|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
7.10.2008 23:56:08   
mama06
polnočni narezek pa danes jaz častim

user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
8.10.2008 0:02:27   
Pandica
 user posted image   user posted image   user posted image   

user posted image   user posted image   user posted image            user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
8.10.2008 5:38:44   
*kinnie*
MAX, vse najboljšeeeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
8.10.2008 8:02:31   
janja
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Teo pa sploh NOČE bit pokrit ponoč!! Pa v sobi sploh nimamo odprt radiator. A čim ga pokrijem, v snu zbrca koutrček s sebe. JOj joj.

kaj pa vreča? mi imamo vrečo še pri malčici-dobre 3 leta stara.

Mi imamo iste probleme. Ni šans, da je pokrit, če ga dam pa v vrečo, pa dobi živčni zlom. Tako, da zdaj prakticiram tisto kar mi so mi svetovale punce. Oblečem ga malo bolj, pol pa je vso noč odkrit. No, včasih mi proti jutru celo pusti, da ga malo pokrijem - ampak samo takrat, ko vidim, da ga zebe.
Mogoče sem naredila napako, ker ga nisem imela že od vsega začetka v vreči, zdaj je pa prepozno. Andraža sem imela v vreči dolgo časa in je lepo spal. No, če katera rabi vrečo, ne kupovat, ji jo lahko jaz odstopim.

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
8.10.2008 8:32:21   
janja
Dobro jutro!
Sicer sem že kar nekaj časa v službi, pa vseeno.

pajaci - jaz sem imela za Andraža, ko je bil majhen, prvi dve leti kombinezon, nato pa bundo in hlače. Moraš pa imet nekje 2-3 komplete. Andraž gre vsako leto na zimovanje in rabi vsaj en dodaten komplet za preoblečt. Je pa res, kot pravi vanili, da je tukaj bolje gledat na kvaliteto (da ne premoči), kot na ceno. Pa gojzarje je tud fino met dvoje (goretex). Ne spomnim se sicer kolk to pride v poštev že pri naših malčkih, ampak od starosti 2 leti naprej pa sigurno.

hoja - včeraj sem pa tud jaz ujela Urbana, kako stoji brez, da bi se držal. user posted image user posted image

Ne vem, a sem hotla še kej napisat, pa sem zdej pozabila.

Ma seveda - MAX VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 1. ROJSTNI DAN.
user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
8.10.2008 8:36:21   
Klaudia
MAX VSE NAJBOLJŠE ZA PRVO SVEČKO!!

user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
8.10.2008 8:56:49   
noa1
Max VSE NABOLJŠE ZA TVOJO PRVO SVEČKO

http://www.youtube.com/watch?v=UeypOvsY91Q&feature=related 

user posted image

In Ajša ti tudi pošilja enega velikega lupčka

While we try to teach our children all about life,
Our children teach us what life is all about.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
8.10.2008 9:08:53   
janja
Za tiste na facebook-u. Mateja K.... je teka. (upam, da ne zameriš, ker sem napisala tvoje ime!). Pa daj gor še eno sliko, da boš bolj prepoznavna.

< Sporočilo je popravil janja -- 8.10.2008 9:09:36 >

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
8.10.2008 9:10:14   
Ulaa
MAX - vse najboljse!!

user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
8.10.2008 9:11:32   
Ulaa
mama06: lego kocke - nekje na netu sem zasledila da je ta paket posebej za toys-r-us. Je pa veliko legic ki so namenjene samo za doloceno trzisce.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
8.10.2008 9:28:55   
janja
Ulaa a ti še nisi v službi, al se tud švercaš? Pišuka jaz kar ne morem začeti resno delat, čeprav mam glih zdej eno pomembno stvar za narest...Bo že. Grem delat.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
8.10.2008 9:40:12   
Ulaa
janja: ne bos verjela, ampak jaz sem se doma user posted image user posted image ! In celo danes popoldan odrinemo v Koper na mini pocitnice.
Tako, da sem brez slabe vesti na rr.
Ker pa vidim da ti ne mores delati, mi lahko posljes tvoj link od mojega albuma s tvojimi rocnimi deli, a neda?
Facebook: a si ti tud tam?

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
8.10.2008 10:07:09   
pingi
MAX, vse najboljše!
user posted image
user posted image
Teka, jaz sem pa že res pomislila, da si ti naša nosečkauser posted image

user posted image

Še o spalni vreči: jaz sem ga začela dajat v njo pred ene 2 mesecema, ravno zato,
ker se je ful obračal in odkrival. Je na začetku tudi skor živčnega fasal, pa se je po
enem tednu čist navadil. Jaz sem pa tudi pomirjena, ker vem, da ga ne zebe. 
Si ne predstavljam kolk bi ga morala drugač oblečtuser posted image , ker imamo v splanici 15, 16°C.  

2ursae- user posted image  Verjamem, da ti je hudo. Saj se bo navadil; otroci pa sploh radi malo
pretiravajo z "nemaranjem" vrtca. Vsaj jaz sem bila baje takauser posted image

Ulaa - hvala, ker si spomnila za Hofra. Sem si že prejšnji teden ogledovala katalog.
Itak, da sem mogla kupit tiste škarjiceuser posted image
Pa tale Toys me tudi matra...
Mogoče mojga shecam za en izlet + šoping v soboto...user posted image

Lep dan vsem!

< Sporočilo je popravil pingi -- 8.10.2008 10:08:40 >

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
8.10.2008 10:21:01   
teka
ojla punce!

psssst...se malo švercam v službi....ampak sem morala pokukat na rr in imam kar solzne oči od vseh čestitk in tortic za maxa...hvala vam!

...zdaj pa nazaj delat user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
8.10.2008 10:45:29   
Ulaa
pingi: si me spomnila na eno mojo torto
user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
8.10.2008 10:54:30   
skuštrana
Anže je ful bogi, zjutraj joče, da noče v vrtec, popoldne mi govori "mami, jaz res nočem v vrtec" ... . Pa kaj mi je danes prijavil: "mamica me sili, da grem v vrtec".

2ursaeuser posted image user posted image user posted image da izdržišuser posted image ...Kako je pa potem v vrtcu, a se kaj zaigra ali je samo žalosten in čaka mamico? Ker Liza se zjutraj dere ko zverina, mi celo vnaprej prijavi, veš jaz bom jokalauser posted image , samo takoj ko jaz odnesem pete je ok...Se igra, smeji, zeza..Tako da ji ni hudega.

Danes je pa tu praznik, mi pa nekaj preurejamo stanovanje in imamao bombo..Pa noč je bila spet za pop..., Ars noče in noče spat...Eh, do šole bo že. Valjdauser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
8.10.2008 10:59:44   
Kasija
user posted image

Max vse najboljše za tvoj prvi rojstni dan!

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
8.10.2008 11:38:21   
lane31

MAX...............VSE NAJBOLJŠE FANTIČ user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
8.10.2008 13:12:25   
micla
ZARJA, MAX.......    vse najboljše!!!!!!!!

user posted image

Mi smo malo boljši. Danes je bla spet v vrtcu od 9 do 12, pojedla malo kosila in zdej že pančka v svoji postelci.  Ponoči smo pa še vedno se zbujali, a vseeno malo manj kot prejšnje dneve. Zobov pa še vedno ni.user posted image  Zdej pa nisem več pametna.

2ursae in druge s problemi večjih v vrtcu user posted image .  Ma jst sm pa mislila, da jočejo samo ti naši miceni škratki in da je pol  z leti boljš, ma vidim, da nas ta glavno še čaka. Ja itak, sej naši dojenčki/malčki itak ne vejo še prou dobro za kaj jih tam puščamo, ta večji pa to že vse prej razumsko preštudirajo in pol so reakcije take.

sanosan....  WHAT??????? Sej niso pri čisti. No comment.
janja....ja nič...... daj ti raje vsak dan eno uro dopusta vzemi, pa prej pridi po otroka, da bo lahko vzgojiteljca šla prej domov.   Mislim, ma jih mečejo ven nekateri???
sanwebdra....user posted image
ostale neimenovane, vas pozdravljam in upam, da se kej javim zvečer, ko bo moja princesa mirno spala.

Grem naprej ustvarjat moje umotvore v diplomi, dokler spi.

micla

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
8.10.2008 14:03:47   
sanosan
Punce hvala za moralno podporo! Zadeva z vrtcem je pa takšna, da bom danes probala situacijo preverit še pri pomočnici vzgoj., ki je imela tudi Blaža in je super. Drugače pa takrat ni več nič omenjala vzgojiteljica glede hoje in jaz sem ji tudi lepo povedala, da se mi ne zdi nič nenormalnega da še ne hodi in da jo naj vozijo v vozičku. Če ne bi bila tako presenečena, bi se resno skregala z njo, kar pa mislim, da ne bi bilo dobro. Bolje je tako, da sem ji lepo na miren način vztrajala, da jo naj vozijo. Konec koncev je ona tista, ki čuva mojega otroka v vrtcu.

Glede odstavjanja in vrtca - Blaža sem dojila kljub vrtcu, tudi Brino dojim kljub temu, s to razliko, da Brina nima dude in zaenkrat ni problem glede uspavanja, malo je edino problem glede pitja, ker noče pit in jo pač malo silijo z vodo. Nisem posebej komplicirala glede tega, smo se podojili preden smo šli od doma in ko smo prišli domov, pa je šlo.

Kasneje pa kaj več.

lp

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
8.10.2008 16:10:52   
majoli
Max, vse najboljše!user posted image user posted image user posted image   teka, jaz sem tudi takoj pomislila, da si nosečka.

Včeraj sem bila bolj redkobesedna - Klaudia, čudovite fotke in komentarji.

Ko sem napisala za plačo, sem računala še potne stroške in prehrano; moja plača je 20€ večja od porodniške.

2ursae, si ne predstavljam, kako ti mora biti pri srcu, ko iz tistih malih ustec slišiš take besede user posted image . Upam, da se Anže kmalu navadi na vrtec.

večerno uspavanje: jaz Maksa vsak večer dam v naročje, on pije iz flaške in se boža po laseh, jaz mu pa pojem ali pa kaj lepega šepetam. Potem ga umirjenega in zaspanega položim v posteljico in pikec takoj zaspi. Noči so sicer že kar na robu norega (skuštrana, sočustvujem s tabo), saj se zbuja na vsako uro in jaz sem res že tako utrujena. Res, da mu zobje rastejo sto na uro, ga pa tudi nekaj stalno napenja in me to že malo skrbi.

Pandica, ful si lepo voščilo Maxu napisala. Kje se dobi te črke?

< Sporočilo je popravil majoli -- 8.10.2008 16:12:34 >

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
8.10.2008 17:47:45   
mehurčica
Z zamudo Elena in Zarja, VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Max, VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image

user posted image

Teksti za napisat(šumnikov menda ni): http://www.glitterfy.com/glitter-words.php

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
8.10.2008 19:40:19   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: micla

2ursae in druge s problemi večjih v vrtcu user posted image .  Ma jst sm pa mislila, da jočejo samo ti naši miceni škratki in da je pol  z leti boljš, ma vidim, da nas ta glavno še čaka. Ja itak, sej naši dojenčki/malčki itak ne vejo še prou dobro za kaj jih tam puščamo, ta večji pa to že vse prej razumsko preštudirajo in pol so reakcije take.

ne, ne, brez skrbi, ne bo tko ... pri mojem je tako, ker gre prvič v življenju v vrtec. Ne se bat, da bodo take travme vsako leto znova. Anže je bil po moji porodniški pri tašči, med Borovo porodniško pa pri meni doma, tako da je to njegovo prvo srečanje z vrtcem in z otroki nasploh, saj do sedaj ni imel omembe vredne družbe.

max, tale je zate:

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
8.10.2008 20:39:14   
*pikijakob*
user posted image

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
8.10.2008 20:41:25   
VANILI
dober večer, mamčice!
pa da vidimo najprej, kateri bebi je danes postal malček... (grem na 1.stran...)

ooo, mali kitarist max!!! vse najboljše, mali naš možek, pa da bosta čez par let z očkotom imela ful kul 2men bend!!!!user posted image user posted image user posted image

zdaj pa si zasplužim preostanek plenice. samo moment

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?