giotti
|
Lenna, ful smo za rekord seveda. Bravo me, vse bomo roza _ancica_, tudi jaz s teboj upam za drug mesec! Kaj ti pa preostane drugega kot se še bolj borit za pikico. Navijam Aja, pa še tole ob ob obisku tečke Becky, moj nasvet je, da se ne zanašaš na BC. Sploh ne testiraj več z njim razen če ti bo res fejst zamujala. Naredi s kakšnim drugim testom, tudi first sign je okej, pa ni tko drag kot CB. Pa če je danes zadnji dan najdaljšega cikal, potem bi jutri zjutraj moralo kaj pokazat, če je res kaj na tem. Upam, da je Katka11, sem pogledala na seznamček, da je ne čakaš 7. oktobra, torej včeraj. Tako da tole ne more bit drugega kot prvi znak nosečnosti, tako imenovana vgnezditvena krvavitev. Bravo, juhu, jupi, srečno nadaljnih 9 mesecev, potem pa itak še več sreče... Monty, držim pesti, da se pa zdaj ZARES spravita k delu Žabica00, svojemu čim manj govorit o teh zadevah. Ker točno vem, kako izgleda, ko hoče moški protestirat. Manj ko ve, bolje zanj in zate Zato pa tule čvekamo, ker s svojimi ne moremo, no, vsaj nekatere od nas ne. Jaz sem definitivno med njimi! Murkica, nekaj se stoprocentno dogaja, ker šele vrednost pod deset interpretirajo za negativno. Naj se v naslednjih dneh podvoji in potroji, četveri in peti ... ta vrednost! V mojih mislih pa si že nosečka, bravo Ja, za Aquico pa želimo vse dobro! Stiskamo pesti, da bo hitro in neboleče mimo ter seveda USPEŠNO Pupe, vsem
|