|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Južna Primorska
5.10.2008 21:48:33   
thaiss
Jao meni, tebe dočakat....user posted image user posted image user posted image

Ta teden (4. - 9. oktobra) je Teden otroka in imamo za cel teden spisek kaj otroci prinesejo s sabo:
  • ponedeljek: fotografijo otroka
  • torek: žoga od doma
  • sreda: avtomobilček od doma
  • četrtek: otrokovo najljubšo igračo od doma
  • petek: slikanico od doma

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
6.10.2008 8:09:02   
zrak
jutro vseeeemmmmm

Mela si bla v zoo???  Si bila tudi v šopingu... mi boš pogledala za prevod?

Verjeli ali ne včeraj smo bli prvič na debelem rtiču ob morju.. Bila sem že tam kjer je ambulanta alergološka, ampak prav ob morju še ne.... in je prav lepo.. mirno, nič avtov.. kamenčki za metat v morje.. Enei je ful užival in mi z njim, ker je lahko teku vsepovsod...

Me pa vsi vprašajo , če je punčkauser posted image user posted image   OD KJEuser posted image user posted image  Meni se zdi , da je prav fant.... in še v plavo je bil oblečenuser posted image user posted image , kar ni navada pri nas.... v glavnem to se mi dogaja že vsakodnevno... Tudi zdravnica v Ljubljani je rekla, saj je punčka, kajneuser posted image user posted image user posted image  In še ime je vidla na kartonu..

Asso,.... ja tudi v Lj je bilo ful prodanega št. 86-92.. predvsem bodiji.. Pojdi za bundico v Idexe, ker so dobili nove stvari.... Kaj bundo rabiš za Tarin ali Nastio? 
Sem ti pozabila povedat , da žičule so ful dobre.. in še jih imam...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
6.10.2008 9:23:43   
melaverde
jutro, čeprav ne dobro...

bili v Zooju, fuull lepo , ful dogajalo...na poti domov pa je Val zakuhal in kuha še danes tako da sva doma.

Zrak, ti prevedem ko gre spat... kupila sem bundo, kavbojke in dve majčke...so dvignili cene user posted image

nena26, smo vas vidli v Zooju ampak ker se ne poznamo, mi je bilo nerodno klicat Zalaaaa user posted image

thaiss, komentarji po tel user posted image

ciaoo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
6.10.2008 9:26:31   
thaiss
Jutro!

Jaz sem bila že ob 8h v Hoferju, sem šla kupit felpo za Matio, lansko smo prerastli!

Val en bačin da se čimprej pozdraviš!!!user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

čakam raportuser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
6.10.2008 9:31:45   
asso
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Jutro!

Jaz sem bila že ob 8h v Hoferju, sem šla kupit felpo za Matio, lansko smo prerastli!

Jaz ob 8-ih sem čakala v koloni user posted image user posted image user posted image  Če bi vedla, ti bi neki naročilauser posted image

bili v Zooju, fuull lepo , ful dogajalo...na poti domov pa je Val zakuhal in kuha še danes tako da sva doma.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zrak

Verjeli ali ne včeraj smo bli prvič na debelem rtiču ob morju.. Bila sem že tam kjer je ambulanta alergološka, ampak prav ob morju še ne.... in je prav lepo.. mirno, nič avtov.. kamenčki za metat v morje.. Enei je ful užival in mi z njim, ker je lahko teku vsepovsod...

Potevi dirlo. Se vam bi pridružli. Samo iz hriba bi šli doluser posted image  Tako pa smo šli v Trony zapravlat. Oz. A je zapravu za moje darilouser posted image

Ma Enei sploh ne zgleda punčkauser posted image  Verjetno so to spraševali tisti brez otrokuser posted image

Asso,.... Pojdi za bundico v Idexe, ker so dobili nove stvari.... Kaj bundo rabiš za Tarin ali Nastio? 
Sem ti pozabila povedat , da žičule so ful dobre.. in še jih imam...

Sem bila v Idexe (v Italiji) in imajo neki, ja, večina roza in material, ki mi sploh ni všeč. Za fantke imajo več, to ni feruser posted image
Za Tarin rabim, ker je čisto drugi štamp od Nastie. Nobena, ki jo imam od Nastie ji ni prav - prevelike!!
Sej tudi Nastii bi morala eno za rezervo. Ampak ni panike.

< Sporočilo je popravil asso -- 6.10.2008 9:44:00 >

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
6.10.2008 9:35:08   
zrak
Mela kaj v H&M vzela kavbojke???
verjetno bomo imeli enako... ful lepo stojijo.. včeraj jih je imel...
user posted image  Val.... Mela rabiš kaj iz lekarne,.. grem na poti domov pa ti prinesem.. verjetno bom bolj hitra ko tvoj mož..

Asso tudi jaz sem bila zjutraj v gužvi..

Neposredna povezava do sporočila: 1606
6.10.2008 9:35:56   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: asso

Jutro!

Jaz ob 8-ih sem čakala v koloni user posted image user posted image user posted image  Če bi vedla, ti bi neki naročilauser posted image

jaz sem prišla ob 8:05 in je bila trgovina prazna, ena mamica z user posted image  in dve starejši šjori...pa helenav user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
6.10.2008 9:37:36   
thaiss
aja zdej sem skužla, ti si bla v koloni na cesti ne pred trgovinouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
6.10.2008 10:07:35   
melaverde

Mela kaj v H&M vzela kavbojke???
verjetno bomo imeli enako... ful lepo stojijo.. včeraj jih je imel...
user posted image  Val.... Mela rabiš kaj iz lekarne,.. grem na poti domov pa ti prinesem.. verjetno bom bolj hitra ko tvoj mož..

Asso tudi jaz sem bila zjutraj v gužvi..

ja v H&M, dala 15 eur...ni malo user posted image  bomo vidli ne... user posted image

hvala, ne potrebujeva nič, vse doma user posted image  zdaj je živ ko poper, samo se bojim, da bo popoldan narasla...user posted image

kako je z bolniško, morem danes poklicat P  ???? sem prvič in nimam pojma...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
6.10.2008 10:50:05   
zrak
Melči.. ne pol niso ko naše kavbojke ,.. so bile  9,90€.. pa si vidla ene ful dobre, take znucane.. ampak ni bilo številkeuser posted image
Kaj bunda je na gumbe?

Asso??

Neposredna povezava do sporočila: 1610
6.10.2008 11:58:01   
asso

Melči.. ne pol niso ko naše kavbojke ,.. so bile  9,90€.. pa si vidla ene ful dobre, take znucane.. ampak ni bilo številkeuser posted image
Kaj bunda je na gumbe?

Asso??

Kaj bi to pomenlouser posted image user posted image  

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
6.10.2008 15:49:40   
n€na
nena26, smo vas vidli v Zooju ampak ker se ne poznamo, mi je bilo nerodno klicat Zalaaaauser posted image

Bi jo mogla poklicat.

Kje si nas pa vidla?

ja če bi vedla kako bo na koncu z Zalo sploh nebi šli. Je bila dobra v soboto popoldne  je bila že dobra, da o nedeljskem jutru sploh ne govorim, počutje odlično, razen da je malo manj jedla in veliko pila. Smo se pač odločili, da gremo pogledat žirafe. Ves ogled je bila Zala fenomenalna od tega da se je metala po tleh in uživala v gledanju živali. Naš izlet smo končali tam nekje ob 15 in ko sem jo dala v avto, mi je najprej pobruhala vse, komaj to očistim že je imela pleničko čisto polno tako da je šlo vse čezuser posted image user posted image user posted image In potem mi je celo pot spala v naročju. Saj vem da se to ne dela ampak preprosto je bil sedež ves moker od bruhanjauser posted image user posted image user posted image

In ko smo prišli domov kot da se ni nič zgodilo, jedla je normalno in pila tudi in bila živahna kot po navadiuser posted image user posted image

Sem pa klicala danes P in je rekla da naj ji dam glukozo, da bo hitreje prišla k sebi.

Me pa vsi vprašajo , če je punčka OD KJE Meni se zdi , da je prav fant.... in še v plavo je bil oblečen , kar ni navada pri nas.... v glavnem to se mi dogaja že vsakodnevno...

Zrak
tudi nam se to dogaja le da imajo Zalo za Fanteka, pa čeprav je oblečena v ROZA

Neposredna povezava do sporočila: 1612
6.10.2008 16:52:54   
n€na
pa še nekaj slikic od včeraj. So mal slabše ker smo pozabli vzet fotoaparat sabo in sem slikala kar s telefonomuser posted image user posted image

user posted image

user posted image

to sta pa lepi žirafi, ki sta včeraj dobili imeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
6.10.2008 17:58:06   
majrim
HELENAV...ta članek je zate...čuvaj P<user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     http://www.siol.net/Slovenija/Crna_kronika/2008/10/morski_pes.aspx

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
6.10.2008 18:07:36   
majrim
ma kaj vse ste ble v zoo-ju???user posted image user posted image user posted image user posted image ...mi pa glih imeli obiskeuser posted image
mela....en velik bačin za Valauser posted image user posted image user posted image user posted image ...upam,da je že boljeuser posted image user posted image
nena...kako je z Zalo user posted image user posted image user posted image user posted image
cuma....upam,da nisi jezna,ker je Neža dala Tinkari svoj podpis na rokouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdej vidiš,kaj dela lakota (za tiste ki ne razumete,Neža je v petek za mizo,ko so čakale na kosilo,ugriznila Tinkaro)

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
6.10.2008 20:01:36   
thaiss
majrim mogoče se pa Neža boji da ji Tinka kosilo popapcauser posted image

melaverde, kako je Val?

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
6.10.2008 20:02:17   
thaiss
nena26 lepe fotke, pa kako je že velika punca Zala user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
6.10.2008 20:31:08   
asso
Evo, da vas še jaz pozdravim. Zdej sem punci odpravila v pojstlo, pred tem pa sem zložla skupi še eno pecivo tako, da mislim, da skoraj imam zadosti. Joj, čez uha mi gre to sladko, zdej moram kaj slanega vrčt v usta.

Sem pa ugotovila, da sta moji dve punci pravi divjakinji. In najmlajšim nič ne pustita. Še Nastia, ki bi lahko razumela ne uboga nič in odrivauser posted image  Groza. Ne vem pa s kje se je to Tarin naučila (grebsti se za stvari), ker doma tega ne počenjauser posted image  Ve dobro, da se deli... Mah, ja kaj čem več kot bilijonkrat rečt to se ne delauser posted image  Mogoče kakšno vzgojno. Kot bi moja sodelavka rekla sredi hiperja, ko je za njo gužva in jo vprašajo, če se odmakne. Ona nazaj "ne, izvajamo eno vzgojno"user posted image user posted image user posted image user posted image  Ej, ma moraš bit faca...

Thaiss, kdaj ti prinesem robčke? Ali jih imaš na zalogi? Se fjakajo v avtu. Joj, jutri pa moram kaj prej vstat, da bom malo prej zamudilauser posted image

Buona notte.

Mela com`é Val?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
6.10.2008 20:32:20   
melaverde
juhu, evo me...

Val je ...ne vem kaj bi rekla, vročina se mu dvigne na 38, 3 in čez en uro je nima več user posted image  malo prej se je igral z bratrancema in je bilo vse OK, zdaj ima spet steklene učke ?! bomo vidli kako bo ponoči, ki nisem pametna kaj naredit za jutri ?!

nena26, mi smo sedeli za mizo in kosili, vi pa ste šli mimo proti odro... tam nekam ker vas nisem več vidla. mi smo prišli ob 18h domov, do takrat vse super...ko se je doma prebudilpa vročina user posted image

zrak, bunda ni na gumbe user posted image  ma je ful kokola in še cena ugodna 24 eur

thaiss, sem šla ob 15:30 menjat pail od Eme in niso imeli več nič !!! ma nič, nič user posted image  sem pa dobila bundo za Nino za 11, 90 eur user posted image  user posted image  pkoda pustit !!!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
6.10.2008 20:35:52   
melaverde

Evo, da vas še jaz pozdravim. Zdej sem punci odpravila v pojstlo, pred tem pa sem zložla skupi še eno pecivo tako, da mislim, da skoraj imam zadosti. Joj, čez uha mi gre to sladko, zdej moram kaj slanega vrčt v usta.

Mela com`é Val?

ma kako ti rata ??? ne razumem kaj delam narobe... user posted image  še zlikat ne uspem vsega, kopalnico pomivam na obroke in danes sem kosilo kuhala z Valom v naročju ???

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
6.10.2008 20:40:50   
thaiss
Thaiss, kdaj ti prinesem robčke? Ali jih imaš na zalogi? Se fjakajo v avtu. Joj, jutri pa moram kaj prej vstat, da bom malo prej zamudilauser posted image

kdaj greš ju3 iz službe???

melaverde ob tej uri na RRju...pomoje bo jutri snežilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu asso)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
6.10.2008 20:42:27   
thaiss
thaiss, sem šla ob 15:30 menjat pail od Eme in niso imeli več nič !!! ma nič, nič user posted image  sem pa dobila bundo za Nino za 11, 90 eur user posted image  user posted image  pkoda pustit !!!

zakaj si šla menjat???

Moji so bili 0b 14h v Izolskem Hoferju in so iemli še ful izbire... so mu kupli zelenega!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1622
6.10.2008 21:13:37   
melaverde
melaverde ob tej uri na RRju...pomoje bo jutri snežilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ugani user posted image  iam vročino in me boli grlo za umret....
a ja, Val je dobil štirko zgoraj in spodaj zgleda user posted image
ampak na D še dvojke nima user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
6.10.2008 21:15:01   
melaverde

zakaj si šla menjat???

Moji so bili 0b 14h v Izolskem Hoferju in so iemli še ful izbire... so mu kupli zelenega!!!!

ma Emi 86/92 ni bil prav... mi imamo tudi zelenega user posted image
joj, ko grem pa jaz v Izolo ni nič... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
6.10.2008 21:16:15   
thaiss
o boga melči, tudi tebe je čapalo???...da tudi tebi zobi ne rinejo venuser posted image user posted image  user posted image hecam, hecam!!

Matia je dobil vse 4ke pred dvojkami, tako da jaz ne verjamem pravilu...

Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Praznovanje rojstnega dne otroka
Volga

Ali vaši otroci praznujejo RD doma ali kje organizirano (TUŠ, Mcdonalds, drugo)?

doma (85%)

organizirano (15%)

Število vseh glasov: 235

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!