Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 11:23:55
|
|
|
|
ella.
|
o giottka lepa, ej, tvoje darilce mi tko paše, da se komaj zadržujem ne tri deci naenkrat spit. HVALA! Mali vesoljec ga zgleda tudi obožuje :) A skupen kouter sta zdaj pogruntala.....? Porka duš, če nauta začela iskrc kresat kot nora, bom kar znorela Hecam se, kar povej mu, da kar se gretja tiče, je pa zjutraj že 1 mesec pod 8 stopinj Si pa tak pozitivček do vseh ti, da prej ali slej se vrne vse tudi tebi. To pa zihr vem. Tko. Ej, ponovimo še kdaj, ok?
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 11:25:53
|
|
|
|
dulcinea
|
Ni čudno, da šimfate teste, če jih pa delate toliko prej. Vsaj do dne predvidene je treba počakat, ne pa kr 3 dni prej delat. Škoda testkov in živcev. Tejchy25, test je verjetno po tolikem času pokazal dve črtici, ker se je hormona nabralo na senzorju. Če po 10 minutah ni nič, pol ni še nič. Imaš pa jutri vse možnosti, da bo v 10 minutah pokazalo . Držim pesti. Aqua77, držim pesti..
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 11:35:30
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 No tko! Mene so klical iz bolnice kje sem, ker me že od 8 čakajo! Sem zaj*bala datum! Operacijo mam jutri, zdej pa šibam gor, ker me dohtarji čakajo! Srečno vsem!!!! aquica,drži se,mi smo s tabo
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 11:36:38
|
|
|
|
giotti
|
He, he, Dulcinea, bravo, kar je treba rečt, je treba. Men je tud dala Ella avgusta cvek, ker sem prehitro delala test, pa še tisti neumni BC, ki je celo nekaj pokazal. Tako da BC pa je strogo prepovedano delat prehitro!!!Tako da vsem cveke za prehitevanje, tokrat vam jih jaz radodarno podeljujem v komisiji z Dulcieno in Ello! Dear Ellica, govorimo o 18 stopinjah v stanovanju. Pa so zdaj vragi sosedi začel kurit, tako da hudič noče in noče past pod 18 Tisto darilce pa tud ne vem, če se ga lahko kar cel teden pije Malo preveri, da ne bom na koncu grda Giotti. Ponovimo, karkoli imamo za ponovit. Cmokec vsem, pa veselo naprej v nove zmage
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 11:37:53
|
|
|
|
sonček85
|
Urška, Sonček85, slikca je v albumu, upam, da se znajdeta iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepa slikca ja seveda se znajdem.pa lepo označeno je koliko je že velik-a.jupi D.Mateja: navijam ,da je ne bo in da si giotti:ti bom kar jaz odgovorila.Vse ,ki so od 1-7 na seznamu se bolj poredkko javljajo in so pozabile sporočit da so aqua77:držim pesti za jutrišnjo operacijo
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 11:40:32
|
|
|
|
D.Mateja
|
Vem, ja. Me je moj prepričal, da še mal počakava, ker sva do sedaj vsak mesec čakala in upala, tako da hoče biti sedaj čisto prepričan. In je rekel, da počakava par dni če ne bo prej pritekla. Danes zjutraj pa je rekel, da greva lahko kar po špampek . Pa se rekla, kaj pa test? Pa je blo spet-počakajva še mal. Saj če se je prijel je itak že narejeno. Sem se pa za vsak slučaj v službi izgovorila, da me dva dni ne bo. Potem bomo pa vidl. upam samo, da se ne veselim prehitr.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 11:41:39
|
|
|
|
ella.
|
giotti; sej pravim, da se komaj nazaj držim, da ga ne stresem celega naenkrat nooooo...nehi me kregat Pa dej posmrkaj na silo ene parkrat, pa malo zakašljaj, da ga bo stisnilo, da te v prehlad peha s tem vztrajanje pri hladnem. To drgač delajo starci, ki so navajeni še šparat s kurjavo, ki je včasih ni bilo toliko na voljo..drva in premog ipd...zdej so new happy days :) D. Mateja je vzor za testke: že tri dni zamuja, pa še kar vztraja brez testa :) njej damo petico, a ne Giottka, Dulci? Držite se, šibam kej narest. Vsaj štalo, če ne kaj bolj učinkovitega :)
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 11:46:27
|
|
|
|
loveforever
|
joju punce res ste face in vsakak čast tisti ki takoj po 1 dnevu ko ni menstruacije še vedno ne naredi testa!! bravo bravo, bo pa potem zato popolnoma roza obarvan!!!! ja jaz sicer kljub današnjem minusu, še imam malo upanja da sem prezgodaj delala test!. sam me pa tako trebuh boli da si mislim da bo čez 1 sekundo prišla, pa pride le neka tekoča bela sluz!! jo ima še katera??
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 11:46:30
|
|
|
|
ella.
|
Sonček85, ampak je res kjut, pa ne zato k je moj ;) mali bajsi je imel 1,7 cm pri 8,1 tednih, tko da lovi tvojega velikančka
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 11:47:36
|
|
|
|
loveforever
|
vav ella za cele 3 sekunde si me prehitela!!
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 11:50:24
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella. Sonček85, ampak je res kjut, pa ne zato k je moj ;) mali bajsi je imel 1,7 cm pri 8,1 tednih, tko da lovi tvojega velikančka ja res je moj velikanček-ka je bil pri 10t4d velik-a 4cm ,bomo videli na NS koliko smo zrasli v enem tednu Brabo za najine korenjake-korenjakice.Saj razlika pa tudi ni tako velika lahko da boš še aprilka ,saj si točno 1 teden za mano
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 11:55:12
|
|
|
|
giotti
|
Loveforever, upam s teboj Pa še to Zdaj pa bo tudi mene zmanjkalo tule gor... Cmokec
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 12:00:31
|
|
|
|
Tejchy25
|
Tenx za vse odgovore! Giotti: ko uspem, ti pošljem ZS in ti vse napišek, kok aktivna in to Sicer pa punce, ali naj delam test jutri ali naj ga delam v četrtek? Ker ne pričakujem je jutri, tko da ne vem, a bi mogoče počakala še 1 dan... Čeprav sm prov obsedena s testi, si ga kr zvečer pripravim v WC, da zjutraj slučajn ne bi pozabila (k da drugače bi )
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 12:18:09
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Ni čudno, da šimfate teste, če jih pa delate toliko prej. Vsaj do dne predvidene je treba počakat, ne pa kr 3 dni prej delat. Škoda testkov in živcev. Tejchy25, test je verjetno po tolikem času pokazal dve črtici, ker se je hormona nabralo na senzorju. Če po 10 minutah ni nič, pol ni še nič. Imaš pa jutri vse možnosti, da bo v 10 minutah pokazalo . Držim pesti. se podpišem pod tole, jaz ga sigurno ne grem delat prej NIKOL več, ko bo zamujala najmanj 3 dni bom pa razmislila. Moje sicer še vedno ni, samo sitna sem 100 na uro in komaj čakam da pride zdaj ta mesec, da gremo lahko naprej. Sem se pa odločila malo man na RR in nič več štetja, ter prežanja na O, ker je očitno pri nama psiha tako na delu da ne rata. pol bomo pa videl! Tko, da ne me še obarvat, sem pa zmenjena z G, da se oglasim pr njej če v ponedeljek še ne bo. Jaz sem sicer možnost že opustila.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 12:49:25
|
|
|
|
ursa30
|
elly, vidim pikico, ful lepooooo zgleda pa k en fižolček to je kompliment, da ne boš narobe zastopla
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 13:18:07
|
|
|
|
giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane se podpišem pod tole, jaz ga sigurno ne grem delat prej NIKOL več, ko bo zamujala najmanj 3 dni bom pa razmislila. Moje sicer še vedno ni, samo sitna sem 100 na uro in komaj čakam da pride zdaj ta mesec, da gremo lahko naprej. Sem se pa odločila malo man na RR in nič več štetja, ter prežanja na O, ker je očitno pri nama psiha tako na delu da ne rata. pol bomo pa videl! Tko, da ne me še obarvat, sem pa zmenjena z G, da se oglasim pr njej če v ponedeljek še ne bo. Jaz sem sicer možnost že opustila. Draga Tančika upam, da ti ga tudi ne bo treba delati še lep čas, testek namreč, ker iskreno upam, da se je vseeno nekaj zgodilo. Mi ful ne daš mira in s teboj čakam na razplet! In super odločitev, da do ponedeljka počakaš, potem pa naj povejo, kaj je na stvari. Do takrat ti pa ful želim spokojnost in notranji mir in tudi močno te podpiram v tem, da se malo odklopiš od nas. Je res zelo intenzivno tule gor in človek kar pozabi nase in na to, kaj vse ga veseli v življenju poleg tega, da si želi bejbika. Tane, za pogum in srečo ter sposobnost pozitivno sprejeti vse, kar pride na tvojo življenjsko pot Rada te imam!
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 13:53:27
|
|
|
|
dulcinea
|
Tejchy25, jaz bi na tvojem mestu počakala še kak dan več. Da ne bo spet razočaranja. Jaz pa ne vem, kaj se z mano dogaja te dni. Ful sem občutljiva, skoz se neki kregam z mojim, joški me bolijo... Verjetno bo spet prišla na obisk. Sam ne vem, a bo tokrat točna na 28 (ponavadi je okrog 32,33 dne), al kaj... Se mi zdi ful hitro vseskupaj...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 15:27:02
|
|
|
|
sonček85
|
počakaj in boš videla,a pazi če boš test delala ga ne delaj pred izostakom M.Srečno
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 15:34:26
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja Pozdravčke . Pri nas še vedno čakamo na . Pa je ni od nikoder. Bi morala priti najkasneje v soboto pa je ni . Upam, da je tudi ne bo. Glede testa bom še malo počakala, če bom seveda lahko. Držite pesti, da je ratalo. potem se nam pa čimprej pridruži na Junijkah 09. Srečno.....
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 15:38:12
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Tejchy25, jaz bi na tvojem mestu počakala še kak dan več. Da ne bo spet razočaranja. Jaz pa ne vem, kaj se z mano dogaja te dni. Ful sem občutljiva, skoz se neki kregam z mojim, joški me bolijo... Verjetno bo spet prišla na obisk. Sam ne vem, a bo tokrat točna na 28 (ponavadi je okrog 32,33 dne), al kaj... Se mi zdi ful hitro vseskupaj... Ja raje počakajte kak dan več, potem pa bo. Jaz sem prvi BC tud prehitro naredila in ni bilo nič. Dulcinea držim pesti, da pa le ne pride....... Zdaj sem vaša zvesta navijačica.
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 16:04:10
|
|
|
|
ella.
|
Tane, itak veš, da smo s tabo. Če ne bomo glih vpile čestitk danes/jutri, jih bomo pa zihr zelo zelo kmalu. En objemček, čeprav nisi ravno crazy hugger Sonček85: mogoče bo pa tvoj malo zamujal, pa prideš k nam zMAJČICAM :)
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 17:04:11
|
|
|
|
Anja PiPi
|
punce samo pogumno.. jest tud držim pesti za vas.. bom kmal addicted na tale forum
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 17:57:31
|
|
|
|
Tejchy25
|
Ojoj, ne vem, koko dni bom zdržala Bom probala in seveda sproti javljala, kaj se dogaja In ostale, kje ste oktoberske nosečke? dejmoooo
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 18:45:46
|
|
|
|
Orhideje
|
Hojla OKTOBERKE!!! Kje ste nosečke? Mi full navijamo, da bi bil ta mesec rekorden? Le, glejte, da boste za to kaj naredile . Vsem tistim, ki vas je obiskala en velik . Tistim, ki ste še na trnih pošiljam z namenom, da vam prinesejo le . Tiste, ki pa ste v času O - pa le pridno , da se boste pridružile
|
|
|
|
RE: Oktobra pričakujemo || 7.10.2008 19:02:17
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska IZVIRNO SPOROČILO: D.Mateja Pozdravčke . Pri nas še vedno čakamo na . Pa je ni od nikoder. Bi morala priti najkasneje v soboto pa je ni . Upam, da je tudi ne bo. Glede testa bom še malo počakala, če bom seveda lahko. Držite pesti, da je ratalo. potem se nam pa čimprej pridruži na Junijkah 09. Srečno.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?