Alina_alin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanosan Lep pozdrav! Najprej vse najboljše vsem slavljencem za nazaj in naprej! Punce rabim pomoč: namreč danes sem poklicala dopoldne v vrtec, da sem videla, kako je z Brino (ostala bo do 14. tam), pa mi reče vzgojiteljica, da je vse vredu in da je zaspala, da je jedla, bolj malo pila, da pa se je zelo jokala, ko so šli na sprehod, ker je morala hodit!?! In še to, da je imela nogice čisto stegnjeje, ker je morala hodit. (drugače Brina hodi samo ob opori par korakov oz. okoli mize ali za dolžino kavča, sama še ne hodi) Mene je skoraj kap zadela, ko mi je to rekla, namreč prejšnji teden me je vprašala, če jo pripeljem z vozičkom in kateri je naš, da če bodo šli na sprehod, da jo dajo v tapravega, zdaj pa jo kar za roko na sprehod peljejo. In se nekako primoram, da ji lepo povem, da pa se je Brina komaj začela prestapljat ob opori in da je drugače doma ne silimo hodit, pa mi reče, da je pa to malo pozno in da bi že morala hodit. Zdaj pa mene zanima, kako je kaj z vašimi malčki v vrtcih glede hoje in vzgojiteljic, ker sem dobila občutek, da ji je pa to malo odveč, da bo sedaj ona moje dete mogla v vozičku peljat na sprehod. Se opravičujem ampak sem čisto iz sebe, saj pri Blažu ni bilo nobenih problemov glede tega, pa tudi ni hodil, ko je šel v vrtec. joj uboga Brina. Me je kar zmrazilo. Pa obrazloži jim lepo, da ne hodi in da si pustila tam voziček za njo in vprašaj, zakaj ni šla z vozekom. Saj z 11-12 meseci pa še večina ne shodi, kako lahko reče, pozno... Jasno ji povej, da želiš, da jo pelje z vozičkom. Mi naše sploh ne vodimo z rokami, edino kar sama ob mizi, omarah hodi. itak da računam na vozek. Sploh si ne predstavljam,da ji to naredijo. Zmeni se in vztrajaj. Jaz zmerom pravim, če se mame/atiji ne vzamemo gor za svoje otroke, se noben ne bo, pa če me ima kdo za tečno mamo, pa pač sem.