|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
10.10.2008 13:17:48   
Neža7
Zdravo mamice...

Danes je moj pužika že od 3:30 bila vesela in nasmejana user posted image  Hvala bogu je za 4 ure nazaj potem zaspala, ko sem jo nahranila.
Noč prej je pa 19:00 do 6:00 spalauser posted image user posted image

Spet tak lep sončni dan user posted image  Mi3 smo že šli na sprehod in čez 2 uri bom šla spet user posted image
Moj je sedaj šel v službo in mi tudi cel vikend dela user posted image
Kaj naj delam sama cež vikend user posted image  hmmmm ne vem še user posted image

sayuri.... P mi je že na 1. pregledu rekla, da naj jo dajam na trebušček pri vsaki menjava plenic user posted image  Jaz jo vsaj 1x na dan dam.  JUTRI BOMO ŽE 3 MESECEV user posted image  prehitro gre user posted image

Saj ta igalnico, ko sem kupila se tudi da tako naredit, da mora gor se dvignat, da se igra.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
10.10.2008 13:19:27   
Erin
Punce iščem baby handling po netu pa sem to našlauser posted image user posted image user posted image

http://www.crookedbrains.net/2008/02/baby-handling-instructions.html

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
10.10.2008 13:20:58   
sayuri
Zoja miša...nekaj sem našla o handlingu:

http://www.mameibebe.net/bt/2003290101.htm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
10.10.2008 13:22:36   
košuta
Oj!
Spet jaz po dolgem času. Super lepe slikce in otročki.user posted image  

Tiste, ki ste spraševale za kengurujček. Na spletni strani piše, da lahko daš noter otročka od rojstva dalje. Naš je bil star mesec in pol, ko sem ga prvič dala noter. Imam ga pa izključno za sprehode - max. 1,5 ure na dan, pa skoraj skozi spi. Če pa se proti koncu sprehoda zbudi in postane siten, ga pa prej dam ven. Namontiram ga sama, tudi dol ga dam sama in mali lahko spi nemoteno dalje. HB za ta nakup - z vozičkom v naših rovtah ne prideš nikamor - bi morala biti ful mišičasta...

neža Naš mali tudi nerad pase kravice, čeprav je zelo močan. Se nikoli zraven npr. ne smeji. Ni pa problema pri podiranju kupčkov - bi kar okrog gledal, samo kupčka ne podrl...user posted image  Potem ga pa zvija...user posted image

Spanje
daja27 Pri nas prvih dveh variant ne poznamo. user posted image  Tretja ne pride v poštev, ker bi tašča prilaufala gledat in komentirat, kaj delam z malim.user posted image  Četrto varianto izvajam samo, če ga zvijajo krčki, kar je HB zelo redko zvečer. Naš mali zaspi navadno kar med dojenjem in podiranjem kupčka. To je okrog pol osmih zvečer (od pol sedmih do pol devetih). Potem se zbudi okrog pol dveh in pol petih. Se nahranima in že sam zaspi vmes.user posted image Postelje ima dosti ob pol sedmih, ko vstanemo.
Zdaj greva pa ven. Teo se je že najedel in naspal (15min ob zizi). čao!

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
10.10.2008 13:25:07   
sayuri
Če je kateri dolgčas, se lahko s Klepcem pogovarja user posted image . ZAstavi katerokoli vprašnje. Klepec vedno odgovori user posted image

http://klepec.amebis.si/

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
10.10.2008 13:27:08   
Erin
Je pa nekaj od baby-handlinga na tej strani, sicer je hrvaška ampak so slikce zraven:

http://www.mameibebe.hr/dijete/dijete_sa_pp/Babyhandling/2004050511.htm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
10.10.2008 13:27:48   
Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Tamy30 - jaz uporabljam od Hipp-a mleko in ga moram pohvalit. Nobenega polivanja po njem, nobenih krčev...super je.

Jaz sem ga včeraj kupila, ker je user posted image  pozabil mleko v hladilniku kar je bil že pripravljen za naš lep dan v naravi user posted image  in res ni imela kakšni težav.
Ko sem ga vprašala, če je vzel mleko je kar user posted image  user posted image user posted image  Ko sem mu rekla, da ne moram vse naredit in itak je on pogrel mleko, da jo lahko nahranila je rekel "saj ti vedno vzemeš mleko, ne jaz" user posted image user posted image  Sem se morala kar user posted image  in seveda se je moral tudi on user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
10.10.2008 13:28:09   
Erin
user posted image user posted image user posted image

sayuri, prehitela si me user posted image ...

Sva istočasni iskali isto stvar in našli isto stranuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
10.10.2008 13:39:44   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: košuta

Oj!
Spet jaz po dolgem času. Super lepe slikce in otročki.user posted image  

Tiste, ki ste spraševale za kengurujček. Na spletni strani piše, da lahko daš noter otročka od rojstva dalje. Naš je bil star mesec in pol, ko sem ga prvič dala noter. Imam ga pa izključno za sprehode - max. 1,5 ure na dan, pa skoraj skozi spi. Če pa se proti koncu sprehoda zbudi in postane siten, ga pa prej dam ven. Namontiram ga sama, tudi dol ga dam sama in mali lahko spi nemoteno dalje. HB za ta nakup - z vozičkom v naših rovtah ne prideš nikamor - bi morala biti ful mišičasta...

neža Naš mali tudi nerad pase kravice, čeprav je zelo močan. Se nikoli zraven npr. ne smeji. Ni pa problema pri podiranju kupčkov - bi kar okrog gledal, samo kupčka ne podrl...user posted image  Potem ga pa zvija...user posted image  

En je nam dal tak lep kengurujček, vendar naša ga ne mara, da sem kar nazaj dala in se zahvalila. Vožiček je zanjo zakonuser posted image  M e malo skrbelo, da vožiček ne bo marala, ker je bila prve 2 mesecev v jajčki ampak ni bilo problema.

Ja, moja se naveliko pogovarja, ko je na trebušku user posted image  ali se tudi user posted image  odvisno dneva user posted image

Končno ima rada kopanje user posted image  da se kar veselim toplice user posted image   

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
10.10.2008 13:51:55   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Naš župan je Stušek. Eden najbolj škrtih županov v našem koncu. Sosednja občina Bled ima npr  prispevka 370€...vse občine okoli imajo prispevka okoli 200€ in več, samo mi smo eni reveži.
Pa še vlogo sem oddala konec avgusta pa sploh še nisem dobila odgovora ne vabila...user posted image

Jaz se takoj preselim, ko bovsa imela en dan še enega user posted image ...  user posted image
Naš župan da toliko, da se kar bogat počutiš user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
10.10.2008 14:04:15   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Evo, takole bo pa Rok oblečen za krst. Smo se kar za tako na izi in uporabno zadevo odločili. user posted image

user posted image

Kako bo lepo oblečen user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
10.10.2008 14:09:49   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Je pa nekaj od baby-handlinga na tej strani, sicer je hrvaška ampak so slikce zraven:

http://www.mameibebe.hr/dijete/dijete_sa_pp/Babyhandling/2004050511.htm

Ta stran je res dobra.

Erin, se Mustela kupi v lekarni?

Gajka, Jaša se zelo napenja ko bi rad kakal, pa ne gre. Če ga imam v naročju, kar čutim ko tišči.

Punce, mene oči tako pečejo. Kaj naj naredim?

A že dajete otročke v spalne vreče?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
10.10.2008 14:11:31   
Neža7
Samo, da jaz priden vse user posted image  proč user posted image user posted image

Mora pohvalit kako vsi na avgustovčki prekrasni zgledajo in tako lep zastejo user posted image  BRAVO MAMICE user posted image user posted image

Mojo sestra bo prišla sedaj in bomo vsi šli na sprehod user posted image  Seveda ji ne bom povedala, da bova tudi malo v strmnino hodila user posted image user posted image user posted image  Saj je lepo potem nazaj dol hodit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
10.10.2008 14:14:37   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jaz si oči pomirjam s kamilicami.
Nisem jo še dala v spalno vrečo.....

Moja se je zbudila user posted image

ciao, ciao 

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
10.10.2008 14:26:07   
Amelia
Matejchi, lahko sta pa dva skupaj, pa trije recimo.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
10.10.2008 14:32:21   
anita goitan
čau punce, vidm da me niste pogrešaleuser posted image
me2 sva jo dns zjutraj mahnile do BTCja, sem šla po volno da mi bo mama nekaj štrikala pa še par zadev za Zojo kupila na to pa sva jo mahnile do službe, in seveda tam smo se načvekaliuser posted image , službe pa čisto NIČ ne pogrešam, juhuuser posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
10.10.2008 14:41:38   
Muklla
sayuri, če se ne motim sva iz iste občine, saj si iz R.. (te berem), ampak mi smo dobili od občine 206 eurov, pa smo dali vlogo tudi avgusta in dobili odločbo, da nam bodo nakazal v 30 dneh in so ravno včeri.  Kaj so znižali? Preveri, ker je razlika.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
10.10.2008 15:02:52   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Muklla

sayuri, če se ne motim sva iz iste občine, saj si iz R.. (te berem), ampak mi smo dobili od občine 206 eurov, pa smo dali vlogo tudi avgusta in dobili odločbo, da nam bodo nakazal v 30 dneh in so ravno včeri.  Kaj so znižali? Preveri, ker je razlika.

user posted image  Sem šla odločbo še enkrat brat. user posted image user posted image user posted image  Joj sem zmešana...res piše 206€ user posted image user posted image user posted image .  ZDaj grem pa še na Klik gledat, če so tud men nakazali.

A ti si tud iz R.?user posted image

(odgovor članu Muklla)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
10.10.2008 15:03:49   
Erin

Erin, se Mustela kupi v lekarni?

Lahko kupiš v lekarni mislim pa da imajo tudi v DM.user posted image Jaz sem kupila v lekarni je pa okoli 9.50€

Ko mene oči pečejo si jih vedno splaknem z mrzlo vodo. Meni pomaga.

Spalna vreča - jo bomo kmalu začeli uporabljat ker nam mali kovterček ponoči dol zbrca. Čakamo samo še da nekaj cm zrase ker se bo drugače v njej zgubil.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
10.10.2008 15:04:41   
sayuri
Aaaaaaaaaaaaa, tud men so nakazali iz občineuser posted image user posted image user posted image . Grem lahko zapravljat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
10.10.2008 15:05:48   
sayuri
tejkaz pri Filipu nisem prakticirala spalne vreče in je tud pri teh dveh ne bom. Men se zdijo otročki notri čist ujeti. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
10.10.2008 17:21:04   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Amelia

Sayuri eno vprašanje zate, kot veš sem jaz tud Reševka in imam v PO še 5 pingvinčkov. Poleg najine pikice bi imela čez kakšni dve leti še enega sončka, če nama bo seveda uspelo. Zdaj me pa zanima, ali kaj veš kako gre postopek s zamrznjenčki, ali ti lahko pri vsakem postopku odmrznejo samo enega in če preživi ga vstavijo al kako? Ne vem kje sem slišala da sta po 2 skupaj zamrznjena, a je to res? Thanks za odgovor super mami!

...jaz jih mam še tut 5 na hladnem.-hihi.user posted image

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
10.10.2008 17:22:52   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Sayuri, Erin mi imamo pa radodarnega županauser posted image user posted image user posted image user posted image ...Za prvega otroka dobimo 190 eur, za drugega in vse naslednje pa po 230 eurovuser posted image user posted image user posted image ...sem ravno v sredo dobila nakazano 2x230 eur...user posted image user posted image user posted image to se pa kar pozna in sem ful veselauser posted image ...

vsaka čast občini, pri nas v kungoti nam dajo celo63 eur,....le kaj bom s tolko dnarja.user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
10.10.2008 18:27:13   
bambi14
Torej,

preživela čiščenje,....nič kaj pretreslivega, spet sem med narkozo fajn sanjala in mi ni blo slabo....samo lakota je pa bla strašna.user posted image
Sedaj sem ČISTA in komaj čakam na odobritev user posted image , ker me že tak razganja, da je kr hudo- že nisem se mi zdi 100 let.user posted image - se malo bojim, če še znam.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
10.10.2008 18:29:18   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

Jaz si oči pomirjam s kamilicami.
Nisem jo še dala v spalno vrečo.....

Moja se je zbudila user posted image

ciao, ciao 

user posted image ....jaz bi priporočala smetljiko, ker kamilice izsušijo - je pa res, da so proti vnetju.

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?