|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:49:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2001
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:52:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2002
   RE: Julijske čveke, 2008, II. del
7.10.2008 21:52:28   
Anonimen
Kliente z različnimi rotacijami medenice in premiki v ileosakralnih sklepih, česar posledica je lahko tudi različna dolžina nog, običajno mučijo bolečine v kolkih, križu ali med lopaticami na hrbtu.

Imel sem že več primerov nepravilne geometrije medenice, ki se je odražala na različni dolžini nog (do 1,5cm). Seveda ne govorimo o primeru, kjer so kosti nog različne dolžine - takih primerov je izjemno malo.
Pri klientih, ki imajo omenjene težave že rutinsko s preprosto metodo preverim geometrijo medenice. O potrebnih posegih se odločam po dejanski smeri/smereh rotacije. Običajno je občutno izboljšanje po tretjem posegu. Kontrolne terapije po polovici leta so tudi pokazale, da je izboljšanje trajno.

Vsekakor naj poudarim še enkrat na tem mestu, da so manipulacije izrazito nežne na mišičnem tkivu in ovojnici in sprožijo procese, ki privedejo do nevromuskularnega ravnovesja moči mišic, ki se navezujejo na hrbtenična vretenca. Na ta način se hrbtenična vretenca in ileosakralni sklepi samodejno premaknejo iz napačnega v pravilen položaj. Drža telesa/uravnanje dolžine nog je tako pri bownovi terapiji posledica sprostitev napetosti v mišicah.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2003
7.10.2008 21:53:16   
neboglasnica
Ti pujsast comp, ti bom že dala we are sorry...kliknem desni gumb (po vaših nasvetih) in glej ga tička user posted image user posted image

zimska, si videla, uspelo mi je narediti nove tikerje. In to čisto sama, še auroree mi ni bilo potrebno moriti. user posted image zame.

Čisto sem defektna, ali kako je že lunica 24 napisala. Po novem se mi še vrti. Prejle sva šli s Saro po rože za gorb in ker jih nisva dobile, sva ji šli kupiti še čevlje (60 €, uf). Med vožnjo domov se mi je tako vrtelo, da je še Sara opazila, da čudno peljem.user posted image Tudi sedaj, ko tipkam s emi vrti. Ko bi vsaj kaj spila user posted image .

glugluglu: tudi nam so zadnjič pri Ani v Cicibanu izmerili eno nogo daljšo kot drugo? Kaj pa vem, tudi jaz nimam obe enaki. Samo jaz sem itak defektna (by lunica). Lunica24, hecam se, izraz se mi dopade.

Neposredna povezava do sporočila: 2004
7.10.2008 21:53:19   
Anonimen
HD, tudi luka ma temen popek.

u v velenju, kakšno trgovino pa? pridem kupit kej, če bo kej fajnega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
7.10.2008 21:54:56   
Anonimen
neboglasnica user posted image user posted image user posted image

cukr ti je padel, če te kej "poznam" user posted image hiter prvo pomoč, en košček čokolade

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2006
7.10.2008 21:55:00   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Neboglasnica - pridi v Tivoli, naju boš okoli poldne s Populis tam našla

A tako, kar brez mene gresta????? Zdaj sem pa žalostna,  user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2007
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:56:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2008
7.10.2008 21:56:51   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

HD - jaz imam temen popek, ne Bor, pa tudi linea negra se mi še malo pozna

enako ... popek še zmeraj malce temen, linea negra je tudi še vidna user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2009
7.10.2008 21:56:55   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

neboglasnica user posted image user posted image user posted image

cukr ti je padel, če te kej "poznam" user posted image hiter prvo pomoč, en košček čokolade

Kaj? Samo en košček???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 21:58:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2011
7.10.2008 21:58:09   
Anonimen
neboglasnica, za prvo silo bo. tolk da se vrtoglavica konča, pol pa hitr še ostalo, da se ne pokvari user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2012
7.10.2008 21:58:57   
Anonimen
hruška, pa mi piši na zs. tudi midva z mojim sva v pogovorih za sp. načrtujeva v roku 9 mesecev.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2013
7.10.2008 21:59:33   
neboglasnica
lunica24: tale tvoja tehtnica mi je všeč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
7.10.2008 22:00:09   
Anonimen
aja neboglasnica? sam je taka čudna, se je kr ustavla. misliš da je pokvarjena? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2015
7.10.2008 22:01:41   
neboglasnica
Ja, to bo to. Kar tolaži se. Jaz si vedno zvečer rečem, da jutri pa res.Pa kaj, ko pride jutri, volja izpuhti... Poskusi zamenjati baterije. Ko sem jih jaz, je pokazala še več. Žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
7.10.2008 22:03:40   
Anonimen
to je zato, ker si morš rečt: danes pa res.

samo se bojim, da si ti odvisna od cukra. težka bo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2017
7.10.2008 22:06:36   
neboglasnica
Ja in ker sem odvisnik in zadnje dni malo manj cukra pojem, ker me nekaj peče v grlu, zgaga user posted image , ima moj sine abstinenčno krizo in ne kaka.

Drage moje, jaz grem posteljo pogret, ker se mi spi. In, če se mi bo jutri še kar vrtelo, bom poklicala zdravnico, pa naj se ona ubada s tem. Dragi gleda nogomet, zdaj vsaj vem, zakaj je s Stašem spal cel dan. Mene je pa očitno kostanjev piknik utrudil. Ja lupljenje kostanja in glodanje le-tega je utrudljiva reč.

Nočka, lepo pančkite!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:11:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:11:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2020
7.10.2008 22:12:12   
dzanika
lunica kje si to tehtnico našla. Jaz bi tudi mela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2021
7.10.2008 22:14:00   
dzanika
punce kako vam rata male tko dolg pokonc držat. Moj je okrog pol osmih že tko zmatran da včasih zaspi že med tem ko je... user posted image   Študiram način kako ga obdržati pokonci vsaj do devetih. user posted image   Ma ktera kakšno idejo?

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
7.10.2008 22:15:10   
glugluglu
lunica hvala za odgovore!!!user posted image

Flower, samo danes je šepala Nina, prej pa ne, ni še imela poškodbe noge ali v mavcu, trenira pa karate, pa si je lahko tudi tam kaj nategnila.

popek - tudi moj je še vedno temen in zgleda kot bi bil umazan.

gledam tole sedaj na Akanalu - svingerji, ma jaz ne vem, a pri nas lahko naredijo kdaj nekaj, da bojo znali bolj naravno igrati. Sicer je pa itak House na poptv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
7.10.2008 22:17:41   
Blacky30
Flower, ti imaš uhan v jeziku????? Vauuu, sem kar v šoku, nisem si te take predstavljala.user posted image

Glede na to, da sem imela daleč največji nosečniški trebuh med vami, se pa moram pohvalit, da linea negre pa nimam in je niti nisem imela. Saj vem, da ni povezano z velikostjo lampiča, samo malo se hvalim.user posted image

Babike, dr. House je na popu, da ga ne boste zamudile tiste, ki ga rade gledate. Jaz že. Sem že pol dohtarja zraven ratala.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2024
   [Brisano sporočilo]
7.10.2008 22:18:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?