tasyo
|
Dober dan! Evo, mi spimo, tko da imam sedaj malce časa, da pokomentiram, pa v miru srknem svojo dozico kavice. Ja, včeraj je bilo lepo, malce smo se načvekale, slikice so bile itak fenomenalne, Posadka vesela presenečenja, malo smo kugle vihtele, no, midve z J@an sva jarke ciljale, pa da vam povem - NiLe se je sam hecala, da ji bowling ne gre od rok... Me je skor kap, kako je podrla keglje - a si bla na koga tko jezna???? Naša tečka je pokazala, kako ima močan glas in da ko noče spat, ne pomaga ama ništa. A veste kdaj je madam zaspala - ob pol sedmih zvečer!!!! PA sva se ustavili v Bogenšperku in šli na en sončni sprehod - ma je bilo takooo lepo, pa nič, pa vožnja tut ni pomagala. No, potem je spala 2 urici in potem se je spet začelo... Mah, sej sploh ne bom več pisala - ko pa pride kakšna prijetna noč, pol bo pa pol strani foruma sam temu namenjeno. A ne, Ketrin? Malamalinca, glej - ponavadi zjutraj v Čateških ni nobene gužve in v unem bazenu, kjer so tobogani, ni skoraj nikoli starejših (ker jim je voda premrzla), tko da jo boš po moje lahko mal namočila, se bi pa jaz na tvojem mestu odločila na licu mesta. Fredov obroč je pa super - čeprav naša je še najraje brez, ker sicer ne more z vsemi štirimi migat in če roke niso v funkciji, kar ni zadovoljna. Vsem še enkrat hvala za pohvale moje jesenske preobrazbe. Mah veste, jaz sem takšna, da ful velikokrat rada sprobam kej novega, sej če ni ok, lahko komot hitro zamenjam. Pa tako dolgih las, kot sem jih imela zdej čez poletje, po moje nisem imela že kakšnih 10 let... Katka, slikice so prav lepe, tut ti ne rabiš bit nič skromna... Majček, tvoja Brina je pa res pozerka, sem se ji toook nasmejala. Cuker mali. J@an, aveš, da nisem uspela videt Jakobovega zobka... Mi je prav žal. Ja, res se bo treba na hitro spet zmenit, sploh, če bodo tako lepi dnevi. Ampak meni bi bilo kar malo žal, če bi bile noter. A lahko naredimo dva plana - če bo lep dan se zmenimo nekje zunaj, sicer pa pade bowling - a velja? Jaz pridem metat, že zato, da ne bo katera žalostna, ker je zadnja... Meni je to že čist v užitek in se sploh ne sekiram. Je pa res, da se mi tut glih ne da posvetit tehniki - se moram mal od Majček naučit, ji prav dobro laufa... - pa ne mislim nič sarkastičnega!!!! Da ne bo zamere Katka, ti si pa super športna, človek bi rekel, da sploh nimaš otrok, ne pa dva. Vse tiste, ki vas ni bilo. Kaktina dvojčka sta takooo pridna, da kar pozabiš, da sta zraven. Prav neverjetno. Punce, a si predstavljate, da bi imela naša Lana dvojčico??? Hmmm, po moje bi sosedi zbrali finance in nam kupili hišico kje sredi gozda... Sam pol bi pa medoti trpeli. Sicer pa moram priznat, da ste tkooo fajn, da mi je kar malce lažje, čeprav je samo naša tak kričač. Pa ne zato, ker joka, ker to res počno vsi, enkrat eden, drugič drug, ampak naše se ne da potolažit, ko jo piči... Ker pol bi lahk zaspala, to pa res ne gre. Srečka, mah, ti si res pozitivka in najdeš dobro v vsaki stvari. Je pa očitno, da Iza mamico sliši in je tak dobrovoljček, tko da me sploh ne skrbi. Sicer pa so uhančki zdaj že took dodelani, da ne bo nekega hudega stresa. Še dobro, da so odkrili dovolj zgodaj in ji to ne bo predstavljalo ovire pri razvoju govora. Pošiljam vama kup poljubčkov in upam, da je tudi sprehod skozi laboratorij dobro prenesla. Sem te pozabila vprašat - kdaj pa ti dobiš izvid histologije??? Joj, kostanjev piknik - midve bova šle danes spet v akcijo, ker imam že tudi lužico na tleh, ko samo berem... Pri nas tudi ni ne vem koliko kostanja, ampak za najest ga pa je. No, jaz mam eno idejo. Če bo vreme ok, bi se lahk tko zmenile, da vse tiste, ki imamo kakšen kostanj blizu, malce razmigamo krake in naberemo kakšno kilo, pa potem stresemo skupaj in pečemo... Pa še toplo nam bo. Uh, jsz bi kar takoj... Mah, vem da sem še hotela neki komentirat, pa mi je ušlo... Aja, Clericv, kako pa si si predstavljala, da izgledam???? Jabček, dobro opravite in upam, da najdete kremico, ki bo Jurčku ustrezala!!!! Big mamma, sem prav vesela, da si včeraj prišla. A veš da se mi tokrat Jernejček sploh ni zdel took velik in še manj tok težak... Ne vem, mogoče zato, ker so bili vsi tko zimsko oblečeni... NiLe in Majček, sem šele včeraj pregledala slikice s krsta in sta bili obe punci za pohrustat!!!! No, zdej je pa zmanjkalo kave, tko da bom nehala. Me čaka gora perila... A se to kdaj neha???? Ker meni se res ne da ves čas peglat. Čeprav sem zdej čist happy, ker sušilc naredi pol posla namesto mene. Sem pa zadnjič pozabila, da sem vrgla noter in ko sem potegnila stvari ven - sem dala raj še enkrat preplahnit, ker bi bilo čist nemogoče zlikat... Se bom morala še mal navadit. Evo, še ctrl-c, za vsak slučaj... Lep dan, pa poročajte, kaj se dogaja!
|