Pandica
|
VANILI saj smo tu Zala pa je danes takoj zaspala, ima "kazensko" Ja, saj sem si v bistvu itak sama kriva, kaj pa sem ji ga dajala, ne? Pri njej je tut vedno mobitel palil, zato pa sem ji ga dala. In enako je blo danes. Sem preoblačla posteljo, ker mi je zjutraj polila po njej AB, ko sem ji ga dajala, je bila sitna, ker je že bila zaspana, ji dam mobitel in ga je tak zabrisala po tleh, da še dobro, da se ni razpadel na 100 kosov. Pa tak mi je bil fajni, UMTS je imel, pa take lepe slikice sem imela gor od male in ostalo. Zdaj pa nimam ne mobitela, ne slikic in sem ostala brez njega. Pa niti ene številke več, ker sem še nekaj imela shranjeno na spominski kartici v telefonu. Ehhh, res sem slabe volje sanosan saj ne morem verjet kaj pišeš Joj, da naredi to z mojim otrokom v vrtcu, jaz jo ubijem, prisežem. Še doma je nikoli ne vodim za rokice, kaj šele, da bi mi jo tak na sprehod peljala ena butasta vzgojiteljica. Joj, katastrofa. Upam, da bo vse ok v bodoče in jo bodo res v vozičku vozli na sprehod. Meni tut gre tak na živce, ko me "vsi" tak čudno pogledajo, ko me vprašajo, če že mala hodi in rečem, da ne. Jaaaa in? Kao, da pri enem letu pa bi že ja mogla sama hodit, je že res čas za to...joj, kje pa to piše? A je zato moj otrok kaj manj vreden, ker še pri letu dni ne hodi sam? Sem danes kr nekam nastrojena...verjetno zato, ker sem tečna, ker je bilo vsega preveč danes. Nič, pošljem zdaj to...