2ursae
|
Pandica, lego: 1letniki (vsaj moj) so še prenerodni za Lego Duplo, jim pa že ustreza Lego Quadro ... sam ne vem, če se to pri nas še dobi, Anže je imel, mi je pa ravno zadnjič tašča pravila, da jih je iskala, pa jih ni videla v nobeni štacuni. Mi smo Anžetu za 1. rd kupili enega od tematskih Duplo kompletov, in sicer živalski vrt ... so bile not opice, pa banane, pa krokodil, pa leopardi, pa šnicl, pa slon ... tko, da je še malo zanimivo, ker osnovni gradniki so zanje še prezahtevni. Borčiju kdaj slučajno uspe dat dve kocki skupaj ... slučajno. Imeli smo praznovanje obeh RDjev - Anžetov je bil septembra, pa smo naredili nekje na sredi . Če ne bi bili na Anžetov RD vsi totalno bolni, bi imeli dve žurki, ker se je pa njegova prestavila kar v oktober, smo pa odbrenkali kar oba pobca naenkrat. Sej je bilo malo hecno, najprej torta s tremi svečami pa "vse najboljše za teeee"&pihanje ceremonija, pol pa zviz nazaj za pult, privlečt ta drugo torto z eno svečo in spet "vse najboljše za teeeee"&pihanje . Vanili: a ne, kolk se da pri kosilu bolj uživat, če mali je sam , je čisto zatopljen v svoje posle in se lahko človek v miru naje . Edino potem ... u, masaker. Pa men se niti ne zdi, da jamraš, no edino čez Vegeto (mende se tko reče tašči - saj veš: v vse se vmeša ... Vegeta namreč) imaš kakšno za pripomnit. Je pa lepo, da si se odločila, če nisi zadovoljna, nekaj spremenit. zdej pa res grem, hvala za pohvale mojega lepotca (ki je, btw, podoben MENI - ob takih hvalnicah to ni nepomemben podatek ) nočko
< Sporočilo je popravil 2ursae -- 5.10.2008 23:32:52 >