|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
7.10.2008 23:02:57   
Blacky30
Nočko.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
7.10.2008 23:03:57   
frutka_
Nanka daj ji kakšen Lekadol, da je ne bo bolelo. Revica! Upam, d as eboste naspali!
Lunica niti pod točko razno ne! Bom od svojih naprej samo še druge cartala, pa v službi mižeke male.user posted image
Blacky nekateri otroci se baje zvečer enostavno morajo zjokat, da zaspijo. Takšen je bil moj prvi puperli. Zdaj pa vedno zaspi sam že od malega.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
7.10.2008 23:24:56   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

lunica kako pa gre kaj hujšanje?

popek: moj ni temen, se mi pa še ful linea negra pozna, mislim, da ni sploh še nič zbledela. Imam pa tudi en velik rjav flek, krog, premera skoraj pol cm tam, kjer sem imela piercing.user posted image Kak se pa vam luknja od piercinga pozna?Ga ima katera že spet noter mogoče? No, jaz ga itak ne nameravam več not dat, sem mela itak same probleme z njim. Le v jeziku še ostaja. user posted image

Jaz imam pri luknji od piercinga take 3 male črtice - svetlejše barve, kot brazgotinice (skoraj nevidne)..Mogoče so se strije naredle ven

***Pomeniš mi vse in še več***

Neposredna povezava do sporočila: 2053
7.10.2008 23:30:25   
rovar_ka
Nanka - boga vaša mala Zojauser posted image user posted image

Auroraa - pa za vašega Matica in za tebe tud user posted image user posted image . Glavno, da je vse ok. Verjamem pa, da ti je blo ful hudo..

Joj, zdaj vidim kolko bo še to enih skrbi za naše sončke..

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
7.10.2008 23:33:13   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

dzanika,..jst mojo kar okrog 7h, 7.30 uspavam na rokah za pol urce al pa urco, glih tolk da si mal not pride, pol jo pa nezno zbudim, umijem - skopam, spravim v pidzamco in hopa cupa spat...seveda prej spije se 150ml na flašo...

flower...jst mam tud flek okol luknjice od pircinga in ko sem ga dala not ni glih lepo zgledlo...bo treba še mal počakat...je šel pa not z lahkoto

Almera...jst sem strije pokasirala zdej ko dojim (po prsih) pa se ne upam mazat, ker ziher se mala z obrazom tišči h joškam in ne najdem pravega trenutka da bi se namazala...zvecer pred spanjem?

House je zakon, a kaj ko sem gledala ze vse sezone, vse dele....

kdaj pa si ga dala ven? ko ti je začel malo rast trebušček, al še kasneje?jaz pa sploh nisem pomislila, da se nebi luknja zacelila..user posted image veš da bom šla prav probatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2055
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 23:40:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2056
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 23:41:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2057
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 23:45:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2058
7.10.2008 23:52:52   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

dzanika,..jst mojo kar okrog 7h, 7.30 uspavam na rokah za pol urce al pa urco, glih tolk da si mal not pride, pol jo pa nezno zbudim, umijem - skopam, spravim v pidzamco in hopa cupa spat...seveda prej spije se 150ml na flašo...

flower...jst mam tud flek okol luknjice od pircinga in ko sem ga dala not ni glih lepo zgledlo...bo treba še mal počakat...je šel pa not z lahkoto

Almera...jst sem strije pokasirala zdej ko dojim (po prsih) pa se ne upam mazat, ker ziher se mala z obrazom tišči h joškam in ne najdem pravega trenutka da bi se namazala...zvecer pred spanjem?

kdaj pa si ga dala ven? ko ti je začel malo rast trebušček, al še kasneje?jaz pa sploh nisem pomislila, da se nebi luknja zacelila..user posted image veš da bom šla prav probatuser posted image

jaz mam tut piercing,nisem še probala dat not (po pravici povedano,sploh ne vem,kje jeuser posted image user posted image , si lahko vsaj drugega kupim-imam zdaj izgovoruser posted image user posted image )

jaz pa nisem pokasirala niti 1 strije user posted image user posted image , niti linea negre user posted image user posted image
samo user posted image  kile se me držijo ko cek....ah bo že..nekoč...user posted image user posted image

blagor tebi..jaz sem jih fasala po ritnicah, bedrah...še po spodnjem delu noge sem jih malo dobila..katastrofa!!je pa res, da se vedno manj vidijo (al pa se jaz samo tolažimuser posted image user posted image ). sem se prehitro zredila v nosečnosti..glede kil pa še imam 2+ (zredila sem se za 18), grejo hitro dol, morem rečtuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2059
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 23:53:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu nanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 23:55:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2061
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 23:59:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2062
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 0:12:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2063
8.10.2008 7:27:28   
neboglasnica
Dobro jutro!

NAjprej se pretegnite, zazehajte in šele nato spijte kavo...

levinja t.: kaj pa, če bi ti eseje pisala v wordu, pa jih potem enostavno prilepila, da ne pišeš dvakrat

populis: user posted image se izogibam kot user posted image križa

almera: nič še ni kakal. Je včeraj sestra pri P rekla, d aimajo dojeni otroci 14 dni fore. Svetovala mi je, da naj mu eno uro pred prvim podojem dam sladko vodo. Kdaj že je prvi podoj, na tešče? Če pa ves čas jemo??

ANA ERQWEHGBVCLO/*-023659¸12*

Tole zgoraj vam je Ana 456780 napisala.

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 8.10.2008 7:32:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 2064
8.10.2008 7:31:23   
neboglasnica
nanka: kako je potekala noč? Je Zoja spala?

strije sem jaz pokasirala šele v tretji user posted image . Od prej sem imela samo tri, štiri, zdaj pa kar nekaj. user posted image

lex: še vedno nagaja tipka, ker se ne oglasiš?

Jutri takle čas bomo pa že na poti do P na sistematiko in po pikico. Staš nekaj kašlja, ampak bo že P povedala kaj in kako.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 8:17:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2066
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 8:22:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2067
8.10.2008 9:37:23   
neboglasnica
Naslov bomo morale spremeniti - mogoče v julijske molčečke???

Neposredna povezava do sporočila: 2068
8.10.2008 9:43:13   
glugluglu
Nanka, upam, da ste dobro preživeli nočuser posted image user posted image user posted image ,

našo Nino je nehala boleti noga, ampak bova šli vseeno k zdravniku.

Jaz imam tudi še tisto črto, prav zanimivo zgleda, sploh me ne moti.

Danes grem na telovadbo s Tianom, čez pol ure se odpraviva, samo nekam čudno vreme je, upam, da se ne bo ulilo, ker še nimam tistega polivinila za dež. Sicer imam 5 min. peš do tja, ampak vseeno, če bo samo rosilo ali samo majčkeno deževalo bo še šlo. Samo Tian je tečko, me prav zanima kako se bo ta telovadba obnesla.

Neposredna povezava do sporočila: 2069
8.10.2008 9:49:00   
rovar_ka

jaz mam tut piercing,nisem še probala dat not (po pravici povedano,sploh ne vem,kje jeuser posted image user posted image , si lahko vsaj drugega kupim-imam zdaj izgovoruser posted image user posted image )

jaz pa nisem pokasirala niti 1 strije user posted image user posted image , niti linea negre user posted image user posted image
samo user posted image  kile se me držijo ko cek....ah bo že..nekoč...user posted image user posted image

blagor tebi..jaz sem jih fasala po ritnicah, bedrah...še po spodnjem delu noge sem jih malo dobila..katastrofa!!je pa res, da se vedno manj vidijo (al pa se jaz samo tolažimuser posted image user posted image ). sem se prehitro zredila v nosečnosti..glede kil pa še imam 2+ (zredila sem se za 18), grejo hitro dol, morem rečtuser posted image

hitro povej recept!!!!! user posted image user posted image  jaz sem se za 16,pa še pred nosečnostjo 5kg user posted image .

sem pa nehala kadit user posted image user posted image  vsaj to....amapk bi vseeno rada svojo postavo nazaj user posted image

jaz sem tud nehala kadit, ko sem zanoslauser posted image user posted image user posted image so se mi hvalabogu zagabli, drugače bi blo težko nehat, tak pa sploh ni bil problemuser posted image

recept za kile?ne vem, kr dol grejo, pa če veliko jem al malouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2070
8.10.2008 9:52:02   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: flower

blacky zakaj si v šoku? user posted image Saj če ne bi povedla, pa sploh ne bi vedla. user posted image Sicer ga ima moj mož tudi.. user posted image To je še ostalo iz mladosti, pa ne vem kdaj bom dala ven, mogoče nikoli. user posted image

rovar_ka jaz sem ga dala že ful hitro ven, ker sem se prve tri mesece najbolj zredila in ga nisem mogla več nosit.

jaz sem ga tud dala hitro, je blo isto kot pri tebi. A ti ga pa nočeš več met zdaj? jaz sem že mojemu rekla, da hočem za božič novo luknjouser posted image user posted image Mi je moj popek zdaj tak smešn, ko ni uhančkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2071
8.10.2008 10:01:07   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

a že ktera razmišlja o novem otročku?

neeeeeeeuser posted image user posted image user posted image  dost jih je zaeenkratuser posted image user posted image user posted image

tipka me še vedno jezi

nanka user posted image user posted image user posted image ,revica. meni se je isto zgodilo ko sem bila njenih let. se mi še zdaj pozna, ker sem si flajštre potegnila dol - nisem bila šivana.

ritem in spanje: moja dva sta do 6 mesecev nekje rabila da sta si ustvarila nek ritem 

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
8.10.2008 10:05:05   
rovar_ka
Kak sem jaz nevljudna..DOBRO JUUUTROOOOO VSEEEMMuser posted image user posted image

njami njami, a bo katerauser posted image ?jaz jo že pijemuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 10:08:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
   [Brisano sporočilo]
8.10.2008 10:10:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?