|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 II. del
7.10.2008 12:10:50   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: MEDIKA26

Drugače je kar močna punca saj se mi zadnji teden že na vse štiri postavlja in dela diči diča (naprej in nazaj, kot sklece).
Kako pa kaj vaši jejo, na koliko (saj sem malo brala sporočila nazaj, sam nisem našla)?
Koliko spijo, Neža čez dan 3x po 40 min.
Hvala vsem za lep sprejem po tako dolgem času.

Najprej dobrodošla - ponovno user posted image . A vaša Neža tudi dela diči diča (MM pravi, da vadi hopsanjeuser posted image hehe). Hana po novem kar spi podnevi, ene 3x po cca. 1h (je imela obdobje, ko ni bilo varaiante, da bi zaspala za več kot 30min). Glede dojenja nimave urnika, tam na ene 2-3 ure, kakor kdaj, ponoči na cca.3. Zvečer ji že dajem riževo kašico in za probo sem ji že dala jabček, korenje, banano...vse obožuje user posted image .

Tasyo - ti kar veliko piši, te je ful lepo brat. Tudi jaz bi kaj več napisala, pa imam skos kakšne opravke po hiški, ki jih moram spedenat v tisti urci, ko mala spi. Ali pa za kosilo pripravit, da res ni vsak dan pogrej pojej varianta. Pa perilo, pa likanje, pa maili...kako vam vse to ratuje, sploh tistim z več otroci user posted image user posted image user posted image

Slikice so super duper fenomenalne, Katka!

Big mamma -hvala za nasvet, sem dala sesalc čist na mal in je kar vleklo ven šmrkolinčke,,,ne moreš verjet, eč ne vidiš hahaha

Srečanje - kdaj bo? Kje? A sem kaj spregledala?

♪♫♪♫♫

(odgovor članu MEDIKA26)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
7.10.2008 12:11:01   
Majček28
Sinska, oprost sem prejle pozabila napisat...sej veš 'un sir'...kako se mu že reče...a ja ementeler user posted image
Čestitke za 2 zobek user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
7.10.2008 12:12:27   
Majček28
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Majček imaš zs

ti tud user posted image user posted image user posted image

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

Neposredna povezava do sporočila: 1753
7.10.2008 12:40:09   
katka28
Kar se GH tice, tudi mi pocasi uvajamo in kombiniramo. Oz. jaz sploh ne kompliciram vec in ne kuham ampak kar kasice kupim je bolj enostavno user posted image . Drugace pa tudi nasa dva nista hotela GH pa sem jima vsak dan ko sem jedla sadje dala kaksno zlicko in kar na enkrat iz danes na jutri pa sta zacela odpirati kljuncka in zdaj jesta sicer se ne na polno ampak nepredujemo pocasi. Menim, da se ti nikamor ne mudi saj ko je otrok pripravljen pokaze..nekaj o tem sem ze pisala v prvem delu in tudi kaksen recept se najde v prvem delu...Najpomembnejse pa je ne kompliciraj in ne sekiraj se,,,,

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
7.10.2008 12:45:08   
katka28
aja pa se kosilo: juhica iz korenckom, cvetaco in porom (da bosta se otroka jedla), restan krompir, krvavice, pecen puran in solata. Sladica pa bo kar puding

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
7.10.2008 13:34:48   
Isabellabina
Naše kosilo je že v želodčkih,otroci pa vsak pri svoji nalogi.Največja vadi flavto ,mlajša pa dela nalogo za slovo(tako pravi temu predmetu),fanta p'a še čakam da pride domov,potem pa moram peljat našo drugo razrednico  na jesenski kros na Vir pri Domžalah.,ja zelo dobro teče.

Zdej si grem pa enga Jacobsa narest

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
7.10.2008 13:36:06   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma

Violica----sem kar mal pogledala ,ko si napisala ,da naju s Posadko lahko prehitiš v številu otrok ,pol sem pa vidla tvoj ticker in ja seveda še enkrat dvojčki pa boš na istem kot jazuser posted image user posted image no jaz sem mislila ,da imaš samo enegauser posted image

Ja jest mam sam enga otroka zaenkrat user posted image tist ticker je pa kolk sva z user posted image že skupaj. Sem šla prav gledat in je res čun ga bom popravla

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

Neposredna povezava do sporočila: 1757
7.10.2008 13:36:10   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: novopecena

hehehe violica a 1000 loviš user posted image

Ja res lovim 1000 za novo zvezdico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu novopecena)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
7.10.2008 13:36:22   
NaTaŠa*
IZVIRNO SPOROČILO: clericv6

Violico imam pa na sumu, da nam bo čez kak mesec ali dva povedala novico... user posted image

A ne, bomo še mal počakal.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
7.10.2008 13:37:23   
NaTaŠa*
medika prosila te bom za mal več podatkov o mali Neži. Teža ob rojstvu, pa po mesecih da te dam na naš seznam

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
7.10.2008 13:40:16   
Roberta69
Danes sva bila na NFTH in sem kar mal žalostna user posted image . No, saj ni nič takšnega, ampak potiho sem upala, da bo fizioterapevtka rekla, da je s škratkom vse v najlepšem redu... Ekstenzijski vzorec ima baje kar močno razvit in mi je pokazala, kako naj ga držim (predvsem v stilu lupinice, ampak se tako ful ne mara nosit user posted image ), dvigujem (držim eno nogo na stegnu in nasprotno ramo (tako da rokico potiskam naprej; sem bila kar paf, da lahko tako močno potisnem in zagrabim) ter po možnosti podprem še glavo), z njim telovadim... Mi je pa ful čudno, da mi je pediatrinja v razvojni ambulanti rekla, naj ga dam kravice čim večkrat pasti, ker se tako lepo dviguje na roke, fizioterapevtka mi je pa rekla, da naj bo čim manj na trebuhu user posted image ; če pa že, naj mu ne postavljamo igrač pred njega, ampak tako, da se obrača "nazaj" oz. da se vrti v krogu. Najbolj primerne igrače so kakšne žoge, da jih lepo oprime itd. Rekla je edino, da je fino, da se dviguje na kolena.

Katka28, kakšna pa je procedura za pridobitev tiste blazine?

Plavanje dojenčkov: škratek je bil čisto paf... še najbolje se je počutil na kopnem, ko so ga z vseh strani oblegale male škratkinje user posted image in se je bolje znašel kot v vodi. Nekateri otročki so tudi zajokali, drugače pa je bilo luštno. Nasvet: lupinica vam bo samo v napoto, kopalke si oblecite že doma, vzemite vrečko za mokro brisačo in kopalke... Nama je pa fizioterapevtka danes plavanje odsvetovala, tako da ne bova več hodila in sva za brez veze kupila hlačke in če kakšna slučajno rabi: prodam neoprenske hlačke za plavanje št. 74 (kakšen evro sconta, ker jih je 1x pa le oblekel user posted image ).

Kopanje: na uvodnem predavanju je predavateljica rekla, da termalne vode za otroke sploh niso primerne... bi se pa jaz strinjala predvsem s predhodnicami, da je malce zoprno zaradi kakšnih kožnih bolezni, čeprav je voda klorirana.

Srečanje: vesela sem, da ste Posadko tako lepo razveselile (škoda, da nisva bila zraven) in da ste se imele fajn.

Naša vselitev je še tako daleč user posted image ... To je bil v bistvu predogled (še nimajo uporabnega dovoljenja) in se zna še za kak mesec zavlečt, pa že tako zamujajo (po pogodbi vselitev konec avgusta, ko smo kupovali, je bilo pa rečeno, da že spomladi user posted image ). So pa tudi šlampasti kot user posted image . Opaziti je bilo cel kup enih majhnih pomankljivosti, ki jih samo slepec ne bi videl user posted image . V glavnem, upam, da bodo do takrat, ko nam predajo ključe, večino reči odpravili in da se za majhno šlamparijo ne skriva kakšna velika.

Krsta pa mi sploh še nismo imeli, samo opravo imamo user posted image , pa še ta se zna zaradi vremena spremenit. Pa še par drugih vprašajev je user posted image user posted image user posted image , med njimi tudi lokacija (ampak bomo ta teden dokončno dorekli), smo morali pa zamenjati tudi botro, ker smo pozabili, da prvi izbor ni cerkveno poročena user posted image .

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
7.10.2008 13:43:49   
NaTaŠa*
majcibajci, Pikapolonica69, itak a bote kakšno rekle?

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
7.10.2008 13:49:12   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Roberta69

Katka28, kakšna pa je procedura za pridobitev tiste blazine?

Zdravnica v razvojni in fizioterapevtka morata presoditi, da otrok potrebuje blazino za razgibavanje doma,da bo hitreje napredoval, ker ima motnje v motoriki...Tako, da najboljse, da se obrnes na zdravnico.

Ja plavanje je pa res odsvetovano v taksnih primerih tudi pri nas je tako zato pa se nismo vpisali v plavalni tecaj. Bom pocakala se malo...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
7.10.2008 13:59:05   
lepa posadka
Živjo, živjo!

A ni lepo zunaj? Upam, da bo tole lepo vreme res še trajalo... je boljš kot vsak kufe.

Sicer pa je tale teden res eno samo presenečenje. Tudi danes so me pa presenetile tri prijateljice z obiskom... kar tako. Ja, pa tudi tortico so imele s seboj, hehe. Menda ja ne berejo tegale foruma, saj imajo vse otročke v drugih mesecih rojene... Je bila pa tudi višnjeva - samo skutina. Ko dobim recept, javim, hehehe. Je pa bolj zakomplicirana. Tako ej dopoldne spet mignil, kot bi švignil.

Ko Tomaž odspi drugo rundo, gremo po otroke in direkt na Gorjance. Upam, da je gor gostilna odprta, ker danes nisem imela namena kuhat - tako da ne objavljam današnjega menuja.

Sinska... čestitke za zobek. Vam je pa tole res na hitrico ven pokukalo.
Medika... dobrodošla. Glede GH imaš za enkrat dovolj nasvetov, hehe. Sicer pa, če še nimate 6m, se ti nikamor ne mudi.
Tasyo... so ti že punce pisale. Go on... te je luštno brat. A sta še na Bogenšperk mahnili. Je tudi mene mikalo, samo sem bila itak ravno prav pozna :-))) Jo moramo pa enkrat z otroki mahnit, k ni tako daleč... če odšteješ vse ovinke.
Srečka... vidve sta pa res urni. Fino, da je šlo brez pretresov. Sedaj imata verjetno malo več miru pred zdravniki. Ob koncu meseca pa še vse izvide dobro obdelajte in brez pretresov ukrepajte. Sedaj pa uživaj v jeseni... se srečamo spet kje. Drug teden, če bo vreme še tako lepo, se dobimo kje na soncu. A spet kakšen grad pade ali je kak drug predlog. Morda končno res CE?

Tako... počasi gremo v akcijo.
Vsem en čudovit popoldan.

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
7.10.2008 14:01:07   
lepa posadka
Sicer pa še tole... a je normalno, da smo sedaj kar v 14 dneh naklofale tretjino tistega, kar smo prej v 6 mesecih? Al imamo rpeveč časa... al se nam res samo toliko lepega dogaja... Mal vas hecam. Hude ste (smo). :-)

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
7.10.2008 14:03:20   
simvir

Jaz sem že posesala, pomila po tleh (sem si kar H2O kupila takrat, ko je bil govor o čistilcih, pa je kar ok). Za kosilo bo rižota s pišč. meskom in zelenjavo, tako da bo še za malega+solata.

Medika dobrodošla spetuser posted image .

Majček te je bilo tako lepo brati, ko si Mediki pisala o GH. Si že pravi profiuser posted image , kot bi imela doma cel kup otrokuser posted image .

Roberta smo te včeraj pogrešale.
Veš jaz verjamem, da z Liamom ni nič hudega narobe, včasih tele fizioterapevtke mamice ker preveč prestrašijo. Je pa dobro, da veš kako naj bi z njim rokovala, se igrala...

Upam, da stanovanje čimprej porihtajo, vem da že težko čakaš selitev. Šlamparija je pa zadnje čase prav v modi... pri vseh novih zadevah, na žalost.

Violica lovi 1000-ko, Big mamma pa 500-tko. Dejmo, dejmo...saj meni tudi še malo manjka do 500-tke, bom pa še zvečer kakšno reklauser posted image .

Aja Joan hvala za pesmice, jih že poslušamouser posted image . Uspavanke, pa ko boš uspela.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
7.10.2008 14:10:59   
simvir
Še dobro da sem kopiralauser posted image

Pozabila še...

Sinska tudi od naju čestitke za Hanin drugi zobek. Našega pa očitno matrajo že zgornji zobkiuser posted image . Je prav tečkast, pa pred spanjem (in še vmes) je ful jokaluser posted image .

Posadka super, da ti ne bo treba kuhat. Uživajte na Gorjancih.

Tule na rr smo pa res pridne, se pozna da le nismo več cele dneve zunaj, da se že dobro poznamo, ter da se nam je pridružilo nekaj novih čvekic...pa še kakšen razlog bi se našel, npr. da lovimo zvezdiceuser posted image .

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
7.10.2008 14:12:48   
simvir
IZVIRNO SPOROČILO: violica_23

majcibajci, Pikapolonica69, itak a bote kakšno rekle?

Zdaj so se pa vse poskrileuser posted image user posted image . Očitno nočejo klepetat z nami. 

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
7.10.2008 14:15:47   
sinskaT
IZVIRNO SPOROČILO: simvir

Upam, da stanovanje čimprej porihtajo, vem da že težko čakaš selitev. Šlamparija je pa zadnje čase prav v modi... pri vseh novih zadevah, na žalost.

Res je. Tudi pri nas ni vse tipi topi, sam hvalabogu smo znanci z "gazdo" in moj je obrtnik pa smo se vse lepo zmenil, črno na belo...odštel, prištel, zatežil, prenovil..pa je.

Da bo vse štimal, dandanes doživiš le, če sam vzameš kramp in lopato vroke in vse sam nardiš, drgač forget it.

A da smo tok naklofale v zadnjem času, marička pomagaj user posted image , če je pa luštno ane bejbe?
Posadka uživajte na senčni strani gorjancev hihi user posted image

♪♫♪♫♫

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
7.10.2008 14:16:26   
Isabellabina
Ja sej sploh nism vidla da se res bližam 500

tile fizio....-moje mnenje je da so včasih čist brez potrebe.,da tam mamice sam nafilajo s nasveti in prijemi ki so brez potrebe,vse je drugače če otrok pri  pol leta še ne drži glave ne pase kravic ima zategnjene mišice ,so nedonošenčki...ja takrat ja drugače pa nima smisla....

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
7.10.2008 14:17:23   
sinskaT
simvir in ostale hvala za čestitke za zobeka, mi je ful hecno, ko si tako čestitamo in smo ponosne, ko pride zobek kao, da smo ga me pridelale hahaah..sam je res fino videt naše paglavčke kako se spreminjajo, vse bolj in bolj...

♪♫♪♫♫

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
7.10.2008 14:20:11   
Jo@n
Ojla!
Vidim da se vam kar dogaja, sem vas komaj prebrala.
Big mama, hvala za nadomeščanjeuser posted image .

Medika, dobrodošla med namo, vidiš da ne grizemo. Ko zbereš pogum, pa se nam kar pridruži na srečanju, smo same fajn, vprašaj Miso!

Simvir, sem privlekla CD do računalnika, pokaže spisek vsebine, ker pa so pesmi dolge 1kb, jih seveda ne odpre. Kot kaže je prišlo do napake pri pekiuser posted image . Ne morem ravno reči, da je prazen cd, ampak gor pa tudi ne mrem nič naložit...  Ponovi vajo, ali pa mi jih pošlji po mejlu, pa jih bom dala na net. Po želi.

Kosilo: goveji zrezki na hitro, pa skleda zelene solatke z jajčkom, za boljšo polovico pa še mal krompirčka. Jaz se mu bom v dobrobit moji postavi izognila...

Malega princa uspavam že uro in pol user posted image , morda se bo samouspaval na sončku na terasi, da lahko v miru očistim solato...

Popoldne pa končno dobimo klimo user posted image , bomo malo pri kurilcu šparal...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
7.10.2008 14:29:12   
Jo@n
Saj sem vedela, da sem nekaj pozabila:

Majček, a lahko v petek s seboj pripelješ še kaj nogavičk, dokolenk in žabic? Zlasti v cifrah za naše škrate? Moja neaprilčica - soplavalka bi rada malo zapravljala...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
7.10.2008 14:30:00   
katka28
Madonca smo ble pa res pridne, se malo pa bomo ze na tretjem delu.

Vreme je pa res bozansko, komaj cakam, da moz pride domov, se najemo in pocasi nekam odpravimo sami ali pa z njim.

Go go punce na nove zvezdice, mi vam bomo pomagale.

Za vse novinke pa, me smo dober kolektiv, ki nikogar ne ugriznemo, nikomur ne brisemo postov in ko enkrat prides v nase kremplje postanes odvisen od nas.......Le veselo se nam pridruzite, predstavite vase otrocicke....

Sinska: se malo pa bo bolje....vem kako je s selitvijo kadar ni vse dokoncano. Midva sva se selila v hiso, ko je bila izpravna samo kopalnica in soba kjer sva imela posteljo ostalo sva vse delala sproti in tega si ne zelim nikoli vec, ker se zdaj ni vec kot pol porihtano, najino stanovanje sicer je manjka se hodnik, stopnisce...(to je v planu letosnjo zimo tako, da bo spet praha polnouser posted image user posted image user posted image )...

Majcek: je pa itak strokovnjak za vse, ce ji pa svizec pomaga user posted image user posted image user posted image le kaj bi mi brez nje in njenega ementalerja....

AMEN!

(odgovor članu sinskaT)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
7.10.2008 14:33:22   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: Jo@n
Popoldne pa končno dobimo klimo user posted image , bomo malo pri kurilcu šparal...

A si boste ogrevali s klimo?? Mi mamo tudi klimo pa se nisem razmisljala v tej varijanti. Trenutno nam na sreco kamin dobro sluzi, da nam je toplo in tudi tukaj prihranimo veliko € (mamo svojo hosto tako, da so drva zastonj)..

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?