|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 18:58:06
|
|
|
|
glugluglu
|
Lunica, ma sreča v nesreči ali kaj, jao, jaz pa sploh nisem tako previdna, očitno je naš Tian bolj miren za te stvari, ker se še ne obrača, ampak enkrat se pa bo. Zimska, skoraj bi pozabila, tvojih slikic, ki si jih prilepila od vozička, pa potem še ene, sploh ne vidim, očitno je z mojim rač. nekaj narobe, ker druge tega niso opazile. Imam ga pa že od včeraj prižganega, morala bi ga resetirati, pa ne upam, ker moj dragi nekaj dol vleče. Ma nič pametnega zame, fifa09, pa ne vem, če še kaj. Blacky, in ne vem katera še, ja videz itak vara , ko sem bila jaz v srednji šoli, smo vse živo čez dali, no pa je minilo Todi, važno, da je Svit zadovoljen, ne se sekirat, bo že, baje se to rado zgodi v tretjem mesecu, ali se dojita normalno, ali imata kakšne nastavke? Danes na telovadbi z dojenčki ni bilo nič posebnega par vaj in bolj spoznavno, tudi malo handlinga, naslednjič pa baje zares samo, če nas bo tako malo kot danes, bo šlo vse k vragu. Toliko mamic z dojenčki srečujem tu pri nas, a nobena ne gre telovadit. Naš Tian je pa preveč družaben , sploh noče, da je sam na kakšni blazini ali ležalniku, stalno se moramo z njim pogovarjati, ali ga imeti v naročju, še pred eneim mesecem pa so me vsi zafrkavali, da z njim nimam nič dela, ker je samo mirno gledal naokoli. Evo, konec tega.
|
|
|