Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 20:09:22
|
|
|
|
dzanika
|
moj je pa že šel na nočno spanje. Sploh ga ne morm dlje obdržat kot do pol osmih.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 20:19:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 20:36:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 20:42:48
|
|
|
|
frutka_
|
Mali bolniki pozdravite se čimprej! Mariborčanke, torej v Planetu Tuš, v petek ob 10.00-ih. Tinky ne kalkuliraj! Veš kako bo fajn, ko bo gotovo. HD, saj res! Ura se bo prestavila...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 20:47:22
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz je tudi nočem dat spat prej kot ob 21.30 ali 22h, ker sicer se hraniva ponoči že ob 4h. Drugač pa mi lepo spi do 7h, se naje in še potem do 10h.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 20:52:58
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem jo dala pred pol ure spat pa bo ziher spala do 5-ih, ko jo podojim in previjem, pol pa še potegne do 8-ih običajno. Full je pridna ponoči.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 21:00:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 21:01:37
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 21:04:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 21:08:11
|
|
|
|
Inigo
|
hruška - v KP bi mela trgovino? in kaj bi prodajala? evo, mali spi... jst bom še mal posrfala po tenu, pol pa dr. House in pol spat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 21:12:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 21:20:38
|
|
|
|
Anonimen
|
blacky hvala ti glede temenc kaj pa je nama lump nardil prej. sva ga lepo kopala v banjici in je z nogo butnil oz potegnil čepek, ki drži vodo in splash polovica vode se je zlila po tleh in po naju
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 21:26:44
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa mi smo pa večerjali: rio mare tuno + kislo smetano + koruzo - vse skupaj zmešano + kos kruha. zeeelo redilno, ampak njaaaami ta namaz jaz dostikrat naredim, mnjami, dam še kaj pekočega zraven, pa na popečen toast - pa kaj redilno, saj so sam zdrave stvari A katera ve a je normalno, da ima 7 letni otrok za 1 cm eno nogo daljšo in tudi za eno št. čevljev večjo. Naša Nina ima namreč, ma bom šla k zdravniku, ker še nisem slišala tega, razen to, da bi ji lahko kaj primanjkovalo. Začelo se je pa 10 dni nazaj, ko smo v cicibanu ugotovili, da je desna noga za eno številko večja. Prodajalka je rekla, da tudi to se zgodi in mi ni bilo nič tako posebnega. Danes pa ko jo pridem v šolo iskat Nina šepa in pravim Nina kaj pa je? In mi odgovori, da ji je noga zrasla. Sem jo prepričevala, da to najbrž ni, da si je kaj poškodovala ali čudno stopila, ampak njo je bolel kolk, oz. tam v pregibu in stalno je trdila, da zato, ker ji je noga zrasla in je večja od druge. No in ko smo prišli domov, sem ji rekla naj se uleže, da pogledava in res, še po kolenu se vidi, da je daljša noga. Prav čudno. Še Mitja mi ni verjel, dokler mu nisem pokazala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 21:28:08
|
|
|
|
Blacky30
|
Pridne ste, da hodite ene spat že ob 22h, jaz nikoli ne grem pred polnočjo. Grem večerjat, otroka spita.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 21:31:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 21:34:43
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška o moj bog, kaj vse ve jeste Jaz sem zdajle na kosmičih z breskovim jogurtom ...
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 21:34:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 21:36:00
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Pridne ste, da hodite ene spat že ob 22h, jaz nikoli ne grem pred polnočjo. Grem večerjat, otroka spita. Uh, če grem ob polnoči spat, sem še zgodnja ... Ponavadi mi rata šele ob 1h ... Malček zaspi nekje med 23h-23.30, včasih morda že prej, zbudimo se prvič nekje med 6h-7h, v drugo pa ob 9h-10h. Pri nas smo zaspanci
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 21:37:37
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Da je eno stopalo večje je normalno. Npr. moja mama ima tudi eno nogo večjo, ko si čevlje probava ji je na eno nogo 38 prav, na drugo jo pa tišči. Ampak da ima pa še krajšo eno nogo, to pa ne vem. Kaj ko hodo se ji kaj vidi razlika? Da bi čudno hodiloa na primer..Je imela kdaj zlomljeno nogo, da jo je imela v mavcu? Pol bi lahko blo od tega No jaz imam recimo levo stopalo za pol številke večjo od desnega ...
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 21:40:31
|
|
|
|
Anonimen
|
vse ste neki defektne hec hec je pa to ful čudno glugluglu, da bi ji čez noč zrasla noga daj pojdita k zdravniku. bom še malo po netu pobrskala, če je bil še kak tak primer.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 21:48:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
auroraa, samo, da je vse ok. Vem, kako je, ko ti otroka takole matrajo. Bog, da se mi to ne bi več zgodilo!!! In seveda drugim tudi ne. populis, saj veš, da sem za vsako p.. pardon, norčijo pripravljena!!! Še Gorenjsko okupiramo, pa smo zmagale. Ja, še na Dolenjsko se podamo.... almera, žal kapljice NISO pomagale. Jutri pridem spet, ampak samo na čvek. Hecam se, ne se bat, jutri ima moj mož turo po LJ.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 21:48:31
|
|
|
|
petra1984
|
lex ... imaš zs
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 21:48:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 21:49:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 21:49:52
|
|
|
|
Anonimen
|
glugluglu mal berem, lahko je bla kakšna poškodba, se je kakšna kost v boku premaknila, pa to vizualno podaljša nogo... Hey gang, Recently I've been having a little trouble with my hips. Not pain, just a sort of tightness, and a bit of an uncomfortable feeling. I noticed while doing deadlifts in front of the mirror last week that when I bend over, at the point where my body is bent in half one side seems to be higher than the other. I hope that makes sense. It's as if one butt cheek is higher in the air than the other. I'd say by half, or maybe a full inch. I've never noticed this before. The "longer" leg also seems to be a bit tighter in general, a little harder to stretch. Any ideas on what I could be doing that has caused or exacerbated this? Should I see someone about it, and if so what kind of professional do you bother? I have no bloody clue what kind of medical professional deals with uneven limbs. Thanks everyone! to je identično govorijo tudi o skoliozi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?