|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
7.10.2008 23:13:18   
Alina_alin
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

No, zdaj zadnih 4 al 5 dni sem si vzela Zalo sabo v kopalnico, ko sem se šla tuširat. Ker sem itak šla full hitro, beri ob 19h. In dokler sem se slačla je blo vse vredu, se smejala in vse metala dol iz polic k kopalnici, ko pa sem stopla v tuš kabino, se zaprla in začela tuširat pa je mala jokala dokler nisem končala. S tem, da sem jo klicala, ji pokala face, pa ništa. Ko sem odprla tuš kabino pa je bla spet smehec, ko sem se brisala. Pa mi na zizike z prstom kazala user posted image user posted image user posted image
Imamo pa tako tuš kabino, ko se vse lepo vidi skozi. No, če ne zarisiš preveč zarad vroče vode user posted image
In, danes enako. Je blo vse ok, dokler se nisem začela tuširat. Pa takoj kak je začela jokat odprem vrata na tuš kabini in sem se pač z odprtimi tuširala in je bilo vse vredu. Je cel čas stala pri meni, se držala kabine, ker imamo ono malo višjo varianto in se "pogovarjala" z mano user posted image
A mi lahko katera pove v čem je finta, da joka samo, če sem zaprta v kabini? Meni res ni jasno user posted image  

Pri ta prvi hčerki sem, ko sem jo odstavila, res pazila,da me takrat lep čas ni videla zgoraj golo- ker bi se verjetno spomnila, in hotela še dojit.  Ker sem tudi opazila, da ko me vidi, ko stopim izpod tuša, bi ona tudi kar takoj se priklopila.
Mogoče je tvoja Zala pomirjena, ko te ima na dosegu, skozi steklo pa se ji zdiš nedostopna in ne na dosegu. Ker že itak mora samo gledat...

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
7.10.2008 23:14:50   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Alina_alin

IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

Teo pa sploh NOČE bit pokrit ponoč!! Pa v sobi sploh nimamo odprt radiator. A čim ga pokrijem, v snu zbrca koutrček s sebe. JOj joj.

kaj pa vreča? mi imamo vrečo še pri malčici-dobre 3 leta stara.

Enako je pri Zali. V sekundi dvajset zbrca iz sebe odejico, zato je že od malega v vreči oz. jaz ji rečem, da gre v žakelj user posted image user posted image user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
7.10.2008 23:16:29   
mama06

evo otroka spita, teo je imel spet aerobne vaje pred spanjem, pato ni za verjet, kaj vse zganja. Vse pokaže, kar ga vprašaš, danes mi je prste v oči rinil in ko sem se odmikala ali mu odmaknila rokico, se je režal kot pečen maček. In moj "Pššššš!" ga tudi zabava. Skratka - moj otrok me ne jemlje resno, že zdaj ne. Đizus. no sem ga tok časa tlačila dol, da je le omagal.user posted image

VANILI to pa se tako sliši kot pri nasuser posted image user posted image user posted image . Mene itak mali ne jemlje resno, no nobenega, ker se samo reži. Je pravi dobrovoljček, razen sedaj ko je bolan je tečen in ko je zaspan.
O aerobiki zvečer in vseh drugih vragolijah sva se pa tudi že midva z dragim spraševala od kod mu ravno vse to po osmi uri. Kot da ga naviješ, pa vstaviš duracellke s podaljšanim delovanjemuser posted image

Ulaa JA! pA ti si caricauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
7.10.2008 23:20:57   
teka
ejejej, mene pa nekaj šraufa...bom šla kar v bolnico...

Neposredna povezava do sporočila: 1504
7.10.2008 23:20:58   
Pandica

Pri ta prvi hčerki sem, ko sem jo odstavila, res pazila,da me takrat lep čas ni videla zgoraj golo- ker bi se verjetno spomnila, in hotela še dojit.  Ker sem tudi opazila, da ko me vidi, ko stopim izpod tuša, bi ona tudi kar takoj se priklopila.
Mogoče je tvoja Zala pomirjena, ko te ima na dosegu, skozi steklo pa se ji zdiš nedostopna in ne na dosegu. Ker že itak mora samo gledat...

Joj, Alina, saj jaz sem se tut danes "spozabla" pa sem se počepnila, ko sem že bila nagica in Zala takoj hop na zizo user posted image   pa to ne moreš verjet, res je bila takoj priklopljena user posted image   pol pa še je cel čas kazala z prstom zizike user posted image user posted image
Že, že, nedostopna, samo, če me enako vidi, če imam kabino zaprto oz. mogoče za odtenek slabše? Pa veš kakšen jok je to bil...užaljen...danes pa je bilo vredi, ker sem pustila odprto in je bila pri meni user posted image joj, prava faca je.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

Neposredna povezava do sporočila: 1505
7.10.2008 23:21:40   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: teka

ejejej, mene pa nekaj šraufa...bom šla kar v bolnico...

Kaj si ti anonimna nova srečka user posted imageuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
7.10.2008 23:21:41   
Alina_alin
2ursae, naša malčica je danes kričala na vso silo 10 min: ne grem v vrtec.... Je zbudila še Tjašo, kljub zapiranju 2 vrat in hodnika. Tekle so krokodilje solze in se drla v nulo. Ma kdaj bo tega konec... Pol sem klicala mojega in je rekel, da je v avtu še malo jamrala, potem tam pa je bilo brez problema. Vzgojiteljica pa mi tudi pravi,da tam nič ne joka in je ok.
Ajša,  bravo  dojenčica (še)!
Mi še ne hodimo. Se je pa tudi začela spuščat- stoji par sekund brez držanja.
Noa1, kako so jo pa uspavale? Je jokala pri uspavanju?

Srečanje štajerke- to soboto ne vem kako bomo, je teden otroka in v našem vrtcu imajo zorganiziran pohod na hrib za otroke skupaj s starši (samo jaz verjetno s Tjaško ne bom šla, no ne vem še) - mi pa mesto tudi ne paše- z istih razlogov kot ostalim vozačem.
Dojenje-vrtec, tiste, ki še dojite, a ste pred varstvom odstavile? Ker midve se bova zgleda še naprej- ker je tak na hitro ne morem. Pa sedaj, ko je še malo bubana, je ne mislim odstavljat. Prvorojenko sem- in to pri 11 m- je zlaufalo bp, s tem, da se nisva tako veliko dojile proti koncu, pa še dudo je imela, sedaj bo veliko težje, vsaj tak občutek imam...

Sem vas obdelala, zdaj pa grem ajo ajo.

Jutri imam zadnji dan porodniške, potem pa štartam z dopustom. Sem zadnja verjetno, ne, ki sem še na porodniški...

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1507
7.10.2008 23:22:51   
Alina_alin
teka, saj še nisi šla, a ne? pa pokliči babi in dedija, da naredite primopredajo...user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

Neposredna povezava do sporočila: 1508
7.10.2008 23:23:34   
teka
heheuser posted image obujam spomine izpred leta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1509
7.10.2008 23:25:06   
Pandica

heheuser posted image obujam spomine izpred leta user posted image

Ti, ti lumpa user posted image   nas zavajaš user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
7.10.2008 23:30:05   
Alina_alin
Teka, pobožaj še bušija...user posted image

VENDAR NE OTROK.
NJEGOV ČAS JE DANES.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
7.10.2008 23:33:41   
mama06

mama06, super, da je jernej tako hitro boljšeuser posted image . veš, sem pa pisala na MON glede Žive in sem zvedla,da je to verjetno ostanek prebolele bolezni. Sicer žia ni bila konkretno bolana, je pa malo imela vročino. Tako da, upam, da je to to. Teo pa sploh NOČE bit pokrit ponoč!! Pa v sobi sploh nimamo odprt radiator. A čim ga pokrijem, v snu zbrca koutrček s sebe. JOj joj.

Pa midve imava identične otrokeuser posted image user posted image . Tudi naš noče bit pokrit. Sem ga parkrat poskusila pokrit, pa je najprej zbrcal in ker sem bila bolj vztrajna od njega, se je lepe noči začel ipično dret in ko je bil odkrit, je bilo OK. Sem se odločila, da mu dam pod pižamo žabe( nosi dvodelno pižamo in zokenčke) in spet neprespane noči, dokler nisem pogruntala, da žab ne prenese in spi spet samo z bodijem, pižamo in zokenčki. Pa še ti se velikokrat "sami" izgubijo med spanjem. No vsaj to mu lahko nazaj obujemuser posted image

pospravljanje hiše - ja pri nas drugo ne delam, ko pospravljam za tamalim, saj nimam placa vsega preselit v "višave". Katastrofa. Je moj rekel kaj pa če pride obisk in jaz, ja kaj morem. Tako pač jeuser posted image user posted image

Noa1 čestitke Ajši za spanje in korake. Glede nošnje domov pa je itak logično, da te bo izkoristila, kaj pa si jo pustila samouser posted image user posted image user posted image

Pandica - glede tuširanja in jika je po moje zato, ker sedaj že ve, da si nekje zaprta in ne more do tebe. Saj naš je istiuser posted image

spalna vreča - odpade, ker je ne prenese, čeprav je v njej spal kot čisto mičken

teka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

odstavljanje - naš se še ful doji, ampak zaspat drugje brez mene in zize mu ni problem, zato se  ne bom trudila z odstavljanjem, ko grem konec januarja v službo. Dvomim pa, da se bo v tem času sam odstavil. Po moje se bo dojil še pri 5letihuser posted image

< Sporočilo je popravil mama06 -- 7.10.2008 23:34:01 >

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
7.10.2008 23:34:01   
teka
zdaj pa čisto zares:

1. vse najboljše ZARJA user posted image
2. sanosan: je bilo že vse povedano...
3. skuštrana: sem pogledala fotke, ste pravi vandrovci, pa face...poročaj, kako se bo obnesel waldorfski, me malo zanima
4. vsi bolančki: user posted image user posted image user posted image in še user posted image
5. ajša: user posted image user posted image user posted image
6. srečanje:
najbrž prideva
7. naš vrtec: kar solidno, glede na to, da gre za spidi uvajanje. zaradi bolezni je bil v vrtcu le prejšnji torek 1 uro, včeraj pa kar 4 ure in danes 7, do petka moramo prit na 9. itak da zjutraj pojokca ko ga dam vzgojiteljici v roke, pa se kar hitro pomiri. preverjeno, ker čakam zunaj oz. pred oknom. ponovno zajoče ko me vidi prit, vmes pa "baje" niti ni krize. spal je čisto normalno, malo problem je hrana, pa ima še sadno kašico zraven za pomoč. Zara je včeraj tudi imela malo krizo, ker ni bila 14 dni in prideva v igralnico...tam pa o ti šment - nova vzgojiteljica! no sem zvečer hitro pogruntala da ji je HB všeč, ker sva se že igrali da sem jaz janja (vzgojiteljica) in ona nekdo drug pač....danes no problem...zjutraj maxa 2x previjala, ona pa: pa daj gremo že v vrtecuser posted image no, sem ful vesela...
8. lia: sladka mala princeska in svetovne fotke...
9. bor: ja kaj naj rečem...sladki mali princ sevedauser posted image
10. sanwebdra: vse slabo je za nekja dobro...sumim, da te čaka še boljša služba, lahko verjamešuser posted image

ste opazle kaj nenavadnega v mojem postu? ja, res zgleda kot zapinik kolegija...mah, se pozna, da sem v službi in že prvi dan kolegijuser posted image user posted image user posted image

mejte se!!!!! vse ki ste še doma: UŽIVAJTE IN SE CARTAJTE!!! to je ukaz user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
7.10.2008 23:38:05   
teka
mama06: tud naš stakne vse živo in zvleče. zara sploh ni bila problem, je ni tolko zanimalo al kaj. on pa v smeti, med čevlje, CD dol takoj, predali odpret - vse pregledat, wc papir odrolat pod nujno!...in še bi lahko naštevala...še dobro, da nimamo rož

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
7.10.2008 23:40:28   
teka

Teka, pobožaj še bušija...user posted image

ja to pa lahko brez problema naredim tudi danes, ker je tak, kot da sem res anonimna srečka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image edina razlika je, da ne čutim gibov user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1515
7.10.2008 23:41:51   
mama06
draga teka - ko boš predihavala popadkeuser posted image user posted image se spomni, da je čez par minut 8.10. in da tvoj MAX praznuje prvi RD. Zato, Max, vse najboljše za tvojo prvo svečko!

user posted image 15 minut prehitro, ampak iz srcauser posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
7.10.2008 23:43:52   
mama06
Alina_alin bi te na kekse povabila, pa sem razen treh vse pojedlauser posted image user posted image imam pa mini roladice, tako da hitro prileti, preden pride Pandica, ker potem si gotovauser posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
7.10.2008 23:45:03   
mama06
Evo je že tuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
7.10.2008 23:45:22   
teka
mama06: pa si mogla poslat torto, zdaj se bom še pred spanjem basala user posted image user posted image user posted image user posted image hvala, hvala...

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
7.10.2008 23:46:21   
mama06

mama06: pa si mogla poslat torto, zdaj se bom še pred spanjem basala user posted image user posted image user posted image user posted image hvala, hvala...

ni za kajuser posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
7.10.2008 23:46:27   
teka
te pa alina_alin, kar k nam na torto, pa še bližje je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
7.10.2008 23:49:00   
mama06

te pa alina_alin, kar k nam na torto, pa še bližje je user posted image user posted image user posted image

Saj do nas je skoraj do konca AC, samo popravljajo jo na vsakem kilometruuser posted image user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
7.10.2008 23:49:29   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Alina_alin bi te na kekse povabila, pa sem razen treh vse pojedlauser posted image user posted image imam pa mini roladice, tako da hitro prileti, preden pride Pandica, ker potem si gotovauser posted image user posted image

Ko pride Pandica ne bo nič več ostalo user posted image user posted image user posted image

Evo je že tu

Veš, da, ko se gre za hrano takoj pridem  user posted image

< Sporočilo je popravil Pandica -- 7.10.2008 23:52:07 >

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
7.10.2008 23:53:08   
mama06
Punce, fajn se imejte. Se grem še malo k dragemu stisnit, pol pa spat. naš otrok odkar je bolan spi tako lepo, da se bojim, da bi prehitro ozdravel, ker bo spet sigurno imel nočne izpade. Da me ne bo katera narobe razumela - to je hecuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
7.10.2008 23:53:40   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Evo je že tu

Veš, da, ko se gre za hrano takoj pridem  user posted image

To si na urinu čutila, a ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?