
11.10.2008 21:17:03   
pingi
ELIAN, ARSEN in NINA: VSE NAJBOLJŠE!!

Če pa še ne jeste čokalade, pa naj si mamice privoščijo namesto vas!user posted image
user posted image

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
11.10.2008 21:34:02   
mehurčica
ARSEN, ELIAN in NINA VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
11.10.2008 21:36:45   
mehurčica
Kake lepe torte! user posted image Mnjami, se mi kar zalušta.

Srečanje štajerskih oktoberk: Barista in nato Sirček. Smo se imele lepo, tako kot vedno. Malo prej smo končale, ker so imeli potem roj. dan v Sirčku, ampak smo se itak že prej načvekale in otroci naigrali tudi v Baristi.

Upam, da kmalu ponovimo.user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1718
11.10.2008 21:52:51   
janja
ARSEN, ELIAN, NINA VSE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN. Naj vam bo otroštvo z rožicami postlano. Lepo praznujte in želim vam veliko daril.

termometer - mi imamo ušesnega od Omrona in mi je ful dober. Naštimanega imam na hitro merjenje. Se pa nič ne odšteje in velja temperatura, ki je zmerjena. Imam pa tudi navadnega digitalnega. S tem sem obema merila temperaturo v riti prvih 6 mesecev. Tako mi je svetovala P, ker so za ušesni termometer ušeska do takrat še premajhna in termometer ne zadane prave točke, ko meriš temperaturo.

vanili - user posted image za tisto tvojo kolegico. Jaz bi šla pa takoj živet ven iz Ljubljane (samo počakam, da otroka končata OŠ - al pa tud to ne!). Glede učenja pa - jaz našega ne silim v nič, če pokaže interes, da bi npr. reševal kake naloge, mu ustrežem. Da pa bi ga načrtno šla učit ali abecedo ali poštevanko, pa ne. Punce, jaz sem zdele čist pod vplivom zdravstva in vam povem tako - po statistiki sodeč 60% ljudi v SLO kaže znake izgorevanja (najbolj žalostno je, da so med njimi tudi že osnovnošolci...). Tempo življenja je prehiter, preveč je stresnih situacij in obremenitev, tako da se jaz ravnam po načelu - pustimo otroku vsaj otroštvo. Saj to je samo 5 let. Naj vsaj zdaj uživajo! Pa žal ni tako...so starši, ki so preveč ambiciozni in pričakujejo od svojih otrok vse naj naj...tiste, ki delate v šolstvu, bi to morale vedeti in opaziti, da so nekateri otroci resnično že v OŠ pod stresom. Potem pa še šola naredi svoje. Pa brez zamere vanili in majoli (to ni naperjeno proti vama)

grem...alarm....

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1719
11.10.2008 22:03:18   
Pandica
Arsen, Elian & Nina vse najboljše user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
11.10.2008 22:08:58   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Termometri   Ji merim temperaturo kar z navadnim pod pazduho. Včasih vzamem onega, ki je prej fertik, ko zapiska. On Lanaform, ki sem ga imela, ki je tut za v uhico in za na čelo pa je tak šit, da groza.
Alina_alin, če se ne motim imaš ti tut takšnega in mišk vem, da ga tut ima.
No, jaz sem ga zadnjič nesla nazaj v BC, sem rekla, da ga ne bom več imela, ker ne dela. Mali izmerim 3x tt in 3x pokaže drugače user posted image pol pa se zanesli na tak termometer, če lahko. In še stane 45 eur kar se mi tut ne zdi malo. Pa sem rekla ali mi ga naj popravijo / zamenjajo ali pa bom vzela kaj druga za ta denar za malo. Res sem se kr razpizdla, ker sem bla jezna. Mi je škoda denarja, če itak ne dela. Pa me je prod. vprašala kako to, da sem ga komaj zdaj nazaj prinesla in sem ji povedala, da sem ga ( kao ) zdaj začela uporabljat, ker mala prej ni bila bolana.
Ker v garanciji pa je itak 24 mesecev. Zdaj pa čakam kaj bodo zrihtali...malo še počakam, drugač pa jim grem spet kr tja zatežit osebno v BC...
Kaj sem "smotana" zarad tega al se naj kr pustim?

joj, če je 24 mesecev, pa še bom jaz nesla nazaj.  Ker meni tudi zmerom drugače pokaže - je bila Špela bolana in je kazalo, kot da ima 37,5, meni se je zdela ful vroča, ji zmerim z digitalcem 39,5 - kar je tudi bilo realno, saj je bla čist boga. V glavnem meni je čist mimo ta termometer. Ali pa ga jaz ne vem uporabljat.

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
11.10.2008 22:10:10   
2ursae
pandica, Moletxke imam čez dan, ponoč pa Mullerjeve, ker so mi Moltexke že premočile, saj zadaj nimajo elastike. Poskus, mi smo jih imeli tud pri Anžetu in so krasne.

NINA, ARSEN, ELIAN user posted image user posted image user posted image

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
11.10.2008 22:11:50   
Pandica
Jaz pa sem se zdaj tak fajn najedla user posted image Sem jedla sirov burek in navadni jogurt zraven, njami user posted image

Vidim, da niste danes kaj dosti načvekale, se pozna, da je bilo full lepo vreme.
Mi2 sma bili skoraj cel dan zunaj, samo jest sma prišli domov, pa spet nazaj ven user posted image
Sma šli pol popoldne na sprehod tu blizu nas na en hrib kjer imajo kmetijo. Gor po hribu sem potiskala voziček, ko nora user posted image skoraj sem dušo spustila user posted image
No, hotla sem to povedat, da je tam full velik travnik kjer se vsak dan pasejo ovce. Pa sma jih šli gledat. In jaz rečem mali:" Zala, kje so ovčke?" in ona meni prst potisne v oko user posted image Pol mi je zaštekalo, da, če je rečem kje ima mami očko mi ona pokaže, potisne prstek k mojemu očesu, in pol, ko sem rekla ovčke je misla to verjetno user posted image ker ovčke / očka je verjetno prevelika podobnost še zdaj za njo...sem se nasmejala. Full sma se imeli fajn.

Zdaj pa študiram, če bi šla likat user posted image Joj, imam takšen kup, da me je kar groza user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
11.10.2008 22:15:08   
Alina_alin
Nina,Arsen, Elian - vse najboljše in vse dobro!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
11.10.2008 22:18:24   
Pandica
Alina_alin   ne, ne, sem ziher, da ga ti uporabljaš pravilno, samo res je, da je ta termometer čisto mimo. Je bilo veliko napisanega o njem ravno tu na rr in so ga vse šimfale kako je zanič, niti ena uporabnica ni bila zadovoljna z njim. In tut tam, ko smo čvekale o tem termometru sem zvedela, da je v garanciji 24 mesecev. Sem šla pol iskat garancijo in res. 24 mesecev piše. Tako, da ga kar nesi nazaj, ker je res en velik šit. Jaz bom vidla kaj bom zdaj rešla. Zdaj je že ziher 2 tedna minilo odkar sem ga nesla nazaj, ampak še me niso nič poklicali.
Sicer pa bom tak verjetno šla v pon. v BC in jih bom malo "potipala" kaj zdaj user posted image
Samo račun še moraš imet, upam, da ga imaš.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?