|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
8.10.2008 10:24:56   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - pri Boru bi bilo na tešče ob 3 zjutraj, ker je cca 7 ur po dojenju;  pa hitro Staševo statistiko pošlji

A misliš jutri, ko bova od P?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
8.10.2008 10:26:40   
neboglasnica
Staš se je zbudil, sedaj se pa sam zabava v posteljici. Čakam, da vidim kako dolgo. Preden sva jedla,s em ga dala v ležalnik, posesala....dala prat...Vse je mirno prenesel, le zadnjih pet minut, ko sem se šla tuširat, je začel godrnjat. Res je priden, tale moj dečko!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
8.10.2008 10:29:19   
neboglasnica
Ja kje pa ste danes? Tok tok, saj vem, da je lepo vreme, samo vseeno....

Neposredna povezava do sporočila: 2078
8.10.2008 10:29:56   
frutka_
Neboglasnica jaz sem tukaj. Čakam, da se mala zbudi pa greva na sonček! V petek pa UZ kokov. Kako to zgleda?

Neposredna povezava do sporočila: 2079
8.10.2008 10:30:57   
Inigo
hruška - ja poznam 3 lokacije. so se pred kratkim spraznile. ena v nakupovalnem centru (srednje velik prostor), ena v rudniški stolpnici (če se pelješ za SG, je ena zeleno siva stolpnica ob cesti, ki ima gor rudniški znak in piše Srečno - kar velik prostor) in v našem bloku spodaj (majhen prostor - Standard, to je un velik blok/kompleks nasproti rdeče dvorane, ko piše gor Gorenje). zdj pa pol odvisno kaj boš mela... tista majhna varianta ti pride v upoštev, če bi mela kak nakit, kozmetiko, al pa butik. no, to pa tko sama veš. če te še kaj zanima pa kr ZS. user posted image

jst sm pa zbolela. ja! spet... mislim, da ni angina ampak prehlad. mam vse možne lukne zamašene, skor nič ne slišim... katastrofa! mali pa tut tečen, kr sma začela včeraj z AD3... jutr mama posvetovalnico in upam, da dr. ne bo mela kakih pripomb na moj prehlad user posted image

lunica - ka si poslala tisto prošnjo? sporoč mi pol kak bo odgovor. vela?

zoja in nesreča - bogica... jst upam, da se bo kmalu zacelilo user posted image

lan - je že kaj boljše?

Neposredna povezava do sporočila: 2080
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 10:45:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2081
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 10:50:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2082
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 10:52:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2083
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 10:54:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2084
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 10:54:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2085
8.10.2008 11:08:30   
lavita*
Ojla čvekice!

Kok ste pridne pri čvekanju. Men kar ne uspe pridet do neta.

Midve s ta malo imava obe temen popek. Samo da je moj velik bolj temen kot njen.

Spanje- zvečer mi tudi zaspi na rokh za kakšne pol urce. Seveda se prej š enee pol ure joče. Potem pa jo okrog devetih zrihtam za nočno spanje. samo še vedno ne spi dlje kot do štirih. Včasih še manj. Podnevi pa je bolj budna kot pa speča.Spi po pol ure in ima dost. Ni čudn, da je proti večeru sitna. No edin če je v vozičku in zunaj. tisto pa spi tud po tri ure skup.

Končno je tud pri nas posijal sonce tak da se boma spravle na en sprehod. Šla bi v mesto pa se mi kar nekod ne da. Me noge že cel teden boljio od trgatve. Ampak ven bov apa vseen šle.

HD - kakšno trgovino bi pa ti imela? Me malo zanima! Mi lahk pošlješ ZS. A iščeš poslovodja?

A slučajn imate kakšno shujševalno?

Grem še malo brat, da vidmi o čem kaj debatirate.

Neposredna povezava do sporočila: 2086
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 11:09:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2087
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 11:18:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2088
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 11:26:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2089
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 11:40:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2090
8.10.2008 11:42:39   
Blacky30
Morgen!

Smo se fajn naspali. Teja je spala od 21h do 5.40. Sem se motila, ko sem mislila, da če gre prej spat, da bo že sredi noči pokonci. Tisto je očitno bila enkrat izjema, ker je danes lep prespančkala noč. Je pojedla flaško in zaspala nazaj do 9.30, z mami seveda.user posted image  No, zdaj je bila pokonci eno uro in pol in je že spet začela tečkat, da je zaspana, tak da spet spi.

Flower, kaj te vem....ko vas tak berem, sem si v teh 11 mesecih ustvarila neko sliko od vsake od vas, no razen tistih, ki jih poznam osebno. user posted image  Kak bi jaz zdaj to povedala, da ne bi spet kdo narobe razumel....hmmm...nekak sem dobila vtis, da so tiste, ki imajo uhan v jeziku, take divje, direktne, jezikave punce, sploh če gledam naše študentke v službi, take neresne, rokerce ali darkerce itd. In zato sem bila v šoku, ker o tebi pa sem si ustvarila podobo prijetne, skrbne, urejene, odgovorne mamice. Pa sem si definitivno ustvarila pravo podobo, ker takšna tudi si. Tak da mi ta uhan ne paše zraven. user posted image user posted image
Saj vem, da sem butec, da tak razmišljam, samo saj veste, tisto, ko se ti včasih ustvari v glavi, nima vedno neke logike, ko začneš o tem razmišljat. Jaoooo sem zabluzila. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da se vse sekirate o strijah, linei negri in kilaži. Jaz pa žrem kekse zraven in vas berem. Mi dol visi za kile. Sicer sem jih tokrat vse pustila v P, ker sem se zredila le 8,5 kg, samo kaj mi to pomaga, če jih imam 10 preveč od prve nosečnosti in ne grejo nikamor. Barabe, se me držijo kot cek....user posted image user posted image user posted image  Strij tudi nimam, za lineo negro pa sem se itak že včeraj dovolj hvalila.user posted image user posted image user posted image

Lunica, ja, veliko razmišljam. A žal sem v tem razmišljanju sama, možu na kraj pameti ne pride, da bi se o tem pogovarjal. Še za ta dva ga vest peče, ker nima nič časa. Saj, ko pa se začnem konkretno pogovarjat sama s seboj o tej temi in uporabim logiko, pa pridem do zaključka, da sta dva res dovolj, ker nimamo pogojev za več članov. Samo kaj, ko pa sanje večno ostajajo tam nekje v glavi........user posted image
Mojcej, ne morem verjet, da si se oglasila. Bravo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa ne pozabi čvekat z nami na velikoooo, sicer nas bo neboglasnica preimenovala. user posted image

Zimska, že glasujem za Lančka. Ti pa za moja dva korenjaka, ok?user posted image
A mi daš prosim link, kje dobiš te lepe smajlije?

Neposredna povezava do sporočila: 2091
8.10.2008 11:43:31   
Anonimen
jutro

ja jutro, sva potegnila do zdaj user posted image user posted image

no tamali še spi, jst sem se pa odtihotapila ven user posted image user posted image

inigo, mam v kuverti, jutri grem na pošto, ko mam še druge opravke tam. ti pa seveda javim. sam sem že kar mal pesimist glede pozitivnega odgovora, same negativne dobivam. user posted image no sej je logično user posted image

mojcej, kaj je narobe? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2092
8.10.2008 11:43:53   
ina82
Ko vidim kak enim mamicam dojenčki že pridno spijo ponoči lahko samo rečem blagor vam. Moj Luka se je do pred kratkim držal spanja na vsakih tri ure, včasih dve zdaj pa je tak da ga dam ob 21 spat in potegne do 2, pol pa spet bujenje pred peto uro, se previjema nahranima in mogoče zaspi za kaki dve uri nazaj pa še to ful dolgo rabi tak da sem jaz že čist fertik in upam da bo počasi boljše. ni pa lačen ampak ga verjetno prebava muči.
tud jaz imam rjav popek in še kr veliko luknjo, linea negra se mi še tud pozna. Celo nosečnost sem se mazala proti strijam in nisem dobila niti ene, zdaj pa imam cele joške strijaste. se nočem mazat zaradi malega ampak res že grdo zgleda-prav vijolične imam, o velikosti pa da se ne bi menli, jih imam kot Pamela A.

Neposredna povezava do sporočila: 2093
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 12:32:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2094
8.10.2008 12:41:45   
nanka
naša nč je bila po vsem prestanem še kar, zoja je lepo spala, ga je pa Natka sračkala okoli 3, tega ni še nikoli naredila. Danes pa ugotavljam da se je malo prehladila in ima čisto malo zamašen nosek. Najbrž jo je to motilo, je pa danes kar tečka.
Hvala vsem za lepe želje za Zojo, jutri morava k njenemu zdravniku na kontrolo, drugi teden pa šive ven pobrat. Ima pa danes še veko zatečeno, tako da se je kar dobro udarila. 

Neposredna povezava do sporočila: 2095
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 13:16:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2096
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 13:17:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2097
8.10.2008 13:30:18   
dzanika
lunica kakšne prošnje ti to pošiljaš?

Neposredna povezava do sporočila: 2098
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 13:48:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2099
8.10.2008 13:54:51   
sončika84
dober dan! danes sva imela pregled kolkov in je (valjda) vse ok tako da ga lohk povijam kakor čem. je že sam v pamperski! :I kk je hecn zdej,k jetak suhec,hahah!

SPANJE,joj,moj čez dan nič kaj ne spi. mla dremlje tko po 15 minutk,pol urce. edino včeraj pa danes je nekaj priden pa kr spančka. sam mamo pa drug problem-ne je. včeraj ni vse skupaj nič pojedel. jem el 4 obroke po 60ml,pa  še to s težavo. no zvečer pred spanjem je le spil 100ml,kar je tut mal malo,ampak ok. ob 5h jutraj je spil celo flaško in sem bla ful vesela. polp a je spil ob 9h 90ml,pa prej 130ml. no ja,danes je že bolje. upam da bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?