|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
7.10.2008 9:49:36   
simvir
Naša noč je bila slabša kot zadnje dni. Je kar nekaj pojokaval po prvem hranjenju. Ko je to trajalo kako uro in pol in tudi pri meni ni mogel spati, je dobil malo Calpola in zaspal do jutra. Očitno spet kaki zobki???

Srečka kot so že ostale povedale tudi jaz verjamem, da bo z uhančki Iza normalno funkcionirala.
Pa super, da je bila v lab. tako pogumna.

Katka super slikice, kar lepo slediš Posadkiuser posted image . Za blazine sem pa tudi jaz slišala da so super.

Jaz bom danes tudi malo počistila po hiški, se je že nabralo...

...kar grem, da se prej ne zbudi.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
7.10.2008 10:08:05   
tasyo
Dober dan!

Evo, mi spimo, tko da imam sedaj malce časa, da pokomentiram, pa v miru srknem svojo dozico kavice.

Ja, včeraj je bilo lepo, malce smo se načvekale, slikice so bile itak fenomenalne, Posadka vesela presenečenja, malo smo kugle vihtele, no, midve z J@an sva jarke ciljale, pa da vam povem - NiLe se je sam hecala, da ji bowling ne gre od rok... Me je skor kap, kako je podrla keglje - a si bla na koga tko jezna????user posted image  Naša tečka je pokazala, kako ima  močan glas in da ko noče spat, ne pomaga ama ništa. A veste kdaj je madam zaspala - ob pol sedmih zvečer!!!! PA sva se ustavili v Bogenšperku in šli na en sončni sprehod - ma je bilo takooo lepo, pa nič, pa vožnja tut ni pomagala. No, potem je spala 2 urici in potem se je spet začelo... Mah, sej sploh ne bom več pisala - ko pa pride kakšna prijetna noč, pol bo pa pol strani foruma sam temu namenjeno. A ne, Ketrin?

Malamalinca, glej - ponavadi zjutraj v Čateških ni nobene gužve in v unem bazenu, kjer so tobogani, ni skoraj nikoli starejših (ker jim je voda premrzla), tko da jo boš po moje lahko mal namočila, se bi pa jaz na tvojem mestu odločila na licu mesta. Fredov obroč je pa super - čeprav naša je še najraje brez, ker sicer ne more z vsemi štirimi migat in če roke niso v funkciji, kar ni zadovoljna.

Vsem še enkrat hvala za pohvale moje jesenske preobrazbe. Mah veste, jaz sem takšna, da ful velikokrat rada sprobam kej novega, sej če ni ok, lahko komot hitro zamenjam. Pa tako dolgih las, kot sem jih imela zdej čez poletje, po moje nisem imela že kakšnih 10 let...

Katka, slikice so prav lepe, tut ti ne rabiš bit nič skromna... Majček, tvoja Brina je pa res pozerka, sem se ji toook nasmejala. Cuker mali.

J@an, aveš, da nisem uspela videt Jakobovega zobka... Mi je prav žal. Ja, res se bo treba na hitro spet zmenit, sploh, če bodo tako lepi dnevi. Ampak meni bi bilo kar malo žal, če bi bile noter. A lahko naredimo dva plana - če bo lep dan se zmenimo nekje zunaj, sicer pa pade bowling - a velja? Jaz pridem metat, že zato, da ne bo katera žalostna, ker je zadnja...user posted image  Meni je to že čist v užitek in se sploh ne sekiram. Je pa res, da se mi tut glih ne da posvetit tehniki - se moram mal od Majček naučit, ji prav dobro laufa... - pa ne mislim nič sarkastičnega!!!! Da ne bo zamere

Katka, ti si pa super športna, človek bi rekel, da sploh nimaš otrok, ne pa dva. Vse tiste, ki vas ni bilo. Kaktina dvojčka sta takooo pridna, da kar pozabiš, da sta zraven. Prav neverjetno. Punce, a si predstavljate, da bi imela naša Lana dvojčico??? Hmmm, po moje bi sosedi zbrali finance in nam kupili hišico kje sredi gozda... Sam pol bi pa medoti trpeli. Sicer pa moram priznat, da ste tkooo fajn, da mi je kar malce lažje, čeprav je samo naša tak kričač. Pa ne zato, ker joka, ker to res počno vsi, enkrat eden, drugič drug, ampak naše se ne da potolažit, ko jo piči... Ker pol bi lahk zaspala, to pa res ne gre.

Srečka, mah, ti si res pozitivka in najdeš dobro v vsaki stvari. Je pa očitno, da Iza mamico sliši in je tak dobrovoljček, tko da  me sploh ne skrbi. Sicer pa so uhančki zdaj že took dodelani, da ne bo nekega hudega stresa. Še dobro, da so odkrili dovolj zgodaj in ji to ne bo predstavljalo ovire pri razvoju govora. Pošiljam vama kup poljubčkov in upam, da je tudi sprehod skozi laboratorij dobro prenesla. Sem te pozabila vprašat - kdaj pa ti dobiš izvid histologije???

Joj, kostanjev piknik - midve bova šle danes spet v akcijo, ker imam že tudi lužico na tleh, ko samo berem... Pri nas tudi ni ne vem koliko kostanja, ampak za najest ga pa je. No, jaz mam eno idejo. Če bo vreme ok, bi se lahk tko zmenile, da vse tiste, ki imamo kakšen kostanj blizu, malce razmigamo krake in naberemo kakšno kilo, pa potem stresemo skupaj in pečemo... Pa še toplo nam bo. Uh, jsz bi kar takoj...

Mah, vem da sem še hotela neki komentirat, pa mi je ušlo...

Aja, Clericv, kako pa si si predstavljala, da izgledam????

Jabček, dobro opravite in upam, da najdete kremico, ki bo Jurčku ustrezala!!!!

Big mamma, sem prav vesela, da si včeraj prišla. A veš da se mi tokrat Jernejček sploh ni zdel took velik in še manj tok težak... Ne vem, mogoče zato, ker so bili vsi tko zimsko oblečeni...

NiLe in Majček, sem šele včeraj pregledala slikice s krsta in sta bili obe punci  za pohrustat!!!!

No, zdej je pa zmanjkalo kave, tko da bom nehala. Me čaka gora perila... A se to kdaj neha???? Ker meni se res ne da ves čas peglat. Čeprav sem zdej čist happy, ker sušilc naredi pol posla namesto mene. Sem pa zadnjič pozabila, da sem vrgla noter in ko sem potegnila stvari ven - sem dala raj še enkrat preplahnit, ker bi bilo čist nemogoče zlikat... Se bom morala še mal navadit.

Evo, še ctrl-c, za vsak slučaj...

Lep dan, pa poročajte, kaj se dogaja!

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
7.10.2008 10:23:30   
Isabellabina
Srečka imaš Zs

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
7.10.2008 10:29:10   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Katka, ti si pa super športna, človek bi rekel, da sploh nimaš otrok, ne pa dva. Vse tiste, ki vas ni bilo. Kaktina dvojčka sta takooo pridna, da kar pozabiš, da sta zraven. Prav neverjetno. Punce, a si predstavljate, da bi imela naša Lana dvojčico??? Hmmm, po moje bi sosedi zbrali finance in nam kupili hišico kje sredi gozda... Sam pol bi pa medoti trpeli. Sicer pa moram priznat, da ste tkooo fajn, da mi je kar malce lažje, čeprav je samo naša tak kričač. Pa ne zato, ker joka, ker to res počno vsi, enkrat eden, drugič drug, ampak naše se ne da potolažit, ko jo piči... Ker pol bi lahk zaspala, to pa res ne gre.

user posted image user posted image zdaj mi bo pa res nerodno. Ah moja dva se znata tudi zeloooo razjezit sploh, ce ni flaska v ustah, ko se spomnita. Drugace pa sta pridna tako, da se raziskujemo od koga so..mogoce so jih v bolnici zamenjali user posted image user posted image . Pozna se, da so jih v bolnici vzgojili tako, da nismo imeli ravno veliko dela samo njihovo taktiko smo naprej fural.
Tudi Lana je cukrcek, bos videla slej kot prej se bo spremenilo in imela bos zaspanko, ki ti bo prespala noc zdaj je problem se v tem, da dojite in otroci se zelijo malo carkljati malo piti in takrat,m ko je cas za dojenje se ne nasitijo prevec, ker vejo, da bo ziza na raspolago 24 ur na dan...

spalnica je ze pospravljena, delovna soba tudi ...hitro cekirat RR in iti naprej :)

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
7.10.2008 10:33:19   
misa79
Dobro jutro punce. No že bolj dober dan.

To je prava jesen - sonček, toplo. Noč je spet mimo. Kot je zadnje čase že običaj, smo se prvič dojili ob 1-ih, nato pa na dve uri do 7-ih, ko ni bilo več volje za ležatuser posted image . Zdaj pa sta šla moja fanta na sprehod in mi pustila malo časa, da prečekiram, kaj ste napisale.

Srečka - se pridružujem besedam drugih punc in pošiljam eno user posted image

Katka - super slikceuser posted image user posted image

Tasyo - tut pri nas se kupi perila kar množijouser posted image Bo treba spet en dolg sprehod z likalnikom opravt. Drgač pa je tvoja pupa že prava dama s super frizuro. Malo pa se seveda mora oglast, kot vsi naši mulčki.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
7.10.2008 10:38:12   
tasyo
Misa, sem prej pozabila - fajn te je blo spoznat in tvoj Mihec je en ful živahen fantiček! Le pridi še kdaj. Pa pecivo je blo tut ful dobro...

Katka, veš, pri nas se ne dojimo več že dolgo dolgo, tko da ne bo to... Mislim da naš bikec kaže svojo naravo. Je že zdej ena taka ihtica in trma. Sej ste videle - sem ji vzela flašo, pa je bil jok... Pa ne bom tuki napisala, katero, ker pol me res lahko kera prijavi na socialno...user posted image

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.10.2008 10:39:37   
tasyo
Ha, ha, sem vam dala tok čtiva, da boste lahk celo dopoldne brale - bom drugič krajša, obljubim.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
7.10.2008 10:40:04   
MEDIKA26
Pozdravljene

Naj se vam na novo predstavim. Z vami sem bila že kot user posted image . Sem ponosna mamica Neže, ki se je rodila 21.4.. Na žalost, oz. na srečo sem se vam po dolgem času spet pridružila pri vašem klepetu.

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
7.10.2008 10:41:01   
resnično srečna

Sej ste videle - sem ji vzela flašo, pa je bil jok... Pa ne bom tuki napisala, katero, ker pol me res lahko kera prijavi na socialno...user posted image

ha ha sam una fotka je fenomenalna...pa kako so nekateri se grebli za te flaše...kot da točno vedo kaj je notri he he...mogoče so pa opazili, da so mamice po tem, ko flašo spraznejo bolj sproščene...pa bi oni tud mal sprobali he he...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
7.10.2008 10:47:18   
resnično srečna

Ha, ha, sem vam dala tok čtiva, da boste lahk celo dopoldne brale - bom drugič krajša, obljubim.

ma kaki...meni čist sede takle roman he he...je prav prijetno brat....bolj kot novice, ko se kdo ubije, pa nekoga skoraj požre morski pes, pa nekoga najdejo mrtvega...tako so pa tole lepe, življenske novice...ne pa turoben vskadan...

jah moji izvidi pa pridejo po pošti...če bi bili slabi...oz. bi me poklicali...drugače pa zvem čez 8 tednov ko imam prvi pooperativni pregled...

She
Within the measur

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
7.10.2008 10:57:11   
misa79
Pozdravljena MEDIKA.
Lepo da si se opogumila in se javila.user posted image user posted image Boš vidla, da so tu same fajn punce. Zdaj se pa le večkrat vključi v debato. Sam pazi. To ima lahko tudi stranske učinke - Ko enkrat začneš ne moreš nehatuser posted image user posted image

(odgovor članu MEDIKA26)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
7.10.2008 10:58:01   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: MEDIKA26

Pozdravljene

Naj se vam na novo predstavim. Z vami sem bila že kot user posted image . Sem ponosna mamica Neže, ki se je rodila 21.4.. Na žalost, oz. na srečo sem se vam po dolgem času spet pridružila pri vašem klepetu.

super Medika...lako nam pa napišeš še Nežine mere, pa od kod si...pa kaj delata z Nežo kaj...oz. kakšen je vajin ritem...

She
Within the measur

(odgovor članu MEDIKA26)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
7.10.2008 11:15:01   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: MEDIKA26

Pozdravljene

Pozdravljena med cvekicami. V nasi druzbi ti ne bo nikoli dolgcas, ko bos kdaj imela obcutek, da se ti dogajajo stvari, ki ti niso poznane kar z besedo na dan in kaj kmalu bos spoznala, da nisi edina....

Tasyo: no pa sem v temo brcnila user posted image Mi smo tudi skos na flaski jima zdoziram dozo in mam potem mir. Kot sem ze rekla, ko bos potrebovala malo pocitka in sprostitve lahko Lano pripeljes k nam ti pa gres takrat v Termano Lasko na kaksno razvajanje. Pa ni vrag, da jo dva poba ne umirita user posted image sploh pa je v nasih koncih ze nekaj v  promil v zraku, pa jo mogoce to pomiri in uspava user posted image

(odgovor članu MEDIKA26)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
7.10.2008 11:15:27   
Isabellabina
No Medika pa si se le opogumila ,smo te že bezale na plano user posted image user posted image

Srečka---hvala ,le škoda ko te nisem poznala že takrat

Tasyo---ja zdaj so že vaši kar dohiteli našga frajerja ,ampak težek je pa še vedno sedaj pa sploh ,ko je več oblečenuser posted image

Kosilo---rižota z piščančjimi kračkami in solata ,za jerneja pa cvetača ,korenček in krompirček skuhano kot juhica s kosem piščančka potem pa bom samo zmiksala in ole hrana pripravljena.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
7.10.2008 11:23:40   
MEDIKA26
Da vam predstavim mojo Nežo. Za enkrat se še samo dojiva in je včasih kar problem, ker si je namreč izmislila, da noče desne zize in počnemo vse mogoče vragulije, da jo zgrabi. Je zelo hitri jedec saj na vsake tri ure je največ 4 minute. Včasih se sprašujem od kod je lahko tako zrasla. Pred tremi tedni je imela 7550 g, danes sem jo pa izmerila in je velika okoli 68 cm (bom natančneje napisala 21.10., ko imava posvetovalnico).
Nimava kakšnega posebnega urnika, ker mi ga ona sproti narekuje.
Zadnje dneve se mi ponoči zbuja na vsako uro. Prej je pa po navadi spala vsaj do 1h (od 21h), potem pa na vsaki dve urci jedla.
Drugače je kar močna punca saj se mi zadnji teden že na vse štiri postavlja in dela diči diča (naprej in nazaj, kot sklece).
Kako pa kaj vaši jejo, na koliko (saj sem malo brala sporočila nazaj, sam nisem našla)?
Koliko spijo, Neža čez dan 3x po 40 min.
Hvala vsem za lep sprejem po tako dolgem času.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
7.10.2008 11:31:49   
sinskaT
Komentar kasneje, hana želi vso mojo pozornost no saj je bila pridna sva že zjutri spekle znamenito jogurtovo torto...glede stranskih učinkov poročam zvečer haha..

Tiste, ki imate baby vac- a date na ful močno sesalc? zdele se spravljam na mučenje naše bejbe.

Imamo že 2. zobek! user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu MEDIKA26)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
7.10.2008 11:36:05   
Isabellabina
No Medika --midva sva že na gh in je pravi jedec dojiva se samo 1× in to ponavadi tam okrog treh ponoči saj mi sedaj dovolj mleka nastane samo za en obrok.Drugače pa sva sedaj na milumilu ,riževih kašicah,kosilo kakšna zelenjavna juhica ponavadi ,malica pa sadje tam okrog petih popoldan.
Spimo pa user posted image user posted image pa sej če si kaj brala za nazaj veš da je naš nočni ptiček podnevi bi pa spaluser posted image .

(odgovor članu MEDIKA26)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
7.10.2008 11:38:54   
Isabellabina
SinskaT---joj čist na minimum moraš dat ,ker drugače preveč vleče in bo Hani jemalo sapo.(no vsaj pri nas je tako ,ko sem probala dat na največ in sem vlekla smrkeljček od naše šestletnice in je tudi zanjo bilo preveč ampak učinek je bil pa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
7.10.2008 11:41:04   
Isabellabina
Ker ni naše detektivke Jo@n bom pa jaz malo bezala---Primoka1 se predstavišuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1744
7.10.2008 11:46:41   
MEDIKA26
Midve pa za enkrat še ne uvajava gh, ker mi ne odpre ust, ko zraven prinesem žličko. Že, ko ji dam AD3 ga kar izpljune. A vi ga dajete (AD3)? Po mojem ga Neža poje sam kako kaplico.
Počasi bova tudi midve morale začet uvajat gh. Kako ste ve začele, jaz sem ji zadnjič že dajala korenčkov sokec, par žličk, ko je imela drisko. Ne morem se odločit, kdaj bi začela, ker imam še dovol mleka in svetujejo dojenje do 6 m. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1745
7.10.2008 11:47:03   
Majček28
Dan punce,
še nahitro od mene, se mi mudi sonček ujet...samo da se Brina zbudi.

Prvo hvala vsem v Brininem imenu za česstitke user posted image

Srečanje, super fajn, še še še.....user posted image  Posadka, še jaz sem začela nabirat solzice, ko sem te vidla kako si presenečena, iiiiiiiiiii....si zaslužiš še veš, a ne punce.

Malamalinca, telepatija očitno deluje 100/uro...smo te le priklicale, te pogrešamo, obe s Kajo seveda

Srečka, kot si že sama parkrat napisala, da ni toliko pomembno ali je Iza naglušna kot to, da se končno stvari pride do dna in da se v to smer kaj naredi, vseeno pa user posted image user posted image user posted image  in da so končno pregledi za vama.

Ketrin, upam da te ne zagrabi še viroza in da bo Kaja kaj bolj milostna ponoči, da se ti povrnejo moči.

Miša, tvojemu user posted image  pa prav pristoji ime Miha... se mi zdi tko navihan in prava vrtavka je tale mali Mihec user posted image . Super, da sta se nam pridružila in upam, da kmalu ponovimo vajo.

Žoan, no vidš, kako se vse spremeni....zdej ko je Jakob zobka dobil bi pa on kr Brino pojedu user posted image

Krista, ti si taka faca....si me prov nasmejala, ko sva mal 'tabolš' polovici šimfala...bom kakšen 'recept' uprabla. Če boš kej v LJ, kakšen dan prej sporoč da pripravim nogavičke potem pa greva na kavico.

Big mamma, ti maš pa super tanovga, je lepi lepi user posted image , da pa o Jerneju sploh ne govorimo kakšen pozer je user posted image

No, očitno deluje če tud mal kur**** svojega najdaržjega user posted image  Mi je včeraj priredil prov romantičen večer, še prej pečen kostanj, ki ga je nabral ko sva se z Brino potepali v Litiji, danes me pa še v kino pelje (Mama mio gledat ). Očitno se bo tele prakse 'šimfanja' treba začet pogosteje posluževat....sam potem bom pa jaz zarad romantike manj na RR....oh, kakšna dilema user posted image user posted image

Bom kasneje pokomentirala še ostalo...se princeska zbuja sonček pa vabi 

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu misa79)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
7.10.2008 12:01:06   
Isabellabina
Medika--verjetno Neža še ni pripravljena na gh in je tudi ne sili.Ko boš naslednjič poskušala dat po žlički poglej kako dela z jezičkom in ,če porine nazaj ven pomeni da ima še sesalni refleks in ni še za gh ko pa to izgine bo pa pripravljena.No pri nas je bilo tako.(upam da sem razumljivo napisala)

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
7.10.2008 12:02:36   
Majček28
Medika: dobrodošla in upam, da te tokrat prepričamo v pogosteje čvekanje user posted image
Tvoja Neža je pa ooooornk punca...no, pa smo dobil še eno težko-kategornico, da bo pomahala mal naše fante krotit user posted image
Glede GH pa čist tko, tiste ki imamo taprve mal kompliciramo, tiste ki pa jih imajo že več pa si vzamejo bolj na simpel...sej boš vidla...zato smo se odločile, da si bomo dnevno pisale kaj kdo je oz. bo jedu in mal pokombiniraš. Eni naši user posted image  so že ornk jedci eni pa so še čist nepripravljeni. Midve se tud dojiva še napolno ji pa med obroki podturim mal za testirat okuse. Da bi bila Brina sposobna pojest toliko, da nadomesti obrok je še daleč (pa ona ma tud rajš levo kot desno user posted image user posted image  ). Jaz ji recimo mal banane kar z žličko nastrgam pa dam za probat, al pa mal bučke skuham pa s paličnim zmiksam, pa korenček, pa krompitček, pa potem enkrat zmešam dve zelenjavi... no zdele ji kuham mal jabolčka pa korenček in bom zmiksala pa ji dala za probat...mogoče bo pojedla eno žločko, mogoče dve al pa nobene.
Na tem linku imaš knjigico Paparica, kjer so različni recepti in kombinacije za začetek uvajanja GH, mogoče ti bo v pomoč:

user posted image

Imaš pa tud možnost, da pokličeš vašo patronažno in ti pride mal razložit. Sej boš vidla, ko boš enkrat začela bo steklo samo od sebe....pa nas še kaj vprašaj pa bomo skupi kaj pogruntale.

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
7.10.2008 12:06:20   
Isabellabina
Majček imaš zs

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
7.10.2008 12:07:44   
Isabellabina
Joj Medika pozabla sem napisat da tvoja hčerkica nosi za mene fuuuul lepo imeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?