Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:15:13
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 No tko! Mene so klical iz bolnice kje sem, ker me že od 8 čakajo! Sem zaj*bala datum! Operacijo mam jutri, zdej pa šibam gor, ker me dohtarji čakajo! Srečno vsem!!!! Ne me basat. Aquvica drži se. Me bomo pa stiskale pesti zate.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:17:01
|
|
|
|
pikicao.
|
Pikica mi tko navijamo zate držimo pesti ti pa nam motalo zbijaš...če ne boš vrjela vase kdo pa bo...(itak da me) tko da držimo pesti da se prekleto motiš in da za čudež je včasih potreben samo 0.01% možnosti.... ja kok si pa to lepo napisala (mal si me napizdila, ampak sem dojela ) sej ce se ne ves sm blond..tko d ne dojemam tko hitr mi2 se se ne poznava a ne.. no jz sm pikicao. ki ji iz dneva v dan bolj seka tko d ce ti primankuje kej energije kr mene pokonekti pa ti jo posljem pupe jutr grem pa v boj za novo sluzbo (zdej k sm spet student ) drzte pesti,sam delovnik je bl tko tko
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:17:56
|
|
|
|
pikicao.
|
miskaaaaa plazaaa jz bi plavu..zdej se lhk k se ni prsla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:18:09
|
|
|
|
Anonimen
|
jazzz, ne nimam še nobenega . kaj pa je z aquvico? Je kaj narobe? Vem, da je takrat pisala o nekih testih, ampak ne vem kako se je končalo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:18:28
|
|
|
|
pikicao.
|
murkica vidm tee, povej nam kaj je zdej..bomo zibal??????
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:18:58
|
|
|
|
beyba
|
aja LEDENKA bozi bozi...kako počutje se že priajaš na novo vlogo....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:21:01
|
|
|
|
pikicao.
|
biba ko luskanga ovcarja mas..joooooooooj je tak navihan vidit...joj k bi ga crkljala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
beyba, tale tvoja punčka, je pa tak cukerček. Maš kak recept, kako se to naredi?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:22:16
|
|
|
|
~Biba~
|
joj murkica je gor
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:24:22
|
|
|
|
Anonimen
|
murkica....... vidimo te hitro novičke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:24:42
|
|
|
|
murkica
|
heheheheh
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:25:10
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj je to zdej pomenilo??????? HITROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
dobre novičke morda???
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:26:57
|
|
|
|
Anonimen
|
na................................ zdej je pa zginla popravek...... DOBRO JUTRO MURKICA!!!! me smo pa tok veselo čakale hitro lulat
< Sporočilo je popravil živa25 -- 7.10.2008 10:27:59 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:26:58
|
|
|
|
murkica
|
Cela špijunaža ... Nič se nisem javila, ker sem komaj 10 minut nazaj ustala... Tako, da testa na žalost še ni, ker ga moram it še kupt. Dober znak je po mojem to, da sem se ponoči zbudila 4-krat in sem ves čas hudila lulat. Tako, da še v bistvu nisem čist sigurna, a bi šla kupt CB al bi se zapeljala do laboratorija, pa dala kri. Sem pa zelo, zelo vesela, da se vas je toliko zbralo!!!! BOm tekom dneva poročala kako se je izšlo!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:28:03
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. ja vidm medvedka me to you kaj pa tunizijo in grčijo? Ajsi, a tebi tud auspuh nagaja? Jaz se bojim, da bom nekomu prdnu v četrtek! tud jaz vidim sam medvedka... iz mojih albumov sem pa zbrisala tamalo in moje slike, ker ne vem, a se lahko zdaj javno vidijo ali kaj pa nočem slik razkazovat jazzzi, Reško je vsega hudega navajen itak se slečeš, hop na mizo in v minuti si konec to pa se tudi da zadržat, kajne ja kakor kdaj saj veš, če je sila lahko kaj po katalizatorju prismrdi ....me zmeraj tako na kiler prtiska, da bi najrajši kar spustil
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:28:23
|
|
|
|
pikicao.
|
sam d nas se dalj casa pustis v negotovosti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:29:48
|
|
|
|
murkica
|
Živa nisem zginla.... Veš da sem prvo prišla na RR, ko sem se zbudila, takoj za tem, ko se šla lulat .... Punce carice ste in ful, ful sem vesela, da mislita name in držite pesti. Moj me kar kliče nosečka in resnično upam, da tako tudi ostane. Čeprav nimam še čisto potrdila, da je to to, bi jaz najraje kar že gledala vozičke, oblekce, .... V glavnem en tak filing imam, ki ga do sedaj še nisem imela
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:32:04
|
|
|
|
ledenka
|
MURKICAAAAAA ti nas zafrkavaš! to je huje kot kriminalka!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:32:19
|
|
|
|
beyba
|
Murkica hitro če ne bomo me brez nohtov, pa sploh ni važno laboratorij, al pa palčka sam PEJT ŽE!!!!! Suzi tale punčka je vrjetno narejena tko v parih minutah v hostlu sredi španije v barceloni v sobi s še 10imi osebki, kjer so nas ločile sam zavese tko da prav trudit se tko nismo mogli da nebi vse škripal pa da nebi blo kaj slišat.....sam sej veš kako pravijo slab kmet ma zmeri dobri krompir se nam je usral tole narest ja...vsakič sproti si poveva kolk nama je to lapo ratal narest....zakaj bi izival usodo kaj pa če naslednjiča ne rata tko dobr kaj pa veš čez par let mogoče.... Dbugača pa kar navali te enkrat bo že....vrjetno ko boste najmanj pričakovale....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:33:03
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi beyba, tale tvoja punčka, je pa tak cukerček. Maš kak recept, kako se to naredi? suzi ATA NA MAMO!!! A vas niso to v šoli učil? Drugače pa je imela naša aquica zelo spremenjene celice na PAP testu, tako, da bojo rezal del materničnega vrata....nekaj v tem smislu....aqua....drži se.....naj te čuvajo vse božanske sile!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:36:15
|
|
|
|
jazzz27
|
beyba....kako sem se nasmejala tvojmu postu slab kmet ma zmeraj dober krompir....je*emu, jaz tud nisem ne vem kaj kmeta ledenka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:36:59
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. biba ko luskanga ovcarja mas..joooooooooj je tak navihan vidit...joj k bi ga crkljala pikica, ti ga pripeljem, da ti mal zoži hlače..men je mala že 3 hlačnice preluknjala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:38:24
|
|
|
|
ledenka
|
beyba, se pripravljam razmišljam, kako opremit sobo, kakšne barve naj bodo stene (trenutno imam idejo o toplo rumeni )... in komaj čakam, da začnem šopingirat, čeprav bom fuuuul zadev dobila (vključno z vozičkom... če se ne odločim drugače ). sej vem, da je še zgodaj, ampak pri meni traja, da domislim do konca - sploh, kar se opreme tiče
|
|
RE: Nova borba se pripravlja III. 7.10.2008 10:38:44
|
|
|
|
~Biba~
|
grem jaz nekaj "koristnega" postorit po bajti. bemu; menjam 300 kg krompirja, za eno dete
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.