|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
7.10.2008 22:18:26   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

punce kako vam rata male tko dolg pokonc držat. Moj je okrog pol osmih že tko zmatran da včasih zaspi že med tem ko je... user posted image   Študiram način kako ga obdržati pokonci vsaj do devetih. user posted image   Ma ktera kakšno idejo?

Naj zadrema za kako urco, pa se potem začne večerni ritual.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
7.10.2008 22:22:12   
dzanika
Ja sam on ob pol osmih zaspi nočno turo (7 ali 8 ur v kosu). Pa me je strah če bi ga čez eno uro zbudila da mu nebi ritem zmešala. To sem enkrat naredila ko je bil še čist mali. Pa se je pol ponoči zbujal na tri ure kot čez dan. Mogoče pa zdej k je mal večji da pa bi vseeno pol zaspal. Bom tole res jutri preizkusla. Ga bom pustila da zaspi pol pa ga bom čez eno uro skopala ker imava tko al tko jutri kopanje na urniku in bomo vidli kako bo...

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
7.10.2008 22:22:38   
dzanika
blacky hvala za nasvet. user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:23:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:28:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2030
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:29:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2031
7.10.2008 22:34:29   
nanka
Pri nas smo imeli nezgodo in se je dragi z Zojo ravnokar vrnil z urgence. Zoja je padla v Maticevi sobi in si prebila del med obrvema. Dobila je štiri injekcije in dva šiva in nič ni jokala. Jaz se še vedno tresem in še nisem čist prišla k sebi. Najbolj me vedno sesuje kri mojih otrok. Ko jo vidim me kar zmanjka. Zdaj je šla spat, samo midva ne greva, da čekirava kakšno bo stanje ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 2032
7.10.2008 22:35:25   
Anonimen
a že ktera razmišlja o novem otročku?

hm dieta... mal gre, mal ne, nism skoz pridna. se bom poskusla resneje spravit k temu!

dzanika. tehtnica je na strani http://ticker.7910.org/

glede zbujanja. tudi luka zaspi nekje od 7 do 8, ga ne morem dlje pokonci držat, sploh ker je edno lačen okol 7 in če bi ga držala še dve uri, bi zaspal na pol lačen (je na 2,5-3 ure)

in sem zdaj res dvakrat poskusla kar je predlagala blacky, ga pustila eno urco ali dve in ga ob 9 zbudila. katastrofa. on je tisto pač dojel kot nočno spanje in se pol celo noč zbujal. tak da pri nas je pač tko. pa itak je men čist švedsko že ratalo kak spi, sam vsaj ene 5 ur rabim na noč, pa sm ok. do 1 leta bo že porihtal spanec.

Neposredna povezava do sporočila: 2033
7.10.2008 22:37:04   
Anonimen
joj boga zoja, ma skoz jo nekaj matra. pogumna punca! naj se ji čimprej zaceli s čimmanj bolečin user posted image

ps: lahko noč vsem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2034
7.10.2008 22:39:03   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

blacky hvala za nasvet. user posted image

Ja, upam, da bo pomagalo. Veš, ko je vsak otroček drugačen in ima vsak svoj ritem. Npr. moja Teja ga ful sračka zadnje čase. Sploh ne moremo prav nikamor iti. Ona ne more biti budna več kot 2 uri. Če sem cel dan z njo doma, to tak lepo rihtava. Zadnjič pa smo šli na kosilo, pa je ravno zaspala, potem se je pa v jajčki predramila in bedela cel čas vožnje in pol ure na kosilu. In je bilo preveč. In ko je preutrujena, kar se mi zdi po 2 urah ful prehitro, se dere kot šoja, prav kriči in je ne moremo več umirit in uspavat. In to mi dela tudi večino večerov, kot da bi jo kopanje in preoblačenje tak zmatralo. Npr. prej je spala 2 uri, se je sicer na silo zbudila ob pol osmih, ker je Nejc nekaj hrup vzganjal in potem sem jo nahranila, previla, preoblekla in začela uspavat, pa je bilo preveč. Pa je bila budna šele eno uro, samo očitno prej ni spala dovolj. Ne vem več, kaj naj. In ko jo hočem uspavat, moram imeti čisto srečo, ker vsakič ji paše drugo uspavanje. Al na rokah z dudo ali brez dude ali v ležalniku ali v posteljici ob vrtiljaku, ali v jajčki, ali na rokah, dol obrnjena. Skratka, pravo sr.... dela in se brezveze joka. Ma ša katera tako zaspanega otročka?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:39:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
7.10.2008 22:41:33   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Sej moja tud vleče 10 min. Me pa samo zanima, kak to, da eni komot preskočijo obrok, medtem ko drugi nikak..Sem pa res mislila, da tiste ko pišejo, kak spijo celo noč, da otroci niso dojeni..Sem po sebi sklepala.

rovar_ka, ne boš verjela, ampak Timotej je včeraj zdržal 10 ur brez hrane -user posted image user posted image user posted image zadnje dojenje po kopanju sva imela ob 19h, zaspal je ob 20h in potem je spal do 5h zjutraj !!! Kot da bi vedel, da bomo danes sami cel dan in da se mami mora naspat user posted image

Sicer ne verjamem, da bo vsak dan tako, ker prejšnjo noč sva se pa 2x dojila... ni še pravila. Ampak Benjamin je tudi pri cca 3m že prespal 8-10ur v kosu, pa tudi polno dojen.

Kako se pa čez dan dojita? Ker pri nas je dopoldne še mogoče 3 ure vmes, ampak raje malo manj, popoldne pa na 2 uri, včasih tudi manj...

Načeloma se na 3h, včasih tudi na 2h..Jaz včasih prav ne morem verjet kak je točna - recimo, jo nahranim ob 1.00, se zbudi, pogledam na uro, 4.00
Pa kaj jih res ta lakota tolk moti, da ne morejo spat dalje?

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2037
7.10.2008 22:42:38   
Blacky30
Uboga Zoja, samo da je ne bi zdaj bolelo. Evo eno user posted image samo za njo in eno user posted image  za mami, da se umiri in pride k sebi. Verjamem, da je to zelo hud šok. Drži se!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
7.10.2008 22:43:24   
dzanika
glede zbujanja. tudi luka zaspi nekje od 7 do 8, ga ne morem dlje pokonci držat, sploh ker je edno lačen okol 7 in če bi ga držala še dve uri, bi zaspal na pol lačen (je na 2,5-3 ure)

in sem zdaj res dvakrat poskusla kar je predlagala blacky, ga pustila eno urco ali dve in ga ob 9 zbudila. katastrofa. on je tisto pač dojel kot nočno spanje in se pol celo noč zbujal. tak da pri nas je pač tko. pa itak je men čist švedsko že ratalo kak spi, sam vsaj ene 5 ur rabim na noč, pa sm ok. do 1 leta bo že porihtal spanec.

ravno tega je mene strah.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:43:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:46:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2041
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:46:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2042
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:47:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2043
7.10.2008 22:49:13   
Blacky30
Almera, pa moraš tudi pazit, da trofiš pravi tajming, da ga daš spat al se ne dere kot šoja, če ga daš spat šele čez 2 uri ali 2 uri in pol?

Neposredna povezava do sporočila: 2044
7.10.2008 22:49:50   
Blacky30
Oj, levinja, si le prišla. Sem te že pogrešala.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:50:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2046
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:51:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2047
7.10.2008 22:51:46   
Blacky30
Danes pa je pri House-u žalostna zgodba.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
7.10.2008 22:53:30   
dzanika
tko. Imam novi ticker. user posted image   Hvala lunica. user posted image

Zdej grem pa spat.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2049
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:56:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?