|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 5
6.10.2008 16:43:02   
*kinnie*
joj...saj ne morem verejt, da sem v zaostanku na RRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si zvečer vzamem čas...user posted image da mal pokomentiram....predvsem tvoj post Sanosan....ker je pri nas v vrtcu podobno..

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
6.10.2008 17:00:42   
*kinnie*
ELENA, vse najboljše za 1.rojstni dan....user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 6.10.2008 17:01:57 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
6.10.2008 17:37:18   
*kinnie*
Klaudia: fulll luštne slikce...je Lia res prava lepotičkauser posted image user posted image user posted image user posted image

2ursae: joj kak fleten fantič je Bor....pa še vedno ima tako lepe laskeuser posted image .....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
6.10.2008 17:43:27   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

user posted image   A mi lahko prosim poveste katere so primerne zdaj za naše malčke? Katere vse pridejo v poštev? Ker so nekak po starosti razdeljene, ne?

Mi smo imeli pri Anji kar ene take brezvezne....obične kocke 3*3*3 cm ....pa so se obdržale še za malega...Lego sem kupila ta večji šele +4...ta male...ko je bila stara 3 leta....

eh to so bili študentski časi, ko ni bilo ravno dosti cin cina, pa je bila vsaka plastika ok

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
6.10.2008 17:53:08   
*pikijakob*
Vse naj naj Elena!user posted image

Otrok je bitjece, ki naj bi mehčal trda srca.

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
6.10.2008 17:57:15   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

kinnie kam hodite na pico? Kje so dobre pri vas?

Mi smo tudi včasih hodili v Legendo....samo je že kar nekaj časa od tega....zdaj gremo običajno v Srednjo vas pri Bohinju, tam je pizzerija Ema....pice imajo ogromne, tako da mi naročimo eno, pa smo vsi sitiuser posted image

Dobre imajo tudi pri Androtu pri Savici ( čisto na koncu bohinjskeha jezera, malo pred hotelom Zlatorog)....

Zaenkrat jaz prisegam na ti 2 piceriji, ker sem glee pic ratala kar malo zoprna...smo šli prejšnji teden v eno picerijo ( ne bom delala anti reklame), kamor smo včasih zahajali.....sem bila zelooo razočarana.

Dobre pice imajo zame tudi v Kranju pri Tonaču ali pa v Bufu-ali pa Bofuser posted image (nakupovalni center Supernova Kranj)

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
6.10.2008 18:06:44   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanosan

user posted image  Zdaj pa mene zanima, kako je kaj z vašimi malčki v vrtcih glede hoje in vzgojiteljic, ker sem dobila občutek, da ji je pa to malo odveč, da bo sedaj ona moje dete mogla v vozičku peljat na sprehod.

Enako se dogaja pri nas....mi je zjutraj vzgojiteljica probala dati eno lekcijo glede Žanove hojeuser posted image ...sem mislila, da se mi bo pokrov odprl....je rekla, če doma kaj treniramo hojouser posted image ...
No in potem sem ji dala eno lekcijo o otrokovem motoričnem razvoju....halo! jim vlečejo tiste roke navzgor in vzpodbujajo nepravilne vzorce.user posted image
Otrok bo že sam prešel na naslednjo stopnjo motoričnega razvoja, ko bo osvojil prejšnjo in to sem jim tudi razložila in jim dala jasno vedeti, da se to ne dela....mah itak bodo delale po svoje.....

uh evo spet sem se razjezilauser posted image pa nič nimam proti vzgojiteljicam.....da ne bo pomote....

(odgovor članu sanosan)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
6.10.2008 18:11:29   
zoza
Pozdravljene! Se opravičujem, ker takole vpadam, ampak imam eno vprašanje? Sama sem novembrka in ker grem s pikico za vami po poteh uvajanja, me zanima, kako ste tiste, ki ste dojil ali še dojite, pripravile otročke, da zaspijo v vrtcu? Naša nima ne dude, ne flaške, pa tudi nobenih znakov ne daje da bi se odstavila. Tako mi počasi zmanjkuje idej, kako jo pripravit do spanja brez dojenja. Problem je tudi v tem, da bom iz službe prišla tako pozno, da se tudi zvečer ne bova dojili. Tako bi bila vesela res vsakega nasveta, ker mi že mal voda v grlo teče. Hvala.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
6.10.2008 18:41:53   
Pandica
Elena vse najboljše  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu zoza)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
6.10.2008 18:44:23   
Pandica
Nič vas nisem brala kaj ste danes načvekale, bom potem, ko mala zaspi, zdaj nimam časa.

Kinnie   samo tebi bi rada povedala, da sem danes v H&M-u videla Tweety gate.
Niso bile tangice, ampak one "brazilke" full lepe. Stanejo pa 6.90 e, ko kupuješ za ono sodelavko nekaj takega si rekla.

Zdaj pa šibam...

Papa

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
6.10.2008 19:09:32   
živa
Hoj!

Jaz se na hitro javim, dokler čvergi spi, ker je takoooo zeloooo boooooolaaaaan user posted image user posted image user posted image . Danes dopoldne je samo hlipal, imel 39,5 in več vročine, ni mogel ne spati ne bedeti ... Sem ga peljala k P in pravi, da ima bakterijsko vnetje najbrž žrelnice (rdeče grlo, nosek pušča) in je dobil Amoksiklav na 12 ur. Sva bila ravno ob taki butasti uri, da ga zdaj moram ob 1h zbudit za AB. Dojila sva se, kolikor je šlo (res ne vem, koliko sploh še imam mleka, ker se navadno dojiva samo zjutraj in zvečer), spil je mleko in čaj po flaši - tudi kar nekaj, pojedel pa je par žlic ribane kaše v juhi in kar nekaj grozdja in manga. Vsaj to, tekočina in vitaminčki user posted image

Večji je ok, jutri bo prvič spal v vrtcu ... če bo lahko. Hvala za nasvete in podatke glede operacije žrelnice; problem pri nas je, da grozno smrči, se slini, kar naprej mu teče iz nosu (tudi ko ni prehlajen), nosljajoče govori, na eno uho slabo sliši in žrelnica mu poriva zgornjo čeljust naprej. Če pomislim na vse to, bo najbrž operacija potrebna, sploh glede na to, da mu že kar nekaj časa res redno čistim nos s fiziološko, pa se mi zdi, da je vedno slabše user posted image .  

Sanosan, halo user posted image . Moj prvi bi jim dal vetra, ko do 17. meseca ni hotel hodit user posted image . Kinnie, dobro, da si iz foha in si lahko strokovno obrazložila vzgojiteljici motorični razvoj user posted image .
Elena - vse naj-naj user posted image  user posted image user posted image .

Klaudia, 2ursae, mala sta itak prava lepotca user posted image .

Tave, kako je bilo v službi?

Zdaj grem pa po razbojnika, ki razgraja pri tašči, da ga počasi pravim spat.

Lp,

živa

Aja, še to: zoza, po mojem v vrtcu ne bo hud problem niti doma zvečer, ker te pač ne bo zraven in ne bo imela kaj. Nekaj časa bo morda hudo, potem bo pa našla kak drug način za uspavanje. Pri mojem prvem je bilo isto, pa je pri drugih brez problema zaspal. In tudi po flaški je začel piti, ko sva se nehala dojit, prej pa ni bilo šans.

< Sporočilo je popravil živa -- 6.10.2008 19:11:32 >

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
6.10.2008 20:10:53   
Kasija
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

ce katera rada ustvarja: http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_8457.htm

Hvala!

kinnie hvala za info o picerijah. preizkusim v bližnji prihodnosti.

vrtec in voziček V elianovem so celo prosile, če lahko voziček puščam tam. Sicer na sprehode malo hodijo, ker je okoliš bolj gnil - zaparkirani pločniki. Ampak ga peljejo v vozičku, če gredo ven na teraso in je mokro. Pa uspavajo ga v vozičku, da mu je bolj domače. Sem pod vtisom, da ga ne učijo hodit in da ga celo vozijo sem in tja v vozičku, da zaspi.
sanosan glede tvojega primera bi pa vzgojiteljica od mene slišala par krepkih. Prav hudo mi je bilo tole prebrat. Pa saj se lahko že nekako znajdejo, da jih po več peljejo? Ma sem brez besed, res.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
6.10.2008 20:15:11   
Pandica
Samo še to vam napišem preden grem malo spavit spat...

Punce jaz sem tako žalostna user posted image user posted image user posted image Zala mi je uničla moj mobitel. Mi ga je vrgla na tla in ne dela več user posted image pa v garanciji tut ni več. Zdaj pa sem brez mobitela, pa še rezervnega nimam nobenega oz. ga imam pa tut ne dela. Pa itak nimam denarja, zdaj pa še tole...joj, res imam že vsega pun kuser posted image danes.
Grem jo dat na ziz, ker se dere ko jesihar.
Pa si še pol kaj tipkamo.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
6.10.2008 20:23:46   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Punce jaz sem tako žalostna user posted image user posted image user posted image Zala mi je uničla moj mobitel. Mi ga je vrgla na tla in ne dela več user posted image pa v garanciji tut ni več. Zdaj pa sem brez mobitela, pa še rezervnega nimam nobenega oz. ga imam pa tut ne dela. Pa itak nimam denarja, zdaj pa še tole...joj, res imam že vsega pun kuser posted image danes.

Moj oče je pa ravno prejšnji teden vrgel stran starega, ker sem rekla, da ni OK za igrat za Jerneja zaradi tipk, prej pa ga je mel sigurno več kot pol leta v predaluuser posted image user posted image . Bi ti ga takoj dala, saj ga nismo rabili. Žaluser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
6.10.2008 20:37:12   
nova10ka
VSE NAJBOLJŠE ELENA

kaudia
- krasne fotke praznovanja rojstnega dne. sem se kar raznežila.

potem grem gledat naprej in naletim na bora - kolk dolg pa njega nisem videla! se spomnim, kakšen luškan fantek je bil na trebušnih plesih, pa vidim, da je zdaj še bolj cortkan. aja, 2ursae, dobra poanta glede priporauser posted image .

tave - kako je bil prvi dan v službi? upam, da je minil hitro in brez večjih pretresov.

kasija, živa - pošiljam user posted image da se kmalu pocajtate!!! mi je kar hudo, ko slišim da ste vi bolani.

sanosan - kot vse ostale tudi mene čudi, od kje vzgojiteljicam v jaslih preprišanje, da lahko malčki (ki so še včeraj bili dojenčki) samostojno hodijo. od kje njim, da jih peljejo na sprehod? še dobro, da so ti to zgodbo sploh povedale, da vsaj veš kaj se je z Brno dogajalo. upam, da se take stvari ne bodo ponavljale v prihodnje.

zoza - potrebno je prekiniti asociacijo dojenje- spanje. priporočam knjigo Otroško spanje, brez joka v sanje http://www.didakta.si/e-knjigarna/prirocniki/vzgoja/otrosko_spanje_brez_joka_v_sanje.html

pandica - daj kupi Zali nov mobitel za RD, pol si ga pa od nje sposodi user posted image . pa ji daj za zamenjavo tistega, ki ga je pokvarila user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
6.10.2008 20:52:06   
nova10ka
mi smo ta vikend vsi preboleli vrtčevsko bolezen. tjaša je bila danes še doma, saj včeraj njen kakec še ni bil v pravilnem agregatnem stanju, ki ga vrtec zahteva. danes je svoje zdravje in pripravljenost na vrčevske izkušnje dokazala tako, da se je med kopanjem postavila na noge, se prešerno nasmehnila, spustila svoj značilen zvok GRRRRRR in v (za v vrtec pravilnem) trdnem agregatnem stanju dokazala, da so njena prebavila ozdravljena. tej družinski idili kopanja otroka je seveda sledilo panično kričanje ter poskakovanje staršev po kopalnici pomešano z glasnim dretjem dojenčka. očka jo je takoj po dogodku strumno vzdignil iz banjice, tako da je z nago ritko besno brcala nekje pod stropom, jaz pa sem reševala...banjo, kopalnico in agregatno stanje, ki je dokazovalo tjašino zdravje.

jutri torej sledi nadaljevanje uvajanja, ko bo kao prvič spala v vrtcu... me prav zanima koliko bolezni bo treba preboleti, preden se dokončno uvedemo. koliko je že plačana bolniška, če jo vzameš za otroka? ker tudi dopusta enkrat zmanjka...

evo, sem se danes malo razpisala, upam, da nisem predolga... lepo se imejte...

< Sporočilo je popravil nova10ka -- 6.10.2008 20:53:09 >

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
6.10.2008 21:10:33   
VANILI
uf mamčice, res veliko tipkate, pa kdaj naj jaz vse to preberem pa še pokomentiram?!

zoza - jaz bi k komentarju nove 10ke dodala le še to, da pazi,da ne stakneš mastitis - jaz tudi še vedno obilno dojim teotka, pa gazjutraj podojim npr. ob pol7, potem ko pridem iz skužbe okoli enih, pa mi do enih že ošteno majico gor dviguje, tako se mi napolnijo. Zatorej sičrpam. Če pa ti ne boš dolgo dojila, lahko si izčrpaš, alhko tudi počasi prenehaš, če sise tako odločila, v glavnem, važno je, da paziš, da se ti kje kaj ne zaštopa. Pa srečno!

hofer - jaz sem pa danes vse to kupilauser posted image . sem šla po plenice, ker smo že v nedeljo mislili v šoping zame, ker nimam nič za oblečt, pa pol spotoma še milerjeve plenice kupit, pa nič od tega, ta teden tudi nič ne bo, skos neki, no in plenic nam je zmanjkalo zato sem šla v hoferrja po tiste z žirafo, pa da idimo, če so ok. No in seveda naredim krog po hoferju - okoli kakšnih praznikov se vedno najde čuda takšnih imenitnih drobnarij za ustvarjanje, tako da se kar vse jupila, tudi škarje, ful dobro strižejo. Zdaj rabim samo še čas, da ustvarjam. No pa saj sem bolj ivi to kupila, čeprav b jaz tudi

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
6.10.2008 21:11:06   
*kinnie*
oh ja spet sem tu......ta večja spi, mali se igra.....jaz pa odklooop...
Pandica: hvalaaa user posted image user posted image ...

Živa: ja, sem si dala kar malo duškauser posted image user posted image ...mah saj res no....

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
6.10.2008 21:13:45   
*kinnie*
Živa: za tamaučka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , upam, da se čimprej pozdravi.....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
6.10.2008 21:17:27   
VANILI
micla, vse najboljše tvoji princeski!!!!!!!!!!user posted image

sanosan, jaz bi tudi kar prebutala tisto kravetino. Jaz ne vem, kako so lahko tako embicilne - in to kader, ki naj bi se strokovno izpopolnjeval stalno??! super pa, da ste rešili.

vegeta - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja moja je v tistem pakiranju po1kg....user posted image user posted image

lego duplo  -ja padnica, to je iz iste skupine. Kocke so zelo kvalitetne. Teo ima že duplo veliko škatlo dol, mamo par kompetkov od žive še, safari park, ko so živali in človečki in svtki in sestavljamo kaj on pa veselo razstavlja in da bi ve vidle, kako se jezi, ko kaj ne gre narazen!!user posted image

pizze - mi smo se pa zadnjič z brezja ustavili pri moby dicku. njam. pa v boccacciu imajo dobre. a zame so zakon pizze v santaluciji v - Luciji. Sem jih priporočila osmarjem, ki so šli tja na naravoslovni dan in je bila profesorca tok navdušena, da zdaj cel kup ljudi tja hodi. V glavnem, naslednjič jim moram povedat, da je to moja zassliga i da prosim eno pizzo gratisuser posted image . v lj je še dobra v tunelu.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
6.10.2008 21:17:55   
nova10ka
še eno vprašanje imam

user posted image ali lahko naše malčke cepimo proti gripi? če jih lahko - kakšni so argumenti za in kakšni proti? ali jih boste dale cepiti?

2ursae - hvala za odgovor glede rdečk. si me pomirila user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
6.10.2008 21:21:50   
VANILI
živa, jo j kok pa mora bit hudo.user posted image  ampak ti si tok močna in energična osebica, vsaj kot sem te uspla spoznat, da boste prebrodili te težavice in bolezni. Držim pesti, da bo operacija žrelnice rešila težave tavečjega.

pandica, jaz tudi dam teotku moj mobi ko mi kaj zagusti, no moj je tak na preklop. In zadnjič mi je zvonil, pa ga nisem mogla odpret!! Sem morala prav na silo ga z nožem odlepit. Seveda je bil zliman s kakimi beljakovinami in cukromuser posted image  bljeko.

zdaj me je moj vprašal, kaj delam, ko tko divje tipkam. Vmes komentira neko politično oddajouser posted image  kot da me zanima, pa vseeno tipkam. No je pa zdaj rekel, da ve, s čim me bo odvlekel od računalnika. S planico. tko da grem se malo posladkat.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
6.10.2008 21:22:06   
Jenny Anny
Čer.
Se še jaz pokorno javljam tukaj gor. Vas fulll pogrešam, ampak odkar sem v službi skorajda nimam več časa za RRuser posted image user posted image .
2h na dan mi minimalno pobere samo vožnja. Zdaj bom kar pop. enkrat. Bom mojga kar za ušesa prjela in ga na Dolenjsko zvlekla! Pa naj se on vozi.user posted image

No da poravnam še dolg do naših oktobrčkov LIA, ZOJA, TEJ,  ŽAN, ELENA PA ŠE ZARJA, ŽELIM VAM VSE NAJBOLJŠE PA VELIKO ZDRAVJA IN SREČE.

Nič zdaj se pa poslavljam, ker bo treba ob petih vstat.
LPuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še name kaj mislite, tiste ki se še crkljate s svojimi štrucami (zdaj pa res niso več štručke user posted image ).

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
6.10.2008 21:23:52   
VANILI
cepljenje proti gripi (še ni šel pripravit planice, kar bulji v tv...)- ma eni pravijo, da imajo potem tako reakcijo, kot da bi imeli gripo. Potem pride en drugi tip gripe kot je cepivo in jo vseeno dobiš. To je moje mnenje za proti cepljenju. Jaz nisem, pa tudi gripe že dolgo nisem mela (no, jo bom pa letos, ko se hvalim, pa če deluje mrfiuser posted image )

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
6.10.2008 21:26:05   
VANILI
jenny anny-ckljanje - danes sem bila na roditeljskem v vrtcu in mi je dalo za misliti, ko je rekla ena od vzgojiteljic, da naj se čim več in čim dlje crkljamo z otroki. Ker ta dotik, objem, ujčkanje, boćanje otrok v njih (no, v vseh nas) sprošča izločanje hormona sreče. Torej - a je še kak ugovor glede tega???

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?