|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
6.10.2008 21:26:29   
2ursae
user posted image  vse najboljše, elena user posted image

user posted image

živa, Anžetu pa eno user posted image  za pomočko.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
6.10.2008 21:28:05   
VANILI
i am so alone up here....user posted image

kaj zdaj, a vse jeste ali se tuširate ali uspavate malecke??

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
6.10.2008 21:32:45   
nova10ka
IZVIRNO SPOROČILO: VANILI

vanili - na htv-ju je dr hause. zdajle se je začel.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
6.10.2008 21:33:54   
*kinnie*

jaz sem že/še tuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
6.10.2008 21:36:18   
*kinnie*

cepljenje proti gripi (še ni šel pripravit planice, kar bulji v tv...)- ma eni pravijo, da imajo potem tako reakcijo, kot da bi imeli gripo. Potem pride en drugi tip gripe kot je cepivo in jo vseeno dobiš. To je moje mnenje za proti cepljenju. Jaz nisem, pa tudi gripe že dolgo nisem mela (no, jo bom pa letos, ko se hvalim, pa če deluje mrfiuser posted image )

sem enakega mnenjauser posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
6.10.2008 21:42:03   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

cepljenje proti gripi (še ni šel pripravit planice, kar bulji v tv...)- ma eni pravijo, da imajo potem tako reakcijo, kot da bi imeli gripo. Potem pride en drugi tip gripe kot je cepivo in jo vseeno dobiš. To je moje mnenje za proti cepljenju. Jaz nisem, pa tudi gripe že dolgo nisem mela (no, jo bom pa letos, ko se hvalim, pa če deluje mrfiuser posted image )

sem enakega mnenjauser posted image

Jaz tudi. Meni so itak vsa cepljenja mimo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Babe, a je katera pomislila, da bi izkoristila popuste, ki jih imajo trenutno v toysrus-u? Jest bi sla v Celovc, samo se mi samo po dve igrace ne splaca jit, bi pa kaksno peljala s sabo, da si zmanjsamo stroske voznje!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
6.10.2008 21:46:26   
*kinnie*
ulaa, za kakšne popuste gre? se vidi, da sem malo za lunouser posted image

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
6.10.2008 21:47:36   
*kinnie*
uh, kolk je že urauser posted image ...grem raje spat.
Lepo se imejte....
nočko

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
6.10.2008 21:51:20   
Ulaa
http://www.toysrus.at/

pa si malo poglejte

aja pa jest bi sla jutri dopoldan user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
6.10.2008 21:55:57   
Pandica
VANILI  saj smo tu user posted image
Zala pa je danes takoj zaspala, ima "kazensko" user posted image
Ja, saj sem si v bistvu itak sama kriva, kaj pa sem ji ga dajala, ne?
Pri njej je tut vedno mobitel palil, zato pa sem ji ga dala. In enako je blo danes. Sem preoblačla posteljo, ker mi je zjutraj polila po njej AB, ko sem ji ga dajala, je bila sitna, ker je že bila zaspana, ji dam mobitel in ga je tak zabrisala po tleh, da še dobro, da se ni razpadel na 100 kosov. Pa tak mi je bil fajni, UMTS je imel, pa take lepe slikice sem imela gor od male in ostalo. Zdaj pa nimam ne mobitela, ne slikic in sem ostala brez njega. Pa niti ene številke več, ker sem še nekaj imela shranjeno na spominski kartici v telefonu.  Ehhh, res sem slabe volje user posted image

sanosan   saj ne morem verjet kaj pišeš user posted image
Joj, da naredi to z mojim otrokom v vrtcu, jaz jo ubijem, prisežem.
Še doma je nikoli ne vodim za rokice, kaj šele, da bi mi jo tak na sprehod peljala ena butasta vzgojiteljica. Joj, katastrofa.
Upam, da bo vse ok v bodoče in jo bodo res v vozičku vozli na sprehod.

Meni tut gre tak na živce, ko me "vsi" tak čudno pogledajo, ko me vprašajo, če že mala hodi in rečem, da ne. Jaaaa in? Kao, da pri enem letu pa bi že ja mogla sama hodit, je že res čas za to...joj, kje pa to piše? A je zato moj otrok kaj manj vreden, ker še pri letu dni ne hodi sam?

Sem danes kr nekam nastrojena...verjetno zato, ker sem tečna, ker je bilo vsega preveč danes.

Nič, pošljem zdaj to...

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
6.10.2008 22:01:17   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: sanosan
pa mi reče vzgojiteljica, da je vse vredu in da je zaspala, da je jedla, bolj malo pila, da pa se je zelo jokala, ko so šli na sprehod, ker je morala hodit!?! In še to, da je imela nogice čisto stegnjeje, ker je morala hodit. 

pa mi reče, da je pa to malo pozno in da bi že morala hodit.

user posted image  Zdaj pa mene zanima, kako je kaj z vašimi malčki v vrtcih glede hoje in vzgojiteljic, ker sem dobila občutek, da ji je pa to malo odveč, da bo sedaj ona moje dete mogla v vozičku peljat na sprehod.

Pa kaj se je vsem vzgojiteljicam sfuzlalo al kaj? Sanosan, ZNORI, niti slučajno naj ne ne silijo, popolnoma normalno je, da otroci shodijo do 18-ih mesecev. Če slučajno ni na faksu tega znala pri izpitu, pa ji priporočaj, da si prebere kak strokovni članek na to temo. Ali ji ga pa ti sprintaj in odnesi ... Mislim, WTFuckuser posted image user posted image . Baba debilna.

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
6.10.2008 22:02:30   
Pandica
Ulaa  v Celovec ziher ne grem v Toysa, žal, ker ga imam "pred nosom" v Grazu user posted image
Tak, da jaz hodim vedno tja. Pa se določene stvari res splačajo kupit, če primerjaš pol cene z našimi.

VANILI  kak te praviš, da niso imeli Mullerjevih plenic, če pa sem jaz tut bila danes v Mullerju, sem tut šla po pleničke in jih je bilo kolko češ user posted image user posted image sem vzela kuj 2 pakla, da imam za nekaj cajta zdaj mir...eh, toti Muller je full svetovna drogerija meni, jaz kupujem pleničke vedno tam ( njihove in Pamperske ) in ostale stvari, pa za sebe tut, duš gele, šampone in vse ostalo, edino kaj me moti je to, da je v centru mesta. Pol pa prvo dobit parkplac, pol pa še do avta to tovoriš, ko ena mula zraven otroka seveda user posted image
Ne vem no, kaj ne morejo še kje kake poslovalnice odpret?!

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
6.10.2008 22:04:32   
Pandica
Vidim, da nas je vse desetke danes tak r a z p i z d l a  ta vzgojiteljica od sanosan da se nam kr iz uh kadi user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
6.10.2008 22:04:42   
sanwebdra
Elena, vseeeeeeeeeeeeee najboljše.
user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
6.10.2008 22:18:11   
VANILI
moj mi je tako majhno porcijo sladoleda naštimal, da sem ga morala v skledici iskatuser posted image  in glede na to, da nisem mela večerje, si zaslužim še eno pošteno porcijo, a ne

pandica, saj nisem mislila, da nimajo milerjevih, mogoče sem se tko čudno nerazumljivo izrazila - smo mislili it v miler  v nedeljo, pa nismo šli, tu pri nas pa je samo hofer zato.
sicer je tudi meni miler zakon, sploh zato, ker so izdelki za zahodni trg in zato KVALITETNEJŠI kot za vzhodni. To se pozna vse od kinder čokoladic naprej.

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
6.10.2008 22:19:32   
lane31
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pismo rosno...............ven me je vrglo.....in grem zdaj čst na kratko
ELENA.......VSE NAJ,NAJ

Živa,Mama06....user posted image .........flixotide- drži od Ulaa......pa še na rast vpliva user posted image a včasih brez njega pač ne gre ......drugič čim prej inhalacije z eteričnimi olji+kamilice ,takoj ob prvih znakih prehlada

Sanosan.......je že vse napisano in da povzamem se poslužim kar oznako od Vanili embicil

Pandica...........šit ej ,pa glih sem prejšnji teden dala vstran rezervni mobi user posted image

Nočko vsem.........pa sorry na kratkem postu,a res se mi ni več dalo

Ko te bom poljubila za lahko noč,
te bom še tesneje
in še malo dlje stiskala k sebi.
Takrat se bom zahvalila Bogu zate.
Ničesar drugega ga ne bom prosila,
kot le za še en dan s teboj...

Neposredna povezava do sporočila: 1441
6.10.2008 22:19:46   
VANILI
jutri bo pa naša šola na preverjeno. da kao razpada in da živimo v nezdravem okolju in rabimo novo šolo. Se strinjam. In bom zahtevala dodatek k plači za posebne razmere.user posted image Aja, mimogrede, a veste, da sem imela višjo porodniško kot zdaj po novem sistemu plačo?? Majoli, kaj pa ti???

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
6.10.2008 22:23:22   
VANILI
mamčice, jutri moram že za sedmo v službo, zatorej grem zdaj si še lase posušit in spat.

user posted image aja, pa bi tud jaz vprašala vse, ki maste starejše otročke, kaj bi to bilo:Živa je brez vročine cel dan, tudi ko gre spat, potem pa tako zašvica, da jo moram preoblečt. pa ni pretoplo v sobi niti ni preveč pokrita. hm

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
6.10.2008 22:25:06   
VANILI
a house da je??!! maj men!user posted image

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
6.10.2008 22:25:07   
sanwebdra
No, še to:

NISEM DOBILA SLUŽBE NA OBČINI! user posted image

Sem se odločila, da je bolje, da kar neham prošnje pošiljat, ker očitno zame ne bo prave službe NIKOLI. Drek. Bom kar gospodinja. Pa se bom prav lepo imela. Edino denarja ne bo. Drek na kvadrat. user posted image

Sem bla tako žalostna, ko sem dobila odgovor, itak, da pišejo same butaste razloge ... pa če bi se mi dalo, bi se pritožla, ker je v SKLEPU naveden NAPAČEN DATUM izvajajnja razgovorov. Ampak, da si ne bom uničila šans za kakšno drugo službo ... seveda tega ne bom naredila. Drek na kubik!user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
6.10.2008 22:28:06   
VANILI
sanwebdra, ojojuser posted image user posted image

ampak gotovo te čaka zato kje nekaj boljšega, sigurna sem, samo upaj in kar pošiljaj prošnje. Samo ne obupat. naj ti misel na tvojo pikico doma da moči, da rabiš službo in denar. in zgodilo se bo, slej ko prej!!!
unina občini pa se ne zavedajo, kakega človeka so si zapravili

Neposredna povezava do sporočila: 1446
6.10.2008 22:28:49   
Pandica
 We are sorry  user posted image   ti bom dala jaz sorry  user posted image še dobro, da sem skopirala preden sem poslala user posted image

VANILI   te pa morem ju3 gledat Preverjeno   A boš ti tut kakšen intervju dala? 
Ja, Muller pa je res zakon

Lane31, mama06   pa kaj sta mogli glih zdaj dat vstran one rezervne mobitele?
Ja, saj tak je ponavadi ne. Jaz sem jih tut včasih imela doma pol predal, zdaj pa nič več...eh, bom že nekak zrihtala, da bom spet mobilna

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
6.10.2008 22:30:11   
VANILI
pandica- ne jaz sem kliznila ven takratuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
6.10.2008 22:32:02   
VANILI
a nisem jaz rekla, da grem?? no - grem.

lahko noč mamčice

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
6.10.2008 22:32:50   
Pandica
Sanwebdra   ojoj user posted image
Eh, brezveze, da se pritožiš samo zarad tega, ker ni bil pravi datum napisan, ker itak nebi nič dosegla...bo pa drugič kaj se našlo bolj pametnega.
Ne bit žalostna, drugač pa te popolnoma razumem, ker veš, da sem jaz na istem kot ti user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?