živa
|
Hoj! Jaz se na hitro javim, dokler čvergi spi, ker je takoooo zeloooo boooooolaaaaan . Danes dopoldne je samo hlipal, imel 39,5 in več vročine, ni mogel ne spati ne bedeti ... Sem ga peljala k P in pravi, da ima bakterijsko vnetje najbrž žrelnice (rdeče grlo, nosek pušča) in je dobil Amoksiklav na 12 ur. Sva bila ravno ob taki butasti uri, da ga zdaj moram ob 1h zbudit za AB. Dojila sva se, kolikor je šlo (res ne vem, koliko sploh še imam mleka, ker se navadno dojiva samo zjutraj in zvečer), spil je mleko in čaj po flaši - tudi kar nekaj, pojedel pa je par žlic ribane kaše v juhi in kar nekaj grozdja in manga. Vsaj to, tekočina in vitaminčki . Večji je ok, jutri bo prvič spal v vrtcu ... če bo lahko. Hvala za nasvete in podatke glede operacije žrelnice; problem pri nas je, da grozno smrči, se slini, kar naprej mu teče iz nosu (tudi ko ni prehlajen), nosljajoče govori, na eno uho slabo sliši in žrelnica mu poriva zgornjo čeljust naprej. Če pomislim na vse to, bo najbrž operacija potrebna, sploh glede na to, da mu že kar nekaj časa res redno čistim nos s fiziološko, pa se mi zdi, da je vedno slabše . Sanosan, halo . Moj prvi bi jim dal vetra, ko do 17. meseca ni hotel hodit . Kinnie, dobro, da si iz foha in si lahko strokovno obrazložila vzgojiteljici motorični razvoj . Elena - vse naj-naj . Klaudia, 2ursae, mala sta itak prava lepotca . Tave, kako je bilo v službi? Zdaj grem pa po razbojnika, ki razgraja pri tašči, da ga počasi pravim spat. Lp, živa Aja, še to: zoza, po mojem v vrtcu ne bo hud problem niti doma zvečer, ker te pač ne bo zraven in ne bo imela kaj. Nekaj časa bo morda hudo, potem bo pa našla kak drug način za uspavanje. Pri mojem prvem je bilo isto, pa je pri drugih brez problema zaspal. In tudi po flaški je začel piti, ko sva se nehala dojit, prej pa ni bilo šans.
< Sporočilo je popravil živa -- 6.10.2008 19:11:32 >
|