mama06
|
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI mama06, super, da je jernej tako hitro boljše . veš, sem pa pisala na MON glede Žive in sem zvedla,da je to verjetno ostanek prebolele bolezni. Sicer žia ni bila konkretno bolana, je pa malo imela vročino. Tako da, upam, da je to to. Teo pa sploh NOČE bit pokrit ponoč!! Pa v sobi sploh nimamo odprt radiator. A čim ga pokrijem, v snu zbrca koutrček s sebe. JOj joj. Pa midve imava identične otroke . Tudi naš noče bit pokrit. Sem ga parkrat poskusila pokrit, pa je najprej zbrcal in ker sem bila bolj vztrajna od njega, se je lepe noči začel ipično dret in ko je bil odkrit, je bilo OK. Sem se odločila, da mu dam pod pižamo žabe( nosi dvodelno pižamo in zokenčke) in spet neprespane noči, dokler nisem pogruntala, da žab ne prenese in spi spet samo z bodijem, pižamo in zokenčki. Pa še ti se velikokrat "sami" izgubijo med spanjem. No vsaj to mu lahko nazaj obujem pospravljanje hiše - ja pri nas drugo ne delam, ko pospravljam za tamalim, saj nimam placa vsega preselit v "višave". Katastrofa. Je moj rekel kaj pa če pride obisk in jaz, ja kaj morem. Tako pač je Noa1 čestitke Ajši za spanje in korake. Glede nošnje domov pa je itak logično, da te bo izkoristila, kaj pa si jo pustila samo Pandica - glede tuširanja in jika je po moje zato, ker sedaj že ve, da si nekje zaprta in ne more do tebe. Saj naš je isti spalna vreča - odpade, ker je ne prenese, čeprav je v njej spal kot čisto mičken teka - odstavljanje - naš se še ful doji, ampak zaspat drugje brez mene in zize mu ni problem, zato se ne bom trudila z odstavljanjem, ko grem konec januarja v službo. Dvomim pa, da se bo v tem času sam odstavil. Po moje se bo dojil še pri 5letih
< Sporočilo je popravil mama06 -- 7.10.2008 23:34:01 >
|