giotti
|
Helou O, Ella, dobro sončno jutro . Slikca je čist vesoljska, izgleda, da imaš res človečka v sebi, bravo Da odgovorim na tvoje vprašanje, Giotti ni zapeljevala ta vikend, ker še ni pravi čas. Je pa tudi nazgraužno mrzlo, tako da sploh ne vem, kako se lotit problema. Je rekel, da bomo zakurli šele, ko po padlo pod 18, men je pa že teh 18 Sibirija Zdaj sva se vsaj zmenila, da si kupiva enojni kovter, ker če imaš dva, je spet težava... Saj bo, tistih enkrat na mesec, sredi mesca, se bova že znašla Drugače pa pupe, kako to, da imamo samo dve nosečki, pa smo že sedmega?????? Katera mi zna to razložit, prosim? Za vsak odgovor bom hvaležna! No, saj ene ste itak na seznamu osumljencev že nekaj časa in močno upam, da boste tudi obtožene ter obsojene na devet mesecev stradanja od rdečke ter večanja trebuha. Vse prisegate na konec tedna, tako da se bom oborožila z navijaškimi rekviziti do konca tedna Potem pa upam, da začnejo sekat na vse strani, okej? Aqua, tebe so itak zdaj že spakirali v bolnico in boš tole brala šele, ko bo že vse za tabo. Kar pa tudi ni slabo, a ne? Tako da, ja, v bistvu je že vse za teboj in ti že kar zdaj čestitam za pogum, ker vem, da si se totalno herojsko spopadla z nepridipravom, ter za uspešno prestano operacijo Zdaj pa ti želim čim hitrejše okrevanje. Sicer pa hvala bogu, da sem imela nagovor ob tvoji predaji medicinskemu osebju že včeraj, kot da bi čutila, da ti moram čimprej zaželeti all the best. Objemčki Tejchy25, a ti si tudi športnica? Lahko malo več o tem poveš, kaj delaš in koliko... Si vrhunska športnica ali bolj amaterka? Sama sem tudi kar precej v gibanju, ampak sem se zdaj začela spraševat, če vseeno ne bi za pikico zmanjšala kakšno aktivnost vsaj tista dva tedna, ko čakam na črtice. Ne vem, kar tako me je spreletelo, da če sem too much aktivna, mogoče dajem telesu signal, da ne bo sposobno skrbet za bejbika. Kaj pa vem, se mi je občasno tudi že zgodilo, da nisem dobila rdečke zaradi tega. Ne govorim zdaj o tem, da nič športanja, samo tako, da če zdaj pretečem deset km parkrat na teden, da bi pa potem tiste tedne samo devet na primer. Pa da mogoče ne nabijem pulza na primer nad 170 za celo uro. Sem zadnjič v Konzorciju kakšni dve uri malo listala različne knjige o tem, pa je vse, kar sem izvedela, to, da je to totalno neraziskano področje in da v bistvu nimajo pojma, koliko, če sploh, lahko velika telesna aktivnost vpliva na zanositev. Vse, kar je bilo oprejemljivega, je bilo, da če izgubiš rdečko zaradi tega, potem valjda, da je to pretiravanje. Če pa so cikli redni, pa kao naj ne bi bil problem. Samo potem sem našla primer ene pupe, ki se je dve leti trudila, da je zanosila, pa je bilo vse okej z obema, redni cikli tudi pri njej, ampak je pač zelo veliko tekla, zanosila pa tisti mesec, ko si je koleno poškodovala in ni smela tečt oziroma je hotla, pa jo je itak tako bolelo, da je prenehala po kakšne pol ure. Nato je bila ful srečna, da si je koleno poškodovala Nič, šibam naprej delat. In seveda v desnem kotu zgoraj pa bom vsekakor skoz navijala za vas. Cmok bok
|