|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
6.10.2008 22:36:14   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

pandica- ne jaz sem kliznila ven takrat

Pa zakaj? A nisi imela dovolj "jajc" kaj?

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
6.10.2008 22:43:38   
sanwebdra
Nekaj RR šteka ...user posted image

Grem v mižule, moram ob 05.00 vstat in služit denar ...

Hvala še enkrat za podporo!user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
6.10.2008 22:45:06   
Pandica
Jaz pa imam alarm, se je zbudila moja uničevalka mobitelov user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
6.10.2008 23:07:40   
živa
Sanwebdra, user posted image  za službo. Držim pesti, da hitro pride še kaj boljšega.

Cepljenje proti gripi: nova10ka, vprašaj še jasno, ko pride iz Dubrovnika.

Ulaa: jaz bi šla z veseljem malo pofirbcat, pa ne morem zaradi čvergija. Do kdaj pa so popusti? Aha, do sobote. Najbrž še ne bo zdrav.

Grem še malo prebrat in spat, se bojim, da bo spet burna noč. Pa hvala za pikepoke in rožice.

Lp,

živa

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
6.10.2008 23:14:39   
skuštrana
Hojla, punceuser posted image

Mi se počasi vračamo v normalno življenje, vikend smo preživeli v Slo pri mojih, danes pa je šla Liza prvič po 5m v vrtecuser posted image Vpisali smo jo v Waldorfskega, bomo videli kako se bo obneslo.

Sanosan, jaz bi tudi pop...na tvojem mestu. Kaj vse si ene vzgojiteljice dovolijo.

Živa, kako pa to, da mora sinko na operacijo žrelniceuser posted image Mene skrbi, da L doleti nekaj podobnega, njene stalne angine in povečani mandeljni...Na dopustu par dni sploh ni slišala, smo se morali prav dret, da nas je registrirala...Bomo videli kako bo sedaj, ko je šla nazaj v vrtec.

Vsoboto smo si naredili kostanjev piknik, njemi...Pol zvečer smo šle pa 3 dojilske babe venuser posted image Ma, ta mladina danes ni več normalna, 15 letnice obleče kot navadne vlčuge, pijane ko mavri...Ma, me je kar strah podtalo, ko bo moje otroke strgala puberteta kaj bo...user posted image user posted image user posted image

A je že bila katera v Beogradu? Mi bi šli za novo leto za kak teden...Ma, sem doma par dni pa bi že kar šla nekam.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
6.10.2008 23:20:02   
skuštrana
Hja, pa še to - tole jutranje vstajanje mi ne gre najbolj od rok, ponavadi morajo otroci zgodaj vstat, ker gtejo starši v službo, pri nas je pa obratno user posted image , moramo starši vstat, ker gre otrok v vrtecuser posted image Sem danes cel dan kot cotaaaaaa...

Tako da - goooood night user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
7.10.2008 6:59:58   
*kinnie*
Dobro jutrouser posted image
Pri nas smo že vsi vstali, čeprav sem si obetala malo podaljšanega spanja, ker imamo danes sistematskega ob 1 letu....pa se je gospodič odločil, da je prav zadosti spanja....user posted image
Sem popila eno dobroooo kavico, pa še vam pošiljam eno

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1457
7.10.2008 7:05:23   
*kinnie*
ZARJA, VSE NAJBOLJŠE ZA 1.ROJSTNI DAN!!!!!
user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
7.10.2008 8:13:49   
mama06

user posted image aja, pa bi tud jaz vprašala vse, ki maste starejše otročke, kaj bi to bilo:Živa je brez vročine cel dan, tudi ko gre spat, potem pa tako zašvica, da jo moram preoblečt. pa ni pretoplo v sobi niti ni preveč pokrita. hm

Gre za neurovnoteženo izločanje enega hormona( sem pozabila), ki je pri dojenčkih in otrocih pogosto in se uravna nekje do pubertete, nekateri pa se s tem ubadajo vse življenje. Tudi naš mali švica ko konj, pa je z njim vse v redu.

Ulaa, lane31 - inhalacje so ukinjene, sva naredila samo 5x in basta. Tudi kapljice za nos bom dala še danes in včeraj 2x, ker ga ne mislim basat z vsem sranjem. Je pa neprimerno boljši.

IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka

še eno vprašanje imam

ali lahko naše malčke cepimo proti gripi? če jih lahko - kakšni so argumenti za in kakšni proti? ali jih boste dale cepiti?

Samo kot primer: moja mami se je pred 2 letoma cepila proti gripi in jo čez par dni dobila kot reakcijo. Boga reva je več kot tri tedne rabila, da se je porihtalauser posted image

sanwebdra - držim pesti za v prihodnje. VERJAMEM, da se bo tudi zate našlo kaj!

živa - sama sem bila operirana in se tako živo spomnim, kako je bilo. Sem pa tudi jaz oglušela na eno uho, zato je bila operacija pod nujno. Danes mi nič ne fali, pa tudi takrat mi niuser posted image . Verjamem, da te skrbi, saj bi meme tudi, ampak držim pesti, da se čimprej in čimbolje porihtauser posted image

ZARJA tebi pa želim vse najbolje ob tvoji prvi svečki!

user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
7.10.2008 8:16:11   
lane31

ZARJA......VSE NAJBOLJŠE

user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
7.10.2008 8:22:17   
Klaudia
ZARJA VSE NAJ NAJ ZA PRVO SVEČKO!!!!
user posted image

sanwebdra - user posted image  zagotovo je nekje služba tudi zate, zato ne obupaj

house - sem že celo 4.sezono pogledala, trenutno gledam peto, ker je že 4.del zunaj. Ma se tako zaplete vse skupaj... več pa ne povem user posted image  Isto je z gospodinjam

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
7.10.2008 8:35:17   
janja

user posted image aja, pa bi tud jaz vprašala vse, ki maste starejše otročke, kaj bi to bilo:Živa je brez vročine cel dan, tudi ko gre spat, potem pa tako zašvica, da jo moram preoblečt. pa ni pretoplo v sobi niti ni preveč pokrita. hm

Pri nas je enako. Andraž vsak večer, ko gre spat zašvica. Ko ga grem jaz čez kake pol ure pogledat je čist moker, tako da se tud stalno preoblačiva.

sanwebdra - žal mi je da nisi dobila službe. user posted image Mam pa tud jaz eno kolegico (iz MB), ki je bila prej zaposlena v LJ (takrat je bila v najemu), pol je pa zanosila (ker tudi ni več tako mlada) in se je reva po porodniški vsak dan vozila iz MB v LJ (delala je po 5 ur, odsotna je bila od doma pa isto kot drugi, ki delamo 8 ur). No, potem je po enem letu le dobila službo v MB, a kaj ko ji jo stalno podaljšujejo za določen čas. Rada bi imela še enega otroka (stara je 37 let), pa si ne more privoščiti, da bi ostala doma brez službe, ker sta s fantom ful zakreditirana (2 leti nazaj sta si zgradila hišico v zg. Kungoti). To je politika naše države. Jaz te občudujem, da greš v A in delaš v vinogradu - marsikateri bi bilo to izpod časti. In to naj bi bilo življenje user posted image . Zato tiste, ki še nameravate imeti otroke - imejte jih čimprej in toliko kolikor si jih želite - pa ostanite doma in naj vas živi država - saj drugega nam itak ne da. Naj vam bodo vsaj otroci v veselje in ponos.

sanosan - nimam besed za vzgojiteljico! user posted image Pa kaj se gredo danes ti vzgojitelji. Mene je tud včeraj zadela izjava Urbanove varuške. Pridem kot ponavadi iz službe po Urbana in mi začne njegova varuška težit, češ, da je moj otrok predolgo v vrtcu. Halooo! Mislim, zjutraj laufam, da ju čimprej spravim v vrtec, pol sem skoraj točno 8 ur v službi in spet laufam nazaj, da čimprej pridem ponju v vrtec. Pol mi pa tako prijavi. Ko je bil Andraž v jaslih, mi ni nikoli nihče nič rekel. Ta mi je pa dala vedet, češ, da mi bodo tud druge zatežile (ker Urban malo pojokca, ko gre pol v dežurno sobo - pa sem vprašala druge varuške, pa so rekle, da hitro neha jokat!). Kaj pa naj naredim - pa saj ni edini otrok, sploh pa so one tam, da pazijo mojega otroka in ne da mi težijo naj gre hitro domov. Moj otrok ima pravico biti v vrtcu vsak dan do 9 ur, pa če se razpočijo. Matr sem jezna user posted image , se mi je že zdele zjutri dvignu pritisk.

Bom poslala, da me ne skensla...

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
7.10.2008 8:38:03   
janja
ZARJA vse najboljše za 1. rojstni dan. Bodi pridna in vesela, da te bosta mamica in očka rada imela. Želim ti eno veliko user posted image in ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image .

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
7.10.2008 9:28:06   
Klaudia
Evo... obljuba dela dolg. Tukaj so slikce od zabav.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
7.10.2008 9:36:17   
Ulaa
ZARJA vse najboljše! user posted image user posted image

Joj tile vrtci. Kar ne morem verjet kaj se nekaterim dogaja. Vcasih imam obcutek, da bi ene pol vzgojiteljic bilo potrebno dat za kaksno drugo delovno mesto. Pri nas je za enkrat o.k., upam da bo tako tudi ostalo.
Ker pri tavelikem sem se tudi morala ene dvakrat malo pomenit z vzgojiteljico, je tud hotla mojga otroka vse navadit jest
. Nasemu Niku se pa pozna, da je bil prejsni teden bolj doma zaradi konkretnega prehlada, in sedaj spet bolj joka zjutraj. Mi je tkooo hudooo. saj vem da po dveh minutah neha, samo vseen!

Z sopingom ne bo zgleda nic user posted image , grem pa pokat kufre, ker gremo jutri v Koper na dopustuser posted image user posted image !

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
7.10.2008 9:36:20   
pingi
ZARJA, vse najboljše!
user posted image

Sanosan - itak, no comment na tole vzgojiteljicouser posted image  Sem še tašči pravila o tem, pa je skor iz kavča padla... Vsi njeni štirje sinovi so namreč shodili daaaaleč po prvem letu user posted image

Sanwebdra - user posted image   Ne obupaj! Držim pesti za naprejuser posted image

Živa - upam, da je čvergi že boljšeuser posted image

Lep dan vsem!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
7.10.2008 9:43:44   
Ulaa
mama06: odlicno, da je skrat bolje user posted image

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
7.10.2008 10:25:45   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

mama06: odlicno, da je skrat bolje user posted image

Ja, edino kašlja kot kar star kadilec, ampak se lepo lušči in nos je bolje, tako da mu sploh nisem dala več kapljic. Jih je dobil enkrat včeraj zvečer in bom ostala na tem. Sama sem ful proti zdravilom in sem v vsej tej virozi samo enkrat vzela lekadol, ker sem mislila, da mi bodo od bolečin sinusi ven pogledali. Glava me je tako bolela, da spat nisem mogla, pa nisem nič vzela. Ja, tudi naši najmlajši nas lahko okužijo user posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
7.10.2008 11:59:42   
mama06
Klaudia sem pogledala slikice. A lahko daš naslednjo rundo od vseh 300 in nekaj, ker so prekrasneuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem opazila, da imate knjige na dosegu rok - a to pusti pri miru? Sem bila zadnjič pri kolegici, ki ima isto staro punčko kot je Jernej in tudi vse na dosegu roke in pravi, da vse pusti pri miru. Sedaj pa ne vem, ali je samo naš tak "razbojinik", da vse natakne in po svoje pospravi? A so vaši tudi taki? Pri nas še koš za smeti ni varenuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
7.10.2008 12:08:27   
Kasija
user posted image    Zarja vse najboljše za rojstni dan!

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana
A je že bila katera v Beogradu? Mi bi šli za novo leto za kak teden...Ma, sem doma par dni pa bi že kar šla nekam.

Jaz sem bila. Meni je všeč. Sicer mislim, da nikoli nisem bila na ulici za novo leto, ampak sem gledala prenos iz kavča od prijateljev user posted image . Meni je zoprno silvestrovati zunaj na mrazu, imajo pa ponavadi dober program - muzika in žur. Takrat ko oni slavijo - 14 dni kasneje - je noro petard in takih zadevščin. Pa veliko dobrih restavracij, za sprehodit se tudi je. 

Nova10ka Jaz  mislim, da je ceplenje proti gripi farmacevtska potegavščina. Poznam nekaj ljudi, ki so edinkrat v življenju dobili gripo v zimi po cepljenju. V bistvu oni cepijo za gripo, ki mislijo da prihaja - torej se teoretično lahko zmotijo in te cepijo proti eni vrsti gripe, zadane te pa druga. V glavnem jaz se nikoli nisem cepila in se elian tudi ne bo. Več in bolj razumljivo pa lahko napiše katera iz med stroke.

sanwebdra user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1470
7.10.2008 12:28:30   
lane31
Klavdija......ti bi pa to res lahko profesionalno delala,pa hodla slikat poroke in podobno......res čudovite fotke ,da o modelu ne zgubljam besed user posted image

Ja seveda Borčija sem pozabla pokomentirat.........cukerček kot vedno....ma ta mali res ima tisto nekajuser posted image ,sem tak vesela da sem ga tudi v živo lahko vidla in obenem mi je žal,da ni bilo tudi Done (od Mišk)....ma tadva sta meni taka bombončka.....da ne bo zamere saj so mi vsi čiste desetke in prav vsakega imam rada ,tadva pa sta mi tako ekstra ......saj niste hude ne

Sanwebdra.....user posted image user posted image mi je zelo,zelo žal......bo se obrnilo slej kot prej ,samo pozitivna ostani user posted image

Janja........se ne morem načudit vrtčevskim zgodbam user posted image hb za mojo mami ,šele zdaj ko vas berem se zavedam koiko mi bo prihranjeno

Smučarski kombinezoni v Kik-u od jutri po 10 € navali narode user posted image za preoblečt bo menda že dober , mislim da vsaj 2 rabiš na sezono- kaj pravite mamice ki imate več otrok - koliko rabiš - bo dovolj 1x bunda in 2x kombinezon user posted image

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
7.10.2008 12:30:05   
Ulaa
Nik bo pa takole torto nesel v vrtec:

user posted image

v njej bodo pa sladkorcki!

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
7.10.2008 12:34:45   
skuštrana
Kasija, se mi je zdelo da imaš ti tam neke vezeuser posted image user posted image Saj mi tudi ne bi bili na ulici za žur, tega si z 2 knedloma ne moremo privoščituser posted image user posted image

Sem samo malo skočila za komp, zdej grem pa nazaj pospravljat...Jupi, jauser posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
7.10.2008 13:04:51   
mama06
Ulaa sam glej, da ne bo še kaj ven skočilo iz torteuser posted image user posted image user posted image user posted image . Super idejauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1474
7.10.2008 13:13:36   
Kasija

Aja, mimogrede, a veste, da sem imela višjo porodniško kot zdaj po novem sistemu plačo?? Majoli, kaj pa ti???

Jaz sem dobila prvo plačo in je user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?