|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
8.10.2008 21:34:37   
matejchi
Anita a si sama dvignila voziček na vlak? Nimam najboljše predstave, ker še sama grem težko gor, ko so tako strme stopnice...

Moj user posted image si je tudi danes uredil stalni dom v Kamniku.. zdaj ga pa še ven ne morem vrečt... hehe

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
8.10.2008 22:17:44   
matejchi
Jutri grem pa jaz mojo malo pokazat... a je še katera šla z otrokom????? Mislim, jaz sem mojemu rekla, da bo naslednjič šel on k dr. z tamalo in bo pač rekel, da ni dobil varstva, ker jaz je res nimam kje jutri pustit, sicer pa naj ve, kam bo mogla hodit, ko bo hotla "uživat" al pa še prej ... tralala

tejkaz upam da ne boš sanjala "smetarja", v MB smo tut enga meli, ko si ga je na avtobusni postaji malo raztegoval pa enega ko si ga je po blokih metal.. mislim eni pa imajo užitke...

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
8.10.2008 22:56:42   
Tamy30
dober vecer, pa smo tamalega po vecurnem nosenju le uspavali. Ga je danes popoldne ful ful sraufalo, boscek... Dopoldne pa je bil taki cukerli se pogovarjal, smejal, gruliluser posted image
Zahvaljujem se mamici, ki je napisala navodila kako prilepiti sliko na forum, hm bomo vidli ce mi bo ratalouser posted image

user posted image

Grem se malce prebrati vase novickeuser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
8.10.2008 22:58:08   
Tamy30
jupi ne morem verjet pa mi je ratalo:)user posted image  se enkrat hvala za navodilauser posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
8.10.2008 23:09:19   
Tamy30
enkrat sem zasledila da ste se pogovarjali o tem, kaksno blato ima vas malcek. In moj je danes po treh dnevih komaj kakal in to vojasko zelene barve. Ga pa je en dan prej tako zvijalo, in babi je rekla da gre baje zraven zolc, ce tamalega tako zvija. Zdaj mu dajem svojo mleko in se dodatek od Nestle bebo. Pa sem res zacela pemisljevati, da mu mogoce res ne prija tole mleko, pa me zanima katera mleka mu pa vi dajate. Hipp? in kako jih otroci sprejemajo??
Hvala za odgovore

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
9.10.2008 7:17:44   
iskanje
Dobro jutro vam želim pa še eno kavico sm vam skuhala user posted image user posted image

Mi smo pridno spali od 9 do 5 in sedaj spimo od pol 6 naprej.Tako,da sem lahko malo na računalniku user posted image

SAYURI  Malu pomeni miroljubna to pa nisem jst sama iskala kaj pomeni,jst sm slišala to ime od sodelavke ko so bli na morju in se je ena punčka tako klicala in mi je blo full všeč.Ko sem pršla iz porodnišnice sm pa vse zvedla ker so šli gledat na internet kaj to pomeni,,,,,,drugi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
9.10.2008 7:20:39   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image  kuhana. Končno spet z moje strani. user posted image

Danes bo bolj miren dan. Dopoldne se pri nas delo zaključi (beri ruker user posted image ). user posted image  Jutri in v soboto pa pri sosedu.

Naša noč superca. Jošt spal od 19.30-6 pojedel in še spi oz. se počasi prebuja. user posted image  Moram še enkrat pohvalit Novalac NF. user posted image  user posted image

Zdaj vas grem pa prebrat, da bo kaj za komentirat. user posted image

pa pa

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
9.10.2008 7:38:59   
naty13
Anita, Erin, Tinka14, ozziebo, Tamy30,...... in vse ostale fullllllllllllllll lepi otročki. Za obliznit. user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša samo, da ste super opravili na pregledu. Kaja Lina je pa res pridna, da si potem lahko še vse ostalo uredila. user posted image  In user posted image  za selitev, za novi dve Trzinki. user posted image

Tejka user posted image user posted image user posted image  Naj se Eva čimprej pozdravi ti pa da se čimprej naspiš. user posted image user posted image user posted image

Tamy30 Jošt tudi kaka velikokrat čisto zeleno, pa mi je P rekla, da to ni nič narobe. Tudi čaj lahko vpliva na to (zeliščaa). user posted image

Krysia vse najboljše za rojstni dan in obletnico. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neža naj te ne skrbi, če se Neža še ne dviguje visoko. Nekateri otroci se sploh nočejo ali pa se kasneje.

Anita tudi mene zanima, kako si šla z Zojo na vlakuser posted image

Matejchi ne vem, kako boš spljala pregled, če si brez varstvauser posted image  A boš marušo notri s sabo vzela, ja kaj pa drugega, kaj sprašujem. user posted image

Sayuri user posted image user posted image . Bogi Filip, si kar predstavljam, kako ga vse žre in srbi. user posted image  Upam, da maladva nista kaj pobasala od Filipa. user posted image user posted image

Včeraj sva bila z Joštom cel dan zunaj. Še jedla sva zunaj. user posted image  Ob 17h sem ga dala pa v lupinico in jo montirala na voziček. mali je bil buden in veselo opazoval. user posted image user posted image user posted image  Sva bila zunaj do 17.15, potem pa priprave za spanje. Se pa nismo kopali, ga je pa tako zrak zmatral, da je spal kot user posted image . Pa v vozičku je bil tudi kar nekaj časa buden, pa se ni niti najmanj pritoževal. Res je priden. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
9.10.2008 8:27:55   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Anita a si sama dvignila voziček na vlak? Nimam najboljše predstave, ker še sama grem težko gor, ko so tako strme stopnice...

Moj user posted image si je tudi danes uredil stalni dom v Kamniku.. zdaj ga pa še ven ne morem vrečt... hehe

Jutroo, bom na hitro samo odg. na vlak pomaga sprevodnik, enako tudi dol z vlaka, trole po Lj pa sva čakale samo une ta moderne k nimajo šteng.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 9.10.2008 8:28:59 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
9.10.2008 8:38:58   
gajka
Dobro jutro!

iskanje, naty - hvala za user posted image .

Krysia - vse najboljše za RD in čestitke za obletnico! user posted image

Neža7 - tvoja pupa bo že pasla kravice, ko bo čas za to.

naty13 - user posted image za še eno super noč. Pa user posted image da boste končali z delom pri vas.

anita - user posted image za negativne izvide na alergije!

Ali mislite, da otročke zmatra tako laufanje - doktor in to, kljub temu, da je v lupinici v bistvu spala?! Ali se zaveda, da se prevaža in da se nekaj dogaja?!

Zoja Miša
- Rok je takrat, ko dost okrog skačemo z njim, še celo bolj obupen ponoči. Mogoče je toliko novih vtisov in potem zato slabše spi. user posted image

daja27 - uf, pa ti nohti! Poganjajo kot nori! Jih postrižeš, pa so že spet dolgi in obrazek popraskan... user posted image

Naša noč je bil po dolgem času spet super. Smo spali 21:15 - 3:15 - 7:00. Bi bilo treba Roku skoraj plaketo za spanje podelit! user posted image Zjutraj pa je po 3 dneh zaprtja prišlo še olajšanje! user posted image Sicer pojma nimam več, kaj ga je zdaj dvakrat tako zaprlo user posted image , še manj pojma pa imam glede tega, kaj ga potem vendrle odpre. user posted image Ker sem zdaj poskušala poleg kamilic z navadnim sladkorjem še kamilice z mlečnim sladkorjem... Mogoče je pa kar narava poskrbela za to. user posted image Upam samo, da bo zdaj lepo kakal, da ne bomo slučajno v soboto sredi krsta doživeli še kakšnega presenečenja. user posted image Je pa prav hecno, da ko se po nekaj dneh olajša, začne tako čebljat, da se sliši že skoraj kot da bi pel. user posted image

Ah, pa glede krsta je že tudi nekaj napredka! user posted image Sem uspela user posted image prepričat za torto, pa tudi njegove starše sva pregovorila, da ne bodo dajali še oni v cerkvi za krst. user posted image Vseeno pa komaj čakam, da bo to za nami!

Pa ko se že vse hvalite s svojimi sončki (by the way - user posted image in user posted image fotke), še naš fante nekaj dni nazaj:
user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.10.2008 8:41:06 >

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
9.10.2008 8:42:49   
Krysia
Dobro jutro

Hvala vsem za čestitke. Bi si kar še eno tortico zaslužile, toliko ste načvekale  Sem imela kar pester dan, tako da se nisem mogla nič javit. Mi je pa Rok dal ful lepo darilo (sicer danes, ampak vseeno) - je spal od 23h do 7h zjutraj . Tako da sem sveža in spočita in pripravljena na nov dan No, je pa res, da je bil verjetno zmatran od vseh obiskov - pa so prišli samo moji in pa najina 2 kolega ...

Sayuri, bogi Filip! Kako se pa Zara in Lovro držita? No, samo da ste našli učinkovito zadevo proti srbenju!

cebrca, meni se zdi, da je to čisto možno. A si mogoče probala mu pustit lučko prižgano? Jaz sem se že spraševala, če je možno, da se Rok boji teme, ker mi je parkrat ful jokal, ko smo vse ugasnili. Ampak mislim, da se mora samo navadit, da obstajata tema in svetloba al kaj ...

Joj, sam res so vsi naši avgustovčki takli lepi otročki. No, saj je logično, ker so naši, a ne?

Tejkaz, kako je z Evo? Naj se čimprej pozdravi pa čim manj sitkanja!

Anita, super za izlet z vlakom . Ampak me res zanima, kako sta se spravili na vlak. Al imamo po novem kakšne nizkopodne vlake Aha, si že odgovorila, ko mene tale RR heca - še dobro, da sem se spomnila na ctrl+c

bambi, držim pesti. Ampak so res čudni, da elanina ne more bit s tabo Upam, da boste uspešno zorganizirali vse skupaj.

Zoja Miša, lepo je slišat dobre novice! Pa fajn, da se najdejo prijazne sestre v bolnicah, a ne?

Neža7, naš Rok tudi noče kravic past ... sicer obrne glavo iz ene strani na drugoo, to je pa tud vse - je očitno bolj po meni in ni navdušen nad telovadbo Bo že, ko bo čas za to - ne morejo biti vsi isti.

Daja27, lepo za gramčke in centimetre ... Jaz sem tudi zadnjič stopila na tehtnico z Rokom in brez njega in je bila razlika 5,3 kg. (pred tremi tedni in pol je imel na pregledu 4190g). Torej očitno lepo pridobivamo na teži.

No, grem kaj pojest, preden se Rok zbudi ... Lep dan vam želim, pa se mogoče še kaj oglasim ...

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
9.10.2008 8:48:19   
anita goitan
Zaenkrat je v kamniku še megla, samo je moj user posted image me prejle ko je bil v Vodicah klical da je tam že sonček, tako da potem jo mahneve v Kamniško Bistrico gre kira z nama??user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
9.10.2008 8:50:32   
tatly
vilika-ja smo je tak smrdela ponoociuser posted image
kaj ne dojeni otroci lahko vsak dan pijejo caj?klko pa?pa nedojeni otroci morajo bit vsak dan pokakani?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2263
9.10.2008 8:52:46   
tatly
GAJKA,TAMY,TINKA,ANITA GOITAN,ERIN,ISKANJE,NEŽA-VASE PRINCESKE IN PRINCI SO TAK LUSKANI....NASPLOH OD VSEH

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
9.10.2008 8:57:02   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Zaenkrat je v kamniku še megla, samo je moj user posted image me prejle ko je bil v Vodicah klical da je tam že sonček, tako da potem jo mahneve v Kamniško Bistrico gre kira z nama??user posted image

Pri nas je pa že zdaj sonček. user posted image Je pa v dolini še kar megla videt. Kamniška Bistrica se lepo sliši, samo nama je malo daleč do tja. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2265
9.10.2008 9:09:36   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Pri nas je pa že zdaj sonček. user posted image Je pa v dolini še kar megla videt. Kamniška Bistrica se lepo sliši, samo nama je malo daleč do tja. user posted image

od kod stauser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
9.10.2008 9:28:30   
gajka
Ena vas pri Velenju. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2267
9.10.2008 9:29:41   
gajka
Evo, takole bo pa Rok oblečen za krst. Smo se kar za tako na izi in uporabno zadevo odločili. user posted image

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
9.10.2008 9:31:51   
matejchi
anita lahko pa greš z nama v Domžale.. hehe

RD RR

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
9.10.2008 9:33:08   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

anita lahko pa greš z nama v Domžale.. hehe

hvala, ma me2 sva se dns odločile oz bolj mami user posted image da jo mal v naravo mahneva.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
9.10.2008 9:33:12   
matejchi
gajka super, edino pravilno.. meni to bolj sede kot frak...

RD RR

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
9.10.2008 9:45:38   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Evo, takole bo pa Rok oblečen za krst. Smo se kar za tako na izi in uporabno zadevo odločili. user posted image

user posted image

luštenuser posted image , tud Zojo bom v praktično oblačilo oblekla, tako za vsak dan.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
9.10.2008 9:55:04   
Zoja Miša
Mi smo kar dobro spali. Tale najina princeska je prava nočna ptica. Cel dan prespi, od 17h naprej pa budna ko čuk. user posted image  Je včeraj imela res neke fore, je v 4 urah pojedla 210 ml, kar ni imela podna. Ker ob 22h še vedno ni spala, sva jo položila v posteljo in zvezdico prižgala. Jo je z zanimanjem gledala in po tretjem vžigu po 10 min, jo je zmanjkalo, brez bunjenja ali joka. Pridna!user posted image  Zbudila se je potem ob 3.30h, pojedla, zaspala in potem ob 7h. Bila budna cca 2 h is sedaj spi. Jaz čakam, da se tale megla dvigne in upam, da bo potem kaj sončeka. Definitivno pa greva ven.

Hvala vam vsem, ki ste mislile na naju, ko sva šli na pregled.

Sayuri, že večrat sem te želela vprašati, kakšen pa je pavilen handling? Lahko kako opišeš? In napisala si, da imata tvoja dva še več problemov. Kakšnih? Nič hudega verjetno, ne?

Neža, nič sekirat če se tvoja princeska ne dviguje. Saj bo. Imajo pa sedaj v BC en igralni center, ki vzpodbuja ležanje na bupiju in dvigovanje glave, v akciji. Jaz grem danes po njega. Pa ne zato, ker tega noče delati, ampak zato, ker bi bila skos na trebušku in se plazila, kolikor ji pač to že uspeuser posted image .
Deja, mislim, da ima tvoje dete čisto običajne fore, ti pa čisto pravilno delaš z njim. user posted image

Tamy, lušten fant.

Iskanje in Naty, hvala za kavico, sem jo že snedla.

Naty, tale tvoj Jošt je pa res priden! Pravi user posted image

Gajka, če staršem od user posted image  prveč denarja hodi, pa naj ga data vam, ga bosta za Roka porabila! user posted image  In dobro zrihtajte krst. Saj bo vse super. Tortico, bi pa jaz tudi.user posted image  In Rok bo super frajerski!

Anita, vidve potepinki pa le uživajta!

Mene pa prav zanima, kdaj bo poštar Oleovit kapljice prinesel. Upam, da ne ravno, ko bom zunaj. Kaj pa potem naredi?user posted image  Napiše listek?user posted image user posted image user posted image

Grem se oblečt, preden bo akcija.

Tejkaz, kako ste vi???

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2273
9.10.2008 10:24:54   
anita goitan
ZOJA MIŠA tvoja Kaja Lina je pa ful pridnauser posted image , kako lepo ti spi, bravo, sicer pa vem da ni nobena noč enaka vsaj pri nas, načeloma do pol 21ih zaspi in spi 4 ure skupaj, na to pa jemo vsake 3 ure oz tudi 2 proti jutru.
Sem si pa kupila od Niveje kremo proti gubicam za pod očmiuser posted image čist zares, se mi zdi da sem jih v teh 8ih tednih (ja tolk smo danesstariaiuser posted image ) pridelala

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
9.10.2008 11:19:18   
bella02
Krysia, čestitke za rojstni dan in obletnico

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?