Pandica
|
sanosan super, da si rešla zadevo z vzgojiteljico, sem res vesela za tebe in malo, saj tak pa vendar ne morejo delati z našimi bebicami IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Ravnokar me je klical iz servisa. Moj mobitel je popravljen, jeeeeeee, jupi Notri je bilo vse oksidirano od sline baje, so ga mogli nekak sušit, ostalo pa zvem, ko grem pol po njega. Joj, punce res sem tak happy, da bom spet imela moj mobitel nazaj. Zdaj pa prisežem, da ga NIKOLI več ne dam Zali za igrat, res ne!!! super! prisega velja do prve naslednje "gužve" in iskanja "izhoda v sili"? Jaz tudi to uporabim, ponavadi v trgovini pri blagajni. Mi ga že en del manjka, bil že večkrat ozemljen, pa še dela:moja stara Nokia Ne, ne, ni šanse, ne dobi ga več. Me je to zdaj izučilo. Se je že danes spet kr tresla, ko ga je vidla, ga je hotela na vsak način imet in sem vztrajala, da tega Zala več ne dobi, jok gor ali dol Saj ima polno, ziher ene 4 svoje mobitele, ampak ti valda, da ne veljajo. Lana wb ja, kje pa si ti tak dolgo hodila? Jaz sem po pravici povedano že pozabila nate ker se nisi nič več javljala. Zdaj pa se nam le oglasi kaj več, zvečer, ko mali zaspi. Pogrešam tudi Margareto. Punce ve katera kaj je z njo? Včasih je kr pridno klepetala z nami, zdaj pa je že dolgo časa ni bilo nič gor... nova10ka uuhh, pa je mimo prvi dan službe, to je najhuje, ne? IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica Za orehe sem edino videla nekje, da naj bi se komaj po 5 letu. Po 5 letu komaj? Joj, to pa se mi zdi res full dolgo. Nutella njami. Men je na vse načine dobra. Na kruh, na palačinkah, pa tut kr tak jo lahko z žlico jem. Joj in zdaj sem si fajn naredila lušte z njo. Imam še celo eno zaprto doma, pa ne vem, če se je nem danes lotla... Samo malo še pa bom že letela po žlico in nutello dol Spalna vreča sem že povedala, da Zala tut vedno v njej spi. Ker drugače je v sekundi dvajset odkrita, tak pa vem, da je ne zebe. Pa je ne moti, obvlada plazenje z njo in po moje bo hodla tut, seveda, ko bomo shodli. Ker se spomnim kako je moja sestra hodla z to vrečo, tak je letela kot, da je brez nje Mehurčica itak, da morajo vsi imet radi Eni v vrtcu in jo žulit, če pa je taki cuker Ti pa si upravičeno ponosna na njo. Nič, bom poslala zdaj to, ker sem tak tolko naklofala Samo še copy / paste prej naredim.