|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 11:42:39
|
|
|
|
Blacky30
|
Morgen! Smo se fajn naspali. Teja je spala od 21h do 5.40. Sem se motila, ko sem mislila, da če gre prej spat, da bo že sredi noči pokonci. Tisto je očitno bila enkrat izjema, ker je danes lep prespančkala noč. Je pojedla flaško in zaspala nazaj do 9.30, z mami seveda. No, zdaj je bila pokonci eno uro in pol in je že spet začela tečkat, da je zaspana, tak da spet spi. Flower, kaj te vem....ko vas tak berem, sem si v teh 11 mesecih ustvarila neko sliko od vsake od vas, no razen tistih, ki jih poznam osebno. Kak bi jaz zdaj to povedala, da ne bi spet kdo narobe razumel....hmmm...nekak sem dobila vtis, da so tiste, ki imajo uhan v jeziku, take divje, direktne, jezikave punce, sploh če gledam naše študentke v službi, take neresne, rokerce ali darkerce itd. In zato sem bila v šoku, ker o tebi pa sem si ustvarila podobo prijetne, skrbne, urejene, odgovorne mamice. Pa sem si definitivno ustvarila pravo podobo, ker takšna tudi si. Tak da mi ta uhan ne paše zraven. Saj vem, da sem butec, da tak razmišljam, samo saj veste, tisto, ko se ti včasih ustvari v glavi, nima vedno neke logike, ko začneš o tem razmišljat. Jaoooo sem zabluzila. Vidim, da se vse sekirate o strijah, linei negri in kilaži. Jaz pa žrem kekse zraven in vas berem. Mi dol visi za kile. Sicer sem jih tokrat vse pustila v P, ker sem se zredila le 8,5 kg, samo kaj mi to pomaga, če jih imam 10 preveč od prve nosečnosti in ne grejo nikamor. Barabe, se me držijo kot cek.... Strij tudi nimam, za lineo negro pa sem se itak že včeraj dovolj hvalila. Lunica, ja, veliko razmišljam. A žal sem v tem razmišljanju sama, možu na kraj pameti ne pride, da bi se o tem pogovarjal. Še za ta dva ga vest peče, ker nima nič časa. Saj, ko pa se začnem konkretno pogovarjat sama s seboj o tej temi in uporabim logiko, pa pridem do zaključka, da sta dva res dovolj, ker nimamo pogojev za več članov. Samo kaj, ko pa sanje večno ostajajo tam nekje v glavi........ Mojcej, ne morem verjet, da si se oglasila. Bravo!!!!! Zdaj pa ne pozabi čvekat z nami na velikoooo, sicer nas bo neboglasnica preimenovala. Zimska, že glasujem za Lančka. Ti pa za moja dva korenjaka, ok? A mi daš prosim link, kje dobiš te lepe smajlije?
|
|
|