|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 15:19:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2126
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
8.10.2008 15:23:17   
neboglasnica
Kaj je zdaj? Almera in populis, se še kar potepata? Čez pol ure bom tudi jaz v Šiški, lahko me počakata.

Ej, pred časom je almera predlagala, da bi določile dan v tednu in kraj za srečanje, potem pa, tista, ki lahko pride, ali pa ne. Odlična zamisel, čeprav bi jaz predlagala, da bi to rajši naredile 1x mesečno, ne tedensko. Torej: predlagam, da bi se dobivale prvo sredo v mesecu, ob 10 uri, mogoče kar v City parku. Kaj pravite? Potem pa naj pride tista, ki utegne.

Neposredna povezava do sporočila: 2127
8.10.2008 15:24:03   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

neboglasnica, saj bi ga lahko na foro - kao, a tablete jemljem, samo sem čisto preveč poštena za kaj takega in bi me celo življenje vest pekla. Odločitev bo soglasna.

In prav je tako!!! No, to je moje skromno mnenje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 15:46:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2129
8.10.2008 16:35:05   
TODI
Evo še mene po dolgem času v tipkajočem stanju.

Včeraj sva imela dan po ZD, najprej sva imela UZ kolkov in nama je rekla vse je ok ni potrebno več povijanje, pa sem bila rajši tiho kot da bi kaj komentirala, da ga sploh nisem široko povijala.
Nato sva imela pregled v Razvojni ambulanti, nič hudega samo malce je zategnjen in naj bi se z fizioterapijo pozdravilo.

Na koncu pa sva imela še pregled pri P pri treh mesecih, kjer me je pričakal ŠOK:

Naš otrok, ki lepo je na vsaki dve uri in se nič ne pritožuje, spi lepo je dobrovoljček in ne joka razen ko je zaspan, se ve celem mesecu ni zredil niti 400g user posted image user posted image user posted image . Sploh nisem mogla verjeti, res da se je zadnje dni zbujal ponoči tudi na dve uri pa je že potegnil tam 3-4 ure prvega spanca, samo sem to pripisovala krčem.

Tako da imamo čez en teden ponovno tehtanje.

Danes že cel dan spet pijem sezamov napitek in se ga trudim dojiti na uro-uro in pol a kaj ko spi in mu prav nič ne fali.

Ma katera kako idejo???

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2130
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 16:46:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2131
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 16:49:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2132
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 17:07:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2133
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 17:16:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2134
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 17:20:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2135
8.10.2008 17:24:56   
TODI
Ne ker so ga v razvojni tudi stehtali pa mi ni takoj priklopilo sem si zapomnila samo zadnje tri 870 in sem si rekla no ja spet za 1200g, ker zadnjič je imel 6450.
Pol pa pri P mi je pa kapnilos tem da je pri njih pokazala 6820, ker se je polulal, je imel polno plenico.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2136
8.10.2008 18:34:19   
Anonimen
sem včasih prebrala, da je komu padel otroček s previjalne, rok, kakorkoli in zato vedno fuuul pazim, da se to ne more zgodit. na previjalni ga vedno držim, niti za sekundo se ne umaknem stran al pa ga prestavim, na postelji ga zadekam z vseh strani, v rokah ga trdno držim... no pa se je skoraj zgodil najhujše user posted image

je bil neki sitkan pa se je zvijal, pa sem ga nesla v dnevno sobo, dala v ležalnik, ležalnik na tla (nič privezala)... potem pa je prišel moj fant in ga odnesel z ležalnikom na posteljo v spalnico. sem takoj šla za njim in zadnji trenutek prijela tamalčka, ker je skoraj padel z nogami naprej z ležalnika na tla. pobil bi se. ker bi najprej padel z nogami naprej, se zvrnil na oster rob in padel po tleh. moj je pač ležalnik odložil tako, da je spodnji del gledal skoraj čez rob postelje, tamali pa se je zvil tak, da je že čez visel...

morm od zdej naprej še bolj pazit, sem se ful ustrašla... ko pomislim, kaj bi blo, če bi prišla dve sekundi kasnej... user posted image

< Sporočilo je popravil lunica24 -- 8.10.2008 18:36:51 >

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2137
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 18:55:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2138
8.10.2008 18:58:06   
glugluglu
Lunica, ma sreča v nesreči ali kaj, jao, jaz pa sploh nisem tako previdna, očitno je naš Tian bolj miren za te stvari, ker se še ne obrača, ampak enkrat se pa bo.

Zimska, skoraj bi pozabila, tvojih slikic, ki si jih prilepila od vozička, pa potem še ene, sploh ne vidim, očitno je z mojim rač. nekaj narobe, ker druge tega niso opazile. Imam ga pa že od včeraj prižganega, morala bi ga resetirati, pa ne upam, ker moj dragi nekaj dol vleče. Ma nič pametnega zame, fifa09, pa ne vem, če še kaj.

Blacky, in ne vem katera še, ja videz itak varauser posted image , ko sem bila jaz v srednji šoli, smo vse živo čez dali, no pa je minilo user posted image

Todi, važno, da je Svit zadovoljen, ne se sekirat, bo že, baje se to rado zgodi v tretjem mesecu, ali se dojita normalno, ali imata kakšne nastavke?

Danes na telovadbi z dojenčki ni bilo nič posebnega par vaj in bolj spoznavno, tudi malo handlinga, naslednjič pa baje zares samo, če nas bo tako malo kot danes, bo šlo vse k vragu. Toliko mamic z dojenčki srečujem tu pri nas, a nobena ne gre telovadit.

Naš Tian je pa preveč družaben user posted image , sploh noče, da je sam na kakšni blazini ali ležalniku, stalno se moramo z njim pogovarjati, ali ga imeti v naročju, še pred eneim mesecem pa so me vsi zafrkavali, da z njim nimam nič dela, ker je samo mirno gledal naokoli. Evo, konec tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
8.10.2008 19:10:46   
rovar_ka
čveke, pomoč! naša biba že od ponoči ful pogosto kaka..pri vsakem obroku..zdaj je spet kakala in je bila zraven tanka sluz krvi..kaj to pomeni?????

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 19:14:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2141
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 19:15:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 19:17:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2143
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 19:18:05   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2144
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 19:19:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2145
8.10.2008 19:21:36   
glugluglu
Sedaj prav vriska in me gleda medtem ko jaz malo brskam tu na rač., jaz pa guncam ležalnik, mu maham z ropotuljicami in mu vsake toliko časa kaj rečem; sej se bo kmalu naveličal in začel tulit (prevod: mami nočem biti v tem ležalniku, veeeeen hočem).

Neposredna povezava do sporočila: 2146
8.10.2008 19:24:25   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Pa še to tam izza enga kostanja je kukal paparac z polmetrskim objektivom, tako da bova z almero mogoče v istem kadru kot zrnec in sabina v Novi na naslovniciuser posted image user posted image user posted image .

Hi, hi, sem se ful nasmejala.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2147
8.10.2008 19:29:37   
glugluglu
sluz s krvjo,-čudno, rovar_ka a ti si pa v redu? Mislim, da ti ni kaj slabo ali kaj od kakšne hrane.

Neposredna povezava do sporočila: 2148
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 19:32:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2149
8.10.2008 19:34:21   
dzanika
rovarka jutri se pojdita rajše pokazati.
Mi smo pa zamenjali dude in sem ful bolj zadovolna. One so ble manjše in mu je hitro ven padla. Zdej mamo pa te od 3-6 mesecov in jo bol cuza...

alarm...

Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?