spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba oila pupe.... Oktavia da si se uspela zment s tvojim. Ko se sama nekaj odločiš in ko prideš do tega da si pripravljena živet tudi brez njega,, to moški začutijo in jih je strah, pa rajši svoje podstrešje spucajo, kot pa da bi te pustili iti. lahko ti zaupam svojo izkušnjo, ko sem mela skoz občutek da moj čaka z mano, da se mu pokaže kaka boljša priložnost, se ni mogu odločit a bi mel otroke al ne, a bi zaživela skupaj a ne....uglavnem ko sem jst pei sebi sčistla, da je meni brez nhejga tut čist uredu, da se cenim in da bom našla nekoga lki ,me bo prav tako cenil, sem pobrala svoje stvari in mu dala tri mesece naj se odloči, do takrat se pa nič ne slišiva in ne vidiva.... No prvi sms je prišel po 3 tednih potem pa so bili vse pogostejši....in poglejga zlomka se je čist spremenil, pa poglej kako luštno punčko mava dans.... tko da go girl oktavija,tud pri nama ni bilo vse rožnato,pred dvema letoma sem spakirala sebe in malo in sma šle zasebe,ni bilo lahko,vendar ni šlo več tako naprej.sčasoma sma se naučila pogovarjat in sva se znova našla-tako blizu kot sva si sedaj,si nisva bila še nikoli.pri nama je bilo zaupanje za en dr...ni mi zaupal,čeprav nikoli nisem storila nič takšnega.je pač imel slabe izkušnje,za katere sem jaz plačevala... spoznal je v tistem času,da je delal napake in jih popravil.sedaj sva poročena ,čakava na drugo bitjece,res je super.tako,da tud vama želim,da stvari med sabo razčistita in ,da vama uspe