|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
7.10.2008 11:23:55   
ella.
o giottka lepa, ej, tvoje darilce mi tko paše, da se komaj zadržujem ne tri deci naenkrat spit. HVALA! Mali vesoljec ga zgleda tudi obožuje :) A skupen kouter sta zdaj pogruntala.....? Porka duš, če nauta začela iskrc kresat kot nora, bom kar znorela user posted image Hecam se, kar povej mu, da kar se gretja tiče, je pa zjutraj že 1 mesec pod 8 stopinj user posted image
Si pa tak pozitivček do vseh ti, da prej ali slej se vrne vse tudi tebi. To pa zihr vem. Tko.
Ej, ponovimo še kdaj, ok?

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 851
7.10.2008 11:25:53   
dulcinea
Ni čudno, da šimfate teste, če jih pa delate toliko prej. Vsaj do dne predvidene user posted image  je treba počakat, ne pa kr 3 dni prej delat. Škoda testkov in živcev. Tejchy25, test je verjetno po tolikem času pokazal dve črtici, ker se je hormona nabralo na senzorju. Če po 10 minutah ni nič, pol ni še nič. Imaš pa jutri vse možnosti, da bo v 10 minutah pokazalo user posted image . Držim pesti.

Aqua77, držim pesti..

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 852
7.10.2008 11:35:30   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

No tko! Mene so klical iz bolnice kje sem, ker me že od 8 čakajo! Sem zaj*bala datum! Operacijo mam jutri, zdej pa šibam gor, ker me dohtarji čakajo!

Srečno vsem!!!! user posted image

aquica,drži se,mi smo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 853
7.10.2008 11:36:38   
giotti
He, he, Dulcinea, bravo, kar je treba rečt, je treba. Men je tud dala Ella avgusta cvek, ker sem prehitro delala test, pa še tisti neumni BC, ki je celo nekaj pokazal. Tako da BC pa je strogo prepovedano delat prehitro!!!Tako da vsem cveke za prehitevanje, tokrat vam jih jaz radodarno podeljujem v komisiji z Dulcieno in Ello!

Dear Ellica, govorimo o 18 stopinjah v stanovanju. Pa so zdaj vragi sosedi začel kurit, tako da hudič noče in noče past pod 18 user posted image  Tisto darilce pa tud ne vem, če se ga lahko kar cel teden pije user posted image Malo preveri, da ne bom na koncu grda Giotti. Ponovimo, karkoli imamo za ponovit.

Cmokec vsem, pa veselo naprej v nove zmage user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 854
7.10.2008 11:37:53   
sonček85
Urška, Sonček85, slikca je v albumu, upam, da se znajdeta
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepa slikca ja seveda se znajdem.pa lepo označeno je koliko je že velik-a.jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
D.Mateja:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam ,da je ne bo in da si user posted image
giotti:ti bom kar jaz odgovorila.Vse ,ki so od 1-7 na seznamu se bolj poredkko javljajo in so pozabile sporočit da souser posted image
aqua77:držim pesti za jutrišnjo operacijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 855
7.10.2008 11:40:32   
D.Mateja
user posted image user posted image Vem, ja. Me je moj prepričal, da še mal počakava, ker sva do sedaj vsak mesec čakala in upala, tako da hoče biti sedaj čisto prepričan. In je rekel, da počakava par dni če ne bo prej pritekla. Danes zjutraj pa je rekel, da greva lahko kar po špampekuser posted image user posted image . Pa se rekla, kaj pa test? Pa je blo spet-počakajva še mal. Saj če se je prijel je itak že narejeno. Sem se pa za vsak slučaj v službi izgovorila, da me dva dni ne bo. Potem bomo pa vidl.  upam samo, da se ne veselim prehitr.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 856
7.10.2008 11:41:39   
ella.
giotti; sej pravim, da se komaj nazaj držim, da ga ne stresem celega naenkrat nooooo...nehi me kregat user posted image
Pa dej posmrkaj na silo ene parkrat, pa malo zakašljaj, da ga bo stisnilo, da te v prehlad peha s tem vztrajanje pri hladnem. To drgač delajo starci, ki so navajeni še šparat s kurjavo, ki je včasih ni bilo toliko na voljo..drva in premog ipd...zdej so new happy days :)

D. Mateja je vzor za testke: že tri dni zamuja, pa še kar vztraja brez testa :) njej damo petico, a ne Giottka, Dulci?

Držite se, šibam kej narest. Vsaj štalo, če ne kaj bolj učinkovitega :)

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 857
7.10.2008 11:46:27   
loveforever
joju punce res ste face in vsakak čast tisti ki takoj po 1 dnevu ko ni menstruacije še vedno ne naredi testa!! bravo bravo, bo pa potem zato popolnoma roza obarvan!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ja jaz sicer kljub današnjem minusu, še imam malo upanja da sem prezgodaj delala test!. sam me pa tako trebuh boli da si mislim da bo čez 1 sekundo prišla, pa pride le neka tekoča bela sluz!! jo ima še katera??

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 858
7.10.2008 11:46:30   
ella.
Sonček85, ampak je res kjut, pa ne zato k je moj ;) mali bajsi je imel 1,7 cm pri 8,1 tednih, tko da lovi tvojega velikančka user posted image

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 859
7.10.2008 11:47:36   
loveforever
vav ella za cele 3 sekunde si me prehitela!!

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 860
7.10.2008 11:50:24   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: ella.

Sonček85, ampak je res kjut, pa ne zato k je moj ;) mali bajsi je imel 1,7 cm pri 8,1 tednih, tko da lovi tvojega velikančka user posted image

ja res je moj velikanček-ka je bil pri 10t4d velik-a 4cm ,bomo videli na NS koliko smo zrasli v enem tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Brabo za najine korenjake-korenjakice.Saj razlika pa tudi ni tako velika lahko da boš še aprilka ,saj si točno 1 teden za mano

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 861
7.10.2008 11:55:12   
giotti
Loveforever, upam s teboj user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa še to user posted image

Zdaj pa bo tudi mene zmanjkalo tule gor...

Cmokec

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 862
7.10.2008 12:00:31   
Tejchy25
Tenx za vse odgovore!

Giotti: ko uspem, ti pošljem ZS in ti vse napišek, kok aktivna in touser posted image

Sicer pa punce, ali naj delam test jutri ali naj ga delam v četrtek? Ker ne pričakujem je jutri, tko da ne vem, a bi mogoče počakala še 1 dan...user posted image Čeprav sm prov obsedena s testi, si ga kr zvečer pripravim v WC, da zjutraj slučajn ne bi pozabila (k da drugače biuser posted image )

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 863
7.10.2008 12:18:09   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Ni čudno, da šimfate teste, če jih pa delate toliko prej. Vsaj do dne predvidene user posted image  je treba počakat, ne pa kr 3 dni prej delat. Škoda testkov in živcev. Tejchy25, test je verjetno po tolikem času pokazal dve črtici, ker se je hormona nabralo na senzorju. Če po 10 minutah ni nič, pol ni še nič. Imaš pa jutri vse možnosti, da bo v 10 minutah pokazalo user posted image . Držim pesti.

se podpišem pod tole, jaz ga sigurno ne grem delat prej NIKOL več, ko bo zamujala najmanj 3 dni bom pa razmislila. Moje user posted image sicer še vedno ni, samo sitna sem 100 na uro in komaj čakam da pride zdaj ta mesec, da gremo lahko naprej. Sem se pa odločila malo man na RR in nič več štetja, ter prežanja na O, ker je očitno pri nama psiha tako na delu da ne rata. pol bomo pa videl!
Tko, da ne me še obarvat, sem pa zmenjena z G, da se oglasim pr njej če user posted image  v ponedeljek še ne bo.
Jaz sem sicer možnost user posted image že opustila.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 864
7.10.2008 12:49:25   
ursa30
elly, vidim pikico, ful lepooooouser posted image user posted image user posted image user posted image
zgleda pa k en fižolček user posted image user posted image user posted image user posted image
to je kompliment, da ne boš narobe zastopla user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 865
7.10.2008 13:18:07   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: tane

se podpišem pod tole, jaz ga sigurno ne grem delat prej NIKOL več, ko bo zamujala najmanj 3 dni bom pa razmislila. Moje user posted image sicer še vedno ni, samo sitna sem 100 na uro in komaj čakam da pride zdaj ta mesec, da gremo lahko naprej. Sem se pa odločila malo man na RR in nič več štetja, ter prežanja na O, ker je očitno pri nama psiha tako na delu da ne rata. pol bomo pa videl!
Tko, da ne me še obarvat, sem pa zmenjena z G, da se oglasim pr njej če user posted image  v ponedeljek še ne bo.
Jaz sem sicer možnost user posted image že opustila.

Draga Tančika
upam, da ti ga tudi ne bo treba delati še lep čas, testek namreč, ker iskreno upam, da se je vseeno nekaj zgodilo. Mi ful ne daš mira in s teboj čakam na razplet! In super odločitev, da do ponedeljka počakaš, potem pa naj povejo, kaj je na stvari. Do takrat ti pa ful želim spokojnost in notranji mir in tudi močno te podpiram v tem, da se malo odklopiš od nas. Je res zelo intenzivno tule gor in človek kar pozabi nase in na to, kaj vse ga veseli v življenju poleg tega, da si želi bejbika.
Tane, za pogum in srečo ter sposobnost pozitivno sprejeti vse, kar pride na tvojo življenjsko pot user posted image  user posted image  user posted image
Rada te imam!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 866
7.10.2008 13:53:27   
dulcinea
Tejchy25, jaz bi na tvojem mestu počakala še kak dan več. Da ne bo spet razočaranja.

Jaz pa ne vem, kaj se z mano dogaja te dni. Ful sem občutljiva, skoz se neki kregam z mojim, joški me bolijo... Verjetno bo spet user posted image  prišla na obisk. Sam ne vem, a bo tokrat točna na 28 (ponavadi je okrog 32,33 dne), al kaj... Se mi zdi ful hitro vseskupaj...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 867
7.10.2008 15:27:02   
sonček85
počakaj in boš videla,a pazi če boš test delala ga ne delaj pred izostakom M.Srečnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 868
7.10.2008 15:34:26   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja

Pozdravčkeuser posted image . Pri nas še vedno čakamo na user posted image . Pa je ni od nikoder. Bi morala priti najkasneje v soboto pa je niuser posted image user posted image . Upam, da je tudi ne bo. Glede testa bom še malo počakala, če bom seveda lahko. Držite pesti, da je ratalo.

user posted image user posted image user posted image  potem se nam pa čimprej pridruži na Junijkah 09. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno.....

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 869
7.10.2008 15:38:12   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Tejchy25, jaz bi na tvojem mestu počakala še kak dan več. Da ne bo spet razočaranja.

Jaz pa ne vem, kaj se z mano dogaja te dni. Ful sem občutljiva, skoz se neki kregam z mojim, joški me bolijo... Verjetno bo spet user posted image  prišla na obisk. Sam ne vem, a bo tokrat točna na 28 (ponavadi je okrog 32,33 dne), al kaj... Se mi zdi ful hitro vseskupaj...

Ja raje počakajte kak dan več, potem pa bo. Jaz sem prvi BC tud prehitro naredila in ni bilo nič.

Dulcinea držim pesti, da pa le ne pride....... user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem vaša zvesta navijačica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 870
7.10.2008 16:04:10   
ella.
Tane, itak veš, da smo s tabo. Če ne bomo glih vpile čestitk danes/jutri, jih bomo pa zihr zelo zelo kmalu. En objemček, čeprav nisi ravno crazy hugger user posted image

Sonček85: mogoče bo pa tvoj malo zamujal, pa prideš k nam zMAJČICAM :)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 871
7.10.2008 17:04:11   
Anja PiPi
punce samo pogumno.. jest tud držim pesti za vas.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bom kmal addicted na tale forum user posted image

...just another girl with a dream in her heart...

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 872
7.10.2008 17:57:31   
Tejchy25
Ojoj, ne vem, koko dni bom zdržalauser posted image
Bom probala in seveda sproti javljala, kaj se dogajauser posted image
In ostale, kje ste oktoberske nosečke? dejmoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anja PiPi)
Neposredna povezava do sporočila: 873
7.10.2008 18:45:46   
Orhideje
Hojla OKTOBERKE!!! Kje ste nosečke? Mi full navijamo, da bi bil ta mesec rekorden? Le, glejte, da boste za to kaj naredileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem tistim, ki vas je obiskala en velik user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tistim, ki ste še na trnih pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image z namenom, da vam prinesejo le user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tiste, ki pa ste v času O  - pa le pridno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se boste pridružile user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy25)
Neposredna povezava do sporočila: 874
7.10.2008 19:02:17   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja

Pozdravčkeuser posted image . Pri nas še vedno čakamo na user posted image . Pa je ni od nikoder. Bi morala priti najkasneje v soboto pa je niuser posted image user posted image . Upam, da je tudi ne bo. Glede testa bom še malo počakala, če bom seveda lahko. Držite pesti, da je ratalo.

user posted image user posted image user posted image  potem se nam pa čimprej pridruži na Junijkah 09. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?