Roberta69
|
Danes sva bila na NFTH in sem kar mal žalostna . No, saj ni nič takšnega, ampak potiho sem upala, da bo fizioterapevtka rekla, da je s škratkom vse v najlepšem redu... Ekstenzijski vzorec ima baje kar močno razvit in mi je pokazala, kako naj ga držim (predvsem v stilu lupinice, ampak se tako ful ne mara nosit ), dvigujem (držim eno nogo na stegnu in nasprotno ramo (tako da rokico potiskam naprej; sem bila kar paf, da lahko tako močno potisnem in zagrabim) ter po možnosti podprem še glavo), z njim telovadim... Mi je pa ful čudno, da mi je pediatrinja v razvojni ambulanti rekla, naj ga dam kravice čim večkrat pasti, ker se tako lepo dviguje na roke, fizioterapevtka mi je pa rekla, da naj bo čim manj na trebuhu ; če pa že, naj mu ne postavljamo igrač pred njega, ampak tako, da se obrača "nazaj" oz. da se vrti v krogu. Najbolj primerne igrače so kakšne žoge, da jih lepo oprime itd. Rekla je edino, da je fino, da se dviguje na kolena. Katka28, kakšna pa je procedura za pridobitev tiste blazine? Plavanje dojenčkov: škratek je bil čisto paf... še najbolje se je počutil na kopnem, ko so ga z vseh strani oblegale male škratkinje in se je bolje znašel kot v vodi. Nekateri otročki so tudi zajokali, drugače pa je bilo luštno. Nasvet: lupinica vam bo samo v napoto, kopalke si oblecite že doma, vzemite vrečko za mokro brisačo in kopalke... Nama je pa fizioterapevtka danes plavanje odsvetovala, tako da ne bova več hodila in sva za brez veze kupila hlačke in če kakšna slučajno rabi: prodam neoprenske hlačke za plavanje št. 74 (kakšen evro sconta, ker jih je 1x pa le oblekel ). Kopanje: na uvodnem predavanju je predavateljica rekla, da termalne vode za otroke sploh niso primerne... bi se pa jaz strinjala predvsem s predhodnicami, da je malce zoprno zaradi kakšnih kožnih bolezni, čeprav je voda klorirana. Srečanje: vesela sem, da ste Posadko tako lepo razveselile (škoda, da nisva bila zraven) in da ste se imele fajn. Naša vselitev je še tako daleč ... To je bil v bistvu predogled (še nimajo uporabnega dovoljenja) in se zna še za kak mesec zavlečt, pa že tako zamujajo (po pogodbi vselitev konec avgusta, ko smo kupovali, je bilo pa rečeno, da že spomladi ). So pa tudi šlampasti kot . Opaziti je bilo cel kup enih majhnih pomankljivosti, ki jih samo slepec ne bi videl . V glavnem, upam, da bodo do takrat, ko nam predajo ključe, večino reči odpravili in da se za majhno šlamparijo ne skriva kakšna velika. Krsta pa mi sploh še nismo imeli, samo opravo imamo , pa še ta se zna zaradi vremena spremenit. Pa še par drugih vprašajev je , med njimi tudi lokacija (ampak bomo ta teden dokončno dorekli), smo morali pa zamenjati tudi botro, ker smo pozabili, da prvi izbor ni cerkveno poročena .
|