|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
7.10.2008 20:43:27   
bambinca
Tane, Žabica, Elli...hvala za podporo!!!!! Tud jest mislim na vas, da kmalu bo oz. da pikica lepo rasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moje poslanstvo so moji otroci

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
7.10.2008 21:14:01   
lenna
Punce, še jest se oglasim. V četrrtek me čaka IUI, potem pa upam samo na user posted image user posted image
Dajmo oktobra postavt nov rekorduser posted image user posted image . Ste za?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 877
7.10.2008 23:46:46   
_ancica_
Ojla punce,
meni se je coprnica ze zacela nakazovat, tko da mislim, da me lahko kar modro obarvate user posted image Bo pa drug mesec boljse! user posted image

Vsem ki vas je obiskala user posted image veliko user posted image user posted image user posted image in se vec srece prihodnjic.
Vsem noseckam pa zelim lepih user posted image in zdravega user posted image

(odgovor članu lenna)
Neposredna povezava do sporočila: 878
8.10.2008 6:52:09   
becky
jaz pa rabim en nasvet. v pon sem delala BC mini, pa ni pokazalo nič (po pol ure, se je videla senca user posted image ). danes sem test ponovila, in je bila ta senca malo močnejša-celo moj jo je videl. je pa danes zadnji dan najdaljšega ciklusa. a je možno, da sem si to drugo črtico predstavljala? ker imam občutek, da se mi že meša in da me oči varajo.

v vsakem primeru M še ni, križ me boli kot hudič, prsa nič, narahlo me zbada v sp. delu trebuha, vsa hrana in pijača je grenka. če M ne bo, bom v petek klicala G.upam, da M ne bo

Vivir con miedo es como vivir a medias! (španski pregovor)

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 879
8.10.2008 7:10:52   
katka11
dobro jutro!
becky jaz bi rekla, da poskusi jutri ali v petek ce s CB. tile znaki pa saj ves kako je jih mamo vse in se vec pa dobimo user posted image , enkrat pa so res ta pravi. jaz jim ne verjamen, oz. se trdim, user posted image .
drzim pesti zate!!!
je pa res tole pricakovanje , joj, kriza. seveda imam tud jaz vprasanje.
vcera sem sla popolde lulat in ko sem se obrisala sem opazla na wc papirju pikico, kaj naj recem tko malo krvi v cist prozornem izcedku al kaj , neki takega. pol sem dala v hlacke vlozek in je blo se par takih rjavih pikic, skori nic. no in pol cez noc nic, danes tud se nic...user posted image
to se mi pa res se nikol ni zgodilo. pa vam?
user posted image naj bi pa prisla v pon (6.). pravim naj ker mam na case zelo zmesane cikluse, zadnja dva sta bla sicer u redu , 29 dni...
kaj pravite?
cimvec user posted image danes, pa lep dan tud vsem ostalim

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 880
8.10.2008 7:34:15   
monty
Ojla punce!

Vsake toliko skočim mal sem, no pa saj ne tko poredko samo tale debata tko hitro raste, da vas ne sledim več.

katka11, becky držim pesti, da so ta pravi tile znakci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ancica tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj bo pa naslednji mesec!!

vsem ostalim prav tako user posted image user posted image user posted image user posted image za srečno jesen.

midva pa počasi pričakujeva tiste ta prave dneve tko da se lahko začneva znova boriti in upava ta mesec na user posted image !

Oktober bo roza!!!!

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 881
8.10.2008 7:51:18   
sonček85
Sonček85: mogoče bo pa tvoj malo zamujal, pa prideš k nam zMAJČICAM :)
mogoče pa tudi to kaj pa vem.Bomo videli in se pustim presenetit ,a važno mi je da bo moj škratek-škrtka zdrav in vesel.

becky,monty:navijam  in komaj čakam da sporočita da sta nosečki.
becky:jaz bi na tvojem mestu test ponovila v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 882
8.10.2008 8:22:02   
žabica00
dobro jutro!
Kako ste punce? A bo danes kajk user posted image  padel user posted image . Mene špika tam spodaj že 3dni in pojma nimam kva se dogaja. pomoje je O ampak ne verjamem da 3dni skupaj user posted image . Drugače pa malo user posted image , ampak moj hoče kar malo protestirat user posted image .

Drugače pa navijam user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 883
8.10.2008 9:15:49   
murkica
No pa da se še jaz malo javim... Po seznamčku bi že morala vedeti na čem sem, vendar smo pri nas v veliki dilemi. Test pokazal rahlo črtico. Naslednji dan šla na odvzem krvi in je bila vrednost 35. Kar pomeni, da naj bi bila v sivi coni in moram čez nekaj dni ponoviti test, da vidimo če se vrednost lepo podvaja. (rekli so mi, da je možno, da sem imela O kasneje kot sem mislila in zato še ni test popolnoma pozitiven)Tako da jaz še dejansko ne vem, na čem smo. Držim pa za vse ostale pesti in vam sporočim novico v petek, ko bom ponovila test.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 884
8.10.2008 9:35:29   
S*
Kako ste kaj punce? Jaz sem v pričakovanju dopusta, jutri namreč odpotujem za en teden v Turčijo user posted image  user posted image  user posted image . Glede na to, da sem celo poletje pridno delala, resnično potrebujem malo odmora in počitka. Po vseh izračunih bom imela O sicer komaj po moji vrnitvi, vseeno pa bova veselo user posted image in mogoče prineseva slepega potnika domov user posted image .

Ancica user posted image user posted image user posted image , ne obupaj in se nam pridruži v novembru

katka11, becky držim pesti, da so ta pravi tile znakci user posted image user posted image user posted image

murkica, jaz mislim da je to to in da si že srečka user posted image

žabica, pa kaj zgubljaš čas za računalnikom, če imaš O šibaj user posted image user posted image

Aja pa da ne pozabimo na našo Aquco, ki ima danes operacijo. Stiskajmo pesti, da bo vse o.k. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 885
8.10.2008 9:39:26   
dini
S* uživaj kolikor se da pa misli na nas kejuser posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 886
8.10.2008 9:41:15   
katka11
ja sem na drugih temah prebrala da se tak izcedek pojavi tud noseckam. tud ti soncek85 si ga imela, ane?
jah nic drugega mi ne ostane kot da pocakam kar bo pa bo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
8.10.2008 9:41:56   
sonček85
je murkica to mi delaj.Pa bo le nova nosečka ,če prej ne ko v petek.SAMO IMA da se javite vse ,ki je ne pričakujete te dni  in pričakujete user posted image user posted image   dajmo navijammmmmmmmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
S*:lepo se imej na dopustu in ko prideš nazaj javi da si srečka nosečka,pa veliko slončkanjauser posted image user posted image user posted image user posted image
žabica
:kaj je zdaj to da dec pavzira,vrž ga na posteljo in naredi akcijouser posted image user posted image user posted image
aqua:držimo pestiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
katka 11:držim pesti.Jaz sem imela tak izcedek 4 dni pred pričakovano M,M naj bi bila 14-15.8 in ko sem prišla z dopusta(18.8) sem naredila test ,seveda je bil pozitiven.
_ančica_:ne obupaj in pojdi s pokončno glavo naprej ,ne pusti se tej user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.10.2008 9:45:09 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 888
8.10.2008 9:46:45   
giotti
Lenna, ful smo za rekord seveda. Bravo me, vse bomo roza user posted image

_ancica_, tudi jaz s teboj upam za drug mesec! Kaj ti pa preostane drugega kot se še bolj borit za pikico. Navijam user posted image  Aja, pa še tole ob ob obisku tečke user posted image

Becky, moj nasvet je, da se ne zanašaš na BC. Sploh ne testiraj več z njim razen če ti bo res fejst zamujala. Naredi s kakšnim drugim testom, tudi first sign je okej, pa ni tko drag kot CB. Pa če je danes zadnji dan najdaljšega cikal, potem bi jutri zjutraj moralo kaj pokazat, če je res kaj na tem. Upam, da je user posted image

Katka11, sem pogledala na seznamček, da je ne čakaš 7. oktobra, torej včeraj. Tako da tole ne more bit drugega kot prvi znak nosečnosti, tako imenovana vgnezditvena krvavitev. Bravo, juhu, jupi, srečno nadaljnih 9 mesecev, potem pa itak še več sreče... user posted image

Monty, držim pesti, da se pa zdaj ZARES spravita k delu user posted image

Žabica00, svojemu čim manj govorit o teh zadevah. Ker točno vem, kako izgleda, ko hoče moški protestirat. Manj ko ve, bolje zanj in zate user posted image  Zato pa tule čvekamo, ker s svojimi ne moremo, no, vsaj nekatere od nas ne. Jaz sem definitivno med njimi!

Murkica, nekaj se stoprocentno dogaja, ker šele vrednost pod deset interpretirajo za negativno. Naj se v naslednjih dneh podvoji in potroji, četveri in peti ... ta vrednost! V mojih mislih pa si že nosečka, bravo user posted image

Ja, za Aquico pa želimo vse dobro! Stiskamo pesti, da bo hitro in neboleče mimo ter seveda USPEŠNO user posted image

Pupe, vsem user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 889
8.10.2008 9:51:38   
giotti
drugega mi ne ostane
IZVIRNO SPOROČILO: katka11

ja sem na drugih temah prebrala da se tak izcedek pojavi tud noseckam. tud ti soncek85 si ga imela, ane?
jah nic drugega mi ne ostane kot da pocakam kar bo pa bo.

Ja, Katka11, zelo dobro si prebrala user posted image  Tudi meni se je v prvi nosečnosti ta madež pojavil na dan, ko naj bi tečka prišla, sem bila že ful razočarana  takrat, ker sem mislila, da je spet tečka na pohodu, no, pa ni bila user posted image  Nosečka srečka si, kaj bi še rada več user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 890
8.10.2008 10:02:55   
katka11
joj punce cist ste me napalile!
zdej se morm pa mal skulirat.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 891
8.10.2008 10:09:10   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: katka11

joj punce cist ste me napalile!
zdej se morm pa mal skulirat.

Katka, se strinjam, da se moraš mal skulirat user posted image Hvala bogu jaz takrat nisem sploh vedela za te forume in se sploh nisem ukvarjala s tisto rahlo krvavitvijo, če pa začneš tule razpravljat, potem pa hitro not padeš in samo o tem razmišljaš. Za začetek ti predlagam, da zapreš RR in sploh nič ne bereš o teh zadevah, se posvetiš raje svoji službi in drugim stvarem, ki te zanimajo, čez tri dni pa naredi test. Meni je čez 3 dni first sign pokazal zelo rahlo črtico, ki ji seveda nisem verjela, vendar danes bi ji, ker vem, da so lahko črtice tudi rahle. Potem po opravljenem testu pa pridi spet sem gor in nalimaj slikico testa, okej? Pa veliko sreče pri skuliranju ti želim user posted image
Cmokec user posted image

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 892
8.10.2008 10:20:06   
murkica
Punce hvala za lepe misli in želje, vsekakor se v petek javim in sporočim stanje.

Vsem pa pošiljam user posted image , za čim več pozitivnih rezultatov.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 893
8.10.2008 10:49:01   
misk2
hello....me ni bilo par dni gor... punce ce me pobarvate na modro...ker ta mesec nic ne bo...se grem preselit v november... ostale pa...UPANJE UMRE ZADNJE.......sem do konca z vami user posted image user posted image user posted image ...upam da mi sporocite cimvec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 894
8.10.2008 11:19:51   
avaya
Dobro jutro punce!

vidim, da je nekatere spet obiskala user posted image  user posted image user posted image user posted image  

aqua...hitro okrevaj user posted image

in jaz.....mah kaj pa vem, če bo ta mesec kaj z user posted image  pri meni. Nismo preveč pridni. user posted image  Kar ni volje, da bi nekaj na silo mi pa tudi ni. Sva oba ful izčrpana od službe te dni. Sicer pa vem, da user posted image  ni vedno pogojena od količine user posted image , ampak da zadaneš ta pravi čas in seveda še veliko sreče, da se kakšna semenčica spoprijatelji z jajčecem. user posted image user posted image  

Glede nato, da vem kakšni občutki preveajo user posted image , sem še bolj neučakana. In bi prav z veseljem videla, da bi tudi meni začelo kaj smrdeti, da bi kakšna hrana ne bi pasala. Tudi bruhanja se ne bi branila, če bi to pomenilo, da v meni raste user posted image .

No zdaj pa že bedarije pišem.user posted image
Držim pesti in navijam za nove nosečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil avaya -- 8.10.2008 11:21:09 >

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu misk2)
Neposredna povezava do sporočila: 895
8.10.2008 11:36:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Ojla punce,
meni se je coprnica ze zacela nakazovat, tko da mislim, da me lahko kar modro obarvate user posted image Bo pa drug mesec boljse! user posted image

Vsem ki vas je obiskala user posted image veliko user posted image user posted image user posted image in se vec srece prihodnjic.
Vsem noseckam pa zelim lepih user posted image in zdravega user posted image

user posted image user posted image user posted image ancica,držimo pesti zate,da bo naslednji krog uspešenuser posted image user posted image user posted image user posted image

prav tako želim to vse,ki vas je user posted image  obiskala.

za vse tiste,ki pa še čakate na rezultate tega meseca pa en kup user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 896
8.10.2008 12:24:18   
sonček85
čakamo lepe in pozitivne rezultateeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 897
8.10.2008 13:01:50   
Tejchy25
Dannn! No, kje ste pluski?!?
Čakamo ša čakamo...pa se noben test ne skorajži pokazat user posted image user posted image
Js je ne pričakujem danes....pa je še ni do sedaj...čeprav me križ boli (kar me običajno pred user posted image ne, me od tistega trenutka ko priteče). Zdej me pa že kr nekaj dni...
Sicer pa ne vem, mal večji izcedek, druzga pa ne.
Bomo vidl, test ne vem zdej, kdaj nej ga delam, k ste mi rekle, da naj počakam še kak dan...mam pa pripravljen CB...bomo vidl, kakšne volje bo, a bo pokazal tako željeni plusek al ne...

In ostale, kako kaže...kakšni znakci, takšni ali drugačni?

(odgovor članu bambinca)
Neposredna povezava do sporočila: 898
8.10.2008 13:19:57   
loveforever
pozdravljene. no na vašem seznam sem tudi jaz danes zapisana in ta datum je datum ko naj bi najkasneje prišla m ampak je šo do danes ni bilo!!! tako da če se jutri zbudim brez nje ( po navadi jo vedno dobim zjutraj) vam javim ker bom delala test!!! tako da držite pesti da je nebo, imam pa danes strašno močanbel izcedek tako da upam da se ne bo spremenil v rdečega!!

lp se še slišimo!!

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 899
8.10.2008 13:25:53   
katka11
jest bom po moje jutr zjutri test delala, al pa u petek nevem se.
znakov u bistvu razen da sem taka zmahana bi se rekl ni. mela sem vceri tisti izcedek. mal me seveda trebuh boli oz. tko ga cutim. me pa tko rame, a veste ce ste fest zmatrane k rame bolijo, k bi pasala masaza pa ene par ur spanja. ampak resnici na ljubo je isto pred user posted image . mal manj mogoce, ampak mogoce je hujs ravno zarad tega k zamuja, kaj pa vem. pa se nam zdej vec s tem ukvarjala.
pa ce meni ne nej vsaj vam ki tud cakate user posted image uspe. druge pa dejmo AKCIJA, da boste kmal user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......