Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 23:02:57
|
|
|
|
Blacky30
|
Nočko.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 23:03:57
|
|
|
|
frutka_
|
Nanka daj ji kakšen Lekadol, da je ne bo bolelo. Revica! Upam, d as eboste naspali! Lunica niti pod točko razno ne! Bom od svojih naprej samo še druge cartala, pa v službi mižeke male. Blacky nekateri otroci se baje zvečer enostavno morajo zjokat, da zaspijo. Takšen je bil moj prvi puperli. Zdaj pa vedno zaspi sam že od malega.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 23:24:56
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower lunica kako pa gre kaj hujšanje? popek: moj ni temen, se mi pa še ful linea negra pozna, mislim, da ni sploh še nič zbledela. Imam pa tudi en velik rjav flek, krog, premera skoraj pol cm tam, kjer sem imela piercing. Kak se pa vam luknja od piercinga pozna?Ga ima katera že spet noter mogoče? No, jaz ga itak ne nameravam več not dat, sem mela itak same probleme z njim. Le v jeziku še ostaja. Jaz imam pri luknji od piercinga take 3 male črtice - svetlejše barve, kot brazgotinice (skoraj nevidne)..Mogoče so se strije naredle ven
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 23:30:25
|
|
|
|
rovar_ka
|
Nanka - boga vaša mala Zoja Auroraa - pa za vašega Matica in za tebe tud . Glavno, da je vse ok. Verjamem pa, da ti je blo ful hudo.. Joj, zdaj vidim kolko bo še to enih skrbi za naše sončke..
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 23:33:13
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška dzanika,..jst mojo kar okrog 7h, 7.30 uspavam na rokah za pol urce al pa urco, glih tolk da si mal not pride, pol jo pa nezno zbudim, umijem - skopam, spravim v pidzamco in hopa cupa spat...seveda prej spije se 150ml na flašo... flower...jst mam tud flek okol luknjice od pircinga in ko sem ga dala not ni glih lepo zgledlo...bo treba še mal počakat...je šel pa not z lahkoto Almera...jst sem strije pokasirala zdej ko dojim (po prsih) pa se ne upam mazat, ker ziher se mala z obrazom tišči h joškam in ne najdem pravega trenutka da bi se namazala...zvecer pred spanjem? House je zakon, a kaj ko sem gledala ze vse sezone, vse dele.... kdaj pa si ga dala ven? ko ti je začel malo rast trebušček, al še kasneje?jaz pa sploh nisem pomislila, da se nebi luknja zacelila.. veš da bom šla prav probat
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 23:40:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 23:41:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 23:45:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 7.10.2008 23:52:52
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška dzanika,..jst mojo kar okrog 7h, 7.30 uspavam na rokah za pol urce al pa urco, glih tolk da si mal not pride, pol jo pa nezno zbudim, umijem - skopam, spravim v pidzamco in hopa cupa spat...seveda prej spije se 150ml na flašo... flower...jst mam tud flek okol luknjice od pircinga in ko sem ga dala not ni glih lepo zgledlo...bo treba še mal počakat...je šel pa not z lahkoto Almera...jst sem strije pokasirala zdej ko dojim (po prsih) pa se ne upam mazat, ker ziher se mala z obrazom tišči h joškam in ne najdem pravega trenutka da bi se namazala...zvecer pred spanjem? House je zakon, a kaj ko sem gledala ze vse sezone, vse dele.... kdaj pa si ga dala ven? ko ti je začel malo rast trebušček, al še kasneje?jaz pa sploh nisem pomislila, da se nebi luknja zacelila.. veš da bom šla prav probat jaz mam tut piercing,nisem še probala dat not (po pravici povedano,sploh ne vem,kje je , si lahko vsaj drugega kupim-imam zdaj izgovor ) jaz pa nisem pokasirala niti 1 strije , niti linea negre samo kile se me držijo ko cek....ah bo že..nekoč... blagor tebi..jaz sem jih fasala po ritnicah, bedrah...še po spodnjem delu noge sem jih malo dobila..katastrofa!!je pa res, da se vedno manj vidijo (al pa se jaz samo tolažim ). sem se prehitro zredila v nosečnosti..glede kil pa še imam 2+ (zredila sem se za 18), grejo hitro dol, morem rečt
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 23:53:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 23:55:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.10.2008 23:59:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 0:12:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 7:27:28
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dobro jutro! NAjprej se pretegnite, zazehajte in šele nato spijte kavo... levinja t.: kaj pa, če bi ti eseje pisala v wordu, pa jih potem enostavno prilepila, da ne pišeš dvakrat populis: se izogibam kot križa almera: nič še ni kakal. Je včeraj sestra pri P rekla, d aimajo dojeni otroci 14 dni fore. Svetovala mi je, da naj mu eno uro pred prvim podojem dam sladko vodo. Kdaj že je prvi podoj, na tešče? Če pa ves čas jemo?? ANA ERQWEHGBVCLO/*-023659¸12* Tole zgoraj vam je Ana 456780 napisala.
< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 8.10.2008 7:32:10 >
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 7:31:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
nanka: kako je potekala noč? Je Zoja spala? strije sem jaz pokasirala šele v tretji . Od prej sem imela samo tri, štiri, zdaj pa kar nekaj. lex: še vedno nagaja tipka, ker se ne oglasiš? Jutri takle čas bomo pa že na poti do P na sistematiko in po pikico. Staš nekaj kašlja, ampak bo že P povedala kaj in kako.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 8:17:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 8:22:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 9:37:23
|
|
|
|
neboglasnica
|
Naslov bomo morale spremeniti - mogoče v julijske molčečke???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 9:43:13
|
|
|
|
glugluglu
|
Nanka, upam, da ste dobro preživeli noč , našo Nino je nehala boleti noga, ampak bova šli vseeno k zdravniku. Jaz imam tudi še tisto črto, prav zanimivo zgleda, sploh me ne moti. Danes grem na telovadbo s Tianom, čez pol ure se odpraviva, samo nekam čudno vreme je, upam, da se ne bo ulilo, ker še nimam tistega polivinila za dež. Sicer imam 5 min. peš do tja, ampak vseeno, če bo samo rosilo ali samo majčkeno deževalo bo še šlo. Samo Tian je tečko, me prav zanima kako se bo ta telovadba obnesla.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 9:49:00
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška dzanika,..jst mojo kar okrog 7h, 7.30 uspavam na rokah za pol urce al pa urco, glih tolk da si mal not pride, pol jo pa nezno zbudim, umijem - skopam, spravim v pidzamco in hopa cupa spat...seveda prej spije se 150ml na flašo... flower...jst mam tud flek okol luknjice od pircinga in ko sem ga dala not ni glih lepo zgledlo...bo treba še mal počakat...je šel pa not z lahkoto Almera...jst sem strije pokasirala zdej ko dojim (po prsih) pa se ne upam mazat, ker ziher se mala z obrazom tišči h joškam in ne najdem pravega trenutka da bi se namazala...zvecer pred spanjem? House je zakon, a kaj ko sem gledala ze vse sezone, vse dele.... kdaj pa si ga dala ven? ko ti je začel malo rast trebušček, al še kasneje?jaz pa sploh nisem pomislila, da se nebi luknja zacelila.. veš da bom šla prav probat jaz mam tut piercing,nisem še probala dat not (po pravici povedano,sploh ne vem,kje je , si lahko vsaj drugega kupim-imam zdaj izgovor ) jaz pa nisem pokasirala niti 1 strije , niti linea negre samo kile se me držijo ko cek....ah bo že..nekoč... blagor tebi..jaz sem jih fasala po ritnicah, bedrah...še po spodnjem delu noge sem jih malo dobila..katastrofa!!je pa res, da se vedno manj vidijo (al pa se jaz samo tolažim ). sem se prehitro zredila v nosečnosti..glede kil pa še imam 2+ (zredila sem se za 18), grejo hitro dol, morem rečt hitro povej recept!!!!! jaz sem se za 16,pa še pred nosečnostjo 5kg . sem pa nehala kadit vsaj to....amapk bi vseeno rada svojo postavo nazaj jaz sem tud nehala kadit, ko sem zanosla so se mi hvalabogu zagabli, drugače bi blo težko nehat, tak pa sploh ni bil problem recept za kile?ne vem, kr dol grejo, pa če veliko jem al malo
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 9:52:02
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower blacky zakaj si v šoku? Saj če ne bi povedla, pa sploh ne bi vedla. Sicer ga ima moj mož tudi.. To je še ostalo iz mladosti, pa ne vem kdaj bom dala ven, mogoče nikoli. rovar_ka jaz sem ga dala že ful hitro ven, ker sem se prve tri mesece najbolj zredila in ga nisem mogla več nosit. jaz sem ga tud dala hitro, je blo isto kot pri tebi. A ti ga pa nočeš več met zdaj? jaz sem že mojemu rekla, da hočem za božič novo luknjo Mi je moj popek zdaj tak smešn, ko ni uhančka
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 10:01:07
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 a že ktera razmišlja o novem otročku? neeeeeee dost jih je zaeenkrat tipka me še vedno jezi nanka ,revica. meni se je isto zgodilo ko sem bila njenih let. se mi še zdaj pozna, ker sem si flajštre potegnila dol - nisem bila šivana. ritem in spanje: moja dva sta do 6 mesecev nekje rabila da sta si ustvarila nek ritem
|
|
RE: Julijske čveke, 2008, II. del 8.10.2008 10:05:05
|
|
|
|
rovar_ka
|
Kak sem jaz nevljudna..DOBRO JUUUTROOOOO VSEEEMM njami njami, a bo katera ?jaz jo že pijem
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 10:08:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.10.2008 10:10:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?